Vittu!!!

Vittuuntunut vaimoke

Puoliso jäi työttömäksi ja istuu KAIKEN valveillaoloaikansa netissä. Pelaten idioottimaisia nettipelejä. Ja auta armias jos nettiyhteyteen tulee vikaa... sitten käytetään vaikka pari vrk sen vian korjaamiseen. Mutta jos parisuhteeseen ja vanhemmuuteen tulee vikaa sairaalloisen, lapsellisen, epäkypsän, tyhmyydestä ja arvojärjestysten puutteesta kielivän nettiriippuvuuden johdosta.. Sepä ei meinaa mitään. Parisuhteeseen ei uhrata punaista puupenniä. Ei ajatella, pyritä itsen kehittämiseen, viisastumiseen. Jumaliste minkä IDIOOTIN kanssa sitä on tullu naimisiin mentyä. Täytyy pitää huoli että pääsee moisesta säälittävästä vatipäästä pian eroon. Eläkööt nettinsä kanssa.

Nim. Ai miten niin vituttaa, eikä vähiten lasten puolesta, joille huomio olis myös tervetullut.

13

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viisasmies

      Protip, heitä sen kone ulos että menee paskaksi. Jos mies menee mukana nii ovi lukkoon. Siinä sulle ohje.

    • nörtit oksettaa

      ei ole peliaddikyia kyl järjenvalolla siunattu jos ei IHMISET ja OMA PERHE saa huomiota ha aikaa vaan kone ja joku räiskintä!!! Pihalle tollaset, ulkoruokintaan. Eiköhän ne ulkoruokinnan varassa muutenkin ole, grillien vakkariasiakkaita. Tyhmä saa olla mutta ei nettiaddikti. Ei niitä voi edes ihmisiksi sanoa. Pari tunnen ja jos niitä joskus ulkona näkee kadulla, vaihdan mielelläni puolta ettei vaan tarvii pysähtyä kuulemaan kuinka siinä pelissä sitä ja toisessa pelissä tätä. Ihan vitun mielenkiintoista. Tekisi vaan mieli huutaa vastaukseksi että On sulla jumalauta perhekkin!!!

    • Mie vaan

      Mulla sama tilanne,ukko lomautettuna ja istuu passiivisena koneella päiväkaudet!On tosi raskasta kateltavaa...ei kuule kun sille yrittää puhua...oon aivan finaalissa!Rukoilen että soittaisivat töihin johonkin....mut turha toivo kai se on...

    • Hirveä sairaus

      Täällä sama tilanne. Jäätiin molemmat yhtäaikaa työttömiksi, kun firma lopetti toimintansa Suomessa. Mä aloin etsiä heti uusia töitä, mutta mies puolestaan alkoi roikkua netissä entistä enemmän. Nykyisin on netissä 16 tuntia päivässä, netti on auki jopa samalla kun hän katsoo televisiota. Mä olen löytänyt jo uuden väliaikaisen, en aivan koulutusta vastaavan työpaikan, mutta kuitenkin töitä. Vaan mies ei tee mitään työllistymisensä eteen! Käyn töissä, teen kaikki kotityöt, vastaan yksin taloudesta. Lapsia meillä ei ole, joten miksi jatkaisin enää tätä suhdetta?

    • Mie vaan

      Niinpä...tänäänkin ruoka-aikaan,mies vain pelasi ja pelasi...illalla saunaan menon aikaan sama jatkui,sauna ehti jäähtyä...kyllä sitä miettii et onko täs mitää järkee...kaikki saa tehdä yksin...toinen on paikalla muttei läsnä!

    • nettinörtti

      Jep, netti ja pelit pistää unohtamaan kaiken muun. Nettiaddiktin ei pitäisikään olla koskaan parisuhteessa. Siinä toinen osapuoli vain kärsii.

      Itse olen nettiaddikti ja en edes ajattele parisuhdetta. Ei olisi aikaa tarpeeksi. Kerran meinasin otin lemmikin, mutta tajusin etten voi pitää huolta tarpeeksi hyvin. Vastuullisena ihmisenä palautin eläimen etsimään uuden, paremman kodin.

      Vastuu pitää ottaa teoistaan, oli riippuvuus tai ei.

      • nörtin entinen......

        no olipas ihan taatanan jaloa eläintä kohraan järkätä sille tollanen otan-hylkään-kokemus. huoh. mikä ihme vaivaa että pitää kaikki aika jollekin koneelle uhrata ja henkinen ja fyysinen terveys myös, elävien ihmisten ja eläinten ja itestä huolehtimisen sijaan?? haloo?? ääliö!


    • vapautunut vaimo79

      meillä ukko ei lähteny edes saunaan kun piti pelata. söi jotain vidun einestä ja joi limsaa, perheen kanssa ei syöty tai tehty mitään. ihan järkkyä. lomille ei voinu lähtee ettei nörttielämänsä ois kärsiny. siivonnut ei, kokannut, ei mitään normaalia koskaan. ei puhunut, ei kai sillä himopelaamisen ja netissä riippumisen jäljiltä ees ollu enää mitään tunne-elämää tai tajua mistään mikä ois normikanssakäymiseen kuulunu. aivan järjetön suhtautumistapa elämään ja sairastuttaa tollanen koko muunkin perheen, kun yks vaan roikkuu fantasiamaailmoissaan tai lojuu apaattisena eineskökkäreet parrassa, hieltä haisevana. lähdin, enkä ole hetkeäkään katunut että lähdin.

    • ruuvittomuutta

      joku ruuvi helvetin löysällä jos oikeiden ihmisten ja yhessä tekemisen sijaan valittee jonkun lapsellisen räiskintäpelin elämänkumppanikseen. äly hoi..

      • Riippuvainen ilmasta

        Sitä kutsutaan netiiriippuvuudeksi! Mietitkö sitä, että nettiriippuvaista ei kiinnosta ylläpitää suhteita. Ihmiset ovat tiellä kun toteutetaan itseään.


    • Chillaaveli

      Chillatkaa

    • ei-signaalia

      Ihminen on sopeutuvainen. Mukava että miehesi on löytänyt mieleistään mukavaa puuhaa eikä tylsisty tai masennu pikku vastoinkäymisistä.

    • Mä olen melkein entinen nettiaddikti, en ole kokonaan päässyt irti mutta enää 3-4 tuntia päivässä. Se on se dopamiinin pitkäkestoinen eritys mitä tapahtuu netti ja shoppailuaddikteilla ym., mikä tekee meistä addikteja. Siinä ei tarvi erittyä paljon dopamiinia kunhan eritys on tarpeeksi pitkäkestoista, siksi kannattaa rajoittaa shoppailua ja nettiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe