Auk välttäminen

flfklklsfff

Hyviä vinkkejä miten voi välttää auk? Itseä tosissaan vaivaa sinne meno, en voi ikinä johtaa muita tai en osaa edes huutaa isolle väkijoukolle. Muutenkin tuntuu äärimmäisen ahdistavalta jos joutuu vuodeksi jäämään.

Olen aika hiljainen, teen kuitenkin hommani ihan hyvin. P1 koe meni aika päin persettä vaikka yritin tehän sen aika kunnolla, olen huono matikassa.

Miten nämä cooperit, uimataito(huono) yms vaikuttaa, vai vaikuttaako ollenkaan?

Kannattaako käydä esim sotilaspastorin juttusilla, taitaa olla aika myöhäistä sitten jos joutuu auk;kkiin....

4

1273

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Suomalainen sotilas

   Suurin osa välttää aukin olemalla oma itsensä ja kun asiasta kysytään, kieltäytyy kunnniasta. Melko harva kuitenkin loppujen lopuksi pakotetaan aliupseerikouluun, vaikka kaikki palstat ja baarit ovat täynnä aukkiin pakotettuja tai oveluudellaan sen välttäneitä.

   Aina voi vedota myös taloudellisiin ja perhesyihin.

  • Alokas

   Kyllä sinne vain osa pakotetaankin. Niinhän se valinta menee että;

   1. Halukkaat kyvykkäät
   2. Haluttomat kyvykkäät
   3. Halukkaat kyvyttömät
   4. Haluttomat kyvyttömät

   Tosin esimerkiksi juuri taloudelliseeen tilanteeseen vetoaminen voi auttaa ettei itse osu valituksi. Mitä ilmeisemmin nykyisin cooper sun muut testit eivät vaikuta kovin ratkaisevan paljoa, vaan suurin vaikutus on tuvan esimies alikessulla joka pisteyttää kaikki alokaansa, sen perusteella miten hyvin sopisi aukkiin.

   Itsellä sama juttu, että en osaa enkä oikein kehtaakaan huutaa kuin heikkopäinen, varsinkaan ison joukon edessä, niin tuskin onnistuisin työssäni.

   Aukista myös sanotaan että hyvä johtajakoulu ja tulee työharjoittelu päälle vielä, mutta kuinka hyvä johtaja todella huutaa pää punaisena jokaisesta pikkuvirheestä, ja toisinaan ei tarvitse edes tehdä sitä virhettä, kun huudetaan muuten vaan.

   Itse olen juuri nyt alokkaana, ja koitan kyllä välttää aukkia, mutta jos sinne joudun, niin panostan kyllä kunnolla ja koitan saman tein rukkiin.

   • kokemus

    itse kävin aukin ihan omasta halusta. suosittelen vaikka vuosi tuntuu pitkältä ja aikaajoin hajotti aukin marssit ja leirit sekä suunnaton kuri mutta jälkeenpäin aivan mahtava once in lifetime kokemus. kun siviiliin pääsin takas ni tuntu et ois taivaaseen päässyt ja lisäks voi olla ylpeä siitä kokemuksesta. kasvatti myös henkisesti paljon.


   • Jääkäri
    kokemus kirjoitti:

    itse kävin aukin ihan omasta halusta. suosittelen vaikka vuosi tuntuu pitkältä ja aikaajoin hajotti aukin marssit ja leirit sekä suunnaton kuri mutta jälkeenpäin aivan mahtava once in lifetime kokemus. kun siviiliin pääsin takas ni tuntu et ois taivaaseen päässyt ja lisäks voi olla ylpeä siitä kokemuksesta. kasvatti myös henkisesti paljon.

    Noh sinä et voi puhua tästä aiheesta jos menit vapaaehtoisesti. Minut pakotettiin menemään aukkiin kun en halunnut sivariin....... En oppinut mitään ainut hyöty aukista on ollut kun työhaastattelussa oli vähän vanhempi mies henkilö ja kun juteltiin siellä niin kävi ilmi että kummatkin oltiin käyty aukki ja kummatkin inhottiin sitä. En tiedä auttoko tuo aukista keskustelu mitenkään mutta pääsin töihin.
    Paska paikka koko armeija.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   107
   2087
  2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   117
   1584
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   124
   1510
  4. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1337
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   75
   1216
  6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   482
   1121
  7. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   67
   1118
  8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   88
   953
  9. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   922
  10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   138
   876
  Aihe