Kääpiörihmakalanaaraalle seuraa?

Kalaseuraa

Minulla kuoli pari parvikalaa vähän aikaa sitten (kaksi oli kadonnut kotoa poissa ollessamme ja yhden pidemmän aikaa oudosti uineen tila huonontui niin ettei se enää voinut uida...) ja aloin nyt miettiä muiden ehdotuksesta, pitäisikö ostaa lisää kaloja, sillä kaloja on aika vähän akvaariossani. Minulla oli ennen kääpiörihmakalakoiras naaraani seurana, mutta nykyään naaras on yksin. Mietin, pitäisikö tälle tytölle hankkia seuraa? Jossain luki, että koiras tarvitsisi useamman naaraan. Minullakin oli välillä vähän villiä menoa kahden kanssa. Enkä välttämättä haluaisi tuhottomasti poikasiakaan, välttämättä, sillä niiden hoito voisi olla liian vaikeaa.

Minkälaisia kaloja neidin seuraksi? Kääpiörihmakaloja, mitä? Jos muita, niin mitä silloin olisi? Akvaarioni on 120l ja minulla on kahta eri tetralajia sekä kolme jotakin monnia kääpiörihmakalan lisäksi.

1

<50

  Vastaukset

  • Kyllä niitä voi kahdestaankin pitää mutta jos on kovin agressiivinen tapaus niin kannattaa olla kaksi naarasta. Poikasia noille ei ainakaan oman kokemuksen mukaan helposti tule, jos ei ala mätiä laittamaan eri astiaan tai ala niitä kudettamaan missään kutuakvassa. Suosittelen ottamaan samaa lajia eli kääpiörihmakalan/kaloja ettei tule hirveää sekamelskaa. Korjatkaa jos olen väärässä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   233
   5462
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   548
   4056
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   380
   1709