pisa Saneeraus, älkää haksahtako!

pisahuijarit

Ei kannata haksahtaa PISA saneeraukseen!!1 Eivät piä mitenkää sitä hintaa mitä lupaa vaa koko ajan muka "lisätyötä". Ja et voi perua enääsiinä vaiheessa mmuuten pitäs makssaa enemmän! aluksi piti olla alle kymppitonni ni lopuksi olikin 15tonnia. JA on iso RAHA meille!

Älkää ikinä luottako pisa saneeraukseen!

18

8044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa kaavaa

      Tuttavani oli asiakas. Hänellä meni hyvin siihen asti, kunnes alkoi tulemaan lisätöitä. Hinta oli myös suuri. Lisäksi toimitusjohtaja ei osaa keskustella asiakkaiden eikä työntekijöiden kanssa. Olen myös kuullut, että polkevat työntekijöiden oikeuksia. Suosittelen ennemmin Hämeen laaturemonttia, siihen voi luottaa!

    • Mikki11

      Toinen hyvä yritys on Fincco Oy. Niiden työtaito ja laatu on erittäin hyvä.
      Tähän kaveriin voi luottaa!

    • Mitäkä

      Onkohan sama porukka tehnyt pisan kaltevantornin aikoinaan? Sen korjauksiinkin on uponnut mittavat määrät mammonaa.

    • Yks Uuno

      Haksahdin minäkin aikoinaan. Kun sieltä alettiin uhkailla aiheettomilla laskuilla, oli minun käännyttävä asianajotoimiston puoleen. Se tuella vajaassa vuodessa tuomittiin pisa aiheettomasta laskutuksesta. Varoitan!!

      • titot

        Kyllä näitä vastaavia yritys huijareita löytyy..varsinaissuomesta ainakin..


      • lievästityytymätön

        Pisan ongelma on toimitusjohtaja, joka ei edes halua keskustella ongelmatilanteissa tai epäselvyyksissä. Ikävä kyllä juristeja lopulta tarvittiin. Lisäksi maalaavat sateella ja jälki sen mukaista.


      • Hakolahti

        Meillä nyt tilanne päällä vaativat maksamaan 3600€ kun kattotilaus peruuntui kun arvio oli 36.000€


    • Pappi45

      Käyn korjaamassa näiden sankarien kätten jälkiä( suorastaan suttua), ja muutaman muunkin huippu remppayhtiön;(
      Katsokaa aina ensin luotettava kumppani.fi
      Piirinen Oy

    • haksahdinhyvinmielin

      Ite otin katon Pisalta ja pojat oli eteviä ja uus katto oli töistä tullessa valmis. Nopeita poikia ja siivos jälkesäkki . Hiano katto on!

      • soturi55

        ihan vitsifirma, eivät maksa ees oikeita palkkoja


    • Akaasta

      Meille tehtiin mielestäni hyvin kattoremontti Pisalta.

    • haksahdavaan

      Pisa Saneeraus teki meille 2016 kesänä katon. Muutamia epäkohtia korjailivat jälkeenpäin ja joutuihan siinä asioista heidän kanssaan vänkäämään mutta kaikki hommat tuli kuitenkin lopulta hoidettua. Ei tarvinnut oikeuteen mennä, eikä edes sillä uhkailla. Riitti kun pidin pääni kylmänä ja puhumalla sovittiin asoista. Jos olisin alkanut juristella uhkailla ei olisi mikään edennyt ja olisin vain omia asioitani hankaloittanut ja pitkittänyt.

      Me tehtiin se virhe ettei sovittu kaikesta tarpeeksi selkeästi etukäteen ja kirjattu sopimuspaperiin. Vaikka Pisan sopimuspaperi oli kyllä hyvin selkeä raksi ruutuun tyylinen ja lisäselvitykset kirjoitamalla. En itse vain tiennyt tarpeeksi mitä kattoremonttiin sisältyy ja paljon sai vängätä asioista mistä en itse ollut ottanut tarpeeksi selvää kuinka ne kuuluu hoitaa. Ei olisi kovinkaan suurta vaivaa tarvinnut nähdä että olisi perusasiat opetellut siitä mitä kattoremontissa tehdään ja miksi. Kyllähän se Pisan myyjä hyvin kaikki aina selitti ja vastasi kaikkiin kysymyksiin mutta eihän tällänen puupää kerrasta kaikkea muista. Jälkeenpäin itseopiskelin perusasiat ihan netistä lukemalla ja paljolta olisin välttynyt kun tuon tutkimustyön olisin tehnyt jo ennen kattoremontin alkua. Olisi myös pitänyt kattoremontin aikana vaan rohkeasti mennä itse katolle useammin katsomaan miten remontti edistyi ja ottaa valokuvia mahdollisia jälkiselvityksiä silmälläpitäen. Näitä asioita kun on vaikea ellei jopa mahdotonta selvitellä jälkeenpäin purkamatta rakenteita.

      Toinen vaihtoehto olisi ollut pyytää ulkopuolinen ammattilainen tarkistamaan työnjälkeä sitä mukaa kun remontti etenee ja ennen sitä varmistamaan että kaikki on suunniteltu säännösten mukaisesti. Meillä näitä selviteltiin jälkeenpäin ja huomattavasti hankalampaa se oli vaikka kaikki lopulta kuitenkin selvisi. Monen epäilemämme epäkohdan Pisa todisti olevan säännösten mukaan tehty ja ne missä oli puutteita he korjasivat. Pisa jopa teki muutamia töitä mitä ei ollut edes kirjattu sopimuspaperiin vaikka suullisesti olikin sovittu. Lisätöitä meillä ei tehty yhtään ja sovittu summa pysyi samana joka sopimukseen kirjattiin. Kyllä se hyvin selkeäksi tuli ettei turhien lisätuntien teettäminen ole Pisalle kannattavaa liiketoimintaa. Lisätyöt kun yleensä tehdään aina normaalin työajan jälkeen tai erikseen sovittavana ajankohtana jolloin näihin töihin on joku työntekijä irroitettava toisesta urakasta tai sitten maksettava ylitöinä. Ei Pisalla kyllä vaikuttanut ylimääräisiä työntekijöitä olevan lisätöitä varten. Kattourakkabisnes tuntuu perustuvan siihen että urakat saadaan hoidettua ennalta sovitussa ajassa ja mitä enemmän urakat venyy sitä vähemmän kannattavaa liiketoimintaa se on.

      • Katto2017

        Minkälaisista asioista tuli erimielisyyksiä mitä et sopimuksesta tajunnut?


    • Ulla.taalasmaat

      Vittu mitä spedejä kekkä tänne kirjoittelee hommakkaa aivot... Tämäkin firma toiminut suht pitkään jos se ei hommiaan hoitaisi ei sitä olis...

    • Jukka16738

      Hei tinnetie.tiina. ei kaikki ole tyhmiä. Tänne suurin osa kirjottaa sellainen henkilö esim. Myyntimies saa myytyä katon vähän niin ku hetken mieli johteesta. Remonttia alkaa hän huomaa sillä ois pärjännyt hetken vielä. Tulee osto krapula. Siks ne henkilöt kirjottelee tällä/ laaturenpalla/kattokeskuksella. Tietenkin siellä enemmän ku isompia firmoja.

    • Kattokunnossa

      Pisa saneeraus teki meille katon Tampereella 2016. Tarjous oli alunperinkin edullisin, mutta suostuivat vielä tekemään ylimääräistäkin samaan rahaan. Aikataulut piti eikä mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin! Voin suositella lämpimästi'

    • Anonyymi

      PISA Saneeraus uusi anopille peltikaton Tampereella. Oli hinnallisesti paras tarjous. Hoiti urakan aikataulussa, työn jälki erinomainen, siivosi jälkensä, ei lisälaskuja. Vahva suositus.

    • Anonyymi

      Tää on vanha ketju, mutta kun löytyy netistä, niin jätänpä kommenttia. Kilpailevana yrittäjänä myös katsellut monen touhuja. Alalla on monenmoista tekijää ja harvat on edes tekijämiehiä. Yrityksiin otetaan nuoria halvemmalla ja pidetään lyhyt briiffi työntekemisestä ja ei muuta kuin katolle töihin. Ei työntekijöillä ole sellaista intoa tehdä mitään priimaa, kun ovat vaan töissä ja tietty se osaaminen puuttuu. Itse yrittäjänä vastaan asiakkaalle ja haluan tehdä työni myös hyvin, ja nukkuakin yöni.
      Muitten tekemien virheitten korjaus ei kiinnosta, vaikka aina ei hennois olla korjaamatta. Tuntuu typerältä kun asiakas on pyytänyt tarjousta ja päätynyt sitten toiseen yritykseen, mutta vuoden päästä ottaa yhteyttä, jotta voisinko tulla katsomaan kattoa ja korjata virheitä.
      Kattofirmoja tulee ja menee. Näitä uusia kattofirmoja tulee joka kevät..

      Tutustukaa yritykseen netissä, www.asiakastieto.fi , www.zeckit.com , www.ytj.fi, www.luotettavakumppani.fi

      Googlettakaa yritys netissä, sieltä saa jotain osviittaa firmasta.
      Yrityksen ikä! Kaikki firmat tietty on aina joskus perustettu, mutta luottaisitko vuoden tai muutaman vuoden ikäiseen yritykseen. Tällä alalla vaihtuvuus on suurta ja yrityksiä lopettaa syystä tai toisesta. Puhelinmyyntiä harrastavat firmat on mielestäni kaikki jollain tapaa kieroja. Asiakkailleni tarjotut työt ovat olleet yli tuplaten kalliimpia, kuin minun asiakkaalle jättämäni hinta. (Joka lienee sekin ihan markkinahintojen yläpuolella = Laadukasta varmasti!.) Erilaisten remonttien puhelinmyyntiä harrastavat käsittääkseni eräät uskonlahkoon kuuluvat yrittäjät. Heillä ei ole moraalia, ja heidän uskontonsakin sallii vääräuskoisten huijaamisen. Ei ole helppoa kyllä asiakkaan tunnistaa ja löytää hyvää toimijaa ja siksi kannattaa kysellä suosituksia. Parasta olisi jos jollain tutulla on hyvä kokemus jostain yrityksestä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe