Iso-Hannun lippumyyjästä

täysin nolattu

Kauheeta, minut nolattiin tänään siis ihan täydellisesti.
Meni ns. sarjalipulla, ostin poppareita, ja sanoin, et maksan popparit
kun mulla on jo nää liput.
KAUHEALLA ÄÄNELLÄ "itseään rakastava isokokoinen mies" huusi niin että kaikki eteisessä olevat ainakin kuulivat, että luuletko sinä nainen, että pääset tolla sisään, etkö osaa lukea. olin anteeksipyytävän näköinen, ja katsoin ympärille, että voisitko puhua hiljemmalla. Herra vaan yltyi, ja kailotti, että tommosia naiset ovat, eivät osaa lukea. (lipussa luki tosiaankin, että vaihda tämä lippu kassalla) tietenkin hänen pitää varata paikka - ei sinne vaan sarja lipulla mennä. vaan lipulla

voi että mä häpesin.
onneksi joku muu odottava asiakas katsoi minua säälivästi - edes.

pyysin anteeksi tyhmyyttäni - mutta sitä tämä herra ei ehtinyt kuulla. pitihän hänen tuulettaa, olihan hän kunkku.

pitääkö mun seuraavaksi mennä elokuviin poriin.

niin häpeän

74

3301

  Vastaukset

  • tiedän tunteesi, mulla on käynyt ihan samoin, just iso-hannussa.
   ällöttävä mies siellä, yäk.

   • Mielestäni kaikessa, missä Talipallolla on sormensa pelissä, puuttuu ystäväl-
    lisyys ja hienotunteisuus. Kuten Poroholmassa.


   • Fat Ball kirjoitti:

    Mielestäni kaikessa, missä Talipallolla on sormensa pelissä, puuttuu ystäväl-
    lisyys ja hienotunteisuus. Kuten Poroholmassa.

    Joutuuko Röhkö itse olemaan jo ovimiehenäkin? Eipä taida kovin hyvin mennä silläkään bisneksellä.


   • Fat Ball kirjoitti:

    Mielestäni kaikessa, missä Talipallolla on sormensa pelissä, puuttuu ystäväl-
    lisyys ja hienotunteisuus. Kuten Poroholmassa.

    Mielestäni palvelu ollut kesällä poroholmassa ihan asiallista. Mutta niin metsä vastaa kun sinne huudetaan että jos itse häiriköi tms niin varmaan turha odottaa kukkia!


  • Anna palautetta Iso Hannuun,kirjoita vaikka!
   Ja suotta häpeät,vahinkohan se:)

   • Se äijä siellä kassalla ei tosiaankaan ole mikään asiakaspalvelija kiukutteli meillekin kun kysyttiin elokuvan esitysaikoja.


  • Juu Iso-Hannun nettisivuilta löytyy s-postiosoite sinne vaan palautetta, mutta jos tämä sama asiakaspalvelija sitä lukee niin ei se sitten auta. Ei voi kyllä haukkua kyseistä henkilöä kun en tunne henkilökohtaisesti, mutta teatterin asiakkaana haluan lähteä mahdollisimman äkkiä pois tiskiltä....ei haluta edes ostaa sitä popparia...

  • Joo ei kannata mitään palautetta sinne antaa. Kehut varmaan ottavat vastaan mutta kritiikkiä eivät siedä.. kokemusta on. Poriin vaan.. on ne leffaliput siellä halvempia ja saat varata rivin ja paikankin etukäteen. Vaikka sitä ajomatkaa kertyykin runsaammin niin palvelu pelaa.

  • Kannattaisi varmaan ottaa puhelin käteen ja mainita paikan omistajalle puhelimitse kyseisesä kokomuksen kaljusta kummajaisesta.

  • Mitä te itkette.
   Vi**uilu on asiakaspalvelua parhaimmillaan!
   Harvassa paikkaa sitä enää edes saa.
   Sait kuitenkin palvelua ja lippusi vaihdettua, joten mikä on ongelma.

  • Nimi esiin ja vähän äkkiä.Kuka on kyseessäoleva hattuilija.

  • Tämä onkin hyvä tietää. Voipi olla, etten tuonne rahojani kanna.

   Olisit tehnyt selväksi kovaan ääneen kuka palvelee ja ketä. Ja kenelle siitä vielä maksetaankin.

  • Tunnen sen äijän. oltiin joskus samois duuneis ja se äijä on idiootti.

  • Turhaan häpeät.

   Kuulut vain vähemmistöön, joka ei tiedä ettei sillä isokokoisella miehellä ole asiakaspalveluhenkisyys ihan kohdillaan.

   Todennäköisesti muut vaan facepalmaili sille miehelle :)

   • Ja paskanmarjat, mies osaa työnsä,, miks tuollainen kokoottinainen
    tänne tulee itkemään kohteluaan, varmaan toimistotyöntekijä jolla
    joko vilu tai kuuma...


   • Balsanaama kirjoitti:

    Ja paskanmarjat, mies osaa työnsä,, miks tuollainen kokoottinainen
    tänne tulee itkemään kohteluaan, varmaan toimistotyöntekijä jolla
    joko vilu tai kuuma...

    Hei nyt vähän hillintää siihen kommentointiin eiks je. Ja kyllä se lakikin sallii vilun ja kylmän tunteen. Se on ihan totta, että ihmiset mahdollisesti osaavat työnsä. Kuten murtovarkaat, huumekauppiaat, diktaattorit jne. Mut ei meidän hei kannata täällä paskanmarjoitella ihan miten sattuu. Sitten on tietysti jo vähän varaa sanoa jos ollaan "Taipaleenjoen sankareita" - ne on muuten kaikki kuallu - tai edes muukalaislegioona käyty. Kuten aiemmin olikin jo mainittu ei täysjärkiselle pitäisi olla epäselvää kuka palvelee ja ketä. Ja mistä ne rahat tulee siihen palkkaan.

    Samaistus ny välillä johonkin muuhun ja laita vaikka vähän uuteen lastensairaalaan ja lakkaa se uhoominen.


  • Se isokoinen kaveri on kyllä Rauman vattumaisin asiakaspalvelija. Hienoa, että on vielä yksityisiä teattereita, mutta tämä jätkä saa minut menemään Poriin tai Turkuun leffaan. Muutaman kerran olen käynyt Hannussa Räsäsen aikaan ja se pienyrityksen lämpö on teatterista kadonnut.

  • Olen kerran ollut tässä "uudessa" Iso-Hannussa. Silloin oli karskin näköinen kaveri asiakaspalvelijana-olisi sopinut paremmin esim. Rauman sairaalaan päivystykseen (vitsi!). Kiireen takia ei miehen hermot ollut kireeneä koska meitä elokuvayleisöä oli 3. Muistan 3 asiaa tuosta illasta: ikävä palvelu, elokuvateatterin kylmyys ja kovat volyymit (taisin lähteä kesken pois). Elokuvaa en enää muista-enkä toista kertaa ole mennyt. Lainaan dvd: kotiin. Henkilö ei ollut R.R. joka on Raumalle järjestänyt paljon tosi kivoja juttuja...

  • Itsekkin kyl menen mielummin poriin kun Iso-Hannuun lipunmyynti äijän takia, mut nyt oli pakko mennä loppiaisena kun satavuotias pyöri siel. Eikä porissa lainkaan!
   No se esitys oli uudessa 3 salissa ja ihan ekaks kun mentiin saliin niin hyvä kun ei rappuisiin kaaduttu! Salissa ei ollut lainkaan valoa "hyvä kun istua näki" sit kun leffa alkoi pyörimään niin väärä kuvakulma " ihmiset puol naamaisina" ja taas sanomaan asiasta.
   SAA OLLA VIIMEINEN KERTA KUN TONNE ISO-HANNUUN MEEN!
   Olis pitänyt sanoa sille äijälle että MITÄ SANA ASIAKASPALVELU SULLE MERKITSEE!!

   • Rauma on pepusta


  • Taitaa olla tapa tuolle miehelle. Samanlaisia kokemuksia meinaan itsellä. Tosin ei henkilökohtasesti huutanut mulle vaan eräälle toiselle asiakkaalle. Lähinna nolotti ja hävetti tuon miehen puolesta ja lopulta meidän porukka sai koko kohtauksesta ja tuosta miehestä illan parhaat naurut. Mahtaakohan itse ymmärtää miltä näyttää muiden silmissä.

  • Tiskillähän on kyltti missä pyydetään kertomaan jos on joku lahjakortti tms. ?? Itse ainakin aina tuollaisessa tilanteessa ilmoitan ensin jos on lahjakortti tai joku muu etuus kyseessä! Ehkä myyjäkin olisi voinut asian erilailla ilmaista mutta täysin ei taida syy yksin myyjän olla... :o

   • Olipa jännä sattuma nähdä tämä keskustelu täällä. Itse kesällä muistan kun tämä mies käyttäytyi todella törkeästi jiitakin tyttöjä kohtaan. Luulin että ovat tuttuja, mutteivät tainnetkaan olla, koska katselivat maahan ja olivat hämmentyneitä


  • MR lipunmyyjä vaikuttaa todelliselta herrasmieheltä.
   Itse taidan mennä ostamaan sarjalipun vaan nähdäkseen sen kun idiootit yrittää esittää nokkelaa ton oloiselle kaverille...
   Saan varmasti kunnon naurut kun MR Lippu vetää kylmää linjaa =)
   Ehkä jopa saa jonkun herän näsäviisaan itkemään... :)

  • Hain isoon hannuu töihin joskus eikä mua huolittu. Riku otti sen törkeen äijän sinne. En tiedä omistaako riku enään sitä isoo hannua.

  • Jäi myös itsellä viimeiseksi kerraksi kun siihen paikkaan astun jalallanikaan, tiskillä oleva mies on todella töykeä ja inhottava. Hyvällä fiiliksellä menin leffaan ja myyjä alkoi heti vittuilemaan, en tajua miten tollanen mies voi olla asiakaspalvelutehtävissä!! Mr jonesin ovellakin joskus kyseinen mies ollut, silloin käyttäytyi myös jokakerta törkeästi.

  • Todella kohtelias mies antoi lapselle karkitki kun mentii elokuviin

   • No voi sun saata... Onko se läski vielä namusetäkin??


  • Heh. On tainnut se setä vaan heittää teitä pihalle baarista =D hyvä ja huumorintajuinen tyyppi!

  • On surullista luettavaa, miten ihmiset antavat kohdella itseään, olkoon paikka mikä hyvänsä. Toisilla ihmisillä on Auktoriteettia ja toisilla ikävä kyllä ei ole.
   Suurin osa tätäkin asiaa täälä puivat, eivät omaa auktoriteetia ollenkaan.
   Auktoriteetti ei ole sama asia, kuin öykkäröinti, vaan se on sivistynyttä käytöstä,
   kuitenkin niin, ettei sinua alisteta sanoin, tai teoin. Moni ei ikävä kyllä tiedä, mitä koko sana tarkoittaa, saatikka olla auktoriteetinen henkilö. Mutta ei hätää, auktoriteettia
   voi hankkia ja ihan ilmaiseksi. Ole päättäväinen, sivistä itseäsi, opetele käytöstapoja,
   itsehillintää, nämä kun omaksut, väitän, ettei yksikään lipunmyyjä tai muu henkilö ei sinua enää jyrää.

   • Normaalit ihmiset eivät nyt vaan ala aukomaan päätään ventovieraille.

    Se ettei tiedä miten Iso-Hannun sarjalippua käytetään ei kuulu sivistykseen ja jos lipunmyyjä siitä alkaa huutamaan, niin saa kyllä mulkunleiman otsaansa.

    Tälläiseen turhanpäiväiseen räyhäämiseen normaali ihminen ei siis välttämättä osaa reagoida välittömästi, koska normaaleilla nimenomaan on niitä käytöstapoja.


   • Täytyykö käydä oikein jujutsu-kurssit, että voi teatteriin lähteä. Tai kansalaisopiston "hyväksy itsesi" kurssit. Minulla ei ole tippaakaan auktoriteettia, ei siis kannata mennä teatteriin. Parista kaupastakin olen todennut, ettei voi niihinkään mennä kun ei ole auktoriteettia: kassat kun ovat niin ylimielisiä. Nälkäisenä ja janoisena sitä on niin väsynyt, ettei aina jaksa olla niin auktoriteettinen...


  • Kyllä on mies väärässä paikassa.Luulee olevansa tosi vitsikäs,mutta on helvetti soikoon kaikkea muuta.Tyly ja epäkohtelias.

   • Sivusta seuranneelle: Eihän tuollaista asiakaspalvelijaa saa olla!! Ottakaa kaikki valittajat yhteyttä miehen työnantajaan, jotta moinen epäpätevyys saadaan pois karkottamasta asiakkaita!!! Tilalle on varmasti asiakasystävällisempi ihminenkin olemassa.


  • Uskomaton ukkeli se kaljupäinen sika! Näköjään joku muukin huomannut. Röhköporsaan teatteriin en enää mene, ajelen mieluummin Poriin tai Turkuun.

   • Tuleepa siinäkin lipulle hintaa :D Ensin täällä haukutaa porilaisia mutta kyllä sinne muka leffaan mentäisiin :D :D


  • Niinpä, normaalit ihmiset eivät auo päätään, mutta jos aukovat, niin miten suhtaudut.
   -Kirjoitat yleisöpaöstalle valittaen
   -Loukkaannut syvästi ja kirjoitat yleisöpalstalle
   - kiukuttelet, räyhäät ja kirjoitat yleisöpalstalle
   -masennut ja kirjoitat hakien yhteisöllisyytä
   -Nouset räyhääjän yläpuolelle ja kerrot suoraan hänen käytöksestään
   Ei tämä nyt niin vaikeaa ole, hankkikaa ITSEKUNNIOITUSTA itsellenne ja olkaa
   kyseisten kuspiättein yläpuolella. Niin, tai siten hakekaa sääliä ja ´´kavereitä´´ itsellenne facebookissa ym. yhteisöllisissä medioissa.

  • Ootteko häpläntien valittajia kaikki, koska te esiinnytte yhdessä kaikki kerralla?

  • Ihmeellistä valitusta joka-asiasta kun lukee näitä keskusteluja... Onko se raumalaisten ainut taito että internetissä puidaan asioita? itsekkin kyllä asun paikkakunnalla mutta et itke joka asiasta täällä vaan osaan myös henkilökohtaisesti mainita jos jokin asia vaivaa. Kukaan ei ainakaan saisi raumalla menestyä ilman että aletaan haukkua ja mollaamaan. jokaisellahan on samat mahdollisuudet yrittää tehdä asioita ja onnistua tai ei.

   • Et sitten ole koskaan käynyt minkään muun kaupungin tai paikkakunnan sivustolla. Nii, siis et ole, koska tuolla tavalla kirjoitat.


  • Heh, minähän tämän kirjoituksen aloitin. Ja jes oli uudelleen tämän ITSERAKKAAN OMAHYVÄISEN "ihanan miehen" luukulla viikko sitten lasten kanssa katsomassa Risto Räppääjää. Herra-ylhäisyys on edelleenkin sama, herra ylhäisyys. Nyt me oltiin viisaita ja jonotettiin puoli tuntia ennen elokuvan alkua herran käsittelyyn. Ja siinä hän sitten teki kaikkensa, myi liput ja karkit namut, ohjasi isolla äänellä, mahtavaa vitsiä vetäen kansaa omiin saleihinsa. Huokaus, että kärsin.

   Ja häpesin taas.

   Me myöhästyimme elokuvasta, vaikka olimme jonossa jo puoi tuntia ennen. Mahtaiskos apumies olla paikallaan.

   Enää en sano mitään, eihän Raumalla ole kuin yksi elokuva teatteri.

   Kansalaiset, raumalaiset - kärsitään, kärsitään, ja katsotaan elokuvia Raumalla.

   • Kuka oikeasti viitsii mennä katsomaan jotain risto räppääjää? Ihme esitys tältä.
    Aivan silkkaa paskaa koko räppääjäkirjo.
    Tuli mieleen että missä tämä ohjaaja on kun on pantu joku sijainen tekemään roskaelokuvia hänen nimellään.
    Taatusti on katsojaluvut aivan toista mitä on mainostettu. Ei sellaisen ala-arvoisen paskan katsomisesta kukaan maksa.


  • Koko ongelmasta päästään hankkimalla paikkaliput näyttävä järjestelmä. onko vaikeaa? Eipä pääse tuokaan miekkonen enää pilaamaan kenenkään päivää...

   • Enpä usko, että perimmältään on kuitenkaan kyse kateudesta tässä "valituksessa". On vain niin, että on ihmisiä, joita ei saisi päästää asiakaspalvelutehtäviin ja tämä Iso-Hannun kaveri on juuri sellainen. Suorat valitukset Iso-Hannuun ei auta, koska omistaja on hyvin tietoinen asiasta ja on täysin ylimielinen asian suhteen. Aina on vika asiakkaissa... Tämä tulee hyvin esille jokin aika sitten facebookin vastaavista keskusteluista Iso-Hannun ja Poroholman osalta. Kannattajatkin näissä keskusteluissa näyttävät olevan pääosin omistajan sukulaisia ja kavereita...

    Muutama esimerkki vielä, jotka pitävät minut tehokkaasti pois paikallisesta teatterista;
    - Lippuluukulla laitetaan aikuinen naisihminen lukemaan ääneen koko salille teatterin ohjeita, koska asiakas ei henkilökunnan mukaan ole osannut käyttäytyä ohjeiden mukaan
    - Koko sali tyhjennetään juuri ennen esityksen alkua, koska henkilökunnan mukaan joku on saattanut tulla pummilla sisään. Kuitenkaan sama kaveri ei viitsinyt tulla ovelle alunperin lippuja tarkistamaan vaan huuteli tiskin takaa, että "sali 2:seen saa mennä..."
    - Lahjalipuilla elokuviin pyrkineitä lapsia seisotettiin viimeiseen minuuttiin ennen elokuvan alkua aulassa, jotta "maksavat asiakkaat pääsevät ensin". No, käsittääkseni nuo lahjaliputkin on joskus maksettu...?

    Ai niin ja muuten sama kaveri joka kerta tiskin takana...


  • Kuuntelen Dannyn vanhoja biisejä ja esityksiä youtubesta. Täytyy tunnustaa että on miehellä mahtava ääni ja mitä häntä on tavannut: iloinen, ystävällinen ja kohtelias. Ja eikös hänkin ole R.R:n kavereita.

  • Tää alkaa olee surkuhupasta itkuu.
   Kuitenkin lähtökohtan on se että yksinkertainen nainen ei vaan tajua miten lippujenkanssa kuuluu toimia.

   Bonuksena siellä sattu olee kaveri ketä opasti tätä kukkahattutätiä... samalla muutkin jonossa olijat sai opastuksen ettei tarvitse jokaista erikseen opastaa...

  • Ihan uskomattoman ala- arvoista tekstiä täällä SUOLI24.fi palstalla. Vähä-älyiset ihmiset tänne kirjoittelee, kun ei ole muuta elämää

   • ja sinä yhtenä heistä!


   • Vähä-älytön kirjoitti:

    ja sinä yhtenä heistä!

    Etkö sinä sitten?


   • abc8 kirjoitti:

    Etkö sinä sitten?

    Älkää Poroholmaa sotkeko tähän asiaan. Eikä Merskaa myöskään. Tänään kävin taas roskia ja pulloja noukkimassa. On alkaneet nuoret ottmaan siellä pohjia ja sitten vasta kapakkaan. Mutta pullot ja tölkit, sekä mäkkäripaperit sinne vaan pitkin Merskan raittia, vaikka roskapöntöt ihan vieressä. Koulu huomio! Missä kasvatus!


   • Huollon Mies kirjoitti:

    Älkää Poroholmaa sotkeko tähän asiaan. Eikä Merskaa myöskään. Tänään kävin taas roskia ja pulloja noukkimassa. On alkaneet nuoret ottmaan siellä pohjia ja sitten vasta kapakkaan. Mutta pullot ja tölkit, sekä mäkkäripaperit sinne vaan pitkin Merskan raittia, vaikka roskapöntöt ihan vieressä. Koulu huomio! Missä kasvatus!

    Muuten asiaa,MUTTA ei koulu ole se ainoa kasvattaja...kotoa kasvatus lähtee!!!!!


   • näin on kirjoitti:

    Muuten asiaa,MUTTA ei koulu ole se ainoa kasvattaja...kotoa kasvatus lähtee!!!!!

    Tapahtui muutama vuosi sitten, Iso-Hannu oli juuri vaihtanut omistajaa.
    Olin menossa kuviin lahjalipulla. Kassalla nainen sanoi, etteivät voi vielä ottaa vastaan lahjalippua (järjestelmä ei hyväksy), jatkossa kylläkin. Ostin lipun.
    Seuraavalla kerralla tarjotessani lahjalippua sanottiin:"Ei noi enää käy".
    En ole käynyt koommin.


   • massaatarttissaada kirjoitti:

    Tapahtui muutama vuosi sitten, Iso-Hannu oli juuri vaihtanut omistajaa.
    Olin menossa kuviin lahjalipulla. Kassalla nainen sanoi, etteivät voi vielä ottaa vastaan lahjalippua (järjestelmä ei hyväksy), jatkossa kylläkin. Ostin lipun.
    Seuraavalla kerralla tarjotessani lahjalippua sanottiin:"Ei noi enää käy".
    En ole käynyt koommin.

    Mitä siitä, Riku tulisi, jos kaikki alkais elokuvateatterinpitäjiks?
    Ei se niin vaan meme.


   • lisäähilloo kirjoitti:

    Mitä siitä, Riku tulisi, jos kaikki alkais elokuvateatterinpitäjiks?
    Ei se niin vaan meme.

    Nykyään käyn Porissa leffassa, vaikka Raumalla asunkin. Hintaa lipulle tulee mutta, sen koppavan äijän teatteriin en menee ikinä enää


  • Asiaa!!! Kyseinen työläinen on valinnut tai on valittu todella väärään työhön, eli asiakaspalveluun!!! Ostamme yleensä lahjoiksi elokuvalippuja, mutta pelkästään hänen
   käytöksen vuoksi emme enää!!!

  • 2014 alkanut ketju ja edelleen sama palvelun taso kyseisellä Iso-Hannun "asiakaspalvelijalla"

  • Itsellä kans vastaavia kokemuksia tästä lipunmyyjästä.. Monen vuoden takaa, mutta niinpä on viimeinen käyntinikin Iso-Hannussa, ja johtuen juuri tästä asiakaspalvelijasta. Mutta! Eikös nyt huhuta että tulevaan kauppakeskukseen tulisi uusi leffateatteri? Ehkä sitten taas pääsee katsomaan leffoja isolta skriiniltä =)

  • Ei huutele enää

  • Levätköön rauhassa ja omaisille jaksamista. Harvalla meistä on täällä omaa lankaa kun se päivä koittaa.

  • Tutustuin ko. henkilöön kesällä 1992 ja sanoisin, että ystävystyin kanssaan melkein samantien.

   Toki hän oli hieman "kulmikas" henkilö, mutta siviilissä täysin eri tyyppi, kun portsarina tai lipunmyyjänä. Juteltiin lauantaina 9.2. viimeksi yhden kaupan aulassa. Enpä tiennyt silloin, että mitä tuleman pitää. Tuskin hänkään?

   Viimeiset sanansa mulle olivat: "Koeta pärjätä". Mää vissiin siihen, että: "Samoin".

  • No niin valittajat ja musta maalajat. Olette vuosia haukkuneet, pilkanneet nyt manan majoille mennyttä miestä. Valmistatukaa, hän tulee uniinne, kostaa teille pahan suopaisuutenne. Laittaa elämänne täysin pois raiteilta ja hän tulee luoksenne .......Yöllä.

   • Tuskinpa helvetintulista paljon tulee huutelemaan. Et tainnut tuntea kyseistä ukkoa muutakun isohannusta. Siinä onkin pesänjakajilla selvittämistä mistä omaisuus on pöllitty. Oli meinaan pimeän viinan myyjä ja kusetti juoppoja minkä kerkesi ja varastetun tavaran luukuttaja. Siskonsa erään pikkupaikkakunnan vihatuimpia akkoja ja ruma kun mikä. Varsinaiset sisarukset!


   • Tääontotuus kirjoitti:

    Tuskinpa helvetintulista paljon tulee huutelemaan. Et tainnut tuntea kyseistä ukkoa muutakun isohannusta. Siinä onkin pesänjakajilla selvittämistä mistä omaisuus on pöllitty. Oli meinaan pimeän viinan myyjä ja kusetti juoppoja minkä kerkesi ja varastetun tavaran luukuttaja. Siskonsa erään pikkupaikkakunnan vihatuimpia akkoja ja ruma kun mikä. Varsinaiset sisarukset!

    Olisi kovin mukavaa kun et trollaisi julkisesti noita valheitasi kuolleesta ihmisestä.


  • 11.8 klo 1310 Leijonakuningas. Leffan ikäraja oli 9v huoltajan kanssa.

   Elokuvan katsominen meni täysin pilalle. Paikalla oli arviolta 5-6 vuotiaita lapsia, jotka puhuivat kovaan ääneen ja ravasivat vessassa vähän väliä. Vanhemmat eivät näitä mussukkojaan komentaneet. Yksi isä kaivoi kovaan ääneen Salen kassista tenavilleen herkkuja ja puheli lastensa kanssa äänekkäästi.

   Elokuvan äänet peittivät ihmisten karkin mussutus,höpötys ja lisäksi yksi lapsi alkoi itkemään äänekkäästi.

   Voisivatko vanhemmat ajatella , että pilaavat aika monen leffaelämyksen? Lapset voivat tulla elokuviin,kun osaavat pitää suunsa kiinni elokuvan ajan.

   Tästä lähtien ajan Poriin Finnkinoon. Säälittävän surkea paikka tuo Iso-Hannu.

   • Mihin unohtui pakkomielteinen puhelimen kyttääminen?


   • Valita Yleen tai MTV:hen. Nauraa sulle partaansa.


   • Aikunen ihminen vetää pultit koska lastenleffan, minkä suuryritys on tehnyt rahastusmielessä, katselu meni pilalle. Luuletko että muissa paikoissa naperot käyttäytyy sen paremmin?

    Olisitte kotona katsoneet vaan sen piirrosanimaation, varmasti parempi. Ei näitä Disneyn uusimpia rahastusrainoja kannata tukea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Valita Yleen tai MTV:hen. Nauraa sulle partaansa.

    Olematon ylen kakaramainen lellikkipoikahan se on, jota sen kumppanikin häpeää. Naismainen vinkuja joka on suuvärkillään päässyt isojen murusia keräämään lattialta. Saa poskisolisti aivan uutta näkökulmaa asioihin. Yleensä. Toisten imussa loisien.


  • Mitä sää ny meluat?

   • Kuvitteletko että saat tuohon ongelmaan jotain täyttä parannusta. vaikka menisit Poriin katsomaan niitä hd roska elokuvia. sielläkin voi olla sama asia. Tiesitkö että kuka tahansa voi sanoa mielipiteensä mihinkä asiaan vain miten vain. Et vaikuta miltään järjen jättiläiseltä. kun ilmeisesti olisi pitänyt mielistellä kuinka suuri kolhu tuli itsetuntoon?.


  • Joo mutta kuuma sää ollut tänään, saisi vähän vielä viiletä.

  • Sama jatkuu edelleen. Tää mies on kuin paikan omistaja, iso kingi (mut vaan kooltaan)
   Kesälläkin elokuvafestarien pilaaja, ei mitään asiakaspalvelukykyä.

   • Joka kuoli viime kesänä muistaakseni mutta kumminkin multaa jo.


  • Katson elokuvat netist ilmaiseksi.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   171
   4281
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2230