Sallisitko SINÄ kauneusleikkaukset Miss Suomi -kilpailussa?

Chiara

Onhan ollut jo vuosia puhe, ettei suomalainen luomutyttö vain voi pärjätä maailmalla ulkomaisille kaunottarille, jotka on pienestä tytöstä asti "valmennettu" kyseiseen tehtävään ja kirurgisesti "rakenneltu" kansainväliseksi kaunottareksi.

Tässä hyvä esimerkki ennen ja jälkeen:

Hallitseva Miss Universe:

http://cdn-ugc.mamaslatinas.com/gen/constrain/500/500/80/2013/11/13/10/1h/it/pol6d2axi8.jpg

Tietysti kroppaa muokataan sitäkin yleisemmin. Missinhän pitää olla hoikka, joten kovin usein rinnat ei ole niin naiselliset kuin toivoisi. Siksi monet "sortuvat" parantelemaan rintavarustustaan kirurgisin keinoin. Tällöin lopputuloksena sopusuhtaisempi ja naisellisempi vartalo.

Tietysti kaikista täyteaineista puhumattamaan (ja kylkiluiden poistosta..).

Eli siis:

Sallisitko SINÄ tällaiset kauneusoperaatiot myös Suomeen? Sallisitko vain vartaloon tehtävät muutokset, esim. silikonit, mutta naamaan ei saisi kajota?

Tässä esim. hyvin pienet silikonit (vuoden 2012 voittaja)t:

http://images.askmen.com/olivia-culpo/picture-1-133884410658.jpg

http://www.gvishnu.com/wp-content/uploads/2012/12/Miss-Universe-2012-Miss-USA-Olivia-Culpo-1.jpg

ELI

Mitä sallisit, miksi?

Jos et sallisi mitään, miksi et?

77

2100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A.Ili

      Kannatan edelleen luomutyttöjä. Uudistuksia kaivataan kilpailun muinaisiin sääntöihin ja itse formaattia voi uudistaa reippaasti.nykyaikaan.Nykyinen formaatti on hukkunut hämähäkin seitteihin eli aina valitaan se Missi. Yleensä lyhyt, leveänenäinen ja paksuvyötäröinen. ja sitten valitaan ne Prinsessat, ou nou.ja vuosi on 2014. Sitten kilpailu on kestoltaan liian pitkä ja erityisen tylsä. Kenellä nuorella on omaa varaa osallistua pitkitettyyn kisaan.
      Valittakoon kolme missiä, ei prinsessoja ja kutsuttakoon edellisistä missikilpailuista edes yksi kauniskasvoinen takas missiksi. Toive on, ettei enää valita näitä urvelomissejä, siis niitä,joilla ei ole edes kauniit ja sopusuhtaiset kasvot,, puhumattakaan pituudesta ja vyötäröstä.

      • Jeesa

        Tottakai saa konservoida, mutta niissä kisoissa nimeksi tulee:
        Konservaattori-Missikilibailut.

        Luomu-tytöt erikseen.


      • Rinnat kuntoon
        Jeesa kirjoitti:

        Tottakai saa konservoida, mutta niissä kisoissa nimeksi tulee:
        Konservaattori-Missikilibailut.

        Luomu-tytöt erikseen.

        Onhan noita silikoneja Suomi-misseilläkin. Löytyy ihan kuvien kanssa.
        http://www.laatukirurgia.fi/gallery/


      • kahdet kisat

        Kahdet kisat, joissa toinen on luomukisa ja toinen että missikandidaatit ovat saaneet doupata mielin määrin kroppaansa ja naamaansa.

        Se, että osa parantelee ja douppaa naamansa peppuaan sun muuta, ei ole oikein sillä kaikki ei ole samalla viivalla.


      • Niin kerta
        kahdet kisat kirjoitti:

        Kahdet kisat, joissa toinen on luomukisa ja toinen että missikandidaatit ovat saaneet doupata mielin määrin kroppaansa ja naamaansa.

        Se, että osa parantelee ja douppaa naamansa peppuaan sun muuta, ei ole oikein sillä kaikki ei ole samalla viivalla.

        Siis ilman kauneusleikkauksia kaikki olisivat samalla viivalla? Eikö se ole ennemminkin niin, että vähemmän kauniitkin pääsevät leikkauksella samalle viivalle? Monillahan ei ole omasta takaa juurikaan rintavarustusta, eikö puuttuvan varustuksen voi ostaa Tallinnasta?


      • Teevee kyttä

        Ei missikisojen ideana ole kuin esitellä palkintokalkkunoita kansalle.. Joten, miksei leikellä vain ja ruiskauteta silikonia sopiviin paikkoihin mikäli ulkonäkö on pääasia muutenkin,.

        http://tinyurl.com/uusimmat


      • vanhaa calua hyvää
        Rinnat kuntoon kirjoitti:

        Onhan noita silikoneja Suomi-misseilläkin. Löytyy ihan kuvien kanssa.
        http://www.laatukirurgia.fi/gallery/

        viettäisin missisaarella keinovaginalla leikkaamattoman onnen, kuinka siihen suhtautuisi suvut, heimot ja naineet ja on naimattomanakin, siis, mitä itse missit sanoisi, jos olisin aallokkoa rumaa miestä - vihjaan naisille oltavan parhaimmillaan


    • tulevaisuuden misso

      Ehdottomasti ei kauneusleikkauksia, kuka tahansa voi itseään leikellä jolloin kisoista tulisi kenellä eniten rahaa ja uskallusta leikkauksiin kilpailut. Sen sijaan jotain muuta pitäisi tehdä, nimittäin kisan imagolle;tällä hetkellä ne kauneimmat ja ihan leikkaamattakin täydelliset paketit ei noihin hakeudu.

    • Reilu peli!

      Niin, no, luomut on ihan kivoja, mutta kannattaa säästää ne matkarahat sinne maailman kisoihin. Eivät kilpaile samalla viivalla. Reilua tai ei, mutta fakta.

      Joko suomalaisillekin sallitaan kehon muokkaus tai sitten joka maassa samat säännöt, eli muiltakin kiellettävä.

      • hauskaa loppuelämää

        Tyhjäpäiset ihmiset saavat mielestäni kauneusleikkauttaa(???) itseään niin paljon kuin sponsorit sallivat. Tietysti, jos on jo valmiiksi kaunis, rahoittajiakin ehkä löytyy...
        Vähän nenää kapeammaksi, huulia paksummiksi, poskipäitä ylös. Luonnollisesti litra silikonia rintoihin, vähän läskiä pois vyötäröltä ja täytettä takapuoleen.
        Ja sitten kisaamaan miss peräseinäjoki ja miss 7pv titteleistä....


    • silikoneillavoittoon

      Ehdottomasti pitäisi sallia. Ei nykyään pärjää ilman kauneusleikkauksia.

      • missidoping pois!!

        Missään nimessä ei , ai ainakaan missikioissa mitään leikkauksia tai muita keinotekoisia juttuja.

        Sehän on verrattavissa urheilun dopingiin, jos parantaa missikisoissa ulkonäköään.
        Sallin tavan kansalaiselle ihan mitä vaan kun ei mene kekkuloimaan lavalle ja kilpailemaan ja on ite kustantanut silikoninsa sun muut.

        Lisäksi Missin pitää kaunis ilman ilman minkäänlaista meikkiä. Luonnonkauniina ja saunapuhtaana erottaa todelliset kaunottaret.


      • kirjavakissa
        missidoping pois!! kirjoitti:

        Missään nimessä ei , ai ainakaan missikioissa mitään leikkauksia tai muita keinotekoisia juttuja.

        Sehän on verrattavissa urheilun dopingiin, jos parantaa missikisoissa ulkonäköään.
        Sallin tavan kansalaiselle ihan mitä vaan kun ei mene kekkuloimaan lavalle ja kilpailemaan ja on ite kustantanut silikoninsa sun muut.

        Lisäksi Missin pitää kaunis ilman ilman minkäänlaista meikkiä. Luonnonkauniina ja saunapuhtaana erottaa todelliset kaunottaret.

        Ei maailmalla pärjää luomuna, joten ei miss suomea pitäis lähettää minnekään kalliisiin miss universum kisoihin lainkaan


    • just hyvä

      hyvä että naiset parantavat ulkonäköänsä. sehän on huolenpitoa

      • KALLE KELLO

        "hyvä että naiset parantavat ulkonäköänsä, sehän on huolenpitoa".. No jokainen teistä varmasti luki tämän päivän lööpit, jossa kerrotaan Jylhän saaneen kasvohalvauksen.... Olisikohan noin, että kun on töytetty, kiristetty jne olisi pärstäkertaimen (sillä vielä kaiken lisäksi pirun ruma) volyymit tullut täyteen


    • järki käteen

      Teen työtäni leikkaussalissa ja voin kertoa, ettö JOKAISEEN leikkaukseen liittyy riskinsä! Minä, ja varmasti ei kukaan minun läheiseni mene yhteenkään TURHAAN leikkaukseen! Sen verran paljon olen valistanut. Mikään ei ole sen vaarallisempaa, kuin ylimääräinen raha ja herneen kokoiset aivot

      • KALLE KELLO

        Kaikki vähänkään normaalin ällin omaavat ihmiset tietävät ja ymmärtävät tuon ihan jo luonnostaan, että leikkaukseen liittyy aina riskit. Ja tuo viimeinen lause on suorastaan loistava.


    • vuan antaa seistä

      tässäkokemmekokelmaa I niin miehenä leikkaisin hiukseni ja naisena seivaisinand mittän leikkauksia ei-----

    • ryhy

      Ainoastaan tarpeelliset plastiikkakirurgiset toimenpiteet on OK.
      JA tarpeelliseksi luen ne joita tarvitaan mm. erilaisten onnettomuuksien jälkeen.. ja esiim. rinnan poiston jälkeinen proteesi tms..

    • mister mies

      Koko missiyden vois lopettaa...

    • Älkää tytöt leikkauttako itseänne. Minä en ainakaan, enkä usko että muutkaan kunnon miehet, pidä standardinukeista vaan me tykätään kunnon naisista. Tätä sanomaa yritän keikoillani nuorille naisille levittää. Ylipäätään nuo missikisat ovat aika hölmöjä. Kauneushan on katsojan silmissä.

    • mussuttaja

      En hyväksy! Kaikista kisoista pitäisi hylätä veitsen alla käyneet.
      Kauneuskisat voitaisiin itseasiassa lopettaa kokonaan. Älytöntä arvioida ihmisiä ulkonäön mukaan.

    • mister money

      Neuvojien neuvojalta paisutella sitä hiustupsun seutua ja kostutella silleen häveliäästi, vieno neitseellinen hymy ja uhoava rintamus perässä roikkuu ja selvä maan osa vihje, jotten ole muita anteliaampi ja olen perheemme katselema ensi sijassa poika ystävien parissa ja vanhemman miehen kalua, näillä sanoisin evästelleeni miss Mulla Gulla.

      • nationalisti 2014

        voidaan parhaimmin naisen kauneus ja misseys on paremmin kiihottuvuudessa ja hallinnassa kiihtyvyydessä ja ... esiintyvyydessä


    • Hinku esille?

      Naisten silpomisen vuosisata? Katkaistaanko kylkiluita,valkaistaanko naamoja,sidotaanko jalkoja kiinan tapaan? No miksei miehet ,tasa-arvoisina? Kuka näitä käskee ja älyttömät tottelee ? - Koulutytöillä jo samaa havaittavissa .

    • ikä ei takaa mitään

      No ei niitä kaunottaria nyt noin vain rakennella, täytyy siinä olla hyvät geenit, runko ja sileä iho myös. Elämäntavat näkyvät ulospäin myöskin, meidän 14-vuotiaasta viikonloppyöt poltelleet, kännänneet ja pitsaa mättäneet tytöt näyttävät kymmenen vuotta ikäänsä vanhemmilta jo nuorina, hedelmillä ja vedellä kasvatetut, iltaisin 21 aikaan nukkumaan laitetut latinotyttäret hakkaavat nämä mennen tullen. Mielestäni hampaita voi parannella jos haluaa, sillä niihin ei voi kovin paljoa vaikuttaa paitsi säännöllisellä pesulla. Silikonit ottakoon tai nenäänsä leikelköön sitten kuka tahtoo, mutta luonnollisesta lopputuloksesta täytyy tehdä kriteeri.

      • menetin kaiken

        Njöööooööh Tröllihän yks hampaa ... kyl siäl sierrätä


    • ooooo2

      Toi eka missihän on ollu paljon paremman näköinen ennen.

    • No nyt, kun oikeastaan ajattelen, niin eipä siinä ole mitään järkeä, että raha ratkaisee kauneuskisatkin. Ei kauneusleikkauksissa käyneitä missikisoihin!

    • Mihin näitä tarvitaa

      Sairaita ihmisiä ne on muutenkin joten ei muuta kuin sairaalaan ja leikkaukseen.

      Kauneus ei yksinään tee ihmisestä yhtikäs mitään muuta kuin koriste esineen ja tylsimyksen.

    • willykinkky

      soooooooooooooooo ooooooooooooooooooooon näitä vilimi taivaalla vilimi missi? no naimahan siten

      • filly billy

        Finland - Miss on ... se on käppyräkenkä ja kinttura urku ja viheltää pitää kiirettä missä ei sivalla kanki, jää jälkehen muilla mailla ... viimeisii naisii aikka rauhasii jo oon enntnätyt ... missi meiltä vappaa sill ettei kenkää ja monnoo kierroksella se unhottu


    • Lisää luonnollisuutt

      Olisi hienoa, jos järjestettäisiin luomumissikisat: siis ei meikkiä, ei hiusten- tai ripsienpidennyksiä jne. Ei luonnollisesti mitään leikkauksia, ei korkokenkiä. Samat vaatteet kaikille. Jos käytetään rintaliivejä, niin sama malli kaikille. Samat uimapuvut ja puvut kaikille. Pelkkä kauneus ratkaisee. Me haluamme nähdä luonnollisia kaunottaria!

      Missit ovat enemmän tai vähemmän ehostettuja pukuineen, kohottavine rintaliiveineen, ripsenpidennyksineen, hiusmuotoiluineen jne, Kauneusleikkaukset ovat osa samaa jatkumoa, mutta itse en ole niiden kannalla. Ei missikisojen kuulu olla kauneusleikkauskilpailut! Kun nyt kuitenkin missikisat ovat menneet tähän suuntaan, niin jonkinlainen "Miss Natural Beauty of the World"-kisa voisi olla hieno juttu. Missien on tyypillisesti odotettu edustavan sisäistä kauneutta. Nykyinen misseily on kaukana alkuperäisestä ideaalista. Jotakin uutta vaadittaisiin.

    • VarttiDoping

      Miss Suomi kisat voisi vaikka mennäkin luomuna jatkossakin, mutta turha kansainvälisiin kisoihin sitten on Miss Suomea lähettää, vaan joku Miss Plastic tai edes joku Martinan Miss Helsinki.

    • vilibilihiliCillinen

      nhooh sithä mittei muille ... oon jännittännynhnä jo vuosii ja mithä mä täsä enhää uhoon jo kohohta ounma hauvassakkii niin mites olisi naiosert koettekos itytenne misseiks vai misixs

    • Missi? Vaimoni, missä menettelee nykyään oleskella ---------------------------

    • aivan yhdentekevää

      Ihan sama sallitaanko vai ei, mutten ymmärrä miksi kauniit naiset pilaavat naamansa kaiken maailman tököteillä ja leikkauksilla. Ihan kuin samasta puusta veistettyjä Aku-Ankka-huulia ja profiileja. Esim. Sofia joku Nikon vaimo oli kauniimpi ennen kuin laitatti naamansa. Ei, en ole kateellinen. Kyllä kai vielä normaalille miehelle "kelpaa" ihan originaali? Tai menkööt itse leikkoittamaan virheensä.

    • tuhkila

      Kauneusleikkaukset ovat tosiaan silmänlumetta.

    • Missit buu - aihe!

      Suomi24- foorumin etusivulta tähän keskusteluun johdattavaan nimettömän anonyymin keskustelun aloittajan laatimaan kysymyksen (jos sen oikein) luin sellainen vastaus, että joo sallisin kauneusleikkaukset misseille eli ole mielipidettä aiheesta sitten minkäänlaista. Korkeintaan hävettää niiden osanottajien puolesta se, että aikuisia naisia niissä kisoissa puhutellaan "tytöiksi". Itseäni ainakin alkoi ärsyttää "tytöksi" puhuttelu jo silloin, kun täytin 18- vuotta kaikilta muilta paitsi minut läheisesti tuntevilta, joten ihmettelen noita missikisoihin osallistuvia, että miksi he eivät vastusta sovinismia. Naurettavaa, jos jotakin 25- vuotiasta tytötellään ja he hyväksyvät sen vääntämällä naamansa niin hymyyn, että hyvö kun ei naama ratkea.

      Linkkejä en lue, jos ja kun kirjoittajina nimettömät anonyymit.

    • 3ifi

      Missikisat on vähäjärkisten touhua. Kukaan fiksu ei halua näytellä kroppaa bikineissä kestohymy päällä. Puheet on liirum laarumia. Kertoo paljon niistä jotka jaksaa seurata missikisoja vuodesta toiseen.

    • elovenat on out

      Totta kai kaikki saa vaihtaa. Moni hyötyisi pään vaihtamisestakin. Eihän tänä päivänä mistään pystymetsästä tulleella mahiksia.

    • 6+12

      Mun mielestä noiden kauneuskilpailuiden idea menee vähän pilalle, jos siellä aletaan kilpailla siitä, kenellä on eniten silikonia, leikellyin naama, eniten täytteitä huulissa jne. Vähän kuin laulukilpailuissa alettaisiin kilpailla siitä, kuka tuottaa parhaiten koneella tuotettua keinotekoista ääntä tai tietokilpailussa kilpailtaisiin siitä, kuka löytää parhaiten vastaukset älypuhelinta käyttäen. Ainakin noiden silikonisussujen tulisi kilpailla omass sarjassaan.

      Kauneuskilpailuissa on alun alkaen kilpailtu geneettisestä kauneudesta. Voidaan toki sanoa, ettei meikkauskaan ole luonnollista tai hiusten värjäys, mutta ne eivät ole läheskään niin rajuja juttuja kuin veitsillä ja piikeillä kajoaminen ihmisen kroppaan. Leikelty ulkonäkö ei edusta geneettistä oikeaa kaneutta. Ennenhän missi saattoi olla kaunis ja älykäs nainen, josta tuli kansan esikuva. Nykyään elää ajatus, että kaikilla ihmisillä pitäisi olla mahdollisuudet misseyteen ja kauneuskilpailuihin. Siksi kilpailuissa näkee maailmalla lähinnä leikeltyjä naisia, jotka eivät alun alkaen ole välttämättä olleet erityisiä.

      Sen verran ihmisyyttä ja luontoa arvostan, että mielestäni ulkonäkö pitäisi jättää rauhaan veitsiltä ja neuloilta.

    • vielä asiaa

      Sitä mä myös ihmettelen, että kun omassa kaveripiirissä on jo ainakin 5 sellaista naista, jotka ovat paljon kauniimpia kuin yksikään missi vuosikymmeniin, niin miksi näitä naisia ei nähdä kisoissa? Ketään ei varmasti ole leikelty yhtään mistään päästä. Ei ole tarvetta laitattaa silikonirintoja, ottaa ripsenpidennyksiä tai laittaa fylliä huulet täyteen.

      Missikisoilla on leimaava maine. Missejä pidetään nykyisin hieman tyhminä. Ajatellaan, että kisoihin hakeutuvat vain naiset, jotka eivät ole muuten pärjänneet elämässään vaan joutuvat pätemään ulkonäöllään.

      Joku voi sanoa, ettei maailmalla pärjää luomu-ulkonäöllä. Ei välttämättä pärjääkään, mutta onko niin tärkeää kilpailla leikeltyjen missien kanssa? Antaa heidän kilpailla niistä silikoneistaan ja meikeistään. Lapsille ei pidä antaa sellaista kuvaa, että vain muokattu ulkonäkö on avain kaunsainväliseksi kaunottareksi pääsyyn. Koska se ei pidä paikkaansa. Myös luonnollisen kauniita naisia on paljon.

    • 3487t1i

      En sallisi. Missikisat ovat kuin karjamarkkinat joissa jalostetaan eläimestä parempi, jos leikellään ja silvotaan pelkän parin vuoden pärstän näyttelyn takia. Näyttelyesineen ura on kuitenkin nuorena ohi, ja etenkin leikkauksilla. Vanhempiakin kauniita ihmisiä on mutta yksikään ei ole leikelty, leikellyt näyttävät lähinnä hirviöiltä lopulta.
      Nuorien ihmisten kuoren tuijottamisen takia sitten pitäisi silpoa että kelpaisi. On se vaan todella sairasta. Missikisat on leikkiä, ei muuta. Ihan kivat kisat ja joku saa sitten vähän mallin uraa, mutta että leikkelemään terveitä ihmisiä, jalostamaan ihmisiä, myymään itsensä..?

      On parempi hävitä kaikki kauneuskisat ja saada jumbosija, kun kannattaa arvoja, mitä missien silpominen lopultakin kannattaa.

      Nyt jo nämä julkkisbimbot leikkelevät ja täyttelevät itseään - ja lähinnä pilaavat ulkonäkönsä. Eiköhän pari pöljää riitä yhdelle maalle.
      Ja kaikenmaailman Hollywoodissa, pinan mekassa, missä on parempi kuolla kun olla vanheneva, aito nainen, on pinnan alla narkkareita, rikkaita itseäälijöitä, yliannostuksia, juoppoja, moniongelmaisia, itsetuntovaikeuksia ja ties mitä eroista lähtien. Naiskuva on sairas, elokuvien naishahmot tylsiä, isoin osa leffoista sisällöttömiä ja siis... Siellä vasta leikellään... Mitä se nyt sitten on tuonut? Ei, ei ja ei. Ehdoton ei.
      Suomalainen missi voisi edustaa myös sisäistä kauneutta, selkärankaa, aitoutta ja kaikkea minkä voisi allekirjoittaa.
      Jos se ei maailmalla kelpaa, niin ketä kiinnostaa. Pitäisi vaan tajuta röyhkeästi alkaa mainostamaan sitä! Käyttää esiintymisissä ihan röyhkeästi "Yeah. but I am real!!!" paitoja ja kertoa haastatteluissa jostain oikeista arvoista jne. pitäisi hyödyntää sitä mitä ON JO!

      Kirurgialle siis ei. Esiintymiskoulutusta joo (tanssi, haastattelut, yms.), ja muuta, sehän on tosi hyvä ja kantaa hedelmää sitten missikisojen jälkeenkin.

    • Hyppyri

      Muokatuille ja luomuille pitäisi olla omat kisat erikseen. Jotenkin epäreilua, että toiset hankkivat voiton rahalla. Eihän urheilussakaan ole doping sallittua.

      Muokattujen kisat voisivat olla oikestaan ihan kiinnostavatkin, jos siellä suhtauduttaisiin positiivisesti myös mm. tatuointeihin ja lävistyksiin. Kauneusihanne voisi olla jotain ihan muuta, kuin nykyisin. Onhan se tosi huvittavaa, että plastiikkakirurgiaan tarttuvat antavat ymmärtää arvostavansa luonnollisen näköistä lopputulosta, kun oma toiminta kertoo täysin päinvastaista.

      • KALLE KELLO

        Hyppyri hei... Mites nuo muokattujen missikisat? Kaikkihan on samannäköisiä, toisilla vaan vetyperoksidipidennykset ja toisilla mustat lisukkeet päässä sojottaen, huulet turpeat ja tissit 10 desiä, kaikki on saman näköisiä muovisia ja ihan kun pornolehdissä olevat horot. Täytyisi keksiä joku uusi "mittari" millä ne voisi asettaa "paremmuus" järjestykseen. Hyi v***u kun ne tyhjäpäät ei edes tajua kuinka kamala näköisiä ne on.. ihan kuin pornolehtien "tähtöset"


      • more is more
        KALLE KELLO kirjoitti:

        Hyppyri hei... Mites nuo muokattujen missikisat? Kaikkihan on samannäköisiä, toisilla vaan vetyperoksidipidennykset ja toisilla mustat lisukkeet päässä sojottaen, huulet turpeat ja tissit 10 desiä, kaikki on saman näköisiä muovisia ja ihan kun pornolehdissä olevat horot. Täytyisi keksiä joku uusi "mittari" millä ne voisi asettaa "paremmuus" järjestykseen. Hyi v***u kun ne tyhjäpäät ei edes tajua kuinka kamala näköisiä ne on.. ihan kuin pornolehtien "tähtöset"

        Enemmän on enemmän meikissä ja silikonissakin.


    • Hohhoijaavaan

      Ketä kiinnostaa?

      • pelkkä pesu ja kampa

        Kiitos. Hmm. Veistetään niitä toteemipaalujakin saatikka sitten naisia .Enää ei riitä pelkkä kyntö ja jalostuksen voima. Vallan on saanut vammaa paennut tuo teknotyttö maalin ja puukon voima ja irtotavara tuo lihasta veistetty ja ehostettu arvoteos rotutyttö jonka hymykin on kiristetty korviin jonka naama eivätkä silmätkään värähdä ei edes peppukaan turahda vaikka leimun suukin syystäisi pelkkää paskaa useammalle kielellekin käännettynä.


    • asdasdasddas

      Missi hömpötykset ovat formaattina jo aikansa eläneitä.

    • kiellettävä!

      Minusta leikelty missi on kuin doupattu urheilija, eli ei pitäisi olla sallittua missään päin maailmaa. Kauneuskisoissa täytyy mennä sillä mitä on. Kuka vain voi leikellä tai doupata itsensä muita paremmaksi, mutta se ei ole aito saavutus. Kauneuskisat nyt ylipäätään ovat mielestäni sairaita ja turhia, mutta vielä sairaammaksi menee, jos ihmiset riskeeraa henkensä leikellessään itseään muka nätimmäksi vain kisaa varten. Kyseessä ei pitäisi olla kisa siitä, kenellä on paras kirurgi, vaan kisa siitä, kuka on luonnostaan kauneimman näköinen. Kaikki keinotekoiset parantelut pitäisi kieltää, myös meikit, niin kisatulos olisi edes jossain määrin perusteltu.

    • Kylnäinon

      https://www.youtube.com/watch?v=ZopK4jWk1LA

    • Jokunumber123458

      Sen on surullista mihin tää nykymaailman pinnallisuus on menny. Kaikkien pitää mahtua siihen pienenpieneen muottiin että tulis "hyväksytyks". Ja näin sitten huono itsetunta ja anoreksia ym. nuorilla kasvaa ja muut voi tehdä bisnestä sillä.

      Kaikki lähtee kuitenkin oman ittensä hyväksymisestä sellaisena kun on.
      Näin miehenä voin sanoa että mielummin mukava ja aito nainen, jolla voi olla vaikka vähän ylimäärästä kun tyhjäpää narsisti, jolla on silikoni hinkit ja botoksilla turvotettu turpavärkki...

    • Jokunumber123458

      Sen on surullista mihin tää nykymaailman pinnallisuus on menny. Kaikkien pitää mahtua siihen pienenpieneen muottiin että tulis "hyväksytyks". Ja näin sitten huono itsetunta ja anoreksia ym. nuorilla kasvaa ja muut voi tehdä bisnestä sillä.

      Kaikki lähtee kuitenkin oman ittensä hyväksymisestä sellaisena kun on.
      Näin miehenä voin sanoa että mielummin mukava ja aito nainen, jolla voi olla vaikka vähän ylimäärästä kun tyhjäpää narsisti, jolla on silikoni hinkit ja botoksilla turvotettu turpavärkki...

    • bh00

      Minulle se on ihan sama kun en missikisoista välitä.
      Onko se kasvojen leikkely sen arvoista, että saattaa voittaa jonkun missikisan? Ei mielestäni, mutta kukin tyylillään.

    • Ast(m)a

      Vilppiä ilman muuta! Mitä siitä tulisi jos urheilijatkin rupeaisivat käyttämään kaikkia vippaskonsteja menestyäkseen. Ei mitään!

    • luomu on kanista

      Kyllä leikkaukset on tarpeen, mutta leikkaus kohta pitäisi valita tarkemmin, esim. pääkopan sisältä ensin ja sitten pohtia seuraava leikkaus, kun järki on palannut.
      Ymmärrän täysin kolari ja syntymä poikkeamat ne on tarpeen mutta muu on ??????

    • Laulava missi:

      https://www.google.fi/search?q=laulava missi&hl=fi&qscrl=1&rlz=1T4GGNI_fiFI530FI530&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=US5YU9GfB8aZyQOouIBI&ved=0CDYQsAQ&biw=1366&bih=566

      Terveisin
      Ride

      Ps. Hieno biisi!

      Joo ja tää mun lukihäiriö hauska monessa tilanteessa:

      Mielenkiintoista, joku oli laittanut linkin sun biisin suomi24.fi sivulle, kuunetelin kappaleen kerran ja aloin etsimään sanoja tai siis ajattelin että varmaan löytyy kotisivu.

      Hienoja maisemia, hyvä saundi, miten se liittyy jutun aiheeseen, jokainen saa tulkita itse, kaukana kotoa, elän tienhaarassa, vertauskuvia, kuvia kirkosta, raamattu esiin:

      Random-haku

      Sananl. 21-22

      Köyhän sortajaa Herra rankaisee

      22:1

      Hyvä maine on rikkautta arvokkaampi, suosio parempi kuin kulta ja hopea.

      22:2

      Pane rikas ja köyhä vieretysten: kumpaisenkin on Herra luonut.

      Haku sanalle Jupas eli pieni lukihäiriö:

      http://www.jupas.edu.hk/en

      Tää intenet on aika hauska, tutkin lisää!

      Tereisin

      Ride

      Ps. Jatkakaa musiikin tekemistä!

      Vastasinko kysymykseen, missit maailmalle, leikattuna tai luomuna, voitto on aina tärkeintä, second suks, like in english siinä elokuvassa missä stallonen väänti kättä ja pesi kaikki kilpailijat, ajo rekalla ja oliko siinä se poika mukana, en muista edes leffan nimeä. Mikä oli kysymys, nyt kaikki opiskelemaan, sallitko sinä kauneusleikkaukset miss-suomi kilpailussa?

      Poliittinen vastaus on että oikeistoa ei hyväksytä tai ei suosita, vastakkain asettelun aika on ohi, kävi mielessä.

      Henna Virkkunen
      Pääministeri

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Henna_Virkkunen

      Jan Vapaavuori
      Pääministeri

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Jan_Vapaavuori

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Alexander_Stubb

      Alexander Stubb
      Pääministeri

      Kilpailu on kovaa, paras voittakoon, mikä se oli se kysymys?

      Sallitko sinä kauneusleikkaukset miss-suomi kilpailussa?

      Kuka sitä nyt valvoo tai miten sitä valvotaan että ei ole käynyt tai kauneusleikkauksessa, miten sitä tulkitaan, kävin kampaajalla, leikkasin hiukset niin ja se vastaus:

      Sallitko sinä kauneusleikkaukset miss-suomi kilpailussa?

      En

      Sanotko vielä vastauksen uudelleen.

      En salli

      Mitä sanoit?

      No käykää leikkauksessa ennen kisoja sitten, mutta vain yhdessä leikkauksessa.

    • missplastic

      Voisihan koko missin valmistaa muovista/silikonista, lähetys rahtitavarana miss maailma kisoihin olisi myös halvempaa. Sivutuotteena tulisi myös helpompi kloonattavuus, joten vaikka joka ainoaan kissanristiäiseen voitaisiin lähettää edustajaksi aito missi. Voisihan se käydä myös vaimon korvikkeesta, mikäli se olisi anatomisesti riittävän laadukkaasti valmistettu ja sisältäisi kaikki mahdolliset liitännät. Ehdottaisin, että näitä klooneja valmistettaisiin tasapuolisuuden vuoksi koko jääkiekkojoukkueelle, jottei kenellekkään tulisi paha mieli.

      • missplastic

        Köyhiä varten voitaisiin valmistaa halvempi malli, mistä on poistettu kaikki epäoleellinen. Tätä versiota missä olisi pelkkä alapää, voitaisiin myydä huomattavasti havemmalla, vaikka täyttäisi kaikki vaimolta vaadittavat ominaisuudet.


    • antti rokka

      Hyvä luoja mitä kirjoitusta!
      Kenen mielestä tällaista tekstiä suoltaa täysijärkinen?
      Kuka ihminen kilpailisi kauneudesta?
      Kuka todella ymmärtää mitä kaneus edes on?
      Vastaus on helppoa, mies naisesta ja nainen miehestä.
      Erehdyin katsomaan viidakontähtösiä hetken tänään ja myötähäpeä oli valtava.
      Miten joku voi olla noin tyhmä saadessaan edes hetken huomiota?
      Muutama vuosi ja koko kroppa ja maine on mennyttä.
      Jos luet tätä nuori nainen, niin takaan sinulle, että olemalla oma itsesi löydät kaltaisesi ja mahdollisuutesi onnelliseen elämään ovat hyvät!

      • Kauneuden ammattilai

        "Kuka ihminen kilpailisi kauneudesta?"

        Ainakin minä ja moni muu, osanottajista ei ole pulaa. Minulle on tehty rinnat ja takapuoli, lisäksi huuliin on laitettu täytettä. Tietysti myös rakennekynnet ynnä muu vastaava löytyy. Olen lähitulevaisuudessa myös menossa vaginoplastiaan. Rikas mies on auttanut pärjäämään kauneusalalla, ja olenkin pärjännyt kisoissa.


      • KALLE KELLO
        Kauneuden ammattilai kirjoitti:

        "Kuka ihminen kilpailisi kauneudesta?"

        Ainakin minä ja moni muu, osanottajista ei ole pulaa. Minulle on tehty rinnat ja takapuoli, lisäksi huuliin on laitettu täytettä. Tietysti myös rakennekynnet ynnä muu vastaava löytyy. Olen lähitulevaisuudessa myös menossa vaginoplastiaan. Rikas mies on auttanut pärjäämään kauneusalalla, ja olenkin pärjännyt kisoissa.

        Toivottavasti joudut leikkauspöydälle ihan oikean sairauden takia (jokaisella varmasti edessä joskus). Minusta sinunlaisillesi pitäisi tehdä täysi kartoitus yläkertaan. Onko kiva olla tyhjäpäinen bimbo, jonka ainoa saavutus elämässään on "kauneus", koska te ette ole kauniita vaan suorastaan kuvottavan näköisiä kiristettyine ihoinenne, turpeine huulineen ja ylisuurine tisseinenne. Olette oksettavan näköisiä, rumia. Kukaan normaali mies ei muuta teistä haluakaan, kun purkaa paineet -paitsi jääkiekkoilijat, mutta hekin ovat saaneet niin paljon tällejä että sovitte oikein hyvin keskenänne yhteen.


    • 8+10

      Miksei misseiltä poisteta aivoja ja laiteta silikonia tilalle? Aivojen vuoksihan ihmisellä on sille persoonalliset ilmeet, käyttäytyminen jne. Jos otettaisiin aivot pois, niin saataisiin kaikista tekohymyileviä vahanukkeja.

      Muutenkin misseys näyttää nykyään olevan sitä, että pitää olla irtoripset, meikit viimeisen päälle jne.

      Eihän alta enää erota, kuka on oikeasti kaunis.

      • KALLE KELLO

        Persoonallisiahan noista ei saa tekemälläkään, pelkkä suu (huulet) on niin turpeina täytettä, että kaikilla on huulet törröllään.. siksi tuolla jo aiemmin kirjoittelin, että millähän nuo kuvatukset voisi laittaa "paremmuus" järjestykseen.. No mitäs me tässä murehditaan noita silikonibimboja.. Kun tai paremminkin jos ne edes koskaan aikuistuu, niin sittenpähän näkevät jäljet ruumiissaan, mutta toivottavasti hoitavat korjaukset omilla rahoillaan eikä veronmaksajien rahoilla. Tähän pitäisi paskalandian hallituksen puuttua, että kaikki mitä teetät itsellesi (ei koske vamman saaneita, syntymävamman saaneita tai muuten sairaita/sairastuneita) vaan niitä, jotka ehdoin tahdoin leikkuuttavat itseään, niin itse maksavat ja korjaukset itse, ei sentin senttiä verorahoja.


      • Persoonallisuutta
        KALLE KELLO kirjoitti:

        Persoonallisiahan noista ei saa tekemälläkään, pelkkä suu (huulet) on niin turpeina täytettä, että kaikilla on huulet törröllään.. siksi tuolla jo aiemmin kirjoittelin, että millähän nuo kuvatukset voisi laittaa "paremmuus" järjestykseen.. No mitäs me tässä murehditaan noita silikonibimboja.. Kun tai paremminkin jos ne edes koskaan aikuistuu, niin sittenpähän näkevät jäljet ruumiissaan, mutta toivottavasti hoitavat korjaukset omilla rahoillaan eikä veronmaksajien rahoilla. Tähän pitäisi paskalandian hallituksen puuttua, että kaikki mitä teetät itsellesi (ei koske vamman saaneita, syntymävamman saaneita tai muuten sairaita/sairastuneita) vaan niitä, jotka ehdoin tahdoin leikkuuttavat itseään, niin itse maksavat ja korjaukset itse, ei sentin senttiä verorahoja.

        Tuo on kyllä totta, luomuna naiset ovat persoonallisempia ja erottuvat toisistaan. Mutta leikeltynä ovat kaikki aika samanlaisia. Tietysti ripsien pidennykset, hiusten, kulmakarvojen ja ripsien värjäykset, ym. on nykyäänkin sallittua. Joten täysin luomuja ei taida juuri kukaan olla?


    • KALLE KELLO

      Miksi suotta. Kauneimmat tytöt ei edes lähde missikisoihin. Ne on näitä 13:ta tusinaan mahtuvaa tavalllisen näköistä tyttöä jotka on vuodesta toiseen tyrkyllä. Joku noista tavallisen näköisistä valitaan ja lähetetään TAAS "voittamaan" universumit. Kaikki lehdet ja toosat mainostaa kuinka suomityttö on kärkisijoilla ja tulee varmasti kolme n parhaan joukkoon ja sitten se tytöntyllerö jää häntäpäähän ja kotiin tullessaan ilmoittaa "en mä olisikaan halunnut voittaa".. No senjälkeen sitten mennään tissien isonnukseen, huulien täyttöön jne ja isketään jääkiekkoilija, ainakin seiskassa on ura taattu. Ja ne kauneimmat tytöt jatkaa talllomistaan kaduilla.

    • Elämä.

      Jouduin autokolarin takia leikkaukseen.Olen joskus miettinyt kauneusleikkausta mutta en enää päivääkään.Kivut olivat sietämättömät ja arvet tottakai jäivät, sanovat muut mitä tahansa.Elämässä meni muut arvot edelle "turhuuksien". Ystävilläni on silikoneja ym. leikelty vartaloon mutta todellisuudessa kauneus lähtee oman pään sisältä, ei pornoteollisuudesta.Mielestäni petolinnun perseestäkin saa kauniin leikeltynä mutta kaikki eivät synny kauniina siksi en sallisi.

    • perhanan

      missikisat... eikö meidän lajillamme ole tärkeämpiäkin ongelmia kuin se kenen maata edustava reikäpää bimbo on kaunein? Siinäpähän vietätte sivilisaationne kuolinkouristuksia...

    • Vain luomuja voi friiduiksi kutsua. Muut sotamaalatut ja pumpatut sopivat villisikojen karsinaan.

      • Tarzani

        Tai viidakontähtösiksi!


    • Missiksi minäkin?

      Noh ei kai kestä vaan edellleenkään tulisi missiä pelkällä kauneuskirurgialla, esim. pituuteen ei kai voi vaikuttaa? Muuten voi tietysti aika pitkälti muokata ulkonäköä, mutta onko siinä järkeä? Kuka vaan voi osallistua missikisaan, jos on vaan varaa ja halua leikellä itseään. Miksei samantien vaan tehdä jotain nukkeja ja pidetään niillä missikisat? Tai missikisat muutetaan kirurgien kisaksi. Vois olla ennen ja jälkeen kuvat että kellä missukalla on parhain muodon muutos.

      Ei kannusteta nuoria ihmisiä leikkeleen itseään. Niissä leikkauksissa on riskinsä.

      Jos ei luomuna pärjää niin pysyköön pois missikisoista. Kaikista ei ole missiksi.

      • miss missi missee

        missinä aidoimmillaan maidoimmillaan hajuineen ja kaikkineen ...


    • utelias1

      Sallisin misssuomi.fi -sivuston poistamisen kokonaan. Vieläkin siellä pyörii vuoden 2014 ehdokkaista vain yhdeksän neidon kilpailukuva vai onko joku diskattu pois tässä vaiheessa kun kaikkien kymmenen neidon kuvaa ei esitetä?

    • Anonyymi

      On se kyllä voi jumalauta, nykypäivänä kun ei sais ottaa paineita ulkonäöstä niin sitten järjestetään jotkut vitun missikisat ja siellä sitten valitaan suomen "kaunein" vaikka ei siellä ole läheskään kaikki suomalaiset joten se ei voi olla koko suomen, se voi olla vaan sen joukon, kukaan ei ole täydellinen ja ulkonäköä on turha leikkauttaa jotta kaunistuisi koska se ei ole enää luonnollinen kauneus, se on feikki kauneus.

    • Anonyymi

      Onhan Essi Unkurilla leikattu naaman lisäksi myös sukupuoli.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti kannatan paranneltujen naisten osallistumista missikisoihin. kauneudesta kun on kyse niin jos (ja kun) se leikelty ja täytelty nainen on kauniimpi kuin luomu niin miksei voisi osallistua?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe