Viattomien lasten päivä

hhsd

Kuulemmaa tämäkin krisselitarustoon perustuva. Herodes tapatti lapsia.

Miksi ei ole muistopäivää uskontojen mm. kristinuskon viattomille uhreille. Kristity ontapattanut historiansa aikana miljoonittain vääräuskoisia ja ateisteja. Siinä rinnalla on Aatu pikku tekijä.

Kuitenkin juutalaisa hyvitellään koko ajan, heidän tuskin tarvitsee pikkurilliä koukistaa niin kollektiivisesta syyllisyydestä kärsivä maailma ainakin länsimaailma, varsinkin Saksa on rähmällään, (Saksa joka ilkkui Suomea suomettumisella, Finnlandizierung, itse Saksa on juutalaisten ja Israelin suhteen saksattunut, Duetschlandizierung, pitääkö saksalaisten sukupolvien maailman tapiin olla rähmällään?) tekee ihan mitä vaan juutalaiset ja Israel tekevät.

Mutta ei Aatun niin ikään vainoamat mustat ja homot jne. mitään hyvittelyä saa osaksensa.

Ja kristittyjen uhrit ei saa mitään, ei edes anteeksipyyntöä, saati korvauksia ja etuoikeuksia. Ateistit on Suomessakin edelleen toisen luokan kansalaisia. Kristityt halveksivat ja lyövät edelleen lukuisine etuoikeuksineen märällä rätillä päin uskonnottomien näköä.

10

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tänäänkin on hyvä muistaa, että arviolta noin 500 uskovaa kristittyä tapetaan sentakia, että tunnustaa vielä viimeisessä vaiheessakin - kun aseet on jo ladattuna ja siinä päähän jo osoitetaan - uskonsa Jeesukseen.

      Mitä tulee noihin surmattuihin Beetlehemin poikalapsiin, niin heitä oli arviolta noin 20 kappaletta. Ehkä osa pääsi pakoonkin kuten Jeesus pääsi myös pakoon.

      Mutta se tappaminen Jeesuksen takia alkoi ja jatkuu siis myös tänään.

      Suomessa ei nyt vielä tapeta uskovia, mutta kyllähän jokainen Jeesukseen aidosti uskova näitä tappouhkauksia on saanut ja niihin tulee vaan tottua. Hyvä myös tiedostaa, että voi tulla hetki että jokin näistä uhkauksista realitoituu. Sitten mennään taivaaseen verimarttyyrinä, että humahtaa.

      Nykyään vaino henkisellä tasolla, mikä näiden kidutusta kokeneiden marttyyrien mukaan yhtä tuskallista kuin ruumiillinen kidutuskin. Jokainen koulu- ja työpaikkakiusattu tämän kyllä tietää. Siinä ihminen pannaan löysään hirteen roikkumaan ja tuhotaan hiljaisella tulella hänen elämänsä ja tulevaisuutensa. Me uskovat kristityt tästä jotenkin selviydymme, koska saamme Jumalan konkreettista ja tosi ihmeellistä voimaa ja täälläkin aika useinkin todetaan, että he tunnistavat meidät itsekkäiksi ja voimansa tunnossa eläviksi. Syynä tähän luonnehdintaan ei voi olla muu kuin se, että näin jopa ateistit ja myös liberaalit tunnistaa meissä vaikuttavan Jumalan voiman. Mehän itse emme sitä näe emmekä tunnista muuta kuin ihmettelynä, että henkinen ja myös hengellinen väkivalta ei paljoakaan meihin pure. Olemme siis jonkinlaisia tieteellisiä ihmeitä kun vielä elämme ja kykenemme toimimaan. Varmaan jokainen älyää, että kiitollisuutemme Jumalaa kohtaan on lievästi sanoen ylitsevuotavaista ja tulee kestämään ainakin iankaikkisuuden ajan :))

      • gffxg

        Ja kristittyjen miljoonien uhrien muistoko sinusta voidaan lakaista matonalle, mutta jonkun legendan mukaisille, 20 (?) lapsiuhrille pitää oikein kriistuillinen muistopäivä olla.

        Kyllä kristittyjen aikojen kuluessa murhaamat miljoonat syyttömät on sen luokan juttu että sille, sen uhrien muistoksi, ja varoitukseksi ihmiskunnalle, "ei enää koskaan!", pitäis olla kansainvälinen maailmanlaajuinen muistopäivä.


    • Tässä yksi

      esimerkki siitä ettei historiaa tunneta ja samalla ollaan median yksioikoisten juttujen aivopesemä.

      "Kuitenkin juutalaisa hyvitellään koko ajan, heidän tuskin tarvitsee pikkurilliä koukistaa niin kollektiivisesta syyllisyydestä kärsivä maailma ainakin länsimaailma, varsinkin Saksa on rähmällään, (Saksa joka ilkkui Suomea suomettumisella, Finnlandizierung, itse Saksa on juutalaisten ja Israelin suhteen saksattunut, Duetschlandizierung, pitääkö saksalaisten sukupolvien maailman tapiin olla rähmällään?) tekee ihan mitä vaan juutalaiset ja Israel tekevät."

      Jos ao. henkilö edes hiukan tutustuisi historiaan ja alueen tilanteeseen sekä arabien tavoitteisiin niin voisi olla mahdollista, mikäli äo-määrä sallii, havahtua tajuamaan mistä tässä on kyse.
      Kuten on huomattu niin Suomen media ja myös suurin osa EU- alueen mediasta ei halua paneutua tapahtumien todellisiin taustoihin ja syihin, vaan heitä kiinnostaa mahdollisimman raflaava ja heikkomielisien ihmisten tavoittamiseen tähtäävä uutisvälitys.
      Tässä on jälleen yksi sellainen esimerkki, joka on sisäistänyt tämän lyhytjännitteisen ja todellisia tapahtumia halveksivan uutisoinnin.
      Eikä edes ymmärretä miten epärehellinen poliittinen suuntaus muovaa tätä mediaa. Tässäkin maassa on monta esimerkkiä siitä miten unohdetaan historia, geopoliittinen asema ja terroristien silmitön murhaaminen sekä heidän edesvastuuseen laittaminen omien pyyteitten vuoksi.
      Sellaisista voisi mainita nykyinen ulkoministeri, joka ei halua tiedostaa historian tosiasioita lähtien arabien tavoitteista.
      Eu on omaksunut samanlaisen sokean politiikan, jossa ei haluta tiedostaa omia sopimusrikkomuksia lähtien Kansainliiton sopimuksista tämän päivän YK:n sopimuksiin ja Oslon sopimuksiin.
      Kuka näitä sopimuksia on rikkonut niin sekin halutaan painaa pimentoon. Jokaisen allekirjoitetun sopimuksen on rikkonut PLO/PA.
      Eikä tätä edes huomata.
      Jo on sokeaa porukkaa!

    • mieti tätä (se aito)

      1) Miksi ei ole muistopäivää uskontojen mm. kristinuskon viattomille uhreille. Kristity ontapattanut historiansa aikana miljoonittain vääräuskoisia ja ateisteja. Siinä rinnalla on Aatu pikku tekijä

      2)Mutta ei Aatun niin ikään vainoamat mustat ja homot jne. mitään hyvittelyä saa osaksensa

      3)Ja kristittyjen uhrit ei saa mitään, ei edes anteeksipyyntöä, saati korvauksia ja etuoikeuksi

      4)Ateistit on Suomessakin edelleen toisen luokan kansalaisia


      Hyvittelyn puutetta mikään ei voi korvata...kun kaikki on pakahtua kateuteen juutalaisten kärsimysten edessä.

    • kklhk

      nbhkjk

    • hhsd

      Pitää olla: "...varsinkin Saksa on rähmällään, tekee ihan mitä vaan juutalaiset ja Israel HALUAVAT."

      • mieti tätä(se aito)

        hhsd
        29.12.2013 14:24

        Pitääkö todella olla niin että Saksa on syyttä rähmällään?
        On sinun onnesi ettei täällä voi tietää kirjoittajien nimeä. Saisit kulkea takin kaulus ylhäällä häpeästä. Et joko tunne Saksan tekoja tai olet antisemiitti.

        Kumpikin asia on niin suuri tahra persoonassasi , että kannattaisi koettaa kasvaa fiksummaksi ihmiseksi.


    • katso tarkemmin

      "Ateistit on Suomessakin edelleen toisen luokan kansalaisia. Kristityt halveksivat ja lyövät edelleen lukuisine etuoikeuksineen märällä rätillä päin uskonnottomien näköä."

      Esität rankkoja syytteitä. Minäkin asun Suomessa, mutta mitään tuttua en väitteessäsi havaitse. Tarkistapa näkösi ja katso uudelleen ympärillesi! Ellei sittenkin mielikuvitus tee sinulle tepposiaan.

    • mieti tätä(se aito)

      katso tarkemmin
      29.12.2013 15:51


      -Esität rankkoja syytteitä.
      -Tarkistapa näkösi ja katso uudelleen ympärillesi!


      Samaa mieltä. Viha tekee katkeraksi ja vähitellen ihmisen käsitys todellisuudesta muuttuu. Kaikki nähdään selitetään vääristävien silmälasien kautta.
      Eräs muistelmakurja nimeltään Laps Suomen kertoi tuollaisesta kohtalosta. Mies oli "sössinyt" elämänsä pahasti ja syytti siitä muita ihmisiä, Suomea , poliiseja...kaikkia. Lopulta hän halusi muuttaa sinne, missä oli parempaa: Neuvostoliittoon. Pian hän tajusi asioiden syyt ja seuraukset -ja halusi palata takaisin. Se ei onnistunutkaan ennen kuin vuosia oli vierinyt pitkälti yli kymmenen.
      Siinä mies ja hänen vaimonsa ( joka oli seurannut miestään paratiisiin) ehtivät olla paikallisessa työleirissä ja menettää terveytensä. (Harmi etten muista kirjoittajaa, mutta näillä tiedoilla sen löytää helposti).

      Toisin sanoen: älä toivo muutosta tai voit sen saada. Silloin voi olla niin että entinen oli parempaa, vaikka et sitä alussa uskonut. Kaikkialla ei ehkä siedetä
      hhsd:ää niin hyvin kuin täällä nyt.

      • mieti tätä( se aito)

        Löytyihän nimi ja historiakin: Laps Suomen

        Taisto Huuskonen (4. marraskuuta 1925 Tampere - 28. marraskuuta 1990 Mouhijärvi) oli suomalainen kirjailija, joka asui 26 vuotta elämästään Neuvostoliitossa ja toimi myös siellä kirjailijana.

        Nokialta kotoisin oleva Huuskonen osallistui sotiin ja sodan jälkeen hän oli mukana SKDL:n toiminnassa. Tyytymättömänä silloisen Suomen oloihin hän loikkasi vaimonsa Ennin kanssa Suomesta Neuvostoliittoon 1949. Ensimmäisellä kerralla he eksyivät takaisin Suomen puolelle, mutta toisella kerralla he onnistuivat pääsemään rajan yli. Neuvostoliitossa Huuskosia pidettiin kuitenkin vakoilijoina ja he joutuivat viettämään useita vuosia työleireillä Siperiassa
        (Lähde Wiki)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1393
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1205
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      139
      918
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      91
      897
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      813
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      804
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      786
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      784
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe