Kumikasvatus-1

Kokovartalohoito

Olin ollut 12-vuotiaana sairaalassa. En ollut tietoinen seksistä, koska asiasta ei silloin puhuttu niinkuin nykyisin. Kuitenkin silloin tapahtui jotain, joka on pysynyt mielessä nämä kymmenet vuodet.
En tiennyt sen enempää fetisismistä tai muustakaan sellaisesta, paitsi huomasin saavani erektion kun näin tai koskettelin kumia ja muovia. Mutta asiat eivät kuitenkaan silloin liittyneet yhteen. Istuin odotusaulassa ja äkkiä lähin ovi aukesi ja sieltä tuli hoitaja kantaen röntgenkuvia. Hän oli hyvännäköinen ja punatukkainen. Jotenkin tajusin kuka oli hyvännäköinen. Mutta tärkeintä oli se, että hänellä oli yllään läpinäkyvä vihreä, lähes maahan asti ulottuva muoviesiliina. Kädessä oli kyynärpäihin asti ulottuvat ruskeat läpinäkyvät kumihansikkaat. Tämä hoitaja pistäytyi käytävällä vielä muutaman kerran. Minulla suuta kuivasi ja huomasin kovan erektion, joka sitten hävetti. Mutta tuo kuva on pysynyt mielessä.

Nyt kymmenien vuosien jälkeen on kumppanina juuri tuollainen hoitaja. Hard-core kumifetisisti! Vuosien varrella minullekin on selvinnyt asioiden yhteenliittymät. Olen vähitellen rakennellut kokovihreää ympäristöä omaan makuuhuoneeseen. Sänkykamat ovat läpinäkyvää vihreää muovia ja asustepuolellakin on jo kaikenlaista. Kumiklinikka on huippujuttu!

Tulin kotiin ja suljin ulko-oven takanani.
“Tervetuloa kumiklinikalle! Tänään mitataan paineet palleissa ja imetään ne tyhjäksi!” kuului nurkan takaa hoitajan ääni. Sitten kuului kahinaa ja hän ilmestyi esiin. Minulta tipahti kassi lattialle, koska en ollut osannut odottaa mitään erityistä. Hoitaja oli pukeutunut oliivinvihreään kokovartalopukuun. Jalassa oli samanväriset sukat joita piti ylhäällä musta sukkanauhaliivi. Mustat avonaiset rintaliivit puvun päällä saivat keskikokoiset rinnat näyttämään syötävän hyville. Alla oli läpinäkyvät liivit joissa oli tutit imeskelyä varten. Huppu oli myös samanvärinen ja vihreä luomiväri sai aikaan katseen jolla minua voi ohjata mielensä mukaan. Kaulassa oli musta panta, jossa oli metallinen rinkula. Sitten oli pitkä muoviesiliina, vihreä, ja kaiken yllä vihreä muovinen sadetakki. Kumikäsineet olivat vihreät. Samoin vihreät olivat lyhyet muovihousut.
“Vihreä hoito on sinulle hyväksi!” hän sanoi. “ Vaatteet pois ja pukeudut asiaankuuluvasti”.
Laitoin ylleni vihreän kokovartaloasun ja kuminaamarin. Mustat käsineet ja olin kokonaan kumissa. Hoitaja auttoi pukeutumisessa. Hän ohjasi minut muovisängylle ja peitteli muovilakanalla. Esillä oli muovihuppuja, kaasunaamareita, piiskoja, dildoja ynnä muuta rekvisiittaa. Jäin sängylle kun hoitaja meni WC:n puolelle ja sulki oven takanaan. Pian hän tuli ulos ja sadetakki oli pois ja kasvoja peitti vihreä kuminen kirurgin naamari. Silmillä oli vihreät uimalasit joista ei silmiä näkynyt. Tiesin kuitenkin miltä ne näyttivät. Hoitaja käveli muutaman kerran sängyn ympäri, koska hän tiesi, että himoitsin silmilläni tuota näkymää. Sitten hän tuli viereeni. Siirsi minut keskemmälle sänkyä ja veti esiliinan hiukan sivuun ja avasi hitaasti muovihousujen neppareita. Ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta. Alta paljastui kostea herkullinen pillu, koska puvun vetoketju oli auki. Hän otti housut ja kietaisi ne pääni ympäri tiukasti ja ihanat kosteat pillun aromit saivat minut sekopäiseksi. Sitten hän nousi sängylle ja painoi haarovälin kasvoilleni ja sain nuolla kosteaa ihanaa pillua. Huomasin, että hoitajakin alkoi päästä vauhtiin vartalon kiemurtelusta päätellen. Sitten hän nousi hiukan ylöspäin ja levitti molemmin käsin rakoaan. Kohta sieltä suihkusi lämmin makea neste suuhuni ja lakanalle.
“Sormet irti kullista”, hän komensi. “Se kuuluu tänään minulle”.
Olin vaistomaisesti alkanut runkata itseäni, mutta se ei tänään ollut sallittua. Nautin kultaisen suihkun mausta ja aromeista. Se kiihotti entistä enemmän. Pissistä märkä muovilakana tuntui taivaalliselta.
Hän tuli kokonaan sängylle ja asettui pitkäkseen. Muoviesiliina vedettiin sivuun ja käsky kuului:
“Kuse minun pilluun!”
Se tuntui aivan mahdottomalta. Erektio oli kova, joten tehtävä oli vaikea. Kesti jonkin aikaa, että sain pienen suihkeen aikaiseksi. Mutta se ei riittänyt ja pinnistelin viimein kunnon suihkun suoraan kosteaan pilluun. Hän hieroi klitoristaan ja näytti nauttivan tilanteesta. Sitten muoviesiliina pillun peitoksi ja hän nousi istumaan, veti kuminaamarin alas kaulalle ja alkoi imeä kulliani. Käsi puristi sitä tiukalla otteella ja huulet ja kieli lipoivat terskaa. Välillä myös runkkauksia. Minulla alkoi jo kivekset tiukentua, mutta hän tiesi lopettaa ajoissa. Kuminaamari takaisin ja kädellä hän ammensi muovilakanalta nestettä ja hieroi tisseihinsä. Sitten oli minun vuoro imeskellä märkiä kuminännejä.
Jatkuu haluttaessa…

4

3327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sukkapuku

      "Hoitaja oli pukeutunut oliivinvihreään kokovartalopukuun. Jalassa oli samanväriset sukat joita piti ylhäällä musta sukkanauhaliivi. Mustat avonaiset rintaliivit puvun päällä saivat keskikokoiset rinnat näyttämään syötävän hyville. Alla oli läpinäkyvät liivit joissa oli tutit imeskelyä varten. Huppu oli myös samanvärinen ja vihreä luomiväri sai aikaan katseen jolla minua voi ohjata mielensä mukaan. Kaulassa oli musta panta, jossa oli metallinen rinkula. Sitten oli pitkä muoviesiliina, vihreä, ja kaiken yllä vihreä muovinen sadetakki. Kumikäsineet olivat vihreät. Samoin vihreät olivat lyhyet muovihousut."

      Siis mitä sillä oli päällä? eli siis kokovartalopuku, jonka päällä oli kahdet rintsikat, joista alemmissa oli... tutit..? siinä päällä esiliina ja sitten vielä senkin päällä sadetakki.. ja sitten kuitenkin myös housut.. Eli sillä oli päällä samaan aikaan kahdet housut, mutta silti sen sukkanauhaliivit näkyi. Ja sit sillä oli kahdet rintsikat, kokovartalopuvun yläosa, essu ja sadetakki, mut silti sen rinnat näkyi... Tää kohta käiritsi mua niin paljon että lopetin lukemisen siihen..

      • Kokovartalohoito

        Vihreä muovi on läpinäkyvää. Ja ne kahdet rintsikat korosti rintojen muotoa. Ja netistä löytyy noita tuttirintsikoita.Mokava imeskellä jos olisit lukenut loppuun. Sorry, mutta käytä mielikuvitusta.
        Mutta en saivartele enempää. Olin paikalla kun tama tapahtui. Lupaan kiinnittää parempaa huomiota kieliasuun.Hymyillään!


      • Latexlover
        Kokovartalohoito kirjoitti:

        Vihreä muovi on läpinäkyvää. Ja ne kahdet rintsikat korosti rintojen muotoa. Ja netistä löytyy noita tuttirintsikoita.Mokava imeskellä jos olisit lukenut loppuun. Sorry, mutta käytä mielikuvitusta.
        Mutta en saivartele enempää. Olin paikalla kun tama tapahtui. Lupaan kiinnittää parempaa huomiota kieliasuun.Hymyillään!

        Enpä ole koskaan nähnyt sellaisia "tuttirintsikoita". Voitko laittaa linkin mistä saa ostaa sellaisia?


      • Kokovartalohoito

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe