Onkohan kainuussa sosiaalitantoilla näin..

Oulussa 4.1.2014 Tapahtui huostaan otto josta on levinnyt kaiken kansan nähtäville video. Olisi mukava tietää miten Kainuussa kun yleensä Kainuulaiset pitää kaikkia virkamiehiä Jumalasta seuraavana ja kunnioittavat ja pokkuroivat.Oli kammottavaa katsoa lasten raastava kohtelua vaikkakin Poliisit olivat virka-apuna.Kannattaa olla tarkka kun lastenkoteihin mielellään sijoitetaan ja huostaan otto perusteet eivät ole aina niin selviä
tässä linkki tapahtuneesta karmeudesta:http://www.youtube.com/watch?v=5pLzzEebN-U&feature=share

16

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exoululainen

      No nythän tuo huostaanottaja on tulossa Puolangalle johtajaksi. Että, eiköhän ala tapahtuun Kainuussakin. Onnea matkaan.

    • ukkeli1

      Kainuussa esimerkiksi on innostus huostaan ottoon valtavan kova, siellä kuulemma jahdataan lapsia jotka voivat kotona hyvin, mutta perheet eivät saa tarvitsemaansa kodin hoito apua vaan ollaan lapsia ottamassa huostaan.Perhetyön tekijät istuu sohvalla vahtaamassa perheen toimintaa ja apu ei ole konkreettista apua mitä todella pitäis antaa. Varmaan Puolangalle johtajaksi tuleva tantta on sopinut lähikuntien tanttojen kanssa määrästä mitä pitää saada huostaan napsittua lapsia niin hänen suosima lastensijoituspaikka saa "ruokaa". Katsokaa hyvin tarkkaan päästättekö sosiaalityöntekijöitä kotiinne kyyläämään ja kartoittamaan tilanteita.Surullista että lapsista tehdään rahan teko välineitä joillekkin tahoille...

    • Isosta perheestä

      Täydellisiä vanhempia ei ole. Ennen apua antoi sukulaiset, naapurit ja ystävät.. ellei sieltä apua löytynyt, kodinhoitaja kävi vähän hengäshdystaukoa ja samalla neuvoja antamassa. Apu oli konkreettista.
      Niin meilläkin: sairaaloinen äiti, pieni tila, paljon lapsia, alkeellinen talous...kodinhoitaja viikon ajan oli kuin taivaan enkeli. Isä raastoi rahaa milloin - ei juonut eikä polttanut.
      Niin me lapset kasvoimme ja olemmet hyvissä ammateissa ja osa jopa varakkaita. Nuorin oli 18 kun äiti kuoli 52 vuotiaana.
      ikkunat olivat talvella jäässä joten ei niihin voinut kuin lämpimällä sormella kuoppia sulattaa. Kuulin kuinka perhetyöntekijälle oli ollut liikaa lasten likaamat ikkunat. Jonkilainen järki pitä olla perheiden hajoittamisessa.
      Äidilläni oli sanonta :" Äiti se on huonokin äiti."

    • hälytys nyt

      Viimeistään nyt olisi aika tehdä viranomaisilla tutkimus, montako ja mihin sijoituspaikkaan Sirpa Salmivaara on lähettänyt huostaanotettuja, tuomaan laitokselle tuloa. Haiskahtaa vahvasti Aarnion tapaiselta oman edun ja sivutulon hankinnalta?

      Puolankalaiset varokoot.

      • Virkamiestyranniaa

        Niin olisi. Vaan ei viranomaiset tällaisia tutki. Ne avustavat tuollaisia sirpasalmivaaroja eli ovat näitten työkaluja. Näin valitettavasti Suomessa kaikkialla. Täällä virkamiestyranniassa.


      • ukkeli1

        Tällä Sirpa Salmivaaralla on omat lastenkodit :http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/tmi tilkkutakki tyonohjaus sirpa salmivaara/21923189
        lisäksi hän on johtajana :) Oulun sossutädin Sirpa Salmivaaran huostaanottofirma on oy nordfami ab nuorisokoti aurora b.
        http://www.aurorab.fi/fi/yhteystiedot
        http://avointyopaikka.fi/tyo-oy nord...a-ranua/619733
        Kannattais kunnissa miettiä kenet mihinkin palkkaa en näe että lasten edun mukaista kun tällaiset sosiaalitantat vie kunnista lapsia omiin laitoksiin ja saa todellakin valtavat korvaukset tiedossahan on että Aurorassa ranualla on pahamaineisen Kuttulan johto joten ei näytä hyvältä puolangalla ja mitä kytköksiä muissa kunnissa.


    • EI KIISTOJA.

      Pitäkää vanhemmat pää selvänä ja Lapsistanne hyvää huolta,kasvattakaa kunnon kansalaisia,tulevia työihmisiä, niin ei tarvitse sijaisvanhemmille ja huostaan laittaa ketään lapsia,välittäkää toisistanne todella asiallisesti ja rakkaudella.

      • Henrik Saastamoinen

        Korruptio tässä asiassa on myös enemmän sääntö kuin poikkeus. Itse lopettaisin kaikki huostaanotot ja antaisin lapsien päättää missä haluavat asua. Aihe on kiistanalainen, mutta en usko holhousvaltion toimivuuteen. Aiheuttaa enemmän ongelmia kun ratkaisee. Vapaaehtoisia vaihtoehtoja, jossa lapsen itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan on oikea, inhimillinen ja ihmisarvoa ja -oikeuksia kunnioittava tapa toimia.


    • Molemmat puolet

      Olisi kiva nähdä myös muutama perheen elämästä otettu video ennen huostaanottoa. Viranomaisilla ei ole mahdollisuutta näitä esittää ja asianomaisilla ei taas ole pienintäkään syytä päästää tällaisia videoita julkisuuteen.

      • Lea Keop

        Mitä sillä on väliä ja miksi?


      • Molemmat puolet
        Lea Keop kirjoitti:

        Mitä sillä on väliä ja miksi?

        Olisi aivan mukava tietää asian koko kuva, kun tällainen julkaiseminen panee epäilemään melko tavalla julkistuksen totuudenmukaisuutta.

        Täällä vain jeesustellaan suurella tunteella.


      • Geos
        Molemmat puolet kirjoitti:

        Olisi aivan mukava tietää asian koko kuva, kun tällainen julkaiseminen panee epäilemään melko tavalla julkistuksen totuudenmukaisuutta.

        Täällä vain jeesustellaan suurella tunteella.

        Itse en ihmettele yhtään. Löisin koko omaisuuteni vetoa että olet nainen?


    • Isosta perheestä

      On paljon kiinni siitä miten tiukkapipo tai muutoin ylireagoiva on ihminen/ihmiset, jotka alkavat "HUOLESTUA". Tuo on päivän sana, josta saavat kohteena olevat perheet kärsiä.
      Lasten mustelmista tulee tutkimus ovatko vanhemmat pahoinpitelijöitä. Jos lapsi kertoo päiväkodissa nähneensä isin pippelin, isiä epäillään insestistä ja äitiä sen sallimisesta...Tyttäreni pyörtyi kaupassa ja lohkaisi etuhampaansa. Alkoi perusteellinen kuulustelu kuinka kaikki tapahtui.
      Onko lastensuojelu jo ampunut joidenkin työntekijöiden toimesta perheitä hajoittavaksi. Tiedän tapauksen, jossa äiti kaipasi kotiapua ja päästi neuroottisen perhetyöntekijän kotiinsa - alkoi vuosia kestänyt jahtaaminen ja törkeä perheen itsemääräämisoikeuksien polkeminen. Prosessi jatkuu.
      Kun "HUOLESTUNUT" viranhaltija toimii mielivaltaisesti, ei kohteena olevalla perheellä ole mahdollisuutta puolustautua, sillä koneisto suojelee omiaan. Salassapitovelvollisuutta käytetään perhettä vastaan VAIKKA perhe antaisi luvan asioiden jukiseen käsittelyyn.
      Oikeanlainen lasten suojelu on ihan ok kunhan koneistosta karsitaan pois ihmiset, jotka eivät alalle sovi.
      Aurora perhekodin kasvatuksellinen tavoite on lasten keskinäinen kilpailuttaminen ja sitäkautta OHJAAJAN hyväksymisen saaminen - toisinsanoen ehdollisen rakkauden periaate: rakkaus on ANSAITTAVA.
      Ennen oli sanonta, että rikkonainen lapsi pitää rakastaa ehyeksi ja rakkautta annetaan laselle niin paljon kuin hän sitä tarvitsee kasvaakseen kohti aikuisuutta. Lapsia rakastava aikuinen toimii aina lapsen parhaaksi ja ne kuuluisat rajat syntyvät luonnollisella tavalla ja lapsen valintoja hienovaraisesti ohjaamalla.

    • yks

      Kyllä lasten ja nuorten perhekodit ja vastaavat ovat kulta kaivoksia omistajilleen ja sen vuoksi kaikki virkaa tekevät pitäisi lailla sulkea Bisneksien ulkopuolelle kun puhutaan lasten huostaan otoista.Esimerkiksi Väyrysen Paavolla on hyvin tuottava nuorten perhekoti...:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011092114424729_uu.shtml

    • jarkytys

      Näin sitä lapsia retuutetaan sosiaalitoimen taholta, mutta auta armias jos joku vanhemmista retuuttas niin istuis oikeudessa...Ja kyseessä Sirpa Salmivaara huhu ammatti ihminen,,;http://www.youtube.com/watch?v=ePPkYcxU11M

    • yks

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe