Eroon katkeruudesta?

mutos2014

Miten voin päästä eroon katkeruudesta tai edes osasta siitä? Syyt ovat koulukiusaaminen, yksinäisyys, yhteiskunnan tekemät virheet omalla kohdallani (kuten virheet koulupaikan ja luokan valinnassa), yleinen asenneilmapiiri, ystävien kierous ja oma hölmöyteni, joka esti minua muuttamasta tämän kaiken, kun olin nuori.

3

254

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 8 + 6

   Teet tästä lähin kaiken niin kuin itseäsi huvittaa; pelasta se mitä vielä on pelastettavissa ja tee kaikki se mistä olet unelmoinut - tai kuole yrittäessä.

  • voimia uuteen

   Päätä antaa anteeksi niin ulkopuolisille kuin itsellesikin. Ainan kun katkerat ajatukset alkavat nsotaa päätään, palaa anteeskiantoon ja siihen että aloitat kaiken uudestaan. Ajattele, että menneisyyttä ei saa takaisin ja olemme kaikki vajavaisia. Minulla on muutama koulukiusaaja ja osaamme olla nyt aikuisena ihan väleissä.

  • uutta kohti

   Edellisellä hyvä neuvo. Muita syyttelemällä katkeruus vain lisääntyy varsinkin, jos mukana on toisiin vertailua. Kaikilla on kuitenkin omat vaikeutensa ja murheensa. Se, joka ryhtyy tietoisesti katsomaan eteenpäin, antaa anteeksi itselleen ja muille, löytää hyviä asioita tulevaisuudessa. Etsi siis elämästäsi ja itsestäsi hyviä asioita ja panosta niihin, ota vastuuta elämästäsi. Koeta ajatella, että vastoinkäymisetkin ovat tarpeellisia, koska ilman niitä emme tietäisi sitä mitä tiedämme tänä päivänä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   146
   6772
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3246
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   104
   1494
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1472
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1208
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1186
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   411
   1116
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   1001
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   905
  Aihe