Teiniäitiys muodissa

jhjhg6

Nimittäin nykyään. Kaikilla on niin kova kiire jostain syystä hankkia niitä mukuloita ennenkuin ollaan edes valmistuttu ja ensimmäistä pätkätyöpaikkaa saatu. Yllättävän monet tulevat nykyään raskaaksi jo 16-20 vuotiaana, meinaan siis enemmän kuin 80- ja 90-luvulla, lestoja ei oteta huomioon. Mahtaisiko olla kyse jonkinlaisesta imagonrakentamisesta teinilissuilla ja epätoivoisesta aikuistumisen halusta. On puhuttu että syypäänä olisivat e-pillereiden käyttö joka johtaisi enemmän ei-toivottuihin raskauksiin kuin kondomi, tämäkin muoti-ilmiö kun ei osata välittää seurauksista. Nykyään kaikki rakastavat teiniäitejä facebookissakin, samalla sivustolla huomaa lähes kuukauden välein kun joku tuttu taas pamahtanut paksuksi. Teiniäideillä on yleensä aina lyhyt vuoltu tumma tukka, converse-kengät, tuhnuinen harmaa ryyppyillasta jäänyt huppari, ylisuuret irtoripset, ja eiliset chanelin meikit. Useat näyttävät vanhentuneen naamasta jo 40 näköisiksi. Useimmat heistä ovat huonosti koulutettuja, nipinnapin päässeet lähihoitoalalta, kokki- tai meikkikoulusta. Monet heistä ovat syrjäytyneitä, poikaystävillä paljon päihdeongelmia ja emotionaalista epätasapainoa. Tämä on tuttua lähipiirissäni. Kysyisin vaan että miksi teiniäitiyttä ihaillaan ja miksi on tosiaan saatava se kersa ennenkuin on edes teini-iän epätasapainoisuudesta päästy jaloilleen? Jonkinlaista teinikapinaa kenties? Kun ei opiskelupaikkaa tullut saatua niin on pakko vääntää kersa koska vielä nykyajalla teinit luulevat sitä joksikin suureksi saavutukseksi tai sitten nykyajan paineet kaveripiirissä tai yhteiskunnassa painostavat tekemään edes jotakin, reidet levälleen vaan suskit.

7

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kjkhi7

   Teiniäidit ohjelma on muuten huonoa esimerkkiä peruskoululaisille. Luulevat ja oppivat vielä että teiniäitiys ja paksuksi pamahtaminen 16-vuotiaana olisi joku harvard-saavutus.

  • 12/32

   Tuo on kyllä niin ikävän totta. Tyhmyys kait siihen on syynä ja joku vastuuttomuus. Halutaan kokeilla kotisleikkejä, saada statusta yhteiskunnassa pönkittämään heikkoa itsetuntoa tjtn? Elämänsä pilaavat, mutta mikä pahinta, monen muun elämän.

   • Ja vielä pahempaa,

    että kaikki luuserit, koulukiusaajat, juopot ja narkit yms. ovat ensimmäisinä sikiämässä...


  • parikymppinen2

   Itse olen 20vuotias ja huomannut että kaveripiirissä todella monella lapsi, suurin osa on vahinko lapsia, mietin vain että missä olivat silloin kun seksivalistusta pidettiin.
   Ensimmäinen kaveri tuli raskaaksi 16vuotiaana ja siitä tasaseen tahtiin saanut kuulla että joku on taas raskaana.
   en usko että se olisi joku ihme muoti ilmiö. koska kovin moni ei sitä lasta ole toivonut ja ollut vahinko. eikä ovat sitteen aborttiin pystyneet. tai eivät ole tienneet raskaudestaan ajoissa, joka kuulostaa todella idioottimaiselta. Mutta se siinä onkin kun nuorena hormoonit jyllää ja kuukautisetkin ovat epäsäännöllisiä ja ei vielä tiedetä sitä mikä on ns. normaalia.

   Ei muutakun kaikille 15vuotiaalle ehkäisykapseli ihon alle ja kumi käyttöön.
   Saa myös niin usein kuulla että mulla on sitä ja tätä tautia. ihan kuin sekin olisi sitten kovin hienoa keräillä niitä. Itseäni ainakin inhottaisi ajatellakkaan että olisi joku tauti, HYI!

  • minäkin_

   Halutaan merkitys elämälleen ja halutaan sisältöä sisällöttömään elämään. Luulen että itselläkin tämä on se perimmäinen syy ja että näin ajattelen jossain alitajunnan syövereissä.

  • siq

   mitä idiootteja... ihan osasit hiusten värin ja vaatetuksenkin kertoa! Et ole itse tainnut edes alakoulua läpäistä noilla aivosoluilla.

  • 12/32

   Kirjoitat asiaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   315
   3569
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   342
   3306
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   154
   2105
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   46
   1734
  5. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   151
   1311
  6. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   115
   1187
  7. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1101
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   896
  9. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   384
   859
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   232
   794
  Aihe