Varsinaissuomalaisen pelastuslaitoksen

Terveiset vaan!

väellä on näemmä oikeus ajella huviajeluita kalustolla. Sillä eipä näyttänyt olevan mitään tehtävää silläkään pariskunnalla, joka erään kylän raitilla ajeli hitaalla vauhdilla oranssi-valkoisella kulkupelillä. Pelkääjän paikalla olleella tummahiuksisella pienikokoisella tyypillä (nainen vai mies?) oikein nenä lytyssä sivuikkunaan kun jotain oli tiirailevinaan. Sitten se näytti olevan se kulkupeli tuossa erään kerrostalon parkkipaikan kulkuväylällä keskellä tietä pysähdyksissä. Eli kaukana rappujen ovista, että siitä päätellen ei ollut mitään tehtävää, sillä siihen oven eteenhän ne yleensä ajavat, jos joku homma on, ja jos on muka asiaa niin että parkkiin voi jättää, niin saako nämä jättää keskelle kulkuväylää.

ELI olikohan kyseessä joku pariskunta, jolla on kohta lähtö edessä duunistaan tai ovatko jotain teini-ikäisiä harjottelijoita, jotka huvikseen ja keskenkasvuisuuttaan ajelevat vehkeillä ympäriinsä. Kaikesta yllä kerrotusta päätellen, mitään tehtävää heillä ei ollut! HUVIAJELUA, TEINIT ASIALLA!

Taitavat olla niitä samoja, kun antavat pelleilytehtävissään niin kuin käskyn, että menkää sinne sitte kun se on sen siideripullonsa juonut, mikä sillä kuitenkin aina on. Joo, vahtaavat jo kaupassakin niitä siideripulloja, pitäskö ostaa teinille myös!

5

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijjaa

      Mitä sinä paranoidi kyylä taas vaahtoat?

      • et ole paketin teräv

        Ei sitä tarvitse erityisesti mitään vahdata, kun on silmät auki.
        Jos joku joskus vaahtoaa, niin se olet sinä. Miten yllä olevassa tekstissä ilmenee paranoidisuutta? Kirjoittaja ei kokenut mitenkään pelastuslaitoksen kulkupelin liittyvän itseensä. Eli tässä meillä on taas kirjoittelija, jolla ei niin sanotusti pelitä! Mahdatko olla niitä pelastuslaitoksen vähemmän välkkyjä tyyppejä? Et toki, olet muuten vain jälkeenjäänyt.


      • Jaksele sinä yksinäs

        Oletko ollut jossain hoidossa tai muuten vain paremmassa säilössä, kun ei ole vähään aikaan näitä yhden lauseen tyylinäytteitä näkynyt?
        Kyyläämisestä toki voi sanoa, että jos tyyppi tulee klo 3:10 näinkin hiljaiselle palstalle kuin tämä yleistä Varsinais-Suomesta on, niin mahtoi olla ihan huippukyyläykset, kävit ainakin kaikki Varsinais-Suomi-osion palstat läpi.
        Eikä kommentointi ole tuota parempaa? Ja tietysti, itsellesi plussapisteet - on se muuten säälittävää, kun pitää omat tekstit arvostella!
        Että kuka se on joka kyylää... Ja klo 3:10.

        Vaahtoakin näet vaikkei sitä missään ole - menisit kuule hakemaan apua. Oletko tavattoman yksinäinen, sen lisäksi, että sulla ei kaikki ole pipossa niin kuin kohdallaan. Onko sun bestis päässyt markettiin hoitamaan kassalinjaa?


      • infantiili olet!

        Taas?
        Jos sinä vasiten etsit täältä jonkun tekstejä, sitä kyllä en tiedä miten sinä sen teet, niin muistuttaisin sinua siitä, että vainoaminen on laissa kielletty. Rikoslain muutokset ovat tulleet voimaan 1.1.2014.

        Että silleen. Jospa alkaisit lopettelemaan jo sitä stalkkaamistas! Mitähän varten sit muuten harrastat - jotenkin sairas mieli kyseessä sinulla.

        Sinänsä, jos laissa sanotaan, että aiheuttaa pelko ja ahdistusta, niin et sinä kovin suurta pelkoa kyllä aiheuta, pelkästään ällistyttää, ja suorastaan naurattaa, että olet noin heikko, että saat voimaa siitä, että tuntemattomana jostain netistä vahtaat... Katsotaas nyt kuinka monta kaverias tulee komppaamaan.

        Mutta siis: Vainoaminen on rikos. Sinä harrastat vainoamista. Sinusta on muuten otettu yhteyttä myös Suomi24:n ylläpitoon!


    • :DD

      joko rauhoituit?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe