Saldokysely ei toimi/tiedotusvälinet pimittävät asian/Laskutusli

bass45cm

Minulla oli eilen Saunalahden laskutuslittymällä noin minutti puheaika jäljellä ja tänän kun on 1.1.2014 niin piitäisi alka uusi laskutuskausijoka sisälttä 650 minuttia normalihintasia kotimaan puheluita ja olen lähettänyt noin 45-50 kpl saldokyselyjä noin kl 7:45-16:35 välillä jotka kuitantuvat mutta vastausta ei tule.

Ja tämä sen takia koska haluan tietä että uusi laskutuskausi todella on alkanut koska jos puheaika ylitty niin littymän käyttö estetän myös mobilinetti. Jos ylenssä vastaus tule jos saldokyselyn laitta noin 30 minuttia vimesen puhelun jälken.

Ja olen yrittänyt otta yteyttä Saunalahten mutta niitä ei saa kinni kun asiakaspalvelu suljettu pyhän takia (uudenvuoden päivä). Joten luulen et ne ei yrittäkän korjata vika kun ne ovat tietämättömiä sen olemassaolosta.

Ja samanlainen vika on toistunut aika usein aikasemminkin ja kestä ylesän noin 2-3 vuorokautta ja ajoittu ylensä sunnuntasin tai lauantai iltapävän tai arkipyhäsin eli ylensä silloin kun Saunalahden asiakaspalvelu on kinni.

Ja jos vika on ilmennyt silloin kun asiakaspalvelu on auki niin olen soittanut sinne ja siellä ne on sanonut ei ei ne sielläkän tiedä tai näe näyttöpättestä minkä verran puheaika minulla on jäljellä.

Eikä sinne tuu kovin mielellä soitettua koska se maksa noin 1,5-2 euroa minutti plus että joutu odottaman kauan ja odottaminen on maksullista uuden lain nojalla ja minulla on 650 minuttin lisäksi 10 euron kuukasinen saldo mistä se otetan ja se kulu aika nopeast ja silloin jos se ylitty niin littymän käyttö estetän myös mobillinetti ja puhepaketti.

Ja olis todella tärkeä tietä onko uusi laskutuskausi alkanut koska siskolla on tänän syntymäpäivä ja hän lupasi osta minulle uusi moposkooteri silloin kun minulla on syntymäpäivä jote olis hyvin epäkohteliasta jättä oninitelematta hänet.

Joten olen laittanut Iltalehet uutisvinkki jo amupäivällä mutta ei ne siellä varman lue niitä pyhäsin kun ei uutisissa ole kuulunut asiasta mitän ja sittten olen laittanut Radio Nova'n viesti studion mutta ei radiostakan ole asiasta kuulunut mitän.

Joten Saunalahti jättä vian korjamatta ja tiedotusvälinet pimitävät asian ja sen on tosi kurja että välillä joutu olemaan 2-3 vurokautta että ei tiedä minkä verran on puheaika jäljellä....:(

2

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bass45cm

      Laittoin äsken noin kl 19:25 uuden saldokyselyn joka taas kuitantui mutta vastausta ei tullut ja kun huomasin vian jo amulla noin kl 7:45 niin voin vain todeta että ne ei ole edes yrittänyt korjata vian kun nyt jo kestänyt näinkin kauan.

      Ja uutisissa ja radiossa ei ole vieläkän asiasta kuulunut mitän ja sen ja Radio Nova'stakan ei ole kuulunut asiasta mitän koska radio on ollut koko päivän pällä ja uutisia olen seurannut netistä sännölisesti mutta ei nissäkän ole asiasta kuulunut mitän.

      Joten asiasta pimitettän edellen tiedotusvälineissä.....:(

    • Jos on kyse laskuttuvasta kuukausimaksullisesta liittymästä niin silloin saldosopimus vaihtuu laskutuskauden vaihtuessa eli aina kuukauden alusta.

      Saldosopimus ei ole reaaliaikainen palvelu. Liittymä ei sulkeudu välittömästi saldorajan ylittyessä, koska puhelut, tekstiviestit ja muut palvelut päivittyvät saldoseurantaan viiveellä. Viive vaihtelee palvelusta ja ajankohdasta riippuen muutamasta minuutista n. vuorokauteen. Ulkomaanpuhelut päivittyvät saldoseurantaan noin viikon kuluessa, viive voi kuitenkin olla pidempikin.

      Jos edellisen kuukauden saldoraja on ylittynyt, lisätään ylimenneet puheminuutit ja tekstiviestit automaattisesti uuden kuukauden alkuun ja näin ollen liittymä voi sulkeuta jo kuun alusta.

      Valitettavasti en tilannettasi pääse tarkemmin tätä kautta selvittämään, joten jos haluat tarkempaa selvitystä niin rekisteröidy Saunalahden Palstalle osoitteessa palsta.saunalahti.fi ja lähetä yksityisviestiä jollekin moderaattoreista. Vuorossa olevat moderaattorit löydät http://elisa.to/1lC2f4B oheisen linkin takaa sivun alareunasta. - Susanna / Saunalahden Palstatiimi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe