Kulliplaneetta ja pimppilinnunrata

avaruusvipatus

Kulliplaneettaa vitutti.

Planeetta tahtoi naida niin vitusti märkää Pimppiä, mutta kohde oli liian kaukana, Pimppilinnunrata kiersi kihertää nauraen Kulliplaneetan linnunrataa viiden vittumaisen pitkän valovuoden päässä.

Kulliplaneetta mietti miettimistään, miten päästä herkullisten märkien vittujen kimppuun Pimppiplaneetalle. Viiden vittumaisen pitkän valovuoden päähän!

Sitten Kullilla välähti!

- Laitan Auringon ja Mustan Aukon riitelemään ja rähisemään keskenään, siitä saadun seksisfäärienergian avulla pääsen Pimppilinnunradalle!

Tuumasta toimeen.

Kulliplaneetta kertoi Auringolle, että Musta Aukko oli nauraen kertonut sille että se(Aurinko) vetelee ihan viimeisiään, eikä jaksa paistaa enää kuin tuhat vuotta. Mustalle Aukolle Kulliplaneetta taas kertoi että Aurinko kertoi sille just siitä vitsin jossa se(Musta Aukko) räjähtää vitsikkäästi tuhannennuuskanpaskaksi nielaistuaan liikaa linnunratoja perseeseensä.

Tästä vittuilusta molemmat tähtöset tietenkin suivaantuivat.

Aurinko kärysi vihaa punasta puhkuen: Minä kyllä näytän sille persmustanreiän peijakkaalle, kuinka kauan minä vielä jaksan paistaa, paistan sen mustan paskan pois päiviltä!

Musta aukko puristeli taasen toisaalla persereikä vihan vimmoissaan, sanoen sitten: Minä imaisen sinut, senkin päivänpaistepelleilijä milloin vain perskitusiini, sinusta ei jää säteen häivääkään näkyviin kun pyyhin sinut revontuli perspaskapaperilla olemattomiin!

Kulliplaneetta hykerteli Auringon ja Mustan Aukon välissä tyytyväisenä, käsiään hieroen.

- Tämähän sujuu hyvin, kohta alkaa avaruuden energiamahlat jo virrata, ja silloin minä nappaan niistä kiinni, pääsen kohta Pimppilinnunradalle!

Aurinko yritti kaikin voimin käräyttää Mustan Aukon pilakalupippeliksi, ja Musta Aukko yritti omalla puolellaan kaikin voimin imaista Auringon persaukkoonsa sillä seurauksella, että kaikki välissä olevat planeetat ja linnunradat joutuivat ennennäkemättömän planetaarisen myrskyvirtauksen kurimukseen sinkoillen sinne tänne, kauas pois universumin laidoille.

Kulliplaneetta ei tätä säikähtänyt vaan syöksyi keskelle virtausten voimakkainta kohtaa osuen myrskyn perssilmän keskelle.

Myrskyn silmässä oli aivan tyyntä ja rauhallista. Kulliplaneetta tiesi, että jos se lähtisi piirunkaan verran ulos siitä, se tempautuisi maailmanhistorian hurjimman avaruusmyrskyn pyörteisissä voimissa jonnekin maailmankaikkeuden laitamille eikä se koskaan enää pääsisi Pimppilinnunradalle.

Kulliplaneetta otti kullisekstantin esille ja ylös, selvitti Pimppiplaneetan vitunkoordinaatit, tarkisti nanomillimetrin tarkasti tapahtumahorisonttipisteen vitunpaikan jossa sen piti lävistää myrskyn silmän immenhuulten vitunreikä ja saatuaan mitat pyyhkäisi vielä hikeä otsaltaan valmistautuen, puhkaisi sitten horisontin märän immenkalvon kullillaan.

W I I U U U H ! !

Kuului vaan, kun Kulliplaneetan kulli sinkoutui suoraan Pimppilinnunradan vittuun. Vihdoinkin Kulliplaneetta pääsi tyydyttämään himonsa!

Kulliplaneetta avasi puoliväkisin Pimppilinnunradan sääret työntyen kullinensa Pimpin puolimärkään tussuun kähmien Pimppiplaneetan rintoja samalla. Aluksi Pimppiplaneetta vastusteli mutta suli sitten Kulliplaneetan vahvassa otteessa aukaisten säärensä Kulliplaneetan kovemmalle käsittelylle.

Kulliplaneetta työntyi innolla Pimppilinnunradan märän vitun syövereihin hurjistuen entisestään, alkaen sitten hässimään Pimppilinnunrataa edestä, sitten takaa, sitten suikkiin, sitten perseeseen.

Takaapäin Pimppilinnunradan himokasta persettä naiden Kulliplaneetta sormetteli samaan aikaan Pimpin liukasta pimpsaa. Lopulta Kulliplaneetta laukesi suureen ääneen karjahtaen. Pimppilinnunrata sai myös suuret orkut, laueten värähdellen.

Planetaarinen yhteisorgasmi!

Sen pituinen avaruudellinen huippu se.

3

890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avaruusvitutus

      Kulliplaneettaa vituttaa.

      Planeetta tahtoo naida niin vitusti märkää Pimppiä, mutta kohde on kaukana. Pimppilinnunrata kiertää, nauraa kihertäen, hitaasti Kullin linnunrataa, viiden vittumaisen valovuoden päässä.

      Kulliplaneetta miettii, miten vitussa päästä herkullisten vittujen kimppuun, Pimpin planeetalle. Se on liian kaukana, se on viiden, viiden vittumaisen pitkän valovuoden päässä!

      Mutta sitten, Kullilla välähtää!

      - Laitan Auringon ja Mustan Aukon riitelemään ja rähisemään keskenään, siitä saa seksienergiaa!

      Tuumasta toimeksi.

      Kulli kertoo kulli nytkyen Auringolle, että Musta Aukko kertoi sille, että se(Aurinko)vetelee viimeisiään, ei jaksa paistaa enää kuin vaivaiset tuhat vuotta.
      Mustalle Aukolle Kulli taasen kertoo kertoo taasen, että Aurinko kertoi sille siitä vitsin, jossa Musta Aukko räjähtää tuhannen paskan nuuskan paskaksi, nielaistuaan liikaa linnunratoja perseeseensä.

      Tästä vittuilusta, molemmat tähtöset tietenkin suivaantuvat.

      Aurinko käryää vihaisena punaa puhkuen : näytän sille persreiän peijakkaalle, kuinka kauan vielä oikeesti jaksan paistaa, paistan sen vitun mustan paskan auringon paisteisilta päiviltä pois!

      Musta aukko taasen puristelee persettään toisaalla vitun vimmoissaan: Imaisen sinut, senkin paisteinen pelleilijä perseeseeni, sinusta ei jää säteen häivääkään näkyviin, kun pyyhin sinut revontulen paskapaperilla olemattomiin!

      Kulli, hykertelee Auringon ja Mustan Aukon välissä, tyytyväisenä käsiään hieroen.

      - Tämähän, sujuu hyvin, kohta, alkaa avaruuden energiamahlat virrata, ja nappaan, niistä kiinni!

      Kun Aurinko yrittää käräyttää Mustan Aukon pilakalup(ipp)eliksi, ja Musta Aukko taasen yrittää kaikin voimin imaista Auringon persereikäänsä, niin kaikki välissä olevat planeetat ja linnunradat joutuvat planetaarisen myrskyn kouriin, sinkoilevat spermojaan sinne tänne, kauas universumin reisille ja pakara pinnoille.

      Kulli, ei tätä säikähdä, vaan syöksyy keskelle virtausten voimakkainta kohtaa, osuen myrskyn pers'silmään.

      Perseen sisässä, on aivan hiljaista. Kulli, tietää, että, jos se lähtee suolesta, se, tempautuu ulkona, myrskyn kourissa, maailmankaikkeuden reisien ja pakaroiden ulkosyrjille, ruikkimaan. Touhu'tippa päässä kimal'lellen, Kul'li, ottaa sekstantin ylös ja esille vitusta, selvittää vitutuksen koordinaatteja, tarkastaa, nanomillin vitutuksen pisteitä, tapahtumahorisontissa, jossa lävistää myrskyn vitutuksen immenkalvo, pyyhkäisee sitten hikeä vielä otsalta, puhkaisee immen horisontin kalvon, kullin kiiltelevällä nupin päällä.

      W I I U - U U H ! !

      Kuuluu vaan, kun Kullin kullin nuppi, avaruudessa kiillellen, sinkoutuu suoraan Pimpin neitseelliseen vittuun!

      Kulli avaa kullillansa Pimpin sääret, työntyen Pimpin puolimärkään tussuun, kähmii Pimpin rintoja samalla. Aluksi Pimppi vastustelee, mutta kuumenee sitten Kullin otteessa, aukaisee sääret Kullin käsittelylle.

      Kulli, työntyy innosta, märkään vittuun, syvemmälle, hurjistuen entisestään, alkaa hässimään, Pimpin pimppiä, edestä, takaa, suikkiin, sitten persettä, innolla naiden ja naiden ja naiden, ja naiden. Ja naiden.

      Pimpin himokasta persettä takaapäin naiden, Kulli sormettelee, Pimpin liukasta pillua leikitellen, pyöritellen, venytellen, leikkien laukeaa sitten, karjahdellen ja kulli nytkähdellen, spermat roiskuu vatsalle ja kasvoille. Vitutuksensa johdosta Pimppi saa nyt vitunhuultensa väliin suuret orkut, ja laukeaa täristen. Vitutus lakkaa.

      Planetaarinen yhteis-orgasmi, joka jatkuu, jatkuu, jatkuu ...

      Sen pituinen, avaruudellinen huippu se.

    • ramdom

      Ei niinkään kiihottava novelli ,mutta oikein huvittava,saat plussan

      • avaruusvipaus

        Tuossa tekstinhallinnassa pitää valita, joko mielikuvituksellinen, tai sitten vietävän himottava tyyli, ja molemmat on vaikeita saada samaan tekstiin jos pistää mieliku'vituksen oikein laukkaamaan avaruudellisiin ; ; ; - )))) sfääreihin ...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe