Kokeilkaa!

apuasaanutjo

Hei :)

Olen kärsinyt jo n 2vuoden ajan enemmän ja vähemmän.. suurimmissa osin enemmän! pakko ajatteluista.. Olen ollut todella epätoivoinen tämän suhteen ja suhteenikin on kerran jo kariutunut tämän vuoksi, mutta onneksi palasimme yhteen ja saimme tilanteen korjattua! Enää en halua samaa tilannetta vaikka kovaa vauhtia siihen oltiin taas menossa!

Olen käynyt pelkästään terapiassa, siitä on ollut ehkä hieman apua mutta ei paljon! Mielialalääkkeitä en ole koskaan suostunut ottamaankaan.!


Mutta nyt ihan viimeaikoina hain apua luontaistuotteista. Olen syönyt nyt ihan pienen ajan puhutaan siis max. viikosta. Omega 3 tabletteja, vahvaa karnosiinia, magneesiumia, foolihappoa jossa samassa b-vitamiinia eli folib tabletteja, tähän kylkeen vielä d-vitamiineja. Lisäksi eilen vielä hain antistress vahva - pillereitä. Joita siis otetaan kun tulee tunne että ahdistus /paniikki jostain asiasta ilmenee. Käytän näitä nyt kuitenkin jokapäiväisellä syötöllä näin alkuun. Koska pakkoajatukseni ovat olleet niin rajuja että ne kestävät kokopäivän ilman että voin ajatella mitään muuta.

Ajattelin vain kertoa tämän siksi, että kannattaa kokeilla josko olisi joku puutostila, jonka vuoksi ajatus tms reistailee . Esim itse luulen että minulla on serotoniinin tuotannossa jotain häikkää. Ja nämä edellämainituthan juuri auttavat aivoihin ja serotoniinin tuotantoon. :)

Toivottavasti tästä on jollekkin apua :) nyt olo tuntuu jotenkin ihanan kevyeltä.! on kyllä ajatuksia vielä ilmennyt, mutta en ota niitä niin vakavasti .Esim ennen aina kamala kertomisen tarve puolisolle kun olen ajatellut jotain (joka ajoi meidät sitten eroon loppupeleissä kun hän oli jo 2 vuotta kuunnellut JOKAPÄIVÄ minun samoja asoita mitä piti kertoa ja vatvoa uudelleen ja uudelleen)

Nyt pystyn hyväksymään ajatukseni niin että ne on vain ajatuksia, en voi niille mitään koska ne johtuvat ilmeisesti pakko toiminnosta että ajattelen aina vain kaikkea pahaa ja negatiivista. Mutta nyt olen jotenkin näiden luontaistuotteiden avulla oppinuyt elämään niiden kanssa! :)

1

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkoaedelliseen

      Edelliseen vielä jatkoksi, että olen myös nyt jo muutaman päivän ajan jättänyt ja aijon kokeillakkin että jätän jatkossa, niin kahvin pois! koska sehän saattaa juuri lisätä sitä tuskaisuuden tunnetta jne.

      Itse en kyllä ole mikään sellainen että pakko saada kahvia että päivä lähtee käyntiin, mutta joka päivä yleensä kahvittelujen merkeissä otan kupin kahvia ja jonkun leivoksen kylkeen. Mutta nyt täytyy sekin jättää pois :) ihan kokeilun vuoksi!

      Kyllä tila on ollut usein niin epätoivoinen että ajattelee ettei tästä selviä koskaan :(
      Mutta nyt on pieni toiveen pilkahdus jo havaittavissa! olen tästä niin onnellinen :) toivon että tämä ihana tunne jatkuu!

      Lisäksi vielä se , että muistakaa käydä tutkituttamassa itsenne ettei teillä ole mitään esim kilpirauhas ongelmia! Minä kävin juuri tutkituttamassa ne kun lääkäri määräsi, ja ne olivat ihan ok arvot! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe