Hierontaa Gambiassa ?

Emppu12

Gambiassa käyneet kertokaapa onko siellä hierontapaikkoja ?
Tarkoitan siis jalkahoitoja, niska/hartia seudun- ja kokovartalohierontoja, vastaavia paikkoja kuin Thaimaassa !
Jos on tällaisia paikkoja niin mitä maksoi ?
Perjantaiaamuna 24.1. matkaan

8

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieronnan tarpeessa

      Senegambiabeach hotellin lähellä(200-300m) oli ainakin hierontapaikka. Samoin kun rantaa käveli tuli niitä vastaan. Hotellin lähellä oleva oli hinnaltaan n.30 euroa/tunti. Rannalla olevat olivat jonkin verran halvempia.
      Saattaa toki löytyä halvempiakin mutta ei tullut etsittyä kun näissä tuli käytyä.
      Hieronta oli hyvin samantyyppistä kuin meillä täällä kotimaassakin.

    • toubaba

      Luepa Toubaban viesti "hemmottelua ja ihmiskohtaloita Gambiassa" viime joulukuulta. Kokovartalohieronta maksoi 650 dalasia eli n 12 euroa.Tunnin kesto ja toisin kuin Thaimaan ns kuivahieronnat, tehtiin öljyllä. Suosittelen lämpimästi!!
      Cabana's bar and restaurantin lähellä rannan tuntumassa voit kysyä Ruth-nimistä naista, joka on sisällissodan runtelemasta Liberiasta. Paikka on lähellä Senegambia Beach hotellia sekä Mansea Beach hotellia.
      Hierontila oli todella siisti ja työ erinomaista.

    • 28x...

      En nyt oikein ollut varma minne tämän höpötelmävyyhtini heitän. Vaihtoehtona oli nimimerkki Pean heittämä otsikko / kysymys 18.01.14 klo 16.03. Valitsin nyt kuitenkin tämän koska toubaba pahantahtoisesti väitti thaikkujen kiusaavan turisteja kuivanahkahieronnallaan. Kuulen tänne asti heidän voihkinansa kuivan nahan naristessa. Tiedän kuitenkin toubaban laskevan leikkiä.

      Täällä on nyt käsitelty n. suurin piirtein opasbumsterin tekemisiä ja kyselty oppaan vrk- hintoja mutta yleiskäsitystä ei ole syntynyt. Jokainen maksaa mitä nyt vaaditaan/ halutaan/ viitsitään. Se on väärä tapa toimia kaikessa liike- elämässä. Hinta- ja laatu sekä palvelun kattavuus ja taso selvitetään aina ennenkuin palvelusopimus tehdään. Näin muualla. Otan esimerkiksi Pattayan mistä minulla on hyvin laajat omakohtaiset kokemuksille perustuvat tiedot opasvuokrauksista.
      Pattayan opaslaumat eivät ole kiusallisia iholle kiinnikäyviä läähättäjiä niinkuin bumsteriarmeijat Gambiassa.
      Esimerkkitapaus Pattayalta: opas palmun alta rantakadulta; kyselty opaspalvelun vrk- hintaa. Tarjous 1500 baht. Vastatarjous 700. Sopimus syntyy tonnilla.
      se on aika tarkka 25 euroa. Sosiaali- eikä muita sivukuluja ole. Tyttö puolinätti; 45 kg, 155 cm. Ikä n. 25-30 vee. Tottakai yrittää vedättää aloittelijaa monellakin tapaa mutta veteraani tietää missä mennään. Vuokra- aika on vrk., joka päättyy aamulla herätyksen ja aamutoimien jälkeen n. klo 12.00, jolloin palkka maksetaan. Sopimuksen voi uusia uusia aina vrk- kerrallaan jos siltä tuntuu.
      Iltatoimiin kuuluu opasavustuksella suoritettavat pedi- ja manikyyrit, suihkupesut sisältäen myös intiimipesut. Normaalit seurustelu- ja parittelurituaalit. Pervertikkojen täytyy tässä vaiheessa normeista poiketen suoritella lisähintatiedustelu omille mieliteoilleen.
      Aamuherätykseen kuuluu oppaan johdolla suoritettavat ratsastukset asiaankuuluvien mylvähdysten saattelemina. Sitten norm. aamupesut; kts kuten edellä. Sen jälkeen turisti puetaan asiaankuuluvasti, jos on krapulainen, opas tekee asiaankuuluvat aamupaukut sekä tarkkailee ettei nousuhumalainen asiakas vedä eilisiä kuteita päälleen vaan puhtaat. Likaiset pistetään pyykkikoriin. Opas tarkastaa asiakkaan lähtövalmiuden ja huoneen. Sitten mennään esim. rantapäivälle. Opas on huolehtinut reppuun tai kassiin kaikki tarvittavat pyyhkeet yms välttämättömyydet. Mitä ei ole se ostetaan matkalla.
      Asiakkaan tehtäväksi jää oikeastaan vain rahaliikenteen seurailu ja ohjailu.
      Opas hoitaa kaiken ns. juoksutyöt; jääkaapin täytön, pesulakäynnit, parranajot yms. Eli kaikki on selvää ja kliiniä mikä puuttuu täysin Gambian bumsterivuokraajilta. Aivan merkillisen hallitsematonta toimintaa. Ihmetellä täytyy vuokraajien lepsua asennetta jotka tilaavat joitain palveluja. Eivät edes tiedä mitä se sisältää puhumattakaan siitä mitä se maksaa. (oik. kirj. ei tark.)

    • Eka kysymys

      Katsokaa aina ensimmäinen kysymys ennenkuin vastaatte-
      Tässä kysyttiin Gambian hierontapaikkoja,ei Thaimaan.

    • 28x...

      Aloittajan kysymyksessä verrattiin / kysyttiin vastaavia hieronta- yms- paikkoja kuin Thaimaassa on.
      Olen pahoillani että nämä tuossa runsaudensarvessa jäivät mainitsematta.

      Jokaiseen opas- vrk:n hintaan sisältyvät tietysti kaikenlaiset hieronnat mitä asiakas haluaa. Jos oppaiden taidot ovat puutteeliset hänet tulee vaihtaa edellämainitun opasohjeen mukaisesti. Yleensä kaikki ammattioppaat osaavat kaikenlaiset hierontataidot- sekä tyylit mikä asiakasta miellyttää.

      Pariskunnille on tarjolle seuraavia hierontapalveluja; kaikki öljyllä; huom!!
      - jalkahieronta 2,5 e/h,
      - puolivartalohieronta, n. 5 e/h,
      - kokovartalohieronta n. 7,5 e/h.
      Kaikki kokovartalohieronnat hoidetaan ammattimaisen tyylikkäästi sekä itämaisen hienotunteisesti. Thaihieronta ei ole skandien tottumaa ruhjovaa tyyliä vaan siinä hieroja käyttää hienovaraisesti omaa ruumiinpainoaan hyväksi. Yksityisyys suojataan täydellisesti.

      Tiedän että nyt jo moni kyselee että mene asiaan äijä!.
      Sanon vain että ns. happy end hieronta on mahdollista joka paikassa siitä etukäteen sopien. Tähän ei tule sekoittaa firmaa vaan se sovitaan kyseisen hierojan kanssa yksityisesti. Hierojan sukupuolen voi luonnollisesti valita; hierottavan sukupuolella ei luonnollisestikaan ole väliä. Ammattitaito on taattu.

      Sitten täytyy erikseen laittaa erilaiset sauna- shampoo- nakki- hieronnat jotka ovat sitten aivan oma taiteenlajinsa joita suosittelen ainoastaan hieman jo kokeneimmille matkaajille. Hinnat ovat tapauskohtaisesti neuvoteltavissa paikan johtajan kanssa. Kaikki mieliteot onnistuvat jollei heti niin pienen tilausajan puitteissa.

    • Hierontaa ?

      No onko siellä Gambiassa vastaavia?Sehän kysymys oli.

    • 28x...

      Juujuu jos nyt noin kiire on niin 2 ensimmäistä vastausta nähdäkseni nyt tuohon vastasivat.
      Katsohan hyvä nimerkki Hierontaa ? täällä keskustelu on aivan vapaata ja ihanan avointa mitä et ole vielä sisäistänyt. Sen kun teet niin saavutat ikuisen rauhan sekä
      mielentyyneyden ja samalla unohdat mitä kysyttiin koska se ei ole tärkeätä.
      Tärkeintä on vastata viisaasti.

    • lähestyy

      Se juuri on tärkeää vastata siihen mitä kysyttiin. Silloin säilyy mielenrauhakin.
      Tärkeintä on vastata viisaasti,sen kun viel' kaikki sisäistäisivät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe