Mietiskeltävää hampusta

Tietäjä Murunen

Päätinpähän nytten tämän tekstin pätkän tänne kopioda, aikoinaan tuli aika paljon kerättyä tietoa tähän pikku projektiin. Pyytäisin asiallista keskustelua aiheesta.


Ja minä annan nousta heille istutuksen, joka on oleva kunniaksi, niin ettei heidän tarvitse siinä maassa menehtyä nälkään eikä enää kärsiä pakanain pilkkaa. -Ezekiel 34:29

Oikealla syyllä miksi Kannabis on kriminiliasoitu ei ole mitään tekemistä sen vaikutuksista mieleen ja kehoon. -Doug Yurchey

Marijuana on vaarallinen. Pilvi ei ole harmillinen ihmisen keholla taikka miellelle. Marijuana ei uhkaa normaaleja kansalaisia. Marijuana on todella vaarallinen öljy yhtiöille, alkoholi, tupakka teollisuuksille ja valtavalle määrälle kemiallisia yrityksiä. Lukuisat suuret yritykset miljoonilla dollareilla ja vallalla, ovat peittäneet toden ihmisiltä.
Todellisuus on se jos Marijuana hyödynnettäisiin sen suureen määrään kaupannollisia tuotteita, se tuottaisi teollisen atomi pommin! Yrittäjiä ei ole kerrottu pilven potentiaalista. Multimiljonäärit ovat liittoutuneet levittämään valheita tästä todella monipuolisesta kasvista, joka oikein käytettynä tuhoaisi näiden yhtiöt.
Mistä sana 'Marijuana' tuli? 1930 luvun puolella, M-sana luotiin tummentamaan hyvän ja ilmiömäisen hampun historia... kuten voit lukea tosiasiat ovat mainittu tässä viitteillä, jotka ovat todistettavissa Britannican tietosanakirjasta, joka painettiin hamppu paperille 150 vuoden ajan:

*Kaikki koulukirjat tehtiin hamppu tai pellava paperista vuoteen 1880 asti.
-Hemp Paper Reconsidered, Jack Frazier, 1974.

*Oli laillista maksaa verot hampulla amerikassa vuosina 1631-1800~
-LA Times,. 12 elokuuta 1981.

*Kieltäytyminen hampun kasvattamisesta amerikassa 1600-1800 oli lain vastaista! Sinut voitiin heittää vankilaan Virginiassa hampun kasvatuksen vastustamisesta vuosina 1763-1769.
-Hemp in Colonial Virginia, G.M. Herdon

"Kasvatin Hamppua" -George Washington

*George Washington, Thomas Jefferson ja muut perustuksen isät kasvattivat hamppua.
-Washington and Jefferson Diaries. Jefferson salakuljetti hampun siemenia Kiinasta Ranskaan ja sieltä Amerikkaan.

*Benjamin Franklin omisti yhden ensimmäisistä paperitehtaista ja se jalosti hamppua. Myös vuoden 1812 sota taisteltiin hampusta. Napolean halusi katkaista moskovan viennit englantiin.
-Emperor Wears No Clothes, Jack Herer

*Tuhansien vuosien ajan 90% kaikkien laivojen purjeet ja köydet oli tehty hampusta. Sana 'Kangas' on alun perin tullut Hollannista, joka tarkoittaa Kannabis.
-Webster's New World Dictionary

*80% kaikista tekstiileistä, kankaista, vaatteista, pellavasta, verhoista, liinavaatteista, jne. Oli tehty hampusta 1820 luvulle asti kunnes esiteltiin puuvilla.

*Ensimmäiset Raamatut, Kartat, Kaaviot, liput, ensimmäiset luonnokset Amerikan Itsenäisyysjulistuksesta ja Perustuslaki tehtiin hampusta.
-US Government Archives

*Ensimmäinen sato monissa osavaltioissa oli hamppua. 1850 oli Kentuckyn huippu tuottaen 40,000 tonnia. Hamppu oli suurin rahaa tuova sato 1900 luvun alulle.
-State Archives

*Vanhin kirjaus ham
pun maanviljelyksestä menee 5000 vuotta taakse Kiinaan. Kuitenkin ensimmäinen hampun teollistaminen epäillään menevän antiikin Egyptiin asti.

*Rembrantit, Gainsborougit, Van Gothit kuten myös suurin osa varhaisista kangas maalauksista maalattiin hamppu pellavalle.

*Vuonna 1916, Yhdysvaltain hallitus ennusti 1940 lukuun mennessä kaikki paperi tulisi hampusta ja ei yhtään lisää puita pitäisi kaataa. Hallituksen tutkintojen mukaan yksi hehtaari hamppua vastaisi 4.1 hehtaaria puuta. Varauduttiin toteuttamaan tämän tapaisia säädöksiä.

*Laatu maalit ja lakat tehtiin hamppu siemen öljystä vuoteen 1937 asti. 58,000 tonnia hampun siemeniä käytettiin Amerikassa maali tuotteisiin vuonna 1935.
-Sherman Williams Paint Co. Todistus Kongressin edessä vastaan vuoden 1937 Marijuanan vero asetusta.

*Henry Fordin Malli-T rakennettiin pyörimään hamppu bensalla ja auto itse oli rakennettu hampusta! Hänen suurella maatilalla, Ford kuvattiin hänen hamppu peltojensa vieressä. Autossa, joka oli 'kasvatettu maasta' oli hamppu muovi paneeleja joiden isku voima oli kymmenen kertaa metallia vahvempi.
-Popular Mechanics, 1941

4

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietäjä Murunen

      *Hamppu kutsumanimeltään 'Biljoonan Dollarin kasvi' oli ensimmäinen raha kasvi jolla oli bisnes potentiaali saavuttaa biljoona dollaria.
      -Popular Mechanics, 1938

      *Mechanical Engineering Magazine (1938) julkaisi artikkelin nimellä 'Maailman tuottoisin ja halutuin kasvi jota voidaan kasvattaa' siinä mainittiin että jos hamppua viljeltiin 1900 luvun teknologiaa, se olisi ainut suurin maatalous kasvi Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.

      Seuraava tieto tulee suoraan Yhdysvaltojen maanviljelys osaston vuonna 1942 julkaiseman 14-minuuttisen filmistä jossa rohkaistiin ja ohjeistettiin 'isänmaallisia Amerikkalaisia maanviljelijöitä' kasvattamaan 350,000 hehtaaria hamppua joka vuosi sodan ponnistelujen vuoksi:
      '...(kun) kreikkalaiset temppelit olivat uusia, hamppu oli jo vanha ihmiskunnan palveluksessa. Tuhansien vuosien ajan, silloinkin, tätä kasvia kasvatettiin purjelankaa ja kankaita varten Kiinassa ja muualla Idässä. Vuosi satojen ajan ennen 1850, kaikki laivat jotka lainehtivat läntisellä merellä olivat varustettu hamppu köysillä ja purjeilla. Merimiehelle ei vähempääkään kuin Pyövelille hamppu oli välttämätön....
      ....Nytten Philippiinien ja Itäisen intian hampun lähteet ovat Japanilaisten käsissä... Amerikan hamppu on täytettävä meidän Armeijan ja Laivaston tarpeet myöskin teollisuuksiemme...
      ...Laivasto nopeasti huventaa varastoja. Kun ne ovat loppu, Amerikan hamppu tulee tarpeen taas; hamppu laivojen kiinnitykseen; hamppu hinaus köysiin; hamppua varusteisiin ja vetimiin; hamppua lukuisiin merivoimien käyttöihin mailla ja vesillä. Ihan kuin päivinä joina 'Old Ironsides' seilasi meriä voittoisasti hänen hamppu suojien ja purjeiden. Hamppu voittoon!'
      Todistetut todisteet Kongressin Kirjastosta; Jack Herorin tutkimuksien löytämänä, hallituksen virastot kumosivat väitteet että 1942 USDA filmi 'Hemp For Victory' olisi koskaan ollut olemassa.
      Hampun viljely ja tuotto ei vahingoita ympäristöä. USDA:n virallinen tiedonantaja päätteli että hamppu tuottaa neljä kertaa enemmän massaa ja 4-7 kertaa vähemmän saasteita.
      Lehdestä 'Popular Mechanics' vuonna 1938

      'Sillä on lyhyt kasvu kausi, sitä voidaan kasvattaa missä tahansa osavaltiossa, syvät juuret läpäisevät ja rikkovat maaperän ja jättävät sen täydelliseen kuntoon seuraavan vuoden satoa varten. Tiheä lehdistö 2-3 metrin korkeudella, tukehduttaa rikkaruohot.
      ...Hamppu, tämä uusi kasvi voin hyödyntää mittaamattomasti Amerikkalaista maanviljelyä ja teollisuutta'

      1930-luvun keksinnöt viljely koneisiin olisivat aiheuttaneet teollisen vallankumouksen käytettynä hamppuun. Tämä ainut resurssi olisi voinut luoda miljoonia uusia töitä tuottaen tuhansia laatu tuotteita, Hamppu, jos ei olisi tehty laittomaksi, olisi tuonut Amerikan suuresta masennuksesta.
      William Randolph Hearst ja 'Hearst Paper Manufacturing Division of Kimberly Clark' omistivat laajan viljelyalan metsätalousmaata. 'Hearst Company' toimitti suurimman osan paperi tuotteista. Patty Hearthin isoisä, metsien tuhooja hänen omaan etuunsa, katsoi menettävänsä biljoonia hampun takia.
      Vuonna 1937, Dupont pantentoi prosessit tuottaa muovia öljystä ja kivihiilestä. Dupontin vuosittainen reportti kehotti osakkeiden omistajia investoimaan heidän uuteen petrokemian osastoon. Synteettiset tavarat kuten muovi, kelmu, methanoli, nylon, raion, viskoosi jne.. voidaan nytten tehdä öljystä. Luontainen happu teollistaminen olisi tuhonnut yli 80% dupontin bisneksestä

      SALALIITTO
      Andrew Mellonista tuli Hooverin arteen sihteeri ja Dupontin pää investoija. Hän nimitti hänen tulevan veljenpoikansa Harry J. Anslingerin johtamaan Liittovaltion narkoottisien ja vaarallisten huumeiden pääkonttoria.
      Salaisia tapaamisia pidettiin näiden taloudellisten pohattojen kesken. Hamppu julistettiin vaaralliseksi ja uhka heidän biljoonien dollarien liikeyrityksille. Jotta heidän dynastiat pysyivät ehjänä, hampun oli mentävä. Nämä miehet ottivat hämärän Meksikolaisen slangi sanan: 'marijuana' ja työnsivät sen Amerikan ali-tajuntaan.

      • Tietäjä Murunen

        MEDIAN MANIPULOINTI
        Keltaisen median tehokampanja hurisi 1920 ja 1930 luvuilla. Heartin sanomalehti pyöritti tarinoita empatisoidakseen marijuanan kauhuja. Marijuanan uhka pääsi etu otsikoihin. Lukijat oppivat että se on vastuussa kaikesta auto onnettomuuksista moraalinen menetykseen.
        Filmit kuten 'Reefer Madness' (1936), 'Marijuana: Assasin of youth' (1935) ja 'Marijuana: The Devil's Weed' (1936) Oli näiden teollisuusmiesten suunnittelemaa propagandaa luodakseen vihollisen. Heidän tavoitteensa oli saada kansan tuki jotta anti-marijuana lait pääsisivät läpi
        Tutki seuraavia lainauksia leffasta 'The Burning Question' tai toisella nimellä tunnettu 'Reefer Madness':
        *
        Väkivaltainen narkotiikki
        *
        Kauhean väkivallan tekoja
        *
        parantamatonta hulluutta
        *
        Sielun tuhovia vaikutuksia
        *
        Tämän huumeen vaikutuksen alaisena hän tappoi koko perheensä kirveellä
        *
        Häijympi, kuolettavampi kuin jopa nämä kaksi sieluntuhoavaa huumetta (Heroiini ja Kokaiini) ovat marijuanan kiusankappaleita!
        'Reefer Madness' Ei loppunut yleisillä teksteillä 'The End' vaan se loppui sanoihin KERTOKAA LAPSILLENNE.
        1930 luvulla ihmiset olivat todella naiiveja; jopa tietämättömyyteen asti. Massat olivat kuin lampaita jotka odottivat harvaa jotka olivat johdossa johdattamaan heitä. He eivät kyseenalaistaneet viranomaisia. Jos uutiset olivat painettuna tai radiossa, he uskoivat että sen oli pakko olla totta. He
        kertoivat lapsilleen ja he kasvoivat olemaan suurten ikä-luokkien vanhempia.
        Vuonna 1937 lakialoitus joka teki laittomaksi hampun tuotiin suoraan 'Talon Teiden Keinojen Komitealle'. Tämä komitea on ainut joka voi esitellä lakialoituksen suoraan 'Talon Kerrokseen' ilman että toiset komiteat väittelesivät siitä. Puheenjohtaja Robert Doughton oli Dupontin kannattaja. Hän takasi että lakialoitus läpäisisi kongressin.
        Tohtori James Woodward, psykiatri ja asianajaja, todisti liian myöhään Amerikan Lääkintä Yhdistyksen puolesta. Hän kertoi komitealle että syy miksi AMA ei ollut tuominnut Marijuana Veroa aikaisemmin oli se että yhdistys oli juuri tajunnut että marijuana oli hamppu.
        Kourallinen ihmisiä sillä hetkellä tajusi että tämä kuolettava uhka mistä he ovat lukeneet Heartsin etusivuilla oli itseasiassa passiivinen hamppu. AMA ymmärsi Kannabiksen olevan lääke, jota löytyi lukuisista hoito tuotteista jota myytiin viimeisen sadan vuoden ajan.

        Syyskuussa vuonna 1937 hampusta tuli laiton. Hyödyllisimmästä tunnetusta kasvista tuli huume ja meidän planeettamme on kärsinyt aina siitä lähtien.
        Kongressi kielsi hampun koska se oli sanottu olevan eniten väkivaltaa aiheuttava tunnettu huume.
        Anslinger, Huume komission johtaja ylensi ideaa että marijuana teki ihmiset käyttäytymään todella väkivaltaisesti 31 vuoden ajan. Vuonna 1950 McCartyisminin kommunisti uhan alla, Anslinger taas sanoi ihan vastakkaista. Marijuana rauhoittaa sotilaita niin paljon että he eivät halua tapella enään.
        Tänäpäivänä, meidän planeettamme on epätoivoisessa pulassa. Maa on tukehtumassa kun suuria lohkoja sade metsää katoaa. Saasteet, myrkyt ja kemikaalit tappavat ihmisiä. Nämä suuret ongelmat voitaisiin kääntää jos me teollistaisimme hampun. Luonnollista biomassa voisi tuottaa koko maailman energia tarpeen jota tällä hetkellä pitää yllä fossiiliset polttoaineet. Olemme käyttäneet 80% meidän öljy ja kaasu varoistamme. Me tarvitsemme uusiutuvan resurssin. Hamppu voisi olla vastaus huimiin öljyn hintoihin.

        HAMPPU IHME KASVI
        Hampulla on parempi laatuisia kuituja kuin puu kuidulla. Paljon vähemmän kemikaaleja tarvitaan tehdäkseen paperia hampusta kuin puusta. Hamppu paperi ei muutu keltaiseksi ja on todella kestävää. Hamppu kasvaa nopeasti valmiiksi kaudessa jossa puilla kestää ikuisuus.

        KAIKKI MUOVI ESINEET PITÄISI TEHDÄ HAMPPU SIEMEN ÖLJYSTÄ
        Hamppu muovit ovat luonnossa hajoavia! Ajan kulussa ne kompostoituisivat eikä vahingottaisi ympäristöä. Öljy pohjaiset muovit auttavat tuhoamaan luontoa; Ne eivät kompostoidu ja tekevät paljon tuhoa tulevaisuudessa. Prosessi tuottaa hamppu muovia ei tuhoa jokia kuten Dupontin ja muiden petro kemialliset yhtiöt. Ekologia ei sovi öljy yhtiöiden eikä poliittisen koneen suunnitelmiin. Hamppu tuotteet ovat turvallisia ja luonnollisia.

        LÄÄKKEET PITÄISI TEHDÄ HAMPUSTA
        Meidän pitäisi mennä aikaan jolloin AMA tuki kannabis pohjaisia lääkkeitä. Lääke Kannabista annetaan laillisesti vain kouralliselle ihmisiä ja muut ihmiset pakotetaan systeemiin joka tukeutuu kemikaaleihin. Pilvi on terveellistä vain ihmis keholle.

        MAAILMAN NÄLKÄ VOISI LOPPUA
        Suuri valikoima ruokia voidaan tuottaa hampusta. Siemenet sisältävät yhden suurimmista lähteistä proteiinia luonnossa. Myös: Niillä on kaksi olennaista rasvahappoa jotka puhdistavat kehosi kolestorolista. Näitä olennaisia rasvahappoja ei löydy mistään muualta luonnossa! Pilven siementen kuluttaminen on paras juttu mitä voit tehdä kehollesi. Syö raakoja hampun siemeniä!


      • Tietäjä Murunen
        Tietäjä Murunen kirjoitti:

        MEDIAN MANIPULOINTI
        Keltaisen median tehokampanja hurisi 1920 ja 1930 luvuilla. Heartin sanomalehti pyöritti tarinoita empatisoidakseen marijuanan kauhuja. Marijuanan uhka pääsi etu otsikoihin. Lukijat oppivat että se on vastuussa kaikesta auto onnettomuuksista moraalinen menetykseen.
        Filmit kuten 'Reefer Madness' (1936), 'Marijuana: Assasin of youth' (1935) ja 'Marijuana: The Devil's Weed' (1936) Oli näiden teollisuusmiesten suunnittelemaa propagandaa luodakseen vihollisen. Heidän tavoitteensa oli saada kansan tuki jotta anti-marijuana lait pääsisivät läpi
        Tutki seuraavia lainauksia leffasta 'The Burning Question' tai toisella nimellä tunnettu 'Reefer Madness':
        *
        Väkivaltainen narkotiikki
        *
        Kauhean väkivallan tekoja
        *
        parantamatonta hulluutta
        *
        Sielun tuhovia vaikutuksia
        *
        Tämän huumeen vaikutuksen alaisena hän tappoi koko perheensä kirveellä
        *
        Häijympi, kuolettavampi kuin jopa nämä kaksi sieluntuhoavaa huumetta (Heroiini ja Kokaiini) ovat marijuanan kiusankappaleita!
        'Reefer Madness' Ei loppunut yleisillä teksteillä 'The End' vaan se loppui sanoihin KERTOKAA LAPSILLENNE.
        1930 luvulla ihmiset olivat todella naiiveja; jopa tietämättömyyteen asti. Massat olivat kuin lampaita jotka odottivat harvaa jotka olivat johdossa johdattamaan heitä. He eivät kyseenalaistaneet viranomaisia. Jos uutiset olivat painettuna tai radiossa, he uskoivat että sen oli pakko olla totta. He
        kertoivat lapsilleen ja he kasvoivat olemaan suurten ikä-luokkien vanhempia.
        Vuonna 1937 lakialoitus joka teki laittomaksi hampun tuotiin suoraan 'Talon Teiden Keinojen Komitealle'. Tämä komitea on ainut joka voi esitellä lakialoituksen suoraan 'Talon Kerrokseen' ilman että toiset komiteat väittelesivät siitä. Puheenjohtaja Robert Doughton oli Dupontin kannattaja. Hän takasi että lakialoitus läpäisisi kongressin.
        Tohtori James Woodward, psykiatri ja asianajaja, todisti liian myöhään Amerikan Lääkintä Yhdistyksen puolesta. Hän kertoi komitealle että syy miksi AMA ei ollut tuominnut Marijuana Veroa aikaisemmin oli se että yhdistys oli juuri tajunnut että marijuana oli hamppu.
        Kourallinen ihmisiä sillä hetkellä tajusi että tämä kuolettava uhka mistä he ovat lukeneet Heartsin etusivuilla oli itseasiassa passiivinen hamppu. AMA ymmärsi Kannabiksen olevan lääke, jota löytyi lukuisista hoito tuotteista jota myytiin viimeisen sadan vuoden ajan.

        Syyskuussa vuonna 1937 hampusta tuli laiton. Hyödyllisimmästä tunnetusta kasvista tuli huume ja meidän planeettamme on kärsinyt aina siitä lähtien.
        Kongressi kielsi hampun koska se oli sanottu olevan eniten väkivaltaa aiheuttava tunnettu huume.
        Anslinger, Huume komission johtaja ylensi ideaa että marijuana teki ihmiset käyttäytymään todella väkivaltaisesti 31 vuoden ajan. Vuonna 1950 McCartyisminin kommunisti uhan alla, Anslinger taas sanoi ihan vastakkaista. Marijuana rauhoittaa sotilaita niin paljon että he eivät halua tapella enään.
        Tänäpäivänä, meidän planeettamme on epätoivoisessa pulassa. Maa on tukehtumassa kun suuria lohkoja sade metsää katoaa. Saasteet, myrkyt ja kemikaalit tappavat ihmisiä. Nämä suuret ongelmat voitaisiin kääntää jos me teollistaisimme hampun. Luonnollista biomassa voisi tuottaa koko maailman energia tarpeen jota tällä hetkellä pitää yllä fossiiliset polttoaineet. Olemme käyttäneet 80% meidän öljy ja kaasu varoistamme. Me tarvitsemme uusiutuvan resurssin. Hamppu voisi olla vastaus huimiin öljyn hintoihin.

        HAMPPU IHME KASVI
        Hampulla on parempi laatuisia kuituja kuin puu kuidulla. Paljon vähemmän kemikaaleja tarvitaan tehdäkseen paperia hampusta kuin puusta. Hamppu paperi ei muutu keltaiseksi ja on todella kestävää. Hamppu kasvaa nopeasti valmiiksi kaudessa jossa puilla kestää ikuisuus.

        KAIKKI MUOVI ESINEET PITÄISI TEHDÄ HAMPPU SIEMEN ÖLJYSTÄ
        Hamppu muovit ovat luonnossa hajoavia! Ajan kulussa ne kompostoituisivat eikä vahingottaisi ympäristöä. Öljy pohjaiset muovit auttavat tuhoamaan luontoa; Ne eivät kompostoidu ja tekevät paljon tuhoa tulevaisuudessa. Prosessi tuottaa hamppu muovia ei tuhoa jokia kuten Dupontin ja muiden petro kemialliset yhtiöt. Ekologia ei sovi öljy yhtiöiden eikä poliittisen koneen suunnitelmiin. Hamppu tuotteet ovat turvallisia ja luonnollisia.

        LÄÄKKEET PITÄISI TEHDÄ HAMPUSTA
        Meidän pitäisi mennä aikaan jolloin AMA tuki kannabis pohjaisia lääkkeitä. Lääke Kannabista annetaan laillisesti vain kouralliselle ihmisiä ja muut ihmiset pakotetaan systeemiin joka tukeutuu kemikaaleihin. Pilvi on terveellistä vain ihmis keholle.

        MAAILMAN NÄLKÄ VOISI LOPPUA
        Suuri valikoima ruokia voidaan tuottaa hampusta. Siemenet sisältävät yhden suurimmista lähteistä proteiinia luonnossa. Myös: Niillä on kaksi olennaista rasvahappoa jotka puhdistavat kehosi kolestorolista. Näitä olennaisia rasvahappoja ei löydy mistään muualta luonnossa! Pilven siementen kuluttaminen on paras juttu mitä voit tehdä kehollesi. Syö raakoja hampun siemeniä!

        VAATTEET TULISI TEHDÄ HAMPUSTA
        Hamppu vaatteet ovat todella vahvoja ja kestäviä ajan kulussa. Voisit antaa omia hampusta tehtyjä vaatteita lapsenlapsillesikin. Tänä päivänä on joitakin Amerikkalaisia yhtiöitä jotka tekevät hamppu vaatteita; yleensä 50% hamppua. Hamppu kankaiden pitäisi olla kaikkialla. Sen sijasta, ne ovat suurimmaksi osaksi maan alla. Ensiluokkaisia hamppu tuotteita ei saa mainostaa. Kentucky, aikoinaan yksi suurimmista hampun tuottajista, teki laittomaksi pitää hamppu vaatteita! Kuvitelkaa joutuvanne linnaa hamppu vaatteiden pitämisestä.
        Maailma on seonnut... Mutta se ei tarkoita että sinun pitäisi liittyä hulluuteen. Yhdistäytykää. Levittäkää uutisia. Kertokaa ihmisille, ja se sisältää lapsenne, totuus. Käyttäkää hamppu tuotteita. Eliminoikaa sana 'Marijuana'. Tajutkaa historia joka synnytti sen. Tehkää siitä poliittisesti väärin sanoa tai painaa M-sana. Tapelkaa propagandaa ja hevonpaskaa vastaan. Hamppu pitää hyötykäyttää tulevaisuudessa. Me tarvitsemma puhtaan energian lähteen pelastaaksemme planeettamme. TEOLLISTAKAA HAMPPU!

        Viina, tupakka ja öljy yhtiöt rahoittavat yli miljoona dollaria päivässä partneroidakseen huume vapaata Amerikkaa ja muita saman kaltaisia virastoja. Me olemme kaikki nähneet heidän mainoksensa. Nytten heidän motto on:"Se on vaarallisempaa kuin luulimmekaan." Valheita vahvoilta yhtiöiltä, jotka alkoivat Hearstista, ovat yhä elossa.
        Aivo pesu jatkuu. Nytten mainokset sanoo: jos ostat sätkän, tuet murhia ja jengi sotia. Uusin anti-pilvi mainos sanoo: jos ostat sätkän.... tuet TERRORISMIÄ! Uusi vihollinen (terrorismi) on kattanut tien aivopestä millä tahansa tavalle ne näkevät sopivaksi,
        On vain yksi vihollinen; ystävälliset ihmiset joille maksat verosi; sodan tekijät ja luonnon tuhoojat. Sinun rahoituksella, he tappavat maailman aivan sinun silmiesi edessä. Tupakka aiheuttaa puoli miljoonaa kuolemaa vuodessa. Alkoholi aiheuttaa puoli miljoonaa kuolemaa vuodessa. KUKAAN EI OLE KOSKAAN KUOLLUT PILVEN POLTOSTA! Koko ihmis historian aikana ei yksikään ihminen ole kuollut kannabiksen takia. Meidän yhteisömme on julistanut laittomaksi ruohon mutta suvaitsee tappajien käyttämistä: TUPAKKA ja ALKOHOLI. Hamppu tulisi laillistaa ja laittaa jokaiseen apteekkiin stressin hoitoon. Valtimoiden kovettuminen ja supistuminen on pahasta; mutta hampun käyttö laajentaa valtimoita... mikä on terveellineen tila. Meidät on ehdostettu ajattelemaan että polttaminen on vaarallista. Se ei ole tilanna pilven poltossa. THC:n nauttimisella on positiivinen vaikutus; auttaa astmaan ja glaukomaan. Sätkä yleensä poistaa pahoinvoinin joka tulee kemoterapiasta. Sinä voit syödä pilvessä. Tämä on terveellinen tila.

        Stereotyyppi pilviveikolle on samanlainen kuin alkoholistille, kupla-aivo. Oikeastaan todellisuus on se että käyttäjän luovat ominaisuudet voimistuu sen vaikutuksen alaisena. Ajan tunto hieman hidastuu ja henkilöstä voi tulla paljon herkempi. Voit arvostaa kaikkia taiteita; olla lähempänä luontoa ja yleisesti tuntea olla enemmän kannabiksen alaisena. Se on oikeastaan täysin eri mielen olo kuin kännisen. Voit olla enemmän tietoinen pilven alaisena.

        Pilvi on alien kasvi. On olemassa fyysisiä todisteita että kannabis ei ole kuin mikään toinen kasvi tällä planeetalla. Jotkut ajattelevat että se tuotiin tänne ihmiskunnan hyväksi. Hamppu on ainut kasvi jossa urokset ja naarat näyttäytävät eri tavalla fyysisesti! kukaan ei puhu naarasta tai uroksesta kasvi kunnassa koska mikään ei näytä niiden sukupuolta; paitsi kannabis. Saadaksesi selville mitä sukupuolta normaali kasvi on: sinun täytyy katsoa sisäisesti kasvin DNA:ta. Uros ruohon terä näyttää aivan samalta kuin naaras ruohon terä (fyysisesti). Hampulla on intensiivinen seksuaalisuus. Kasvattajat tietävät tappaa urokset ennen kuin ne hedelmöittämät naaraat. Kyllä, kaikista potentiaalisin pilvi tulee 'kiimaisista naaraista'
        Syy miksi tämä todella hienostunut, ET kasvi tulevaisuudesta on laiton ei ole mitään tekemistä sen fyysisistä vaikutuksista meihin.

        ... PILVI ON LAITONTA KOSKA BILJONÄÄRIT HALUAVAT PYSYÄ BILJONÄÄREINÄ!

        Ps: Minun mielestä sanaa "HUUME" ei pitäisi käyttää sateenvarjona joka peittää kaikki kemikaaliset aineet. Huumet ovat tulleet tuntemaan jonakin pahana. Oletko tietoinen siitä että tuolla on laillisia huume kauppoja?!Yep, joka kaupungissa. USKOMATONTA. Jokainen niin sanottu huume pitäisi käsitellä erillään. Kannabis on lääke eikä huume. Meidän pitäisi uskaltaa sanoa totuus ei väliä kuinka suuri tabu se on!

        Pahoittelen kirjoitus virheistä.

        -Tomppa


    • Anonyymi

      Vaikka tällä kirjoituksella on jonkin verran ikää tulee sen verran hyvin esiin google haussa, jos hamppuvaatteita etsii kuten minäkin aikaisemmin tein. Jos muutkin ovat niitä vailla suosittelen asioimaan Tampereella löytyvästä Kahvilakaupassa (https://kahvilakauppa.fi/). Sieltä pari Sensihempin paitaa löysin vaatekaappini täytteeksi. Onneksi ajat ovat ehtineet muuttua kymmenen vuoden aikana avoimenpaan suuntaan hampun suhteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe