Saldokysely ei toimi/tiedotusvälinet pimittävät asian/Laskutusli

bass45cm

Minulla oli eilen Saunalahden laskutuslittymällä noin minutti puheaika jäljellä ja tänän kun on 1.1.2014 niin piitäisi alka uusi laskutuskausijoka sisälttä 650 minuttia normalihintasia kotimaan puheluita ja olen lähettänyt noin 45-50 kpl saldokyselyjä noin kl 7:45-16:35 välillä jotka kuitantuvat mutta vastausta ei tule.

Ja tämä sen takia koska haluan tietä että uusi laskutuskausi todella on alkanut koska jos puheaika ylitty niin littymän käyttö estetän myös mobilinetti. Jos ylenssä vastaus tule jos saldokyselyn laitta noin 30 minuttia vimesen puhelun jälken.

Ja olen yrittänyt otta yteyttä Saunalahten mutta niitä ei saa kinni kun asiakaspalvelu suljettu pyhän takia (uudenvuoden päivä). Joten luulen et ne ei yrittäkän korjata vika kun ne ovat tietämättömiä sen olemassaolosta.

Ja samanlainen vika on toistunut aika usein aikasemminkin ja kestä ylesän noin 2-3 vuorokautta ja ajoittu ylensä sunnuntasin tai lauantai iltapävän tai arkipyhäsin eli ylensä silloin kun Saunalahden asiakaspalvelu on kinni.

Ja jos vika on ilmennyt silloin kun asiakaspalvelu on auki niin olen soittanut sinne ja siellä ne on sanonut ei ei ne sielläkän tiedä tai näe näyttöpättestä minkä verran puheaika minulla on jäljellä.

Eikä sinne tuu kovin mielellä soitettua koska se maksa noin 1,5-2 euroa minutti plus että joutu odottaman kauan ja odottaminen on maksullista uuden lain nojalla ja minulla on 650 minuttin lisäksi 10 euron kuukasinen saldo mistä se otetan ja se kulu aika nopeast ja silloin jos se ylitty niin littymän käyttö estetän myös mobillinetti ja puhepaketti.

Ja olis todella tärkeä tietä onko uusi laskutuskausi alkanut koska siskolla on tänän syntymäpäivä ja hän lupasi osta minulle uusi moposkooteri silloin kun minulla on syntymäpäivä jote olis hyvin epäkohteliasta jättä oninitelematta hänet.

Joten olen laittanut Iltalehet uutisvinkki jo amupäivällä mutta ei ne siellä varman lue niitä pyhäsin kun ei uutisissa ole kuulunut asiasta mitän ja sittten olen laittanut Radio Nova'n viesti studion mutta ei radiostakan ole asiasta kuulunut mitän.

Joten Saunalahti jättä vian korjamatta ja tiedotusvälinet pimitävät asian ja sen on tosi kurja että välillä joutu olemaan 2-3 vurokautta että ei tiedä minkä verran on puheaika jäljellä....:(

2

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bass45cm

      Laittoin äsken noin kl 19:25 uuden saldokyselyn joka taas kuitantui mutta vastausta ei tullut ja kun huomasin vian jo amulla noin kl 7:45 niin voin vain todeta että ne ei ole edes yrittänyt korjata vian kun nyt jo kestänyt näinkin kauan.

      Ja uutisissa ja radiossa ei ole vieläkän asiasta kuulunut mitän ja sen ja Radio Nova'stakan ei ole kuulunut asiasta mitän koska radio on ollut koko päivän pällä ja uutisia olen seurannut netistä sännölisesti mutta ei nissäkän ole asiasta kuulunut mitän.

      Joten asiasta pimitettän edellen tiedotusvälineissä.....:(

    • Jos on kyse laskuttuvasta kuukausimaksullisesta liittymästä niin silloin saldosopimus vaihtuu laskutuskauden vaihtuessa eli aina kuukauden alusta.

      Saldosopimus ei ole reaaliaikainen palvelu. Liittymä ei sulkeudu välittömästi saldorajan ylittyessä, koska puhelut, tekstiviestit ja muut palvelut päivittyvät saldoseurantaan viiveellä. Viive vaihtelee palvelusta ja ajankohdasta riippuen muutamasta minuutista n. vuorokauteen. Ulkomaanpuhelut päivittyvät saldoseurantaan noin viikon kuluessa, viive voi kuitenkin olla pidempikin.

      Jos edellisen kuukauden saldoraja on ylittynyt, lisätään ylimenneet puheminuutit ja tekstiviestit automaattisesti uuden kuukauden alkuun ja näin ollen liittymä voi sulkeuta jo kuun alusta.

      Valitettavasti en tilannettasi pääse tarkemmin tätä kautta selvittämään, joten jos haluat tarkempaa selvitystä niin rekisteröidy Saunalahden Palstalle osoitteessa palsta.saunalahti.fi ja lähetä yksityisviestiä jollekin moderaattoreista. Vuorossa olevat moderaattorit löydät http://elisa.to/1lC2f4B oheisen linkin takaa sivun alareunasta. - Susanna / Saunalahden Palstatiimi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      161
      28824
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      209
      18538
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      388
      9775
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6405
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4263
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3833
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      41
      2543
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1497
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1255
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      53
      1234
    Aihe