SISU SALES OFFICE S.L huonoja kokemuksia?

Märksyläinen

Hakevat Espanjaan sama yritys kuin Nexus sales team finland Oy

josta keskustelua täällä http://keskustelu.suomi24.fi/node/11688177

ja myös Arnada Tmi kuuluu samaan: http://www.arnada.fi

ainakin tuolla Nexus palstalla on paljon negatiivisia kokemuksia lähinnä kiinnostaa se että kannattaako hakea meinaan että pitäisi lyödä jossain vaiheessa lukkoon kesäduuni enkä viitsi hakea pelkkää työkokemusta vaan ihan palkkaakin on tarkoitus saada niin ja tietenkin espanjaan olen menossa.

81

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsldkaz<ck<

      Uskon kaiken huonon mitä tästä firmasta ja sen päälliköistä kirjoitetaan!!!!!

    • minä en usko mihinkä

      Sinä oletkin luuseri.

      Minä en usko mitään mitä TÄÄLLÄ kirjoitetaan mistään firmasta.

      • jep2

        Olen samaa mieltä Juuri näin kaikkihan täällä kirjoittavat ja aina yhtä nyyhkytystä asiasta kun asiasta.. voisivat lopettaa sen ainaisen valittamisen.


    • fugu2

      täällä ketä kirjoittelee niin sanon kaikkille teille että te varmaan hypäätte
      kaivoonkin jos täällä sitä pyydetään / käsketään !


      Suomalaiset osaavaat tän selkään puukottamisen

    • PALKATON

      JEPPP samaa vedystä kuin NEXUS!

    • sebamat

      Vetäkää käteen pomot kun ette maksa liksaa nähdään rosiksessa

    • NotReccommended

      tässä yrityksessä palkkaasiat kusee täysin

    • hanurista

      siiiiiis todella surkeaa! käytännön asiat täysin pielessä! odotin kotisivuilta lupaamaa luotettavinta työllistäjää aurinkorannikolta ja vastineeksi sain epärehellisimmän toimijan mitä olen koko myyntiurallani nähnyt. Eniten ärsytti se että uskoin näitten jorinaa liian pitkään ja tilipussi oli sen mukainen.

      • sisu on paras

        Totta on ,että on takuu varma maksaja. Oon ollut töissä siellä monta kuukautta ja KAIKKI on saanut palkkansa tehdystä työstä!!! Ne joutu pois jotka ei viittinyt tulla töihin tai tuli kännissä sai potkut!
        Lakitoimiston kautta on palkkalaskenta ja kaikki siellä toimii ihan oikein.
        Tällaset kaverit täällä kirjoittaa ja vastaa kaikkiin positiivisiin kommentteihin, koska ovat katkeria kun enää ei löydä vastaavaa paikkaa.
        Tosin muutama on palannut takaisin ja kertonut sitten minkälaista oli kun ei saanut palkkaa!!!


    • nervousneck

      vammainen johto! työkaverit oli kivoja... en suosittele paikkaa kenelläkään palkkoja vaikea periä kun ulkomaalainen firma

    • SanaSepot

      Saa nyt nähä milloin liksa pamahtaa tilille ei näkynyt viime kuussa palkanmaksu päivänä eivätkä vastaa puhelimeen selityksiä tulee jatkuvasti esimiehiltä

    • Jallukola

      'Oma kokemus on jäänyt aika vausuksi kun syksyllä aloitin niin internet yhteys ei toiminut sitten en vaan jaksanut olla hommissa kun en päässyt starttaamaan.

    • SielläPuistossa

      Kannattaa varoa tälläisiä Sisu salesin kaltaisia firmoja jotka lupaavat pohjapalkaksi 1000 euroa ja provisioita päälle. Luuletteko että tämä marokkolainen pulju maksaa 1000 esimerkiksi yhdestä kaupasta??? Ei vidussakaan siitä todisteena lukuisat onnen onkijat aurinkorannikolla

    • vivaldi

      tuskin Espanjassa kukaan tienaa yli 300 euroa

    • EDELLEEN TÖISSÄ (:

      Taitaa kuule olla vaan ihmisiä jotka ite on töissä kusenu hommansa täällä valittamassa.
      Itse tyytyväinen työnantajiin ja paikkaan edelleen töissä! (:

    • LAITTAKAAPALKATMAKSU

      toi on pomon kirjoittelua……todellisuudessa aurinkorannikolla huhutaan sisusalesin menevät konkurssiin…..enkä ihmettele……kun ei palkkoihin ole varaa….suomessa nuoria vedetään nassusta kaikenmoisten yrittäjäpalveluiden kautta…..miksi pitää jättää työntekijän palkka maksamatta…mitä siitä hyötyy…..ei taida paljoakaan…..

      • EDELLEEN TÖISSÄ (:

        Kyllähän sellasta varmaan huhutaan jos jotku jotka itse hommansa töissä kusee ja vääristelee asioita niin jokapaikassa käy huutelemassa. Hankkikaa uus työ jos sinnekkään teitä otetaan Edelleen tyytyväinen työntekijä ja ei en ole pomo (:


    • enmeneuudestaan

      fuengirolan pahimpia juoppospurguja on toimistossa. hyvat myyjat ovat juosseet karkuun kun yrityksessa ei toimi perushommat

      • että sillee

        Pakko ihan vaa nyt nauraa ku näitä viestejä luen yks ja sama tyyppi näyttäs näit kirjoittelevan.. :D luulis että saisit yhtä nopeesti uusia töitä ku jaksat käydä täällä päivittelemässä kirjoituksia keksien millo mitäkin eri nikeillä mut joo hohhoijaa ei mulla muuta.


    • SuomalainenPoika

      Fuengirolan ainoo oikee työnantaja joka hoitaa kaiken lain mukaan kuten verkkosivuilla luvataan. Mullekki hankittiin NIEt SISUN toimesta, ku aikasemmas duunissa ei ees työsoppareita tehty. Tienaan 9€/h ja bonukset päälle... lahjakorttejaki viel hyvästä työstä työpäivän päätteeksi.

      Tottahan ymmärrän, että jos ei kauppa käy niin työt ei jatku. En odota tienaavani 1000€ jos teen yhden myynnin. En toisaalta itse kestäis duunia jossa teen yhden kaupan. Mitä helvettiä?

      En voi ku ihmetellä näitä spedejä jotka täällä paskaa puhuvat.... eivät selvästikkään ole oikeasti kyseisessä firmassa olleet. Duunikaverit on ihan huippuja... luulenpa että oisin noin kusipäiset ihmiset huomannut, vaan enpä ole törmännyt ;) !!!!

    • just näin

      Nie numerohan täytyy käydä itse (olla vähintään mukana) hakemassa poliisilaitokselta. Onko sinulla espanjalainen työsopimus? Jos sinulla
      on espanjalainen työsopimus kuuluu sinulle 30 p/vuosi palkallista lomaa.
      Se aletaan laskea vuoden ensimmäisestä päivástä ja täytyy pitääsaman vuoden aikana. Ja espanjassahan ei ole mitään pelkkää komissio palkkaa call centereissä, niissä se pohja palkka on 705€ 6 t työpäivästä ja sen päälle komissiot.

    • Varovainen

      Tuo suomalainen poika on omistajan poppoota huomaa kaikista nuista hymiöistä eli ei ole luotettava tietolähde. Olkaa todella varovaisia tämän työantajan suhteen!!

    • SAHARA69

      Kusetusta koko homma palkkaa tulee aluksi ja sitten alkaa työantaja lipsumaan kaikista velvoitteistaan palkasta jää joka kerta vähemmän käteen ja selityksiä satelee pari jätkää saa hyvin osaavat nuolla persettä ja lopuille lentää palkka miten sattuu peruutuksissa kusetetaan todellinen marokkolainen meno!

      • hymyilyttää

        ja tää sama tyyppi vaa edellee jaksaa jatkaa ku lukee tätä viesti ketjuu nii oot kerenny hokee nää samat asiat tääl ainakin noin 50 kertaa :D että ei epäilystäkää siitä ettetkö olis ottanut elämäsi tehtäväksi tuhota tämän yrityksen mainetta täällä. yritys on nii huvittava että en enää tiiä pyörinkö maassa naurusta vai itkusta valitsen kuitenkin vain nauraa mutta en ilkeyttäni vaan koska tää alkaa olla jo aika söpöökin hyvällä tavalla (: kuitenkin uskoisin että saisit enemmän tianattua kun haet vaikka oikeesti töitä sen sijaan että ainut työsi on suomi 24 kirjoittelu (:


    • rannikollakesä

      Espanjassa paistaa aurinko

    • Tonnin liksat not

      Kuka pärjää tonnin liksalla? Teen suomessa myyntityötä. 3500e käteen kiintee palkka ja siihen päälle verotusarvoltaa n.1000 e vapaa autoetu. Toki myös puhelin, lounas ja muut perusedut. Kiva lähtee aamulla töihin taas:)

    • Selvitellään

      Täälläkin jäi palkka saamatta

    • OfficeLaw

      Komppaan, tyourani huonoin valinta.
      Johto koostuu intouskovaisista luupaista, siihen paalle etta kyseessa marokolainen perheyritys jolla valitettavasti ei ole bisnes saatika ihmistaitoja.

      Siina julkisuutta teille Richidit, tarjoin suomalaiset shamppanjat ja myrkkupatukat teile a.k.a anti-varajeesuksille ja niin lakitoimistolle myos !

      Ps. huonoa julkisuutta ei ole olemassa.

      • noh noh (:

        Mielenkiintoista. Huomaan että tänne kirjotellaan toisten nimiä, Mutta mikäs sinun nimesi on ? Office Law? Ihan vaan mielenkiinnosta ? (: Olisiko helpompaa etsiä toinen työ tai niin minä ainakin tekisin ja menisin vain elämässä eteenpäin saattaa helpottaa sinuakin. (:


    • HuovinenVexi

      Oliko se sillä tavalla että se Sebastian ei oikeasti omista yritysta vaan hänen marokkolainen isä Matias että se sebastian olisi ns. "bulvaani" jonka kautta pyörittää bisnestä? Rakennusalalla on aika tyypillistä toimintaa..usein päättyy luttomerkintöihin, konkursseihin ja perheiden jakautumiseen...

    • Fuengirola osa.1

      Ensinnäkin haluan kertoa alkuun, että en ole kyseisen yrityksen kanssa jota tällä palstalla haukutaan missään tekemisissä. Tämä palsta sattui pistämään silmääni ja sopii hyvin esimerkiksi ajatuksilleni.

      Olen itse kohta seitsemän vuoden ajan katsonut tätä touhua aitiopaikoilta ensin yrittäjän asemassa ja nykyisin työntekijän näkökulmasta.

      Pekka 20v on fiktiivinen henkilö joka asuu Oulussa. Koulunkäynti tai työnteko eivät ole maistuneet Suomessa ja luottotiedotkin ovat menneet pikavippikierteen takia. Pekka murehtii kotona mitä tekisi elämälleen. Hänellä on tuttuja Fuengirolassa, jotka ovat kukin omasta syystään lähteneet Suomen talvea ja kurjaa elämää karkuun aurinkorannikolle.
      Pekka päättää, että perhana jos kerran muut niin miksipä en minäkin!?

      Pekalla alkaa innokas tiedustelu Suomesta käsin mahdollisista työpaikoista Fuengirolasta.
      Työvoimatoimistohan on pullollaan puhelinmyyjien paikkoja. Suomessahan puhelinmyyntityöt eivät maistuisi, mutta kyllähän sitä nyt Espanjassa. Ei muuta kuin valitsemaan sopivaa yritystä ja taiteillaanpa sellainen CV-motivoituneesta ja puhelahjakkaasta työntekijästä, että varmasti tärppää. Työhakemuksessa on sopivasti kirjoitusvirheitä, mutta se ei Pekkaa lannista. Ei muuta kun hakemuksia sisään ja yhteydenottoa odottelemaan. jatkuu..

      • Fuengirola osa.2

        Häneen otetaan yhteyttä useammastakin yrityksestä ja näistä hän päättää valita Sisu Sales Teamin myyntityön. Nettisivut ovat kunnossa ja palkkahan vaikuttaa varsin lupaavalta. Nyt on työpaikka valmiina, mutta vielä on yksi ongelma matkassa. Asunnon ensimmäisen kuukauden vuokra, vuokravakuus sekä lentolippu täytyisi saada maksettua. Onneksi vanhemmat päättävät auttaa Pekkaa ja maksavat vuokravelvoitteet sekä lentolipun, jotta poika saadaan turvallisesti maailmalle. Vielä viimeiset humalat sekä halaukset Oulussa ystävien kanssa ja kohta nokka kohti ikuista kesää aurinkorannikolle. 

        Pekka saapuu Fuengirolaan muutaman viikon kuluttua perjantaina. Työt alkavat vasta maanantaina, joten Pekalla on sopivasti viikonloppu aikaa tutustua uusiin kotikulmiinsa. Rahaa on mukana reilu 300 €, mutta Espanjassa kaikki on puoli ilmaista, joten sillä pärjää varmasti ensimmäiseen palkkaan asti. Kaverit kertoivat, että kaljan saa 25snt:llä kaupasta ja punaviinikin irtoaa alle eurolla. Nyt on sentään ensimmäinen perjantai, heinäsirkat visertävät ja lämmin meri-ilma puhaltaa. Ei muuta kuin kavereille soittoa ja lähdetään radalle.

        Illan aikana kilistellään ja ylistetään porukalla aurinkorannikkoa ja juomien hintoja. Pilvikään ei maksa mitään ja nyt ei tarkoiteta niitä taivaalla möllöttäviä pilviä vaan Marokon tuliaisia.  Jokainen rannikon paska yritys on haukuttu vähintään kymmeneen kertaan illan aikana pöydässä istuvien ystävien sekä vierailijoiden toimesta. Jokainen pöydässä istuva tietää ainakin jonkun jota on huijattu töissä ja työhaastattelussa luodut illuusiot suurista setelitukuista eivät olekaan löytäneet tietään työntekijän taskuun. Vikahan ei missään nimessä ole ollut työntekijässä vaan yritys on laittanut laittomasti työntekijän pihalle. Eihän myyntityössä tarvitse myydä eihän!? jatkuu..


      • Fuengirola osa.3
        Fuengirola osa.2 kirjoitti:

        Häneen otetaan yhteyttä useammastakin yrityksestä ja näistä hän päättää valita Sisu Sales Teamin myyntityön. Nettisivut ovat kunnossa ja palkkahan vaikuttaa varsin lupaavalta. Nyt on työpaikka valmiina, mutta vielä on yksi ongelma matkassa. Asunnon ensimmäisen kuukauden vuokra, vuokravakuus sekä lentolippu täytyisi saada maksettua. Onneksi vanhemmat päättävät auttaa Pekkaa ja maksavat vuokravelvoitteet sekä lentolipun, jotta poika saadaan turvallisesti maailmalle. Vielä viimeiset humalat sekä halaukset Oulussa ystävien kanssa ja kohta nokka kohti ikuista kesää aurinkorannikolle. 

        Pekka saapuu Fuengirolaan muutaman viikon kuluttua perjantaina. Työt alkavat vasta maanantaina, joten Pekalla on sopivasti viikonloppu aikaa tutustua uusiin kotikulmiinsa. Rahaa on mukana reilu 300 €, mutta Espanjassa kaikki on puoli ilmaista, joten sillä pärjää varmasti ensimmäiseen palkkaan asti. Kaverit kertoivat, että kaljan saa 25snt:llä kaupasta ja punaviinikin irtoaa alle eurolla. Nyt on sentään ensimmäinen perjantai, heinäsirkat visertävät ja lämmin meri-ilma puhaltaa. Ei muuta kuin kavereille soittoa ja lähdetään radalle.

        Illan aikana kilistellään ja ylistetään porukalla aurinkorannikkoa ja juomien hintoja. Pilvikään ei maksa mitään ja nyt ei tarkoiteta niitä taivaalla möllöttäviä pilviä vaan Marokon tuliaisia.  Jokainen rannikon paska yritys on haukuttu vähintään kymmeneen kertaan illan aikana pöydässä istuvien ystävien sekä vierailijoiden toimesta. Jokainen pöydässä istuva tietää ainakin jonkun jota on huijattu töissä ja työhaastattelussa luodut illuusiot suurista setelitukuista eivät olekaan löytäneet tietään työntekijän taskuun. Vikahan ei missään nimessä ole ollut työntekijässä vaan yritys on laittanut laittomasti työntekijän pihalle. Eihän myyntityössä tarvitse myydä eihän!? jatkuu..

        Maanantai koittaa yllättävän nopeasti. Pekka lähtee kostean viikonlopun jälkeen painelemaan kohti uutta työpaikkaa. Kaikki on muuten ihan ok, mutta vähän väsyttää ja rahaa ei ole enää kuin reilu 50€ viikonlopun rientojen jälkeen jäljellä. Noh. Ehkä työnantaja pystyy vähän jeesaamaan tai joku kavereista lainaa sen verran, että selvitään palkkapäivään asti.

        Työ alkaa koulutuksella. Pekka on yllättynyt, että töissä täytyy soittaa yllättävän paljon ja taukoajatkin on työntekijälle määrätty. Onhan tämä nyt ihme touhua. Ensimmäinen viikko on takana. Kauppaa on tullut jonkin verran, mutta huhhuh. Kyllä on rankkaa touhua. Onneksi on viikonloppu edessä ja päästää kavereiden kanssa vähän rilluttelemaan.

        Seuraava työviikko käynnistyy. Pekka on maanantaina nukkunut pommiin ja on muutaman tunnin töistä myöhässä. Viikonloppu meni kosteissa tunnelmissa ja herätyskello ei herättänyt. Työnantaja ei ole innoissaan ja antaa Pekalle hieman palautetta myöhästelystä. Pekan ote töihin alkaa lipsumaan. Tauot venähtävät, illat kuluvat kosteissa merkeissä ja työaikaa käytetään mahdollisimman paljon surffailuun netissä. Töistä myöhästytään lähes päivittäin ja kauppaa ei tule toivottua tahtia. Lisäksi Pekalla on muutama poissaolo, jotka selitetään ruokamyrkytyksenä. Työnantaja varoittaa Pekkaa viimeisen kerran, että työaikoja sekä soittotahtia on noudatettava. Pekka päättää ottaa itseään niskasta kiinni ja skarppaa muutaman päivän. Seuraavalla viikolla Pekalla venähtää ilta aamuyön pikkutunneille ja hän ei uskolla ilmoittaa työnantajallensa poissaolosta. Hän päättää olla luvattomasti pois töistä. Työnantaja ilmoittaa, että Pekan ei tarvitse enää tulla töihin. Hän kyselee lopputilistään hädissään, koska rahat ovat loppuneet ja vuokranmaksukin alkaa lähestymään. Muutenkin ennalta pienestä palkasta on vähennetty luvattomat poissaolot ja Pekan myynti ei ole riittänyt myyntibonuksille asti. Huhhuh mitä kusettajia. Onneksi pääsin nopeasti eroon tuostakin paskasta firmasta. Vanhemmille on tietysti kerrottu puhelimessa, että kaikki on hyvin. jatkuu..


      • Fuengirola osa.4
        Fuengirola osa.3 kirjoitti:

        Maanantai koittaa yllättävän nopeasti. Pekka lähtee kostean viikonlopun jälkeen painelemaan kohti uutta työpaikkaa. Kaikki on muuten ihan ok, mutta vähän väsyttää ja rahaa ei ole enää kuin reilu 50€ viikonlopun rientojen jälkeen jäljellä. Noh. Ehkä työnantaja pystyy vähän jeesaamaan tai joku kavereista lainaa sen verran, että selvitään palkkapäivään asti.

        Työ alkaa koulutuksella. Pekka on yllättynyt, että töissä täytyy soittaa yllättävän paljon ja taukoajatkin on työntekijälle määrätty. Onhan tämä nyt ihme touhua. Ensimmäinen viikko on takana. Kauppaa on tullut jonkin verran, mutta huhhuh. Kyllä on rankkaa touhua. Onneksi on viikonloppu edessä ja päästää kavereiden kanssa vähän rilluttelemaan.

        Seuraava työviikko käynnistyy. Pekka on maanantaina nukkunut pommiin ja on muutaman tunnin töistä myöhässä. Viikonloppu meni kosteissa tunnelmissa ja herätyskello ei herättänyt. Työnantaja ei ole innoissaan ja antaa Pekalle hieman palautetta myöhästelystä. Pekan ote töihin alkaa lipsumaan. Tauot venähtävät, illat kuluvat kosteissa merkeissä ja työaikaa käytetään mahdollisimman paljon surffailuun netissä. Töistä myöhästytään lähes päivittäin ja kauppaa ei tule toivottua tahtia. Lisäksi Pekalla on muutama poissaolo, jotka selitetään ruokamyrkytyksenä. Työnantaja varoittaa Pekkaa viimeisen kerran, että työaikoja sekä soittotahtia on noudatettava. Pekka päättää ottaa itseään niskasta kiinni ja skarppaa muutaman päivän. Seuraavalla viikolla Pekalla venähtää ilta aamuyön pikkutunneille ja hän ei uskolla ilmoittaa työnantajallensa poissaolosta. Hän päättää olla luvattomasti pois töistä. Työnantaja ilmoittaa, että Pekan ei tarvitse enää tulla töihin. Hän kyselee lopputilistään hädissään, koska rahat ovat loppuneet ja vuokranmaksukin alkaa lähestymään. Muutenkin ennalta pienestä palkasta on vähennetty luvattomat poissaolot ja Pekan myynti ei ole riittänyt myyntibonuksille asti. Huhhuh mitä kusettajia. Onneksi pääsin nopeasti eroon tuostakin paskasta firmasta. Vanhemmille on tietysti kerrottu puhelimessa, että kaikki on hyvin. jatkuu..

        Alkaa uuden työpaikan metsästys. Pekka kuulee kavereiltaan, että Pinklink tarvitsee vahvistusta ja päättä hakea sinne töihin. Työilmapiiri on kuulemma rento ja tuotekin on helppo oppia. Ainoa ongelma on se, että vuokra pitäisi maksaa, mutta Pekalla ei ole puoliakaan tarvittavasta vuokrasta kasassa. Epäreilu työnantajakaan ei voinut antaa kuin muutaman kympin kottia. Kunnon kusipäitä koko sakki kun eivät voi jeesata. No onhan vuokranantajalla sentään takuuvuokra sisällä. Pitäköön sen!

        Pekka päättää muuttaa muutaman satasen kimppakämppään vuokralle. Työ ei kulje Pinklinkillä ja työmotivaatio puuttuu. Pekka saa uudestakin työstä potkut. Syynä ovat jatkuvat myöhästelyt, luvattomat poissaolot sekä hyvin mitätön myynti. Pekka toteaa, että paska palkka ja huono tuote. Rahat ovat olleet jo viikkoja lopussa ja kimppakämpänkin vuokra on myöhässä. Ei muuta kuin uuteen firmaan ja kyllähän jostain taas uusi kimppakämppäkin kavereiden kanssa löytyy. Sama kierre jatkuu rahaongelmien, alkoholin, huumeiden ja työpaikkojen kanssa. Jotkut ystävistä palaavat Suomeen viiltelemään ranteitaan ja Pekkakin todennäköisesti ensimmäisen vuoden aikana.

        Kuvalisin tätä kuviota kolmella sanalla: Surullista, surullista, surullista.
        Kysyn teiltä nuoret MIKSI!?
        Ettekö todellakaan näe aurinkorannikolla mitään muuta kuin halvan viinan, huumeet ja jos krapuloiltanne kerkiätte niin joskus meren ja auringonkin!? Valtaosa teistä nuorista ei ole juuri Fuengirolan ulkopuolelle edes poistunut koko asuinaikanaan.

        Eihän täällä ole muuta tekemistä kuin ryypätä!? Jos ette itse keksi niin annan muutaman vinkin:
        Vesiurheilusta kiinnostuneet voivat vuokrata välineitä sukeltamiseen tai käydä sukelluskurssin, varjoliitoa pääsee kokeilemaan rannalla ja vesijeteillä sekä kajakeilla on mukava liikkua merellä.
        Liikunnasta kiinnostuneille täällä on loistavat maastot vaeltamiseen, pitkä ranta lenkkeilyyn, hyviä ja edullisia kuntosaleja sekä harrastemielisiä porukoita, joiden kanssa voi pelata esim. jalkapalloa, salibandyä, rullalätkää tai rantalentopalloa.
        Kulttuurista kiinnostuneille on edullisia kielikursseja, joissa saat tukevat alkeet Espanjan oppimiselle, julkisilla tai vuokra-autolla voit liikkua katsomaan mahtavia maisemia vuorille sekä tutustumaan perinteisiin Espanjalaisiin kaupunkeihin.
        Ratsastuksesta kiinnostuneille on tarjolla upeita talleja vuoristossa, jossa pääset kohtuuhinnalla ratsastamaan upeissa vuoristo sekä merimaisemissa.
        Shoppailusta kiinnostuneille on tarjolla kaikki maailman huippumerkit sekä kulinaristeille todella edulliseen hintaan erikulttuurien ruokaelämyksiä. Myös erilaisia kouluja on tarjolla rannikolla jo opiskelu kiinnostaa ja etäopiskelukin on jo mahdollista Suomesta käsin moneen ammattiin. Kielitaidon opittua voi vaikka tärpätä ja tavata vastakkaista sukupuolta edustavan Espanjalaisen kumppanin.

        Täällä on varmasti huonoja yrittäjiä ja huonoja yrityksiä, mutta ennen kaikkea täällä on todella heikkotasoisia työntekijöitä.

        terveisin. Entinen työnantaja LOPPU!


    • kottia

      Kerrankin totuus , meidän pikku mussukoista.. paras katsoa peiliin jos ei myynti kulje.

    • SISUSHIT

      Tuli tästä yrityksestä taas mieleen että konta 8kk odotellut palkkaa... vitun vaikeaa haastaa yritys oikeuteen suomesta käsin kun toimivat espanjassa varoituksen sananen kaikille jotka menevat tuonne duuniin

      • Aurinko paistaa (:

        Ymmärrän jos asiat ei aina suju niinkuin haluaisi, mutta itse oppineena niin kannattaa mennä eteenpäin vain elämässä ja etsiä vaikka uusityö ja negatiivisuus ja toisten haukkuminen tai asioitten eteenpäin vieminenkään ei oikeastaan auta ja itse olen ollut monessa työpaikassa ja voisin vaikka veikata ettei ole yhtään työpaikkaa, jossa kaikki menisi aina niinkuin toivoisi saatika sitten haluaisi! Sanon tämän siksi että itse olen ollut monessa myyntifirmassa ja monessa työpaikassa ja siksi koska näen että täällä puretaan omaa pahaa oloa. enkä usko että se on edes työpaikan vika aina! Olen itse ihan samalla tavalla haukkunut muita ja syyttänyt muita omistakin virheistä ja jos ne ovat olleet ollut muidenvikoja ei sekään mitään ole hyödyttänyt, mutta se on auttanut minua paljon että olen antanut asian olla ja alkanut itse miettimään mitä minä voisin parantaa ja mitä vikaa minussa on koska niin se vaan on ettei me kukaan olla täydellisiä missään. Noh halusin sanoa vain tämän ettei sinulta mene rahan takia koko muu elämä ohi ja että voisit löytää vaikka sen toisen työn ja huomata niinkuin minä että asiat alkaa helpottaa kun menee vain eteenpäin! (: Toivon kaikkea hyvää sinulle kuka oletkin (:


    • morokko

      Minulta ottivat palkan "vuokravakuuksiin" näin jäi 50E käyttörahaa espanjassa... onneksi tajusin että tuolla liksat ei juokse niin kui luvattu... pari jannua saa kyllä palkkansa jotta toiminta näyttää päältäpäin uskottavalta kun uudet jannut tulevat töihin... sitten kun ottaa palkan puheeksi niin huomaakin olevansa kadulla pomo ei tykkää yhtään antaa rahaa edes tehdyistä kaupoista

    • Hoegaarden

      Kioski kiinni ja kotiin.

    • MAROCCOLAINEN

      PALKKA JÄI SAAMATTA! RIISTÄMINEN !!! EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄLLÄISTÄ KESÄTYÖTÄ MISTÄ EI MAKSETA YHTÄÄN EURON EUROA!

    • kiitostästäkesästä

      Sisu salesiin ei voi luottaa palkka maksamatta 4 kk. Palkkaturvasta ei voi periä koska espanjalainen yritys. En suosittele mennä tonne ilmatteeksi töihini.

    • häh
    • naurattaako

      Tämäkin on varmaan sättimistä .

      Protestit yrityksestä Nexus Sales Team Finland Oy viimeisen 3kk ajalta

      30.6.201429 303 € Velkojana: Lindorff Oy
      http://yritys.taloussanomat.fi/protestit/nexus-sales-team-finland-oy/helsinki/2490351-1/


      Protestit

      Tiedon tuottaa Asiakastieto Oy.

      Protestitiedot näytetään kolmen kuukauden ajan siitä päivästä, jona ne ovat saatu Suomen Asiakastiedolta. Tänä aikana protestin tiedot eivät päivity esimerkiksi sen mukaan, onko protesti enää aiheellinen.

      Arnada, Espoo
      Tyyppi Protesti
      Talousalue Uudenmaan talousalue
      Osoite 02210 Espoo
      Häiriöpäivämäärä 30.04.2014
      Velkoja Verohallinto, Uudenmaan Perintäyksikkö
      Saatavan määrä 5185 €

    • ettänäin

      Sisusales jättää niin palkat kuin myös laskut maksamatta saa nähä paljonko verovelkaa on kertynyt palkat ovat jättäneet osalle meistä maksamatta osaa huijattiin erilaisin asuntojärjestelyin ja osa sain pienen osan sovitusta palkasta

      • just just

        Nyt voit sit lopettaa ton huutelun. kaikki näkee jo täällä että yks ja samahenkilö näitä kirjottelee täällä. kannattaa hankkii parempaa tekemistä. (: ite en tiiä että itkiskö vai nauraisko näille sun jutuille.. :D


    • marokkolove

      luulis ettei ainakaan naurata noi verovelat.. toki voihan se olla hyvää marokkolaista huumoria.

    • eihyvä

      porukka itkee täällä ettei ole saanut palkkojansa.. kattokaa peiliin, te ootte mennyt töihin marokolaiseen firmaan.. tuliko yllätyksenä?

    • Kaaleppi82

      mie itee tiiän kuvion uusia renkiä otetaan taloon ja pannaan yhtä noppiasti pihalle paras jätetään ja hoidetaan palkka muille ei makseta yhtään mitään mie muistan että pahimmat olivat 4kk ilman minkäännäkösii tuloi tyhmä kyllä saa olla että antaa sisun kusettaa 4kk ajan itellä alkaisi kyllä kellot tuossapi vaiheessa soimaan

      • töissä sisulla!

        Miksei sun kellot soinu aikasemmin :D ja turha täällä sun on itkee :D meillä on hyvä porukka onneks töissä ja huonot lähteny pois ja taisit ite lähtee pois ku et saanu tehä mitä ite halusit! tuosta murteesta sut tunnistan (: nykynen työntekijä ja viihdyn edelleen...ollu jo pitkää talossa ja nähny teiät kaikki ihme valittajat ihmetyttää ku ootte lähteny talosts jo aikoja sitte ja vielki itkette nii on tainnu sisu olla aika hyvä paikka kuitenkin ku jaksatte aikaa täällä palstalla näin paljo käyttää :D


    • yuiotrew

      onks tää vielä?

      • huhuh

        Kyllä tää on ja ite edellee töissä täällä jotku urpot jotka ite kusenu hommansa vaan itkee :D Hyvä paikka on ja kaikki on aina saanu palkan! myös nää jotka tääl valittaa ! :D


      • rogerfederer
        huhuh kirjoitti:

        Kyllä tää on ja ite edellee töissä täällä jotku urpot jotka ite kusenu hommansa vaan itkee :D Hyvä paikka on ja kaikki on aina saanu palkan! myös nää jotka tääl valittaa ! :D

        tää hymymerkkiä käyttävä ( :D ) on sisun pomoja joten turha uskoa tätä kaveria kannattaa asiat selvittää itse!


      • :D :D :D
        rogerfederer kirjoitti:

        tää hymymerkkiä käyttävä ( :D ) on sisun pomoja joten turha uskoa tätä kaveria kannattaa asiat selvittää itse!

        Tää hymymerkkiä käyttävä on työntekijä ja ärsyttääkö sua ku paljastuit :D :D :D siinä sulle hymymerkkejä :D


    • toimari69

      en usko ainakin nexus on velkainen yritys ja hallitus on eronnut. hallitus yleensä pyrkii eroamaan ennen konkurssia. Yritys voi toimia ilman hallitusta 28 päivää jonka jälkeen selvitystila edessä. sisusta on vaikea sanoa kun on espanjassa toimiva yritys. Olen kuullut huhuja että johto riitelee ja epäselvyyksiä on paljon.

      • Upeaperhe

        Toi marokkolainen perhe on surkeinta pohjasakkaa mitä maa päällään kantaa. Lapsinero seba on saanut nexuksen konkurssiin. Marokkolainen ihmeteko.. Lisää marokkolaisia bisnesneroja Suomeen tekemään verovelkaa.


      • LOL :D
        Upeaperhe kirjoitti:

        Toi marokkolainen perhe on surkeinta pohjasakkaa mitä maa päällään kantaa. Lapsinero seba on saanut nexuksen konkurssiin. Marokkolainen ihmeteko.. Lisää marokkolaisia bisnesneroja Suomeen tekemään verovelkaa.

        :D todella huvittavaa ! Kuulostaa kateudelta ja lapsellisuudelta jos et ole 16 v.. niin sääli on kova sun puolesta onneks kukaa ei tiedä kuka olet :D koska oot näil jutuillas tehny jo itestäs niin naurettavan että tuun kattoo näit juttui tänne vaan sentakii että saan päivän naurut aina :D


    • nowayyy

      itse en menisi töihin jos emoyhtiö suomessa on velkainen ja konkurssia vaille sekä rekrytointi yritys toimii toiminimellä

    • callecalle

      ovat taas laittaneet palkkoja rästiin mielenkiintoista touhua kylläkin!!!

    • rengiongessa

      sisusales ei maksa palkkoja ja yrittää saada työntekijöistä väkisin yrittäjiä en suosittele tätä yritystä kenellekään

    • nälkäpalkka

      kaikki tekijät ovat lähteneet syynä on ollut se että firman keskipalkka on ollut 200-300 euroa kuukaudessa eli koko kuukauden ahertelun jälkeen tuntipalkka jää alle euroon

    • marokkolove

      Marokkolaiset on hienoja ihmisiä..

      • pientä rasismia

        Ja niin oot varmasti sinäkin :-)????


    • alaspäinmenee

      porukkaa on lähtenyt itsekin lähdin menemään ei myynti kulkenut kenelläkään

    • Gjbcl

      Firman vikako se on? Että sinä tai muut ei myy? Ja sitten on valitus palkoista kun ei tienaa tavoitepalkkaa. Älkää viittikö!

    • hämmästyttävää

      Kyllä on palkkojen maksussa laiskuutta ja täyttä haluttomuutta muka pitää yritys pitää pystyssä sen takia emme ole saaneet palkkoja

    • kiska

      vaikuttaa siltä että tämä kioski on päättänyt sulkea tiskin.

    • automyynnissä

      vieläkö ovat veropakolaiset pyörittämässä vai onko lappu jo luukulla?

    • Autorikki
    • minimiliksa

      Miten te jotka saatte alle espanjan minimipalkan verran palkkaa nostatteko kanteita?

    • KONKURSSI

      Konkurssitieto Konkurssissa 18.09.2014 Patentti- ja rekisterihallitus
      Toiminimi Nexus Sales Team Finland Oy
      16.08.2012
      Patentti- ja rekisterihallitus

      • hohohohoh

        Hanki jotain fiksumpaa tekemistä pliis :D


    • amatööriä

      googlasin niin löysin tämän http://sisuglobal.com/ on jäänyt kyllä sivujen tekeminen puoleen väliin kun toiminnan johtajaja Harry Potteri

    • sisusaleskakka

      kusetus firma, ei kannata mennä. palkkaa ette tuu näkee. kävelkää vaik los bolichesis mihin tahansa suomibaariin ja kysäskää keneltä tahansa paikalliselta suomalaiselta! maine on niin huono, että ei mitään järkeä.

    • konkurrssikypsätämä

      on konkurssissa emoyhtiö nexus sales team finland

    • kaikkiloppuuaikanaan

      pankkitili ennustaa huonoa, epätoivo vallassa, ei tietoa tulevasta, eikä uusista tekijöistä, vanhat ne mätänee, oi pelasta jeesus kuluilta, nälkämaan laulu kaikuu rannikon toimistosta

      • voi että

        Ei hyvää päivää että sä vaa jaksat :D


    • pystymetsäään

      Kyllä palkkasaatavien kanssa saa tapella tämän yrityksen kanssa en ymmärrä miksi aurinkorannikolla ei ole edes yhtään luotettavaa toimijaa! nyt tämä yritys kauppailee marokon yrityksiä ja muita veropakolaiskikkoja

    • arvaa vaan

      Marokon businestä nyt vuorossa... arvata voi ne tuotteet...

    • ape2
    • näinsitäpitää

      Nyt ei ole enää mitään bisnestä , pulju meni kiinni.

      • Epäonnistuneet

        eli nytten omistajat ovat siirtyneet virallisesti epäonnistujiksi. Tämä taakka kyllä painaa niskassa pitkään. Eikös tämmöisten kannata edes opiskella liiketaloutta ennen kuin businesta laittaa. Noh kantakoot leimaa jatkossa


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe