Olen alistuva nainen

sairas nainen

Mitä sanoisitte, onko nykymiehissä enemmän seksuaalisesti dominoivia vai alistuvia?

Olen alistuva nainen ja kaipaan rinnalleni miestä, joka dominoisi minua. Nytkin, vaikka on uudenvuoden aatto, minua ei huvittanut lähteä kotoa mihinkään, kun halusin vain jäädä kirjoittamaan julmaa, sadomasokistista fantasiatarinaa.

Nettiä selatessa on muodostunut sellainen kuva, että dominoivia miehiä on kauhean vähän, kun taas sellaisia "cuckold-sissy -miehiä" löytyy runsaasti. Vai onko tämä vain internetin luomaa harhaa, kun alistuvuus on niin spesiaalia ja outoa ja epämiehekästä, että kiinnostusta ja kysyntää alistuvia miehiä sisältäviä esim. pornovideoita kohtaan on siksi enemmän?

15

1252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alistun :)

      Heips, haluan ensinnäkin kertoa, että halusi alistua ei sano että olisit sairas. Monet ihmiset ovat luonteeltaan sellaisia, jokut kasvavat siihen suuntaan.

      Olen itse alistuva mies (18v), ja voin luottavaisin sanoin kertoa että enemmistö miehistä on silti dominoivia, ja todella harva siis luonnollisesti alistuvia.

      Monet miehistä varmasti yrittävät luonnossa vaikuttaa pahiksilta, mutta naisen seurassa heidän käytös muuttuu aika usein. Olen tosin itsekkin alistuva vain sängyssä, en siis missään muulla elämäni osa-alueilla :)

      • Alistettu nainen

        Olin kolkyt vuotta miehen kanssa mikä alisti. Kun erosimme niin katselen vain nuoria miehiä/poikia. Yllättävän monet lähtee yöksi. Sitä on tullut alistettua välillä kun mies osaa tehdä mitään(KIVAA). Vaikka olen vanhempi niin kolme poikaa käy kylässä, yksi haluu olla alasti kun runkkaan. Toinen tahtoo peppu juttuja, dildoa nainnin päälle. Kolmas haluu että sidon kädet ja jalat, sitten saan tehdä halujeni mukaan. Sitä pitää halujaan tyydyttää vaikka viikonlopun poika sidottuna kun haluu.


    • paha maa kaikin tavo

      Fifty-fifty se menee molemmissa sukupuolissa. Osa valitsee mieluummin jonkun roolin, kuin toimii oman päänsä mukaan. Eihän naista saa lyödä jne. Ja useimmat ihmiset ei edes alistamisfantasioita edes mieti paitsi ehkä tosielämän puolella. Sänkyyn ei kaikkee haluta viedä...

    • Dommimies

      Nykyään miehet eivät uskalla dominoida feminismin vuoksi. Feminismi opettaa miehet siihen, että alistava mies on sairas raiskaajapedofiili, joten miehet eivät uskalla toteuttaa dominoivaa haluaan siinä pelossa, että heidät leimataan.

      Dominoivia miehiä on varmasti suuri osa miehistä, mutta feministisen aivopesun vuoksi erittäin harva heistä enää uskaltaa toteuttaa dominointihalujaan naisten kanssa.

    • kulttuurintieto kado

      Suunnilleen 50% miehistä on dominoivia. Sama pätee naisiinkin. Usein ne alistuvat miehet ja dominaluonteet vaan jää huomaamatta se on biologiaa...
      Eli jos haluaa dominoivan miehen se pitää löytää 50% otannasta.
      Se on totta, että naisenraiskauksia dominoivat miehet joskus pelkäävät samoin kun sitä että joku alistuva nynny vie naiset. Alistutaanpas siis itse!

      • Alistuva,

        Vanhemmat naiset alistavat, kun saavat sänkyyn nuoren miinkuin minä!(16v) On heti kun tilaisuus tulee käsi housuissa. Kyllä käskevät mitä pitää tehdä, kokemusta monesta.


      • Liikaa alistunut

        Minulla oli suhde vanhempaan naiseen mikä halus alistaa, vaikka kesken päivän kun sitä halutti niin piti ottaa housut pois ja tyydyttää. Aluksi oli ihan salasuhde, sen naiskaverit kuitenkin saivat selville?. Sillä oli naisia kylässä ja kännissä rupes kehumaan minua sängyssä. Halus että muutkin näkee ja riisu housut pois. Ei siinä voinut olla kun seiso muitten katsellessa. Halus että joku nai, kyllä moni heti riisu ja "eukkoni" piti käsistäni kun muut rupes naimaan. Siinä sai alistusta vähän liikakin aamuunasti.


      • Olen alistava nainen
        Liikaa alistunut kirjoitti:

        Minulla oli suhde vanhempaan naiseen mikä halus alistaa, vaikka kesken päivän kun sitä halutti niin piti ottaa housut pois ja tyydyttää. Aluksi oli ihan salasuhde, sen naiskaverit kuitenkin saivat selville?. Sillä oli naisia kylässä ja kännissä rupes kehumaan minua sängyssä. Halus että muutkin näkee ja riisu housut pois. Ei siinä voinut olla kun seiso muitten katsellessa. Halus että joku nai, kyllä moni heti riisu ja "eukkoni" piti käsistäni kun muut rupes naimaan. Siinä sai alistusta vähän liikakin aamuunasti.

        Olen semmosen junnun kanssa mikä on ujo, ilman housuja ei tee muutakun käsken. Kai oltu jo puoli vuotta mutta on alasti niin haluttaa pyllyleikkejä tehdä dildolla kun on pylly pystyssä. Kaikkea himoja tulee kun innostuu. Käsken nuolee molemmat reijät ennenkuin antaa. Vanhana saa nauttia.


    • Masokisti-85

      Itse olen alistuva nainen ja olen löytänyt rinnalleni dominoivan miehen. Itse asiassa kaikki aiemmatkin suhteeni ovat menneet niin, että mies on ollut dominoiva. Lucky me!

    • Niin se vaan on

      Koko yhteiskunta perustuu siihen, että alistuvia ovat melkein kaikki ja hallitsijoita eli dominoivia vain harvat.

      Ihan sama pätee seksileikeissä. Alistuvia miehiä on pilvin pimein, mastereita kourallinen.

      • eipä mennä ihan vielä ju

        Alistuvia 50%, alistavia 50%. Paikkakunnittain voi heitellä muutaman
        prosentin. Voihan sitä toisaalta väittää että 90% miehistä on neitejä tai 90% naisista lutkia. Niin se vaan menee perkele. Salatiede rulettaisi sullekin. Mut joo nää asiat
        selvii kun delaa.


    • Hei,

      Huvittuneena luen kaikkia "faktoja". Enemmistö sitä tai tätä, fifty-fifty, miehet eivät uskalla dominoida feminismin takia tms. Jos kirjoittaa tuollaisia "faktoja", niin mieluusti näkisin myös lähteen.

      Hyvä myös muistaa että BDSM.ään liittyvät seksileikit, elämäntavat tms eivät ole sairauksia. Tautiluokitustakaan ei ole enää olemassa.

      Sitten on myös aivan eri asia puhua dominoivista miehistä (tuo akka kalja pöytään kun en saa irrotettua persettäni tästä sohvalta kesken hyvän matsin) tai Mastereista jotka ymmärtävät BDSM suhteen arvon ja siihen liittyvän kunnioituksen, arvostuksen yms.

      IMHO: alistuvia miehiä on paljon enemmän kuin dominoivia naisia, kun taas dominoivia miehiä ja naisia on suunnilleen yhtäpaljon. Kaikki ei vaan sovi kaikille.

      - Peikko

      http://molinay.blogspot.fi

      • salatiedettä perkele!

        Tasan menevät kuten sukupuoletkin.
        Ominaisuudet näkee toisen olemuksesta.
        Kulttuuri kuitenkin estää naisia dominoimasta, joten monista tulee subeja ihan sen vuoksi, että saisi miehekkään
        miehen. Ja sitten ongelmaksi käy se,
        ettei toisen valintoja saa arvostella.
        Elämme 50/50-tasapainossa. Asia selviää
        kun kuolee, jolloin roolileikki loppuu.


    • Tutkittua dataa

      Kyse on harhasta. Valtaosa miehistä on dominoivia ja valtaosa naisista on alistuvia. Lisäksi suurin osa kinkyistä ihmisistä on miehiä. Tässä viittauksia tutkimuksiin:

      A 1985 study suggests that only about 30% of participants in BDSM activities are females.[2][3] A 1995 study indicates that 89% of heterosexual females who are active in BDSM expressed a preference for a submissive-recipient role in sexual bondage, suggesting also a preference for a dominant male, and 71% of heterosexual males preferred a dominant-initiator role.[4]

      http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_domination

      Miesten ja naisten preferensseistä seuraa, että alistuvat miehet jäävät tyypillisesti ilman vastinparia ja netti jää ainoaksi paikaksi toteuttaa itseään, jolloin netissä on liikkeellä suhteessa enemmän alistuvia miehiä.

      Sekä dominoiville miehille että alistuville naisille oikeanlaisen seuran löytäminen on helpompaa, koska kummatkin ryhmät ovat suuria, samoin dominoiville naisille, koska dominoivia naisia on vähemmän kuin alistuvia miehiä.

    • ihmisvalinta&luonto

      "Kyse on harhasta. Valtaosa miehistä on dominoivia ja valtaosa naisista on alistuvia. Lisäksi suurin osa kinkyistä ihmisistä on miehiä. Tässä viittauksia tutkimuksiin:"

      Vale, emävale. Miehet ovat pidemmällä seksuaalisen nautinnon evoluutiossa, siinä missä naiset näkevät seksin osana sosiaalista kokonaisuutta. Sosiaaliseen kokonaisuuteen harvemmin kuuluu kumppanin hakkaaminen, ellei maailmankuva ole jollakin lailla jämähtänyt jonnekin keskiajalle.

      Kun kysytään kulttuurin kasvateilta mitä he haluavat ja mikä on heidän mielestään esim. luonnollista saadaan tietenkin epärealistisia tuloksia. Luonnossa ei kuitenkaan ole (muitakaan) tällaisia vääristymiä, vaan ne on ihmisten mielissä, mutta kollektiivia jokapäiväistä valhetta voi olla vaikea havaita.

      Tutkimustulokset muuttuvat 50/50-perustaiseksi heti jos vain ryhdytään bongaamaan dominoivia ja alistuvia luonteita, ja laajennetaan otanta 100 prosenttiin ihmisiä. Se mitä ihminen haluaa tai minkä hän kokee esim. uransa kannalta kannattavaksi on eri asia. Ihminen on mieluummin luonnoton, kuin hankkii sosiaalisen stigman. Voi sanoa niinkin, että ihmiset, jotka edes sadomasokistista laajemmin nykyisellään kiinnostuvat ovat murtaneet aikamoisen painepiirin ympärillään.

      Miehiä ei ole yleisesti myöskään opetettu myöntämään alistuneisuuttaan. Miehekkyyden ja dominoivuuden pakko yltää aina puliukkojen keskuuteen saakka. Dominoivuus ei myöskään ole sitä, että toimii arkielämässä diktaattorina. Se on osa luonnetta, jokaa seuraa kaikkialle Moni nainen ei halua dominoida sängyssä, vaikka dominoi muuten, mikä tarkoittaa, että naissubeissa on hyvinkin paljon luonnottomia tapauksia, jotka alitajuisesti etsivät myös päinvastaisia kokemuksia. Tämä on kulttuurin aiheuttama skitsofrenia ja toisaalta biologiseen perimään liittyvä parinvalintapreferenssikysymys. Ei mikään luonnonlaki.

      "Miesten ja naisten preferensseistä seuraa, että alistuvat miehet jäävät tyypillisesti ilman vastinparia ja netti jää ainoaksi paikaksi toteuttaa itseään, jolloin netissä on liikkeellä suhteessa enemmän alistuvia miehiä."

      Netti on siinä missä mikä tahansa muukin. Siitä on lyhyt matka todelliseen elämään, kun vaan vedetään oikeasta vivusta. Vaikka netissä olisi kuinka paljon yksinjääneitä masokistimiehiä se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että naisista puolet on hyvinkin dominoivia luonteen syvimpiä koukeroita myöten. Kaikkihan sen tietävät, että useiden naisten kanssa ei niin vain leikitä. Dominoivat naiset eivät kuitenkaan yleensä arvosta omanlaistaan seksiä, vaan pariutuvat yleensä sellaisten samantyyppisten miesten kanssa, jotka eivät vaikuta alistuvilta, elikä etsivät "taisteluparia". Hyvin monissa parisuhteissa onkin 2 dominoivaa. Ihminen kiertää alistuvien ja alistavien välistä luonnonjärjestystä, mutta se on ihmismielen ja kulttuurin sisäinen ongelma.

      "Sekä dominoiville miehille että alistuville naisille oikeanlaisen seuran löytäminen on helpompaa, koska kummatkin ryhmät ovat suuria, samoin dominoiville naisille, koska dominoivia naisia on vähemmän kuin alistuvia miehiä. "

      Samoin kuin voi olla helpompi löytää pienemmästä kaupungista kymmenen urheilutarvikeliikettä, kuin hyvin varusteltu seksikauppa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      182
      1398
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1090
    3. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1087
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1044
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      97
      918
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      227
      891
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      855
    8. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      126
      851
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      838
    10. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      93
      814
    Aihe