Joulu on turha krääsäjuhla

ddfgdfgfd

Taas joutu ostamaan sukulaisten kakaroille kaikenmaailman krääsää, tonni meni sukulaisten ja tuttavien kakaroiden ja heidän lahjoihin, hirvee hössötys oli vaimolla ennen joulua niistä lahjoista ja jouluruoasta.

Vaimohan niitä lahjoja siis osteli, itse ennen vakiintumista en ostanut kenellekkään lahjoja, enkä niitä itsekään muilta odottanut ja hyvä niin. Edelleenkään en itse ostele kenellekkään lahjoja, mutta nyt kaikki tuttavien ja sukulaistan kakarat odottavat lahjoja ja mitä jälkikäteen taas kuullu niin eihän ne ipanat niistä aina välitä, joten sanoin vaimolle että parempi kun jätetään ne lahjat ostamatta ensvuonna niin ei tule pahaa mieltä kenenkään kullanmussukoille jos onkin vääränlainen lahja.

Toinen ärsyttävä jouluun liittyvä on pakollinen korttien lähettäminen, voi helvetti sitäkin vaivaa. Itse en ole koskaan lähettänyt yhtäkään joulukorttia, vaimohan niin tekee "kun niin kuuluu tehdä ja jos ei lähetä, niin sukulaisethan siitä loukkaantuu". Itse totutin omat sukulaiseni siihen etten lähettele kortteja, mutta vaimo on lähetellyt joka vuosi heillekin, joten nyt on sitten pakko joka vuos tai ne kai loukkaantuu.

Ainoa mikä joulussa on hyvä, niin se että saa olla rauhassa ja syödä hyvin, mutta kyllä juhannus on parempi kuin pimeä ja kolea joulu. Ulos ei viitsinyt mennä tänä jouluna sateeseen kävelemään ja telkkarista tuli joulun tuttuun tapaan vanhoja uusintoja ja kun alkoi se neljän seinän sisällä olo v*ituttaan, niin ei päässyt edes Alkoon kun kaupat on kiinni.

1

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grsg

      Itse olen tehnyt selväksi etten joulua vietä. Toisinaan käydään perheen kanssa jossain frendeillä syömässä tai toisinpäin muttei sen kummempia. Lahjoja ei ostella, kortteja ei lähetellä eikä joulua toivoteta vaan talvipäivänseisausta sen sijaan. Kun sinulta vaaditaan ymmärrystä muiden joulunviettoon, pitää sitä löytyä vastavuoroisesti takaisin ettei sua kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe