Virolaiset / somalit ym..

smf

Virolaiset yrittävät saada laivalla hyttiinsä nuoria tyttöjä, niinkuin täällä suomessakin asuvat virolaiset, yrittävät saada tyttöjä asuntoloihinsa, on juomaa ja pillereitä..
Somali raiskasi 16 vuotiaan tytön puistossa, mies jäi kiinni, ja ja pääsi ehdonalaisella joutui pulittamaan korvauksia. ei se tyttö siltä mitään korvauksia saanut, vaan 4 viikon päästä somali mies kaverinsa kanssa pahoinpiteli tytöt teholle, no, sai sentään vuoden kakkua, josta lusii hikiset muutaman kuukauden.
Vanhan pariskunnan naapurit riitelivät 3 vuotta, mies pahoinpiteli naistansa. 3vuotta kesti mies puukotti, kuristi ja tappoi naisen asuntoon.
mitäs poliisi tekee?, No poliisin tehtävä on tutkia tapahtunutta rikosta, ja kirjoittaa siitä raportti. poliisi pidättää, jos on aihetta, ja näyttöä.
Aina se ei riitä, nuori tyttö kännissä festreilla, osoittaa sormella raiskaajaa poliisille,.. seuraa kuulustelut, ja nöyryyttäviä kokeita, ym.. kova kokemus nuorelle, koko oikeus prosessi, ja nöyryytetyksi tuleminen, ja mitä raiskaaja saa?? ehdollista sakot,. näin se menee..
Itselläni on mukavan rauhalliset naapurit. He tuntevat minut ja ystäväni.
kaverit / ystävät tietävät minut ja ryhmäni, heillä on joskus ollut ongelmia, ja riittää kun soittaa yhden puhelun.
Moni on sanonut ryhmäämme "kummisedäksi".
Itse inhoan väkivaltaa, mutta joskus sanat on tekoja voimakkaampia.
Jaamme ns. käyntikortteja,. kortteja on sillointällöin kauppojen ilmoitustauluilla ympäri suomea, ota talteen yksi, älä kaikkea.kuvitelkaa tilanne jossa esim yritetään / on aikeissa raiskaus, tai ei päästetä asunnosta ulos, ja käyttäydytään väkivaltaisesti,tuleva "uhri" on niin sekaisin, tai kännissä / huumattu, mutta voi antaa,, meidän ns asiakas antaa meidän korttimme tälle ihmiselle, Jää teot tekemättä, meidät tiedetään aika hyvin...kun ihminen tarvitsee apuamme, oli asia mikä väkivallan tilanne tahansa, autamme.
Tiedustelut [email protected]

2

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väinö harha

      miten te autatte ruiskauksen tai pahoinpitelyn uhria?? meinaatteko ihan sakinhivutusta jos annan vaikkapa nimen ja osoitteen ja paljonko tuulee maksamaan?? Kun yks bandidoksen jätkä on raiskannu yhden naisen niin autatteko??

    • oksettaa!

      Kuulehan, tajuatko kuinka monta TÄYSIN AIHEETONTA raiskaussyytöstä naiset tehtailee vuosittain??!!!! PER-KE-LE menettekö hakkaamaan heti kun joku sanoo että tuo on syyllinen??? Teilläkö on taito ja rahkeet tutkia rikosta paremmin ja oikeudenmukaisemmin kuin poliisilla???? Teette tuollaista vain ja ainoastaan päästäksenne käyttämään väkivaltaa. Olette SAIRAITA! Kuuluisitte pakkohoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe