Varsinaissuomalaisen pelastuslaitoksen

Terveiset vaan!

väellä on näemmä oikeus ajella huviajeluita kalustolla. Sillä eipä näyttänyt olevan mitään tehtävää silläkään pariskunnalla, joka erään kylän raitilla ajeli hitaalla vauhdilla oranssi-valkoisella kulkupelillä. Pelkääjän paikalla olleella tummahiuksisella pienikokoisella tyypillä (nainen vai mies?) oikein nenä lytyssä sivuikkunaan kun jotain oli tiirailevinaan. Sitten se näytti olevan se kulkupeli tuossa erään kerrostalon parkkipaikan kulkuväylällä keskellä tietä pysähdyksissä. Eli kaukana rappujen ovista, että siitä päätellen ei ollut mitään tehtävää, sillä siihen oven eteenhän ne yleensä ajavat, jos joku homma on, ja jos on muka asiaa niin että parkkiin voi jättää, niin saako nämä jättää keskelle kulkuväylää.

ELI olikohan kyseessä joku pariskunta, jolla on kohta lähtö edessä duunistaan tai ovatko jotain teini-ikäisiä harjottelijoita, jotka huvikseen ja keskenkasvuisuuttaan ajelevat vehkeillä ympäriinsä. Kaikesta yllä kerrotusta päätellen, mitään tehtävää heillä ei ollut! HUVIAJELUA, TEINIT ASIALLA!

Taitavat olla niitä samoja, kun antavat pelleilytehtävissään niin kuin käskyn, että menkää sinne sitte kun se on sen siideripullonsa juonut, mikä sillä kuitenkin aina on. Joo, vahtaavat jo kaupassakin niitä siideripulloja, pitäskö ostaa teinille myös!

5

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijjaa

      Mitä sinä paranoidi kyylä taas vaahtoat?

      • et ole paketin teräv

        Ei sitä tarvitse erityisesti mitään vahdata, kun on silmät auki.
        Jos joku joskus vaahtoaa, niin se olet sinä. Miten yllä olevassa tekstissä ilmenee paranoidisuutta? Kirjoittaja ei kokenut mitenkään pelastuslaitoksen kulkupelin liittyvän itseensä. Eli tässä meillä on taas kirjoittelija, jolla ei niin sanotusti pelitä! Mahdatko olla niitä pelastuslaitoksen vähemmän välkkyjä tyyppejä? Et toki, olet muuten vain jälkeenjäänyt.


      • Jaksele sinä yksinäs

        Oletko ollut jossain hoidossa tai muuten vain paremmassa säilössä, kun ei ole vähään aikaan näitä yhden lauseen tyylinäytteitä näkynyt?
        Kyyläämisestä toki voi sanoa, että jos tyyppi tulee klo 3:10 näinkin hiljaiselle palstalle kuin tämä yleistä Varsinais-Suomesta on, niin mahtoi olla ihan huippukyyläykset, kävit ainakin kaikki Varsinais-Suomi-osion palstat läpi.
        Eikä kommentointi ole tuota parempaa? Ja tietysti, itsellesi plussapisteet - on se muuten säälittävää, kun pitää omat tekstit arvostella!
        Että kuka se on joka kyylää... Ja klo 3:10.

        Vaahtoakin näet vaikkei sitä missään ole - menisit kuule hakemaan apua. Oletko tavattoman yksinäinen, sen lisäksi, että sulla ei kaikki ole pipossa niin kuin kohdallaan. Onko sun bestis päässyt markettiin hoitamaan kassalinjaa?


      • infantiili olet!

        Taas?
        Jos sinä vasiten etsit täältä jonkun tekstejä, sitä kyllä en tiedä miten sinä sen teet, niin muistuttaisin sinua siitä, että vainoaminen on laissa kielletty. Rikoslain muutokset ovat tulleet voimaan 1.1.2014.

        Että silleen. Jospa alkaisit lopettelemaan jo sitä stalkkaamistas! Mitähän varten sit muuten harrastat - jotenkin sairas mieli kyseessä sinulla.

        Sinänsä, jos laissa sanotaan, että aiheuttaa pelko ja ahdistusta, niin et sinä kovin suurta pelkoa kyllä aiheuta, pelkästään ällistyttää, ja suorastaan naurattaa, että olet noin heikko, että saat voimaa siitä, että tuntemattomana jostain netistä vahtaat... Katsotaas nyt kuinka monta kaverias tulee komppaamaan.

        Mutta siis: Vainoaminen on rikos. Sinä harrastat vainoamista. Sinusta on muuten otettu yhteyttä myös Suomi24:n ylläpitoon!


    • :DD

      joko rauhoituit?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe