Ystäväpariskuntien häät

Hyvät ystävät

Olimme pitkällä viikonlopputapaamisella Päivin ja Jarkon luona, siis avovaimoni Rita ja minä Samu.

Tapamme mukaan aivan ensin yhdyimme toisen puolison kannssa. Päivi oli jo odottanut minua elimet aivan märkinä ja turvoksissa. Minulla oli seissyt pelkästä odotuksesta melkein koko perjantaipäivän, niin että työntekokin oli ollut vaikeaa. Rita kertoi minulle kiihottavasti, kuinka hänen vittunsa oli kuin tulessa Jarkon tapaamista odotellessa. Jarkkokin oli suoraan sanoen malttamattoman näköinen. Ei siis ihme, että pian laukesimme toistemme syliin nauttien aivan ihanasta orgasmista.

Kahvitellessa ja tyttöjen levittäessä vittuaan muistelimme ensimmäistä tapaamista runsas kolme vuotta sitten, kuinka tytöt olivat yllättäen kutsuneet meidät kämpällensä ja luvanneet jo kutsuessa antaa herttaista vittuansa molemmat tytöt molemmille pojille.

Tuli jutuksi, että oli ehkä aika mennä naimisiin. Oli ihan selvä, että joko pidämme kaksoishäät tai jos pidämme ne erillään, olemme toistemme puhemiehenä ja kaasona. Mietimme, että kumpikin pari kutsuisimme vain noin 40 vierasta, mutta jos pidämme kaksoishäät, he ovat toisilleen tuiki tuntemattomia emmekä voi silloin toimia kaasona ja puhemiehenä. Pohdinnan tuloksena päätimme siis viettää häitämme viikon välein.

Koska olimme hiljan valmistuneita, meillä ei tietenkään ollut suuria rahoja, joten hääpukukin oli yhteinen. Sulhanen sai käyttää samaa pukua puhemiehenä ollessaan toisissa häissä. Koska tytöt olivat niin samankokoisia, että morsiuspuku sopi molemmille ilman entrausta, oli vain päätettävä, kummat häät ovat ensin. Kun molemmat parit tarjosivat ensisijaisuutta toisilleen, annettiin lantin ratkaista: siis Ritan ja minun.

Tytöt suunnittelivat häämekon yhdessä. Se oli valkoista samettia, hyvin yksinkertainen ja linjakas, pitkähihainen. Yläosassa ei ollut laajennettua kaula-aukkoa, vaan päin vastoin noin kolme senttiä korkea ympyräkaulus. Hiukan vyötärön alapuolta alas asti oli pitkä halkeama, mutta halkeaman verhosi hiukan varsinaista pukua lyhempi alushame. Halkeama oli kaunistettu valkealla A:n muotoisella pitsillä, samoin hihansuut.

Jos alushameen poisti, varsinainen salaisuus paljastui. Morsiamella ei suinkaan ollut alushousuja, posliinivittu oli kauniisti näkyvissä. Valkoiset pitkät sukat olivat stay up -mallia. Ei siis ollut sukkanauhaliivejäkään. Vaikutelma oli uskomattoman kaunis sekä alushameen kanssa että ilman. Vielä valkoiset, sormet paljaiksi jättävät pitsikäsineet, kaunis lyhyehkö huntu. Täydellistä.

Kun hääpäivä tuli, Jarkko ja Päivi olivat jo ajoissa meidän luonamme. Rita yhtyi Jarkon ja minä Päivin kanssa. Täytyy myöntää, että yhtymisessä oli erityistä juhlan tuntua. Olinhan menossa Ritan kanssa vihille, Päivi vieressä pitämään hänen kukkavihkoaan ja Jarkko ojentamaan sormusta toisella puolen.
Myönnetään, että kaikki jännitimme.

Vihkiminen sujui ilman kommelluksia. Vihkimisen aikana Ritalla oli tietysti suloiset elimet piilossa, mutta ei hänellä ollut alushousujakaan. Ei muuten Päivilläkään. Hän osoitti tämän näyttämällä ihanan vittunsa juuri ennen vihkimistä. Juhla meni perinteiseen malliin. Meillä ei ollut mitään ohjelmaa, ei muuten myöskään edeltäviä polttareita. Saatoimme vapautua tavasta, koska olimme toistemme avustajina.

Juhlan jälkeen kävimme vielä hotellihuoneeseen. Täällä Rita riisui alushameensa ja Päivi hameensa. Olimme vielä kaason ja puhemiehen kanssa pikayhdynnässä. Sitten he hyvästelivät meidät ja jättivät viettämään hääyötä.

10

7782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystavät II

      Vaikka Rita oli jo kahdesti yhtynyt Jarkon kanssa ja minä Päivin, oli kuin siitä ei olisi jälkeäkään, kun vietin hääyötä Ritan kanssa. Suuri päivä oli saanut meidät sellaisen seksikiihkon valtaan, että tuntui kuin ei tulisi loppua ollenkaan. Suutelin Ritan herkkiä elimiä. Pyörittelin klitorista kielelläni ja kielen kärjellä sivelin sisempiä häpyhuulia. Välillä työnsin kieleni Ritan emättimeen ja taas klitorikselle ja häpyhuulille.

      Rita oli niin kiihottunut, että tuntui kuin kosteutta tulisi loputtomasti. Tätä kesti noin puolitoista tuntia. Lopulta kumpikaan ei jaksanut enempää, joten työnsin kyrpäni hänen vittuunsa. Liikuttelin vain vähän aikaa, kun laukesin ja Ritakin sai orgasmin sellaisella voimalla, että pelkäsin aidosti koko hotelliväen heräävän.

      Nukuimme ehkä neljä tuntia, kun huomasimme toistemme heränneen. Aloimme taas loputtoman nuolemisleikin. Se kesti ja kesti, mutta sitten Rita kysyi, halusinko kokeilla, miltä tuntuisi, jos työntäisin kyrpäni hänen persereikäänsä. Sanoin, että asia on minulle outo ja uusi, mutta kokeillaan, onnistuuko se. Ja jos ei onnistu, niin ei sitten petytä, mutta onhan kokeiltu.

      Työnsin varovasti kyrpääni ahtaaseen reikään. Aluksi se ei tuntunut antavan millään periksi. Mutta sitten Rita lakkasi jännittämästä, kun olin jo sanonut, ettei se onnistu. Ritan persereikä aukesi kuin taiottuna ja työnsin kyrpäni hitaasti, mutta varmasti aivan pohjaan saakka. Tunne oli aivan ihana. Kalu sai ahtaassa aukossa sellaista hierontaa, jota ei voi kuvitella, jos ei ole kokenut. Samoin Rita tunsi aivan taivaallisia. Hän voihki miten ihanalta kyrpäni tuntuikaan.

      Rita ryhtyi hieromaan klitoristaan ja minä jatkoin persepanoa. Laukesimme niin voimakkaasti, etten usko että tulevaisuudessakaan tulen kokemaan samaa. Rita sanoi, ettei hän olisi ikinä uskonut, että perseennussiminen voi olla niin ihanaa. Toivuimme pitkään, mutta sitten uni tuli takaisin.

      ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

      Oli kulunut viikko. Päivi ja Jarkko olivat käyneet meillä viikon aikana kerran ja me heillä yhtymässä, mutta kun tulimme heidän luokseen hääpäivänä, aloitimme tietysti yhdynnällä.

      Vaikka he olivat ikäänkuin harjoitelleet meidän häissämme, he selvästi jännittivät. Merkillistä kyllä, niin mekin. Mietimme, mikä saa jännittämään vihkimistä ja jännityksen laukeamaan vihkimisen jälkeen. Emme oikein saaneet selvää, mutta sen olimme jo havainneet, että jännittäminen ja juhlallisuus kuuluvat yhteen.

      Mutta niin kuului paljasvittuisuuskin. Häät tuntuvat sekä morsiusparista, että avustajista juhlallisemmilta, jos morsian ja kaaso ovat sukupuolielimet paljaana, vaikka näiden neljän lisäksi sitä ei tietäisi kukaan. Kansainväliset esimerkitkin vilauttelusta ja paljasvittuisuudesta liittyy nimenomaan juhliin. Itse kukin voinee ratkaista. Kumpi on juhlallisempaa, juhlahame ja elimet paljaana vai juhlahame ja aluspöksyt? Useat kai näkevät jostakin syystä edellisen juhlavampana.

      Päivi puki Ritan avustamana huolellisesti. Olin myös tarkoin poistanut Päivin vittukarvat niinkuin ennen meidän häitämme Jarkko Ritalta. Päivikin piti voidetta miellyttävämpänä kuin höylää. Päivi oli häämekossaan aivan ihmeellisen kaunis ja säteilevä, suorastaan kuin enkeli. Vielä vähän ennen kuin lähdimme vihkiäisiin, Päivi hieroi minulle suloista klitoristaan ja avasi vittunsa niin että emätinkin näkyi. Ja Rita hieroi ja avasi Jarkolle. Kaunista. Herttaista. Suloista.

      Häät sujuivat viikon vanhan kaavan mukaan. Samoin juhla, mutta nyt yleisö oli muutamaa yhteistä tuttuamme lukuunottamatta eri. Nytkään ei pidetty ohjelmaa, vain luonnollista seurustelua.

      Veimme parin hotellille, yhdyimme heidän kanssaan ja jätimme heidät viettämään hääyötä.

    • Hyvät ystävät III

      Tapasimme Jarkon ja Päivin seuraavana päivänä. Olimme jo puhelimessa kertoneet, että emme olleet tällä kertaa seksituulella, mutta olisi kovin kotoisaa, jos tytöt näyttäisivät kuitenkin toistensa AVIOMIEHILLE suloista vittuaan ja sormettaisivat kevyesti herttaista klitoristaan. Seka Jarkko että Päivi totesivat, että heillä oli ollut niin villi hääyö, etteivät taatusti haluaisi varsinaista seksiä pariin päivään, mutta eihän sulovitun levittämisellä ja klitoriksen hieromisella aina tarvitsekaan olla seksisyytä. Onhan se myös niin sanomattoman kaunista ja rakkaudellista.

      Menimme siis heille. Päivi oli jo valmiiksi perinneasussaan, nätissä puserossa ja alapää paljaana. Rita riisui hameensa ja levitti kauniit elimensä tervehdykseksi Jarkolle. Samoin tervehti Päivi minua. Olimme tuoneet heille pienen lahjan, jota emme olleet tohtineet antaa vieraiden läsnäollessa, vaikka tuskinpa kukaan olisi arvannut, mihin sitä käytämme.

      Se oli kaksi vaaleansinistä pitsireunaista alustaa, jotka tytöt saattoivat panna tuolille näyttäessään vittuaan. Tytöt mallailivat alustoja kahvitellessa ja levittivät sisemmätkin häpyhyylet niin auki, että emätinkin oli esillä. Kaunista. Herttaista. Lämmintä. Kotoisaa.

      Kahvin jälkeen menimme sängyn päälle. Ei voi olla totta. Heillä oli nyt vaaleansiniset pitsilakanat ja tyynyliinat, aivan selvästi samaa sarjaa kuin meidän tuomamme istuinaluset. Olivat saaneet häälahjksi.

      Sängyn päällä tytöt kävivät mukavan istumasentoon, tyynyt selän takana, levittivät vittuaan ja sormettivat klitoristaan. Juttelimme "häämatkan" yksityiskohdista. Koska olimme juuri valmistuneet ja rutiköyhiä, olimme jo aikaisemmin päättäneet, että velaksi ei matkusteta, joten menemme minun perintömökilleni neljäksi viikoksi ja samalla vietämme myös romanssimme alkamisen nelivuotispäivää, vaikka se tuleekin hiukan myöhässä.

      Myös päätimme, että koska olemme juuri avioituneet, voimme olla myös oman puolison kanssa yhdynnässä, mutta jotta ei syntyisi epätietoisuutta, sovitaan niin, että oman kanssa ollaan parillisina, toisen kanssa parittomina päivinä. Näin päätimme.

      Kun tytöt olivat jo pitkään hieroneet herkkiä elimiään, he alkoivat kuitenkin kiihottua vastoin alkuperäistä tarkoitusta. Sen näki sekä heidän liikehtimisestään, kostumisesta että häpyhuulien turpoamisesta. Kun huomasimme sen, se kiihotti meitä poikiakin ja olimme taas halukkaita yhtymään.

      Sieppasin mitään sanomatta Päivin lähemmäksi ja työnsin suoraa päätä kyrpäni hänen vittuunsa. Meno oli sen verran hurja, etten ole ihan varma, mutta minusta tuntui, että näin kävi myös Ritalle Jarkon käsittelyssä. Muutama hurjistunut veto edes takaisin ja laukesimme raivokkaaseen orgasmiin, kaikki neljä. Jos ihan totta puhutaan, tunne oli kuin olisimme olleet kertomuksessa. Eihän tämä tuntunut enää todeltakaan.

    • Hyvät ystävät IV

      Olimme usein keskustelleet seksistä. Olimme lukeneet monia seksioppaita ja -artikkeleita. Olimme seuranneet keskustelua S24:n ja muillakin netin palstoilla. Meistä näytti, että monet odottovat liikaa seksiltä. Heillä oli jo etukäteen odotus tietystä tasosta ja kun sitä ei tule, pettyvät ja valittavat palstoilla.

      Meistä seksi oli kyllä aivan suloisen natinnollista, mutta olimme täysin varautuneet siihen, että toisinaan tuntui voimakkaammalta, toisinaan laimeammalta. Olimme myös varautuneet siihen. että iän mukana seksikerrat jäävät harvemmiksi ja kokemus laihemmaksi, mutta siitä olimme varmoja, että toisiaan rakastava pariskunta ja kahden tällaisen pariskunnan läheinen ystävyys eivät katoa.

      Emme kuvitelleet, että yhdyntä toisen puolison kanssa toisi mitään erityiskokemuksia. Meistä vain tuntui luonnollistakin luonnollisemmalta, että ystävyytemme oli jakamaton myös seksin alueella. Tiesimme oikein hyvin, että seksi toisen kanssa oli ihan samojen lakien alainen kuin omankin kanssa. Emme etsineet vaihtelua, vaan suloista pitkäjänteisyyttä.

      Lähdimme "häämatkalle" mökille häiden jälkeen seuraavan seuraavana päivänä. Oli henäkuun puoliväli. Hassu yksityiskohta tuli varustautumisessa. Tuntui peräti kiihottavalta, että tytöt eivät ottaisi mukaan minkäänlaisia housuja, eivät alus- eivätkä päällys-, mutta entäs jos sää muuttuisi kylmäksi. Tytöt kuitenkin päättivät ottaa riskin, eikä tarvinnutkaan katua.

      Toinen käytännön seikka oli, että tytöillä oli odotettavissa kuukautiset loman toisella viikolla. Koska kummankaan kuukautiset eivät olleet aikaisemmin olleet kovin runsaat, tytöt ajattelivat, että riittää, kun vaihtaa tarpeeksi usein uuden tamponin.

      Vaikka mökki oli aivan luonnon helmassa, ei lähimpään kauppaan ollut kuin kilometri. Lähikaupungin keskustakin oli runsaan kahden kilometrin päässä. Otimme siis ruokaakin vain alkupäiviksi. Pakattiin mukaan vain vaihtovaatteet ja tytöille bikinin yläosat. Sitten junalle.

      Kun tulimme mökille, tytöt riisuivat heti vaatteensa ja laittoivat bikinin yläosan. Jotenkin tuntui, kuin yläosan pukeminen olisi korostanut sukupuolielimien paljautta. Tytöt avasivat heti sievästi vittunsa ja minä panin saunaan ensimmäisen pesällisen.

      Olimme heti yhdynnässä. Kuuma paivä ja junamatka olivat verottaneet osansa, mutta yhdyntä toisen puolison kanssa tuntui sitäkin herttaisemmalta ja läheisemmältä. Tytöt keittivät kahvia ja minä jatkoin saunan lämmittämistä. Tuntui niin perin kotoisalta ja kiireettömältä, kun he avasivat ja näyttivät vittuansa kahvin aikana. Se oli aivan lumoavan nättiä ja herttaista. Miten olimme tavanneetkaan näin ihanat vaimot!

      Sauna valmistui. Tytöillä ei ollutkaan muuta riisumista kuin bikinin yläkerta, meillä pojilla ei tällä kertaa sitäkään. Otimme heti tiukat löylyt ja kävimme järvessä. Saunakamarissa vilvoittelimme ja nautimme lasillisen kolaa. Sitten takaisin saunaan,

      Tytöt eivät päästäneet meitä lauteille vaan valloittivat koko alueen nostamalla jalkansakin ja laittamalla ne haara-asentoon, niin että heidän vittunsa näkyi poikkeuksellisen hyvin. He sormettivat klitoristaan pyörittämällä käsiään ja me pojat katsoimme esitystä nautinnolla. Myönnetään: molemmilla oli kalu aivan pystyssä. Ja tytöt lausesivat. laukesivat aivan ihanasti siinä onanoidessaan.

    • Hyvät ystävät V

      Tytöt olivat siis jo lauenneet, mutta me pojat emme. Rita otti muitta mutkitta Jarkon seisovan kalun suuhunsa ja ryhtyi sitä imemään. Niin teki myös Päivi minulle. Emme tunteneet kovin usein tarvetta suuseksiin näin päin, mutta nyt se tuntui aivan taivaalliselta, sillä rouvien herttaisenirstas onanisointiesitys oli saattanut meidät todella kiihottuneiksi.

      Kun laukesin pakahduttavasti Päivin suuhun, hän nieli koko spermani. Huomasin, että niin teki myös Rita Jarkon spermalle. Sanoin, että eihän sitä nyt kaikessa tarvitse matkia, johon Rita lausui: "Joo, mutta tuntui niin ihanalta."

      Otimme vielä kahdet löylyt ja kävimme välillä järvessä ja nyt appelsiinilimulla saunakamarissa. Tytöt laittoivat makkarasta pikaruokaa. Hyi, jos nipottajat olisivat nähneet, että ruokavalio oli vähintäänkin kesäinen ja ihanan epäterveellinen, mutta niin maistuva.

      Ruoan jälkeen asetuimme sängyn päälle juttelemaan tai oikastaan sänkyjen, sillä kaksi sänkyä oli kiinnitetty toisiinsa yhdeksi leveäksi. Tytöt olivat nyt pukeutuneet nättiin kesäiseen puseroon. He asettivat tyynyt sängyn viereistä seinää vasten, asettuivat jalat levällään ja polvet koukussa tyynyihin nojaamaan ja sormettivat varovasti klitoristaan, mutta ihan varovasti, jotteivät tuntisi tarvetta laukeamiseen kesken kaiken. Istuin Päiviä vastapäätä ja Jarkko Ritaa.

      Päivi oli lukenut, että suomen sana "aurinko" oli alkuperältään tuntematon. Kaikissa lähisukukielissä oli "päivää" tarkoittava sana, osittain myös suomessa, "ei päivyt paista, ei kuu kumota". Sanaa "aurinko" ei ollut myöskaan lainanantajakielissä, ei venäjässä, ei ruotsissa eikä balttilaisissa kielissä. Mainitsin, että sana kyllä muistuttaa latinan sanaa "aurum", kulta, ja ruotsin sanaa "ring", kehä, sormus, mutta laina ei tuntunut luontevalta. Olikohan se oppitekoinen, mutta tekijä jäänyt tuntemattomaksi?

      Tytöt koko ajan samalla sormettivat klitoristaan. Joutui aivan ihmettelemään, voiko tämä olla tottakaan. Suloiset tytöt sormettamassa klitoristaan ja samalla kiinnostavat keskustelun aiheet. Pohdimme vielä, miksi maailma on juuri kolmiulotteinen aika, vaikka matematiikka tarjoaisi lukemattomia mahdollisuuksia. Oliko sillä jotain tekemistä sen kanssa, että vain kolmiulotteisessa avaruudessa voi olla solmuja tai sen kanssa, että vain kolmiulotteisessa avaruudessa planeetat voivat pysyä radallaan? Oliko maailmankaikkeus valikoitunut vain mahdollisesta? Olivatko muut vaihtoehdot mahdottomia.

    • Hyvät ystävät VI

      Taaskin kävi niin, että tarkoituksemme ei ihan toteutunut. Tytöt rupesivat pikku hiljaa kiihottumaan klitoriksensa hyväilystä ja pillunsa näyttämisestä ja me tietysti katselemisesta. Vedin Päivin selälleen ja nuolin pitkän aikaa hänen paisunutta vittuaan. Samoin teki Jarkko Ritan kanssa. Käänsimme sitten tytöt ja köyrimme heitä takaapain kunnes kaikki neljä saimme valtavan orgasmin. Ilta oli jo pitkällä, joten kävimme nukkumaan. Otin Ritan viereeni kammariin ja Jarkko Päivin tupaan. Päivä oli ollut IHANA. Onnellisuus täytti mielen.

      Kun aamulla heräsimme, ystävät olivat jo uimassa. Mekin menimme ja sitten olikin jo aamukahvin keitto. Rouvat kyhäsivät eväistämme aamuleivät ja pikahiutaleista aamupuuron. En enää uskalla - toistamisen välttämiseksi - kertoa, mitä rouvat tekivät kahvittelun lomassa, mutta mainittakoon, että tekivät.

      Emme heti aamusta olleet seksin tarpeessa, vaan lähdimme kaupungille. Matkaa oli alle kolme kilometriä eikä meillä ollut mitään kiirettä, joten tietysti kävelimme. Tytöt laittautuivat ainoastaan lyhyisiin mekkoihin. Alla ei tarvinnut edes rintaliivejä. He vähän mallailivat, kuinka paljon voi taivuttaa vartaloa, kun paljastuu, että elimet ovat aivan paljaana. Eipä kovin paljon, mutta pystyssä kävellessä kiihottava salaisuus pysyi piilossa.

      Kävimme ensin ruokakaupassa. Täydensimme varastoja pariksi päiväksi, vaikka oli entisiäkin. Sitten menimme kahvilaan. Tytöt istuivat pöytään melko varovasti mekkonsa päälle, sillä ei ollut suinkaan tarkoitus, että heidän suloinen vittunsa saisi pöpöjä tosin puhtaannäköisistä tuoleista, mutta mistä sen tietää. Istuimme hiukan sivumpana, missä tytöt saattoivat myös levittää huomaamatta, aivan huomaamatta. Joimme kahvit ja söimme leivokset tyttöjen söpöillessa samalla vittunsa kanssa.

      Katselimme kahvilan jälkeen vähän kaupungin nähtävyyksiä. Niitä ei ollutkaan kovin paljon, sillä kaupungin keskusta oli melko pieni. Tulimme näköalapaikalle, josta avautui koko kaupunki. Koska siellä harvoin kävi ihmisiä, tytöt hassuttelivat nostamalla mekon helmat kainaloihin, niin että paljas vittu pääsi täyteen oikeuteensa. Voi, että osasi olla suloista!

      Kaupunkikäynnin jälkeen yhdyimme herttaisesti, tällä kertaa molemmat molempien kanssa, sillä vaikka olimme "häämatkalla", vietimme myös tutustumisen nelivuotispäivää, joka - siis tutustuminen - oli alkanut siten, että molemmat tytöt olivat antaneet vittuansa molemmille pojille heti visiitin alussa

      Ruokailimme ja asetuimme entiseen tapaan tuvan leveälle sängylle juttelemaan. Tytöt istuivat totuttuun tapaan ja hyväilivät klitoristaan. Saimme uutta mietittävää, kun Päivi ja Jarkko kertoivat haluavansa lapsen lähitulevaisuudessa. Tytöt olivat käyttäneet e-pillereita, jotta voisimme panna ristiinkin aivan ilman, että välissä olisi mitään, vaikka kuinkakin ohutta kumia. Se tuntui kaikista herttaisemmalta. Onneksi pillerit sopivat kummallekin.

      Mutta nyt heidän siis pitäisi lopettaa pillerit. Miten menettelisimme sinä aikana? Jos turvautuisimme kondomeihin, ne eivät olisi aivan varmoja ja sitä paitsi häiritsisivät läheisyyden tuntua. Kun mietimme perinpohjin, tulimme siihen tulokseen, että ei se kyllä estänyt vastavuoroista suuseksiä ja kädellä hyväilyä Päivin kanssa, jolloin Päivi saattoi yhtyä Jarkon kanssa ilman ehkäisyä.

      No tämä ei ollut vielä tämän paivän kysymys, mutta pian edessä.

    • Hyvät ystävät VII

      Loikoilimme ja otimme aurinkoa. Välillä ruokailimme. Tytöt halusivat välttämättömasti haravoida polun tieltä mökille, vaikka VAKAVASTI varoitimme liian rehkimisen vaarallisuudesta. Polkuhan oli melkein kymmenen metriä pitkä ja sen haravoimiseen kului reilusti yli viisi minuuttia. Muuten työt saivat olla sillään, olimmehan lomalla.

      Illalla taas lämmitimme saunan. Kun tytöt löylyn, uinnin ja vilvoittelun jälkeen pesivät tukkaansa ja kasvojaan pitäen pesuvateja alalauteilla, me pojat istuimme jakkaroilla tyttöjen takana ja katselimme heidän iiiiihaaania pyllyjään ja esiin pilkistäviä samettisia häpyhuuliaan.

      Koska a) vietimme myös tutustumisemme nelivuotispäivää ja b) olimme sopineet, että parillisina päivinä yhdymme omaan vaimoomme, rupesin hyväilemään takaapäin Ritan ihanoitteellisia sukupuolielimiä. Jarkko näytti olevan aivan samalla tuulella, koska hänkin alkoi hyväillä Päivin kauniita elimiä. No, tiesihän, mitä siitä seurasi: rouvat tulivat aivan kiimaisiksi ja rupesivat äänekkäästi kiemurtelemaan. Työnsimme kankeat kyrpämme takaapäin heidän vittuunsa. Teki kyllä gutaa. Tytöt voihkivat, inisivät, painautuivat meitä vasten ja LAUKESIVAT, ja niin laukesimme mekin.

      Saunan jälkeen kahvittelimme ja juttelimme. Tytöt näyttivät kuitenkin uudelleen, nyt todellakin puhtaasti kauneussyistä vittuaan, sillä olimme saaneet seksistä sillä kertaa tarpeeksi. Oli oikeastaan mielenkiintoista katsella, kun tytöt avasivat vittuaan. Kun seksitarpeet olivat täydelleen tyydytetyt, huomio saattoi kiinnittyä pelkkiin kauneusarvoihin.

      Ja täytyy sanoa, että mikään ei ole niin kaunis kuin tytön sukupuolielimet. Ei edes kaunein kukka ole yhtä kaunis. Ei edes kauneimman kukan terälehdet muodosta niin nättiä kuviota, kuin klitoris ja häpyhuulet, suloiset häpyhuulet.

      Loppu "häämatkaamme" sujui ihan samaan tapaan, mitäpä sitä enää turhaan toistamaan. Kerrottakoon kuitenkin, että aikomuksemme yhtyä oman kanssa parillisinä ja toisen kanssa parittomina päivinä, meni totaalisesti sekaisin. Mutta aina kun joku halusi yhtyä, oli se sitten jompikumpi tytöista tai pojista, aina löytyi toinenkin halukas. Tavallisesti olimme kaikki nelistään, mutta joskus kaksistaankin. Sekamelskasta huolimatta tulimme yhtyneeksi oman ja toisen kanssa jokseenkin yhtä usein.

      Kun neljä viikkoa oli kulunut, palasimme heidän kotiinsa. Yhdyimme vielä toisen puolison kanssa ja palasimme omaan kotiimme tietäen, että pikakäynnit puolin ja toisin jatkuvat, samoin viikonloppuvisiitit. Meillä oli ihanampaakin ihanammat puolisot ja viihdyimme saumattomasti ystäväpariskunnan kanssa.

    • H. y., taustoja

      Vähän taustoja. Kertomuksessa on sekä oikeaa että kuviteltua. Henkilöt ovat muutetulla nimellä, mutta todellisia. Olen muuttanut heidät suunnilleen samanikäisiksi. Emme olleet opiskelutovereita. Oikeasti Jarkko ja Päivi eivät ole pari, mutta vaimoni pitää kovin Jarkosta ja on avannut hänelle usean kerran vittuaan, mutta silloin, kun en ole ollut paikalla, sillä emme ole halunneet Jarkkoa vaikeaan tilanteeseen. Hän on ollut vitunnäytöstä enemmän kuin mielissään ja saanut seisokin, mutta ei ole ollut vaimoni kanssa yhdynnässä.

      Itse taas olen mieluusti ajatellut Päiviä sekä hyvänä ystävänä että seksikumppanina.

      Fantasioita on kahdenlaisia, sellaisia, joiden olisi halunnut toteutuvan ja sellaisia, joiden ei. Jos olisi ollut mahdollista, olisimme sekä vaimoni että minä toivoneet löytävämme elinikäisen ystäväparin, jonka kanssa keskustelu ja muu olo olisi ollut luontevaa ja laajentunut ilman kynnystä myös seksin alueelle.

      Ajattelemme, että pitäisi ensin olla kaksi paria, joiden sekä sisäiset että keskinäiset välit olisivat hyvät. Näillä edellytyksillä olisi vaikea kuvitella, miksi pareilla ei olisi myös keskinäistä seksiä.

    • H. y., taustoja

      Seksi parhaimmillaan ei ole pelkästään suurenmoista nautintoa, vaan se on myös keskinäistä VIESTINTÄÄ. Sosiaalisena olentona ihminen tarvitsee kommunikoida myös toisen vastapuolen kanssa kuin oman puolison. TASAPUOLISUUS voi toteutua vain kahden pariskunnan kesken, koska kaikki neljä ovat samassa asemassa.

      Sanallisessa viestinnässä voi välittää vain pienen osan tuntemuksistaan, eikä monien asioiden pukeminen sanoiksi onnistu ollenkaan. Seksissä voi välittää moninkertaisesti sellaista toiselle, mitä muuten ei voi mitenkään. Samoinhan tapahtuu pariskunnan sisälläkin. Viestintä jäisi hyvinkin keskenään toimeentulevien puolisoiden välillä kovin vähäiseksi, jos ei olisi seksiä. Seksi on voimakkain tapa kommunikoida.

      Kun puolisot todella rakastavat toisiansa, he haluavat toiselle mitä vain, joka tuottaa toiselle iloa ja onnea. Me ihmiset olemme siten muodostuneet, kuten muukin luonto. että tunnemme voimakasta tarvetta yhtyä myös toisen henkilön kanssa. Halusimme tai ei, näin on.

      Pariskuntien keskinäinen seksi, ja varsinkin samassa huoneessa, tarjoaa tilaisuuden nähdä, miten puoliso nauttii toisen kanssa. Kun puolisot näkevät, miten toinen iloitsee, se syventää rakkautta puolisoitten välillä. Yhdyntä toisen parin kanssa ei vähennä vaan suunnattomasti LISÄÄ rakkautta puolisoiden kesken.

      Parien välinen seksi on myös symmetristä ja puolisoille julkista. Kukaan ei voi ajatella, että puoliso olisi pettämässä. Tarve yhtyä myös vieraaseen kumppaniin kanavoituu mieluisalla tavalla. Olemme vaimoni kanssa ajatelleet, että olisimme pääasiassa toisen parin kanssa samassa huoneessa, mutta poikkeuksiakin täytyy voida tehdä tilanpuutteen, lastenhoidon tai muun syyn takia.

      Samanmielisen parin löytäminen ei käy ilmoitusteitse. Se edellyttää yhteisymmärrystä, joka laajenee seksinkin puolelle. Emme löytäneet heitä, mutta pelkästään tietoisuus siitä, että vaimoni ja minun halu ja valmius olisivat olleet yhtenevät, tuntuu aivan suloiselta.

      Kun harrastamme vaimoni kanssa herttaista seksiä, käymme läpi fantasiamme yksityiskohtia ja on kuin leikkisimme ja kommunikoisimme toisen parin kanssa.

    • rodeli

      Tairat olla homo.kirjota kirja ja täplää sormillas persereikääsi ja haistele sitten niitä ehkä se auttaa sinua.

      • diagnoosi

        "rodeli" pakonomaista haluasi puhua ruokottomia, nimitetään koprolaliaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe