Nexus Sales Team Finland

seba_hate

Älkää ikinä menkö töihin!

Kusettavat joka mahdollisessa asiassa. Palkkaa et tule saamaan ja työnantaja käynnistää sinulle lähes laittoman velkatyö suhteen, jossa sinulla on 2 vaihtoehtoa. Ota loparit ja maksa lasku perästä yritykselle tai tee töitä palkattomana.

En suosittele kenellekkään!

Aluksi tuntui mukavalta saada ensimmäinen palkka, mutta kun totuus paljastui olo on enemmänkin kuin silmään kustu.

87

1167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nexuslainen

      Moikka!
      Mitä meinaat tolla velkatyösuhteella? Liittyykö jotenkin siihen, että pitää tehä minimissään se 12/h per viikko töitä?

      Alotin ite just siellä!

      • Buusterilainen

        Niin sitä kannattaa tehdä töitä enempi jos on velkaantumassa :) ? Tai sitten lopettaa työntekemisen ja velkaantuu varmasti ;D !


    • asiakunnossa1

      Tilanne oli tapauskohtainen ja kyseisessä firmassa ei kuulemma enää näin menetellä

    • envarmastimaksa

      ei pidä paikkaansa aloitin viime viikolla ja lopetin pe ja tänään tuli postista 350e lasku siitä että kävin koulutuksen????? BULLSHITTIÄ!

      • haha

        Ettei vaan ois ollu se sun palkkakuitti vitun urpo? :D


      • Tiedoksesi

        Ainoa lasku joka tulee, tulee firmalle itselleen jos joku pelle käy vain koulutuksessa piipahtamassa ja lähtee kävelemään. Melkoinen sankari mahdat olla?


    • Kurakeli ohi

      Hyvä alottaja, rohkeasti vaan työpaikan nimi esiin, missä asiatonta käytöstä ja kohtelua. Joka paikkakunnalla pitäisi olla paskin/paras työpaikka osio netissä. Tsemppiä ja parempaa onnea sulle ja muille kuraa niskaansa saaneille työntekijöille jatkossa.

    • arpajoppe2

      JEpp eipä kannata työhaastatteluun vaivautua sillä lähettävät laskun perässä ihan älytöntä ilmoittakaa tämmöinen toiminta työsuojelulle

      • NytJärkiTähän

        Mietin vain minkälaista vahinkoa olet mahtanut haastattelussa tehdä, jos olet laskun saannut. Veitkö tietokoneet mennessäsi vai lensitkö ikkunasta läpi ? Kenties erehdyit haastatteluun psykiatrin vastaanotolle?


    • lol2

      Nyt tiedän kyseisessä firmassa pitkään työskennelleenä että kyllä täällä suomi24 ihmeellisessä maailmassa jengi puhuu sellasta sontaa että alta pois! :D

      Koulutuksesta mitään laskua voi lähettää ja jokainen edes kaukaisesti viisas ihminen jopa ymmärtäisi tämän.. Joko kirjoittanut joku todella typerä kanssaduunari tai kilpailevan yrityksen jamppa..

      Jospa jokainen ottas sitä järkeä käteen. Olisin todella kiinnostunut näkemään tämän "koulutuslaskun" :DDDD voisinko saada siitä kopion? :D

      • Savua ilman tulta?

        Itse pääjohtajako?


    • hunotkokemukset

      Täyskusetus firma ei kannata todellakaan mennä

      • EiElämä

        Tälläisellä kritiikillä on arvoa tasan 0 !?? Mikä siellä kusi?... kerro ny >.


    • PESTO

      EIVÄT MAKSA PALKKOJA OIKEIN PUUTTUU LOMARAHAT YMS. KUULLEMA PERUUTUKSIA PALJON JAHAS ON NÄPIT TAAS JOHTAJALLA PELISSÄ TAI RAHAT FIRMALLA LOPUSSA SEURAAVA TALVIVAARAKO?

    • >.<

      Miten mun päähän ei mene, että työnantaja käynnistää kenenkään kanssa velkatyösuhdetta? Mitä se edes tarkoittaa?

      Mieleeni juolahti tälläinen ajatus, että mahtaakohan se syypää siihen velkaantumiseen löytyä ihan vain peilistä? Poltatkohan piriä vai juotko rahasi alas? Olet varmasti RAYn kanta-asiakas?

      • KANNABISPIIKKI1

        :D:D:D:D:D:D:D::D VITUN PIRINPOLTTAJA


    • -.-

      Vittu mitä urpoja täällä on liikenteessä :D

    • lehdisto1

      eivät maksa Bonuksia Espanjassa eli varoituksen sanana ette saa luvattua palkkaa!

    • huijarit ruorissa

      tiedoksi kaikille: paska paikka

      • VoiElämä

        Tälläisen palautteen arvo on 0 !?


    • truth

      TIEDOITUS KAIKILLE KETKÄ EIVÄT OLE SAANEET PALKKAA NEXUKSESTA! OLEMME LAITTAMASSA JOUKKOKANNETTA KOSKIEN PALKKASAATAVIA SEKÄ EPÄMÄÄRÄISIÄ PALKANMAKSU JÄRJESTELYITÄ. Jos pommi on osunnut myös sinun kohdallesi laita infoa tapauksestasi [email protected]

      • Anonyymi

        Mun on kyllä pakko ihmetellä tätä valittelua täällä. Minä, sekä kaikki työkaverit (eli koko toimisto) ollaan saatu aina palkkamme. Ainoo mikä on, ettei palkkakuitit ole aina tulleet ennen palkanmaksupäivää, mutta nekin on saannut kyllä pyytämällä.

        Tiedän kyllä pellejä jotka on tulleet aina saikuttelemaan, eikä niitä koskaan näy töissä ja sit lopulta ne heitetään pihalle tai itse katoavat. Tekö täällä itkette !?

        Oon ollu monessa myyntitoimistossa ja aina ollut palkanmaksussa ongelmia. Nexuksella ei oo ollu ikinä, muutaku omista syistä jos on unohtanut leimata itsensä sisälle tai jotain.... nekin kyllä korjataan.

        Taitaa olla kilpailijat jotka täällä oikeesti ruikuttavat ;DD;;D;D ?


    • nada2

      tuskimpa tuosta firmasta sitten mitään saa kun menee konkurssiin

    • toimari666

      sitten pitää hakea turvaamistoimia omistajilta ja hallituksen jäsenilta jossei omaisuutta ole kertynyt tässä veivissä niin jääpähän ulosottoon merkinnät ja perinnät

    • aurinkolomailua

      espanjassa on kyllä kuullut että on palkkoja rästissä, pitääkö paikkaansa?

      • itq1

        Miksi et soita ja kysy ;D ?! Varmaan missään yrityksessä olisi työntekijöitä jos palkkoja ei makseta.... ei ainakaan sellaisia jotka olisivat yli 1 kuukauden töissä. Nexuksella moni on ollut yli vuoden tai yli puolivuotta.

        Kantsii ottaa asioista paremmin selvää, kuin uskoa Suomi24 ruikutuksiin.

        Tässä on hyvä esimerkki esimerkiksi keskustelusta McDonaldisa koskien.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/3882962

        Meidän McDonaldsikaan ei Suomi24 mukaan noudata lakeja ja on siis työnantajana täysin rikollinen. Tästäkin huolimatta se työllistää Suomen nuorisoa, sekä entisiä työttömiä lukemattomia !!!!!

        HERÄTKÄÄ JO, ANONYYMINÄ ON HELPPO HUUTAA.... Mä antaisin enemmän arvoa jos joku vaikka postais Facebook profiilinsa aina viestinsä perään, mutta että huutelee nimettömänä ! ;D


    • Yussef88

      Nimimerkille Sossusta saa enemmän

      olen miettinyt samaa koskien tuota joukkokannetta ja pelännyt että seba kalastelee!

      siksi ehdottaisin jos asialle laitettaisiin juristi jolle voisi olla luottamuksellisesti yhteydessä. laki asianajajistahan sanoo että eivät saa johtaa harhaan. toki yksittäisetkin kanteen ovat paremia mutta yhdessä on enemmän voimaa!

      espanjassa on se tilanne että palkat jää todellakin maksamatta tai maksetaan KÄTEEN eli pimeenä jolloin eläkettä ei kerry eikä veroja. palkanmaksu kierrätetään sisusalesin kautta jottei nexuksen nimi pala. espanjassa moni on joutunut näkemään nälkää kun palkka ei kata asumista saatikaan elämistä kuten päivittäistä ruokaa, kun varallisuutta tai säästöjä ei ole sekä TÄYSIN VIERAASSA MAASSA OMIN TURVIN niin ei helvetti naurata tämänkaltaisen Afrikan nälänhädän näkeminen. touhu on edesvastuutonta ja lähenee heitellejättöä.

      toinen juttu varoituksen voi antaa jo että sisusales.fi kotisivuilla ei ole minkäänlaista vastuuhenkilöiden tietoja tässä vaiheessa voisi nousta jo karvat pystyyn. sama juttu nexuksen omilla sivuilla nstf.fi! Myös 2kk palkanmaksun odottelu on aivan sairasta sekä myös kaikenlaiset palkanmaksun verojen kierrot kuten yhelpin käyttö.

      • NylonBeat

        Kuulehan Yussef. Lakkaa hakemasta Sossusta minun verorahojani ja hakeudu töihin !!!!!

        Otin selvää Yhelpistä. Maksavat verot, eläkkeet ym. kaiken. Aika pohjatonta toi sun huutelu? Minkähän myyntitoimiston kätyri mahdat oikeasti olla, jos et vielä sossupummi?


      • raksamies3

        "olen miettinyt samaa koskien tuota joukkokannetta ja pelännyt että seba kalastelee!"

        Oon seurannut tätä keskustelua ja munkin on ihan pakko nyt liittyä tähän tai ainakin tämä kysyä, kun ei kukaan muukaan tajua kysyä.

        MITÄ SE SEBA SITTEN KALASTELISI? :D

        Eiköhän se "Seba" tiedä jo teiän nimet jotka asioista kitisette. Työsopimukseenkin ootte varmaan yhteystietonne antanut? Jos ette niin en ihmettele jos palkkaa ei ole osattu maksaa oikeaan osoitteeseen xD

        Mut ihan tosissaan. Jos mua kusetettaisiin (niinku on tehty, kun raksalla vielä töitä tein pimeenä, TYHMÄ MINÄ!!!!) niin kyllä mä veisin asiaa eteenpäin (niinku teinkin, mutta kun pimeenä töitä tein niin ei voinnu kukaan mitään auttaa!). Ei siihen mitään joukkokannetta tarvita jos asia on oikea.

        Tätä keskustelua seuratessani kuitenkin oon siinä ajatuksessa, että taitaa vaan sossuttajat täällä keksiä itsellensä syitä olla menemättä töihin tai selittääkseen itsellensä minkä takia on töistä lentänyt, jos ei työt maistu?


    • velallin

      sossu on hyvä juttu mitä enemmän sossulla istuu sen isomman valtion velka kasvaa kuka sen maksaa?

    • moneyy

      Ihan kusestus firma! myyntiä saa kyllä tehdä minkä ehtii mutta palkat tulee myöhässä ja palkasta puuttuu aina osa, joten et ikinä tienaa sitä mikä sinulle kuuluisi maksaa.

      Bonuksia ei näy missään ja ne maksetaan tunti/tehon mukaan, ja aina palkkapäivänä peruutus prosenttisi on muka niin suuri että et pääse bonuksille, todellisuudessa se peruutus-prosentti on max. n. 15% mutta joka palkanmaksun yhteydessä peruutuksesi on väh. 20%-50% :D

      taitaa mennä pomon taskuun myynnit :)

      • Pettynyt111111

        Yrityksessä oli parhaillaan reilusti yli 20-työntekijää Fuengirolassa. Muutama taitaa vielä niistä olla jäljellä. Taitaa n. 4kk:n aikana olla 25-30 työntekijää jo vaihtunut yrityksessä. Isoin syy tähän on se, että vaikka tekisit yli. 200-kauppaa kuukaudessa niin saat vain peruspalkan. (1000€-kulut eli n. 650-750€ käteen/kk:sssa)

        Työaika 8h päivässä. Kaksi tupakkataukoa ja ruokatunti. Pakkiprosentit kuuluisi jokaisen työntekijän nähdä henkilökohtaisesti. Jos myyt X-määrän kauppoja ja niistä 50% peruuntuu ei voi olla liikaa vaadittu, että myyjä saisi tietää kuinka moni omista asiakkaista on peruuttanut. Listat kun ovat ihan julkisia ja syyt peruutuksillekin on tiedossa. Siitä vain sitten uudelleen soittelemaan asiakkaalle, joka on tilauksen peruuttanut.

        Jokainen uskoo mitä uskoo ja totuushan ei selviä kuin kokeilemalla.


      • Sanatonmies
        Pettynyt111111 kirjoitti:

        Yrityksessä oli parhaillaan reilusti yli 20-työntekijää Fuengirolassa. Muutama taitaa vielä niistä olla jäljellä. Taitaa n. 4kk:n aikana olla 25-30 työntekijää jo vaihtunut yrityksessä. Isoin syy tähän on se, että vaikka tekisit yli. 200-kauppaa kuukaudessa niin saat vain peruspalkan. (1000€-kulut eli n. 650-750€ käteen/kk:sssa)

        Työaika 8h päivässä. Kaksi tupakkataukoa ja ruokatunti. Pakkiprosentit kuuluisi jokaisen työntekijän nähdä henkilökohtaisesti. Jos myyt X-määrän kauppoja ja niistä 50% peruuntuu ei voi olla liikaa vaadittu, että myyjä saisi tietää kuinka moni omista asiakkaista on peruuttanut. Listat kun ovat ihan julkisia ja syyt peruutuksillekin on tiedossa. Siitä vain sitten uudelleen soittelemaan asiakkaalle, joka on tilauksen peruuttanut.

        Jokainen uskoo mitä uskoo ja totuushan ei selviä kuin kokeilemalla.

        Huhhuh mikä paikka maksaa noin paljon Espanjassa? Mä sain just lehtimyynnistä 200€ käteen kun 1,5 kuukautta itkin rahoja mitkä mulle luvattiin eikä koskaan maksettu. Onneks oon porukoitteni kanssa niin ei tarvinnut kadulla nukkua!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Kollega

        Miten vaikeeta se on pyytää peruutukset uudelleen soitettavaksi jos ei tuota pysty uskomaan? Ensin myydään peruutusedellä ja sitten ihmetellään kun peruutuksia on 20 - 50% ! Tiiän kyllä kun oon siinä sun sermin vieressä ja mua vituttaa ku sä et voi myydä oikeita kauppoja..... siitä kärsitään kaikki


    • TonyHawkk

      Tuli selattua tätä palstaa kun etin yhteytietoja firmaan kun aloitin duunit tovi sitten (lopetin myös…) ja kerkesin tehdä muutaman kaupan ja tarttis liksaa saada nuista. Silloin kuin ite lähin tässä äskettäin läksimään niin kirjoilla oli vain 2 työntekijää joista molemmat "pikkupomon" kavereita. Ite sain tietää noista Espanjan vedätyksistä kun tuttu tuli Fugesta ja sattui työskentellyt tuolla nexus/sisusalesilla aika moista kuulkaas!

      • myyntitykki2

        Mua hävettäis tehdä muutama kauppa ja odottaa vielä rahoja niistä. Kenties pärjäät paremmin Hesburgerin tiskin takana rasvaisia ranskalaisia pussittamassa?


    • pöhkö kusetettu

      Ihan paska yritys ja nyt siis kokemuksella.
      Itse töissä olleena Fugessa,.... kusetusta.
      Palkoista uupuu ja aina selitykset muuttuu. Ikinä ei provikkaa,
      muttei myöskään sitä tiliä mistä paperit tehty....
      no meitä on jo monia kusetettuja,joten eiköhän tuo asia etene
      johonkin viralliseen tahoon pian.
      Pikkupomo nuoleskelee esimiehiään ja työntekijöiden kanssa
      puhuu taas ihan eri asiaa, että sellaista......

    • Kami3

      Pitää lestinsä. Täällä ilmoittautuu toinenkin kusetettu!

    • pummi

      Paska paikka mikään ei toimi varsinkaan palkanmaksu leipäjonoon saa ilmoittautua jos aloittaa hommat! jos lopettaa niin kolikoitakaan ei saa taskun pohjalle

    • tervetuloaköyhäksi

      itselläni palkka on tullut ajoissa ja oikein vain kerran. Fugessa turha odottaa työsopparia tai muitakaan ihmisoikeuksia. Täällä saa raataa perseensä puhki ja nuolla varpaiden päitä kun seikkailet ilman palkkaa pitkin kylää. Joulukuussa teki tiukkaa kun oli n. 6 astetta lämpöä ja shortsit jalassa ilman kämppää ilman liksaa. Meitä muitakin on samalla kaavalla. Salmisaaressa taas päälikkökin syö näkkileipää ja puku haalistunut melkein läpinäkyväksi.

    • Tauskipelkonen

      Mitenkä tuo joukkokanne etenee??? jos firma maksaa sovitusti sitten itse en nosta kannetta ja vedän palkkaturvahakemuksen pois tuskin näin tulee tapahtumaan.

    • karimzyzkovitch

      Paikka on täynnä somaleita eikohän kerro tasosta

      • KyynelHoi

        Mikäs Somali fobia sussa lepää? Vituttaako kun ovat ahkerampia kuin suomalaiset spurgut?


    • lipstickj

      no joo ei mitään kehuttavaa toimintaa

    • bullshitti

      firma pyörittää kaikki palkat yhelpin ja eezyn kautta

    • HYVÄ NEXUS!! (:

      Olen ollut itse yrityksessä jo pitkään töissä ja nyt täytyy kyllä sanoa että en ymmärrä yhtään tätä turhaa negatiivisuutta täällä. itse OLEN ollut TODELLA TYYTYVÄINEN! ja olen IHAN OIKEA työntekijä näin vain tiedoksi kaikille joilla käy edes mielessä että en sitä olisi! olen KIITOLLINEN yritykselle myös JUURI siitä ETTÄ EIVÄT kuseta.

      NYT oli vaan pakko puolustaa MAHTAVAA TYÖNANTAJAA ja MUKAVIA ESIMIEHIÄI!
      SORI NYT VAAN nille JOTKA eivät tätä ymmärrä.

      • RealityO

        99,98% keskustelupalstojen tapauksista koskevat niitä urpoja jotka sössivät elämässään kaiken, eivätkä osaa katsoa peiliin. Silti he edustavat vain 0,002% siitä väestöstä joilla niitä kokemuksia on.

        Onpa mukava huomata, että välillä tekin jotka ootte tyytyväisiä, käytte täällä kirjoittelemassa kokemuksistanne :) Harmillista että vain desimaaliluku käy jakamassa positiiviset kokemuksensa. Sitä saa helposti niin väärän kuvan kaikesta.

        Ps. Enpä ole muuten ikinä itsekkään kirjoittanut mitään hyvää keskustelupalstoille oikein. Etenkään työnantajista joista pidin (JA NIITÄ ON MONTA!!!) :P


    • PALKATON

      NEXUS EI MAKSA PALKKAA SEN HUOMAA KYLLÄ MAINEESSA!

    • VIDDUUNTUNUT

      PALKKAA ei maksanut sovitusti!!! osa tuli vain tilalle ja vain PIENI OSA! Sisusalesilla ei tullut yhtaan mitaan!

    • CaptainSnowflake

      Pakko tähän on nyt minunkin kirjoittaa, kun niin paljon kakkaa olen nyt lukenut.

      Yrityksessä ei ole minkäännäköstä ongelmaa, joo bonareita ei ole tullut, mutta se johtuu yleensä myös ihan vituilleen menneestä myynnistä. Palkat todellakin tulee ajallaan tilille, ja viimekski kun ei tullut ajallaan niin ilmoitettiin viikkoa aikasemmin (!!!) että palkka myöhästyy 24h... Lopettakaa penskat kitinä ja tehkää töitä palkkanne eteen! EI PALKKAA MAKSETA ISTUMISESTA

    • kiinnostunut nexukse

      mitä siellä espanjassa myydään? millasella vaatimuksella pääsee sinne töihin?
      mua alkanu kiinnostaa tämä paikka.
      onko se työ kokoajan istumatyötä? vai pääseekö liikkumaankin välilä?

      • KunnollaTöihin

        Kai sää voit tauolla käydä lenkin vetää talon ympäri.... ite käyn rannalla ottaa aurinkoo. Työ on istumatyötä, tietokoneen äärellä soittelet asiakkailel ja juttelet mukavia :) Lepposta hommaa.


    • ex-nexus

      se on täyttä kusetusta! myyt kusetussähköä ja lopulta palkasta tulee murto osa mitä oli luvatta

      • kiinnostunut nexuks

        ai, millaset vaatimukset tälläseen työhön on, kieliä pitää osata hyvin???
        aika moni kuitenkin puhuu täällä et on ihan kivakin paikka, mutta on paljon kyllä tätä haukkumista.

        kusetussähköä? no eikö ne mitään muuta myy kun sähköä??

        olen 2 viestä lähettänyt jo sinne infoon, lähinnä kysyny et millasta työtä ja mitä myydään? jne.. mitä nyt yleensä voi kysellä. mutta ei sieltä ole vielä ketää vastannut.


      • Kyynel

        Eli toisinsanoen oot myynnyt kusettamalla sähköä, bonarit kiikarissa ja sit pettynyt ku kaikki tullut peruutuksina takas, ku et osaa myydä mitään rehellisesti etkä oikein. Voit itku :D ?


    • nexuslaine

      puhelinmyyntiin ei tarvitse mitään kokemusta eli ole valmis työskentelemään spurgujen juoppojen kodittomien yms yms avohoitopotilaiden joukossa. yleensä keskustelupalstojen positiiviset ilmaukset tulevat suoraan pomoilta ja haukut närpistyneiltä entisiltä duunareilta. kaikki "vaatimukset" ovat ilmaa.. kai on tärkeätä että osaat suomea ja olet tyytyväinen pieneen palkkaan eli sinulla ei ole vuokraa/autoa tai muita velvoitteita. jos kyseessä on eka duuni niin kannattaa ottaa kaikki vastaan mitä saa.

      • kiinnostunut nexuks

        mut mite helvetis tollast porukkaa siel voi olla joukos jos ollaan jossain espanjassa, luulis et jotkut juopot nyt viimesiä on ketkä mitään töitä edes saa.
        oliksä sit siellä espanjassa sen vuoden vai minimiajan?


    • nexuslaine

      no siis espanjassa on joka paikassa juoppoja töissä ei ainoastaan nexuksella. kehoitan kuitenkin että pidät eduistasi huolta meinaan …..

      • kiinnostunut nexuks

        no millaset työajat oli? 08-16? millaset tauot? onko tämä pelkkää istumatyötä? vai pääseekö liikkumaan välillä. pirun hidasta toi nexuksen vastaaminen kun ei moneen päivää kuulu mitään. jos ei pian vastaile soittelen ja kyselen tarkemmin sitten.


    • nexsuslaine

      nii semmonen juttu että jos teet työsopparin ja et tule koulutukseen tulee muutaman sadan euron lasku sinulle postissa sama juttu jos lopetat kesken koulutusajan. Eli kannattaa päätös tehdä ennen työhaastattelua muuten jos ei ole sinun juttusi voi tulla kallis paukku. työ on istumista eli puhelinmyyntiä.

      • voi kevät

        kyllä tääl vaa nää jaksaa samat tyypit kokoaja jauhaa..! tää saitti on kyl viimesii mestoi mistä kannattaa lukee tai kysellä työpaikoista ylipäänsä yhtää mitää. jos näil tyypeillä ois itellä töitä nii ei ne täällä huutelis ja pitäis koko elämän tehtävänä sabotoida jotain firmaa. kannattaa käyttää aika vaikka niin että etsii uuden työn ja voisin vaikka veikata että jos jätät tohon pahan puhumisen ja haukkumisen pois niin saatat jopa saada pysyä niissä uusissakin paikoissa niin ettet lennä niistäkin pois koska näin luulisin että sinulle on käynyt kun jaksat täällä näitä kommentteja kirjotella (:


      • haista paska
        voi kevät kirjoitti:

        kyllä tääl vaa nää jaksaa samat tyypit kokoaja jauhaa..! tää saitti on kyl viimesii mestoi mistä kannattaa lukee tai kysellä työpaikoista ylipäänsä yhtää mitää. jos näil tyypeillä ois itellä töitä nii ei ne täällä huutelis ja pitäis koko elämän tehtävänä sabotoida jotain firmaa. kannattaa käyttää aika vaikka niin että etsii uuden työn ja voisin vaikka veikata että jos jätät tohon pahan puhumisen ja haukkumisen pois niin saatat jopa saada pysyä niissä uusissakin paikoissa niin ettet lennä niistäkin pois koska näin luulisin että sinulle on käynyt kun jaksat täällä näitä kommentteja kirjotella (:

        Seba älä yritä. Oot ahne kusettaja


    • harjula7

      4kk palkka maksamatta

    • rannikollekesällä

      espanjassa on aurinkoista

    • suomenkusetusoy

      kaikki myyvät kusetussähköä

    • knowhow

      No eipä ooppi kuulunut mitään palkasta, piti tulla viime kuussa täytyypi olla yhteydessä

    • EX_NEXUSLAINEN

      Moikka moi!

      Täällähän on monia mielenkiintoisia viestejä. Minä olen nyt tullut valaisemaan tätä hassunhauskaa, hieman myös värikynää saanutta keskusteliua. Voitte kutsua minua vaikka Jeesukseksi tai miksi haluatte, mutta jokainen nyt kirjoittamani on totta ja koettu n.4 kk työsuhteessa tämä NEXUS SALES SHIT FINLANDIN kanssa.

      Aluksi työt tuntuivat mukavilta ja porukkakin oli mukava. Palkkani oli 9e/tunti ja siihen bonukset päälle jos teki läpimenneitä sähkösopimuksia väh. 0,5 tunnissa. (Peruutuksia ei nähnyt ikinä itse, piti vain luottaa toimitusjohtajaan) Työstä ei myöskään makseta LOMAKORVAUKSIA EIKÄ SAIRASPÄIVISTÄ SAA MITÄÄN. Nykyään tuntiliksa on varmaan jotain 7e luokkaa...
      Myös työtuntiseuranta oli mielestäni täyttä kuraa. Jos unohdin internetin kautta "logata" itsesi töihin, oli turha alkaa pyytämään korjausta työaikoihin. Haluan painottaa että läpimenneitä myyntejä ei itse nähnyt mistään. Toimisto sijaitsi Ruoholahdessa aluksi ja siinä vieressä oli todella hyvää ruokaa tarjoava "duunariravintola" missä Danske Bankin pukumiehet ohittelivat keinoja kaihtamatta rassukoita puhelinmyyjiä. Toisaalta sekin on ymmärrettävää, onhan heillä puvut päällä. Mutta asiaan taas, ruokailu vähennettiin suoraan palkasta ja ruokailun summaksi ilmoitettiin ensin 6,7e. kuitenkin palkkakuitissa luki, että ruokakorvaus 7,1e. Kysyin tästä esimieheltä Sebastianilta ja hän totesi "ai, no sit se on noussut. Eihän parikyt senttiä ole paha". No ei olekkaan mutta kun siitä ei ole ilmoitettu niin vituttaahan tuollainen. Vikasta palkasta olikin sitten lähtenyt täydet 9,8e. MITÄ VITTUA SEBA? Sain kumminkin korvauksen takaisin kuukauden päästä. Sitten lopetin kun alkoi konkurssipesäkkeeltä haisemaan ja toimistokin siirtyi Espoon puolelle, mutta tästäkään esimiehet eivät hirveästi edes kertoneet... "netistä löytyy lisätiedot ensiviikolle" kuului Sebastianin suusta. Pari lopettajaa ei ole vieläkään saanut palkkojaan ja minullakin oli muutamia kertoja palkka vajaa ja myöhässä. Loppuyhteenvedon voi jokainen tuumia omassa pienessä päässään. Jos aivonne ei pysty putkauttamaan ulos mietettä, että kannattaako työskennellä kyseisessä yrityksessä niin tässä se tulee: EI HELVETISSÄ! FUCK NSTF.

      Jos menette niin ette saa edes lomapäiviä, vaan pitää pitää palkatonta lomaa.

      • Paha jäbä

        Monta asiaa jäi vielä kertomatta, mutta tässä pääsyy miksi ei kannata mennä tähän tappiota tekevään firmaan kituuttamaan itseään minimipalkalla.


      • lol3

        Sä siis itket täällä jopa siitä että sut ohitettii ruokajonossa? :D

        Sääli työnantajia jotka sut erehtyy töihin ottaa. :D


    • maksasebapalkkani

      Aika hyvin sinulla itselleni jättivät kaiken pystyyn! EIkö ole enään ruoholahdessa toimistoa lainkaan???

      • Seba_hate

    • Insider

      Salmisaaresta tuli muutto koska siellä on liian monta vuokrarästiä. Pojat katsoivat nopeasti uudet tilat ennenkuin yrityksen luottotiedot kärähtivät.

    • aisa22

      OLIN TOUKOKUUSSA DUUNISSA JA PALKKAA EI OLE TULLUT TYÖSOPIMUKSEN MUKAAN!!! Pomot selittelevät omiaan ja kiertelevät kuin limanuljaskat! Kuulin jatkuvasti huhuja että firma jättää tahallaan palkkoja maksamatta ja varsinkin espanjaan lähtijät (sisu sales) eivät saa palkkaa lainkaan 4-5 kuukauteen! Huhumylly liittyi myös yrityksen maksuvaikeuksiin jonka vuoksi siirryttiin espoon tiloihin helsingin salmisaaresta

    • Öhröm?

      Eiköhän se ole ihan normaalia, että yritykset muuttavat edullisempiin tiloihin pienentääkseen kustannuksia. YT-neuvottleuita nykyään jokaisessa yrityksessä, onneksi ei koske puhelinmyyntiä. Osataas arvostaa sitä :)

    • VELKAAAVELKAAA

      Nexus Sales Team Finland Oy, Helsinki

      Tyyppi Protesti
      Talousalue Uudenmaan talousalue
      Osoite Hiilikatu, 00180 Helsinki
      Häiriöpäivämäärä 16.06.2014
      Velkoja Lindorff Oy
      Saatavan määrä 29303 €

      • hateseba

        Siinä näkee tämän onko se nyt Sebastianin minkälainen bisnesmies kyseessä.Hommat kusee ja kunnolla


    • teattteri

      ei se seba nexusta pyörittänyt vaan sen faija seba on pelkkä nukke???

      • hateseba

        Mistäs sen tiedät


    • LISÄÄVELKAAAA

      Arnada, Espoo

      Tyyppi Protesti
      Talousalue Uudenmaan talousalue
      Osoite 02210 Espoo
      Häiriöpäivämäärä 30.04.2014
      Velkoja Verohallinto, Uudenmaan Perintäyksikkö
      Saatavan määrä 5185 €

      velkapommi sen kuin vain paisuu

      • työtönYritäjä

        Aika normaalia nykyajan suomessa, tämä hyvinvointivaltio tukee yrittäjyyttä tasan 0

        Harmi ku ne jotka toimii oikein ei pärjää ja ne pärjää jotka ei toimi oikein :/ verot kierretään veroparatiiseissä niin eipä tarvitae protestilistoille joutua.


    • huijarit

      jepp sisusales on espanjaan rekisteröity yritys eli verovelkoja ei näy suomessa

    • viimeisintieto

      nexus sales team finland oy hallitus on eronnut.

    • kysymysss

      firma on nähtävästi laitettu konkkaan?? onko tietoa millä firmalla jatkavat niin tietää mistä periä palkkoja??

      • jepjep3

        Luuletko saavasi mitään kys huijarilta.Palkkaturvaan vaan ja nopeasti mutta voi olla että eivät silti maksa kannatta kokeilla


      • hyväseba
        jepjep3 kirjoitti:

        Luuletko saavasi mitään kys huijarilta.Palkkaturvaan vaan ja nopeasti mutta voi olla että eivät silti maksa kannatta kokeilla

        Miksi hekvetissä noita marokkolaisia päästetään Suomeen?


      • :D..................
        hyväseba kirjoitti:

        Miksi hekvetissä noita marokkolaisia päästetään Suomeen?

        Ootte sitte vissii saanu uuden duunin teille varmaa maksetaa tuntipalkkaa tästä kirjottelusta :D


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe