Green Field Playa del Ingles

2013

Juuri 2013-2014 Green Fieldissä Playa del Inglesissä lomailleena voin sen verran kertoa kokemuksistani, että hotelli on vaatimaton. Aamiainen välttävä ja aina sama. Kinkku ala-arvoista. Munakokkeli maistui aina poltetulta jne. Mehut esanssisia.
Varsinkin allaspuolen huoneet joulu- tammikuussa todella kylmiä. Siivous todella kehnoa. Lisäksi kylpyhyuoneen lattia laminaattia, aika erikoinen valinta kosteuden kannalta...
Patjat loppu ja sohva huoneessa saastainen ja tupakantumpien reiittämä. Lisäksi wc pytty oli irti jne. Itse en enää menisi uudelleen. Tosin onneksi korjaamaan tulivat heti, kun niistä valitti. Myös huopia sai kylmäapuun.

9

810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • directo mogan

      Me puolelstamme olimme naapurihotellissa agaete parquessa. Huoneistohotelli, jossa laitoimme maittavat aamupalat isseksemme. green fieldin alakerran supermarketista tai naapuriston Hiperdino-kaupasta haimme kinkut munat juustot kahvit ja tuoreet leivät aamupalatarpeiksi. rantaan molemmista hotelleista on muutaman minuutin kävely. bussipysäkkejä sijaitsee myös lähellä vaikkapa las palmasiin tai toiseen suuntaan mennessä puerto moganiin. agaeten ja green fieldin ympäristöstä löytyy suomi-baareja, jos niistä tykkää. green fieldin allaspuoli näytti todella houkuttelevalta! ensi talven inglesin matka on jo työpöydällä. hotellia emme ole vielä varanneet. fayna -hotelli lähellä la sandia ravintolakeskittymää ainakin on mukava. Hyvää vuodetta en ole vielä edullisissa hotelleissa nähnyt. hauskoja matkoja kaikille!

      • ens talvena sinne ta

        Mikäli suunnittelet matkaa Inglesiin niin suosittelen huoneistohotelli (bungalow) Corona Playa:a, todella hyvä ja rauhallinen paikka. Tjareborgin tarjonnassa..


      • Elämä on valintoja..

        ..."ensi talven inglesin matka on jo työpöydällä."... Yhden kerran olen Inglesissä käynyt, enkä ole takaisin kaivannut. No, jokaisella on omat mieltymyksensä. Reilun viikon päästä lähdetään "pongaamaan" Corralejo...saas nähdä, tuleeko siellä käytyä useamminkin -"-


    • Oksettavaa

      Totta!! Jos joku erehtyy varaamaan matkan Green Fieldistä, niin kannattaa varautua astmakohtauksiin ja homealtistumisiin!! KAMALA PAIKKA! ÄLKÄÄ MENKÖ SINNE, koska terveys on siellä uhattuna. Huoneet haisevat virtsalle ja todellakin pesuhuoneissa on laminaatti. Koko hotelli on ihan pilalla ja homeinen.

    • pekele

      joku tolkku haukkumisessa geen fieldtistä,olen ollut monena vuonna siellä aina kylppärit on kaakeloitu,lattiakaivo voi olla kuivunu ja haisee silloin.vesihuuhtelu auttaa,eiks vaan

      • perseestätäähotelli

        Etpä ole sitten vähään aikaan käynny, lattiat on todella laminaattia ja vesi lilluu kylppärissä. Siivous todella huonoa, märällä mopilla luuttus lattian, huoneesta toiseen ja ei edes puhdasta vettä vaihtanut. Sain myös reikäisen lakana ja valittamalla vaihtoivat ehjän lakanan tilalle. Aamiainen oli todella samaa paskaa 2 viikkoo..


      • moppitappi
        perseestätäähotelli kirjoitti:

        Etpä ole sitten vähään aikaan käynny, lattiat on todella laminaattia ja vesi lilluu kylppärissä. Siivous todella huonoa, märällä mopilla luuttus lattian, huoneesta toiseen ja ei edes puhdasta vettä vaihtanut. Sain myös reikäisen lakana ja valittamalla vaihtoivat ehjän lakanan tilalle. Aamiainen oli todella samaa paskaa 2 viikkoo..

        No kuivallako mopilla olisi sinun mielestä pitänyt pestä?


    • jaskajapera

      Hmmm...itse olin toissavuonna viimeksi kaksiviikkoa Greenfieldsissä, huoneessa numero 224, heti pääsisäänkäynnin yläpuolella ja siellä kyllä suihkuosassa kylppäriä oli laatat ja vessaosassa laminaatti, aamupala runsas ja maittava, eihän sitä kait kaikkia tarjolla olevia eineksiä joka aamu syöty, puuroakin löytyi, leipiä useampaa lajia, ruisleipä tosin puuttui, siivooja oli ihana Maria, ja siivosi hyvin sekä tiskasi astiat että myös petasi pedit, joissa olevat petivaatteet olivat puhtaita ja ehjiä, vaihtoipa lakanatkin puolivälissä lomaamme, asiaan saattoi vaikuttaa että annoimme hänelle heti ekana päivänä Fazerin sinistä suklaata kaksi levyä, ja muutenkin aina nähdessämme huomioimme hänet halauksin:-))
      Olen ollut tuossa hotellissa kaksi kertaa aiemminkin, enkä voi yhtyä noihin negatiivisiin kommentteihin kyseisestä hotellista.
      Kuulemma menossa remonttiin, jos niin käy, niin enssyksyn Inglesin matkan joudun perumaan, muuhun hotelliin en halua.

    • Hotlat

      Heh, aivan noin....niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan, meillä kans hyvä kokemus tästä hotlasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe