Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kiitos nuorille

huippua

keiteleläismiehille hurjan takaa-ajon tuloksesta.

Keiteleellä siis nykyäänkin osataan.

10

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samaa mieltä, kunnioitettava suoritus pojilta. Mutta tämä asia ei valitettavasti pääty tähän.

      Eli nykyisessä kukkahattu-suomessa tähän liittyy paljon asioita, joita ei olisi saanut julkisuuteen kertoa. Tässä Iltasanomien toimittaja ja yrittäjä liian innokkaasti ja yksityiskohtaisesti kertoivat tapahtumista. Tiedossa ovat sakot pojille, nuhteet tai jopa rangaistus poliisille sekä verojen maksu pojille ja yrittäjälle.

      Iltasanomat ei julkaissut tekstiäni kun moitin toimittajaa harkinnan puutteesta, joten tässä tiivistettynä, miten tulee käymään:
      - Pojat saavat sakot ylinopeudesta
      - Poliisikonstaapeli, joka "antoi luvan" ylinopeudella rosvojen seuraamiseen, saa nuhteet, ehkä jopa rangaistuksen
      - Kauppias joutuu tilittämään verottajalle ennakonpidätyksen palkkiosta joita pojille antoi.

      Eli vaikka tarkoitus oli hyvä, ei näistä saa huudella lehtimiehille, ei missään nimessä. Seurauksena on byrokraattien ja poliisin esimiesten puuttuminen asiaan, heidän kannaltaan kun rikkeitä ja selviä tarttumisen paikkoja on monta. On rikos heidän kannaltaan olla puuttumatta ilmenneisiin asioihin. Maalaisjärjen käyttö ei ole enää heillä sallittua.

      • jjjanetsskiij

        Oletko todella tosissasi???
        Taidat olla sairas???

        Saat ainakin koko kylän vihat päällesi jos pysyt kanteessasi.

        Onko sinulla kaikki kotona?
        Poikien pitäisi saada mitallit tekemisistään.
        Poliisikonstaapeli saanee kiitosta siitä,että kannusti oikeaan toimintaan kansalaisia,jotka halusivat ehkäistä rikollisuutta.
        Toivon ainakin niin,vaikken ole paikkakuntalaisia.

        Mutta tottakai pitää palkita ne,jotka saavat kriminaalit kiinni,olivat ketä tahansa.


    • Karri1971

      Onneksi tällaista valppautta ja kansalaisaktiivisuutta on. Kun lähin poliisi yli sadan kilometrin päässä ja pienemmissä kunnissa muutenkin vaikka poliisin tai ambulanssin tulo saattaa kestää tunnin jne., ei paljon silloin selvitellä tai henkiin herätellä.

      Kun vertaa vaikka Kuopion keskustassa, niin kukaan ei edes kiinnitä huomiota ja kaikki vaan "ummistaa silmät sekä korvat"!

      Kertoo pienen kunnan hyvästä yhteishengestä ja myös siitä, että kauppa on aika olennainen tuollaiselle paikkakunnalle. Pojat ansaitsivat mitalin toiminnastaan, toivottavasti joku ymmärtää ehdottaa, joka asianomaiset tietää.

      • Karri1971

    • Kansalaisaktiivisuus

      Hienoa toimintaa pojilta ja upeaa, että jollain sentään uskallusta kansalaistoimintaan! Täällä S24:llä usein vaan samat ainaisvalittajat sohvanpohjalta vinkuu. Peukku ylös näille pojille, kauppiaalle ja poliisille! Hyvä, että rikolliset saatiin kiinni.

    • HYVÄ518

      UPEETA TOIMINTAA JA VALPPAITA! OIS MUISSAKIN KYLISSÄ SYYTÄ KATTOA PEILIIN JOSKO SAMA TOIMINTA YHTEISEN EDUN ETEEN PELASTAISI!

    • perseestä

      Jokaisen täytyisi hoitaa vaan omat asiansa tälläisten omatoimisten "kyläpoliisien" aika on ohitse.Eli suoraan sanottuna SAATANAN KYYLÄT!!!!!

    • Täti

      Tätikin kiittää Keiteleen poikia, saatte 50 euroa hedelmäpeleihin.

    • Keiteleen pojat

      Kiitos, täti.

    • asiaanajaja

      Keiteleen Kirkonkylässä on pääväylillä max. 50km/h nopeusrajoitus, kun K-kaupan pihasta lähdetään Viitasaaren suuntaan ja käännytään Vesannolle päin jatkuu sama nopeusrajoitus Kivikylälle saakka n. 2 km. keskustasta. On mahdollista että edellä menneellä autolla on ollut reilua ylinopeutta ja perässätulleilla on myöskin ollut yli 50 km/h nopeus. Asia onkin todistuskysymys, mutta jos ensimmäisenä ajaneen auton kuljettaja ilmoittaa ajaneensa reilua ylinopeutta niin se riittää todisteeksi . Puhelut ovat menneet 112 hätäkeskukseen joiden perusteella voidaan laskea ajettu aika ja siitä ajonopeus. Suomen laki ei valitettavasti oikeuta ajamaan ylinopeutta tuollaisissa tapauksissa kun kyseessä ei ole Ydinonnettomuus tai sotatila.
      Pyysin kerran Poliiseja paikalle jossa minimituomio tehdystä rikoksesta oli ehdollista vankeutta, Poliisit eivät halunneet tulla paikalle koska heillä oli niin hirmuisen paljon töitä sillähetkellä..... ne työt paljastuivat 1/2 tuntia myöhemmin yli 1 tunnin istuskeluksi ABC asemalla.
      Keiteleen tapauksessa murtautujille "tuomitaan" korkeintaan sakkoja muutaman kymmenen euroa ja lievät korvausvaateet rikkomistaan rakennelmista, K-kauppias selviää varkausvakuutuksen 150 euron ? omavastuulla joka määrättäneen nuorten maksettavaksi.
      Suomen laki on kuitenkin valitettavasti sellainen että jos sinuun kohdistetaan rikos niin et saa puolustaa itseäsi ja et saa vahingoittaa rikoksen tekijää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe