Miltä alueelta hotelli?

denpa

Jos viettää pari päivää Singaporessa ja haluaisi hotellin kävelymatkan päästä mukavilta nähtävyyksiltä, ravintoloilta yms. niin mikähän alue mahtaisi olla kyseessä.

6

391

Vastaukset

 • MInun mielestä paras paikka "nähtävyyksiin" on hotelli mahd. lähellä Esplanade-kulttuurikeskusta, riippuen tietysti siitä mitä pitää nähtävyytenä. Tuo paikka on "kaiken keskellä". Shoppailun keskus on Orchard road, jos hakee erityisesti shoppailumahdollisuuksia.

 • V-Hotel Lavander,siisti,mutta huone pieni.ISONA plussana on ,että metroasemalta pääsee hissillä hotelliin ja metrolla on helppo liikkua joka paikkaan ja on edullinen.Kävely päivällä tukalaa,koska lämpö on 30 ja ylikin,kaupungissa tosi kuumaa.

 • Kaveri tarjoaa V Lavanderia kun aloittaja haluaa hotellin kävelymatkan päästä nähtävyyksistä...

  • Joo niin tarjoaa ja perustelin,metrolla helppo liikkua.Saa kai sitä tarjota,ei ole pakko ottaa.Hotelli oli kuitenkin ok ja metro matkat lyhyet.


  • Suositus kirjoitti:

   Joo niin tarjoaa ja perustelin,metrolla helppo liikkua.Saa kai sitä tarjota,ei ole pakko ottaa.Hotelli oli kuitenkin ok ja metro matkat lyhyet.

   Komppaan edellistä. Esimerkiksi Tourist Pass maksaa 20 SDollaria 3 päivältä, ja sillä voi liikkua kaikkialla. Ensimmäisellä kerralla siitä menee 5 SDollarin pantti. Reilun 10 €:n sijoitus ei liene kenellekään rajana kun niin kauas on matkustanut.


 • Itsekin juuri Singaporesta palanneena ja V Lavenderissa asuneena, komppaan edellisiä.

  Metrolla on todella helppoa ja edullista liikkua mihin tahansa. Hotellin sijainti on erinomainen ja hinta-laatusuhde aika mukava.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.