kuinka pitkä matka?

äipppä ja tytöt

On khao Lakista Phuketin lentokentälle? Entä millainen matka on on lähimpään isoon ostoskeskukseen? Ollaan menossa parin viikon päästä Khao Lakin pakarang beachille ja teinit aivan hädissään kun haluavat ostoksille?

5

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jou/

      Lentokenttä noin 80km etelään. Ja jos ostoskeskuksiin haluaa niin taitavat lähimmät olla Phuket Townin lähettyvillä. Sinne noin 30km kentältä etelään(eli reilu sata Khao Lakista). Tutustukaa myös paikallisiin markkinoihin, esim Bang Niang, Takuapa, Tab Lamu.

    • Äitee1

      Reilu tuntihan siinä vierähtää ajaa hotellille. Ehkä menisin ostoksille Patongille.Edullisempaa kuin Phuket Townissa. Rankka reissu muutaman vaatteen takia. Markkinoilta löytyy varmasti ihan kivoja juttuja

    • Aikas ikävää...

      äippä ja tytöt, kun näillä sivuilla nämä vastaukset on tälläsii.
      Useimmat sivuilla kirjoittajat ovat kerran käyneet paikalla ja näppis sauhuten pitää sitten päästä antaan ainoita oikeita lomaohjeita muille.

      Khao Lakin Bang Niangin keskustan ja Phuketin lentokentän väli on n. 90 km.
      Ajomatka on siis n. 1 h 30 min, Sarasin sillan "valvotapisteen" ruuhkasta riippuen. Lentokentällähän ei ole ostoskeskusta.
      Pakarang Beach sijaitsee Khao Lakin keskustasta vielä 10 km kauempana.
      Phuketin lentokentältä on Phuketin Patongille vielä n. 40 km matkaa. Olen ajanut kevarilla nuo reitit moneen kertaan edestakas.
      Pakarang Beachin ja Patongin väli on siis 140 km ja ajoaika ainakin sen 2 h, Phuket Townia lähestyttäessä ruuhkat vievät ajoaikaa.
      Niin Patongilla kuin Phuket Townissakin on ostoskeskuksia, mutta niin on Takua Pa'ssakin, joka sijaitsee 20 km päässä Pakarang Beachiltä pohjoiseen, siis toiseen suuntaan kuin Bang Niang.
      Noille teineille ehdottaisin kyllä mielummin ihan noita paikallisia markkina-alueita ja kauppoja, niitä on ihan tarpeellinen määrä, eikä noissa ostareissa tuotevalikoima ole juuri sen laajempi.

      Jos olette menossa Patongille, kannattaa harkita vuokrata päiväksi huone sieltä. Sen saa helposti varaamatta etukäteen extempore ja silloin voi vähän tutustua Patongiinkin.

      • Aika ikävää...?

        Sen verran vielä... että hyvän huoneen (ilmastointi/wc-suihku jne) saa vuokrattua n. 1000-1500 THB/yö (23-34 €), siis koko huone maksaa tuon riippumatta asuuko huoneessa 1 vai 2 henkilöä, 3. henkilö mahdollisuus huoneessa on kysyttävä erikseen.


    • annie star

      Bang Niangilla 7-elevenin ja taksiaseman vieressä, aivan päätien kupeessa (sitä tietä ajatte, kun Pakarangille menette) on todella hyvät markkinat ma ke la. Alkavat noin kello 13 ja loppuvat noin klo 18-20. Sinne kannattaa suunnata jo hyvissä ajoin, sillä alue on suuri. Ja muistakaa tingata!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe