Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Halukas nainen, mies ei..

Rakastunut siitä huolima

Olemme noin nelikymppinen nuorekas ja näyttävä pari, joilla yhteiseloa on takana vasta parin vuoden verran, josta uusperhearkea eletty noin vuosi, tosin nuorista enää yksi yläasteikäinen asuu kanssamme. Kaikki on ollut tässä suht tuoreessa suhteessa niin hitsin hienoo ja ihanaa! Nautin suunnattoman paljon mieheni minulle antamasta huomiosta ja viihdymme erittäin hyvin yhdessä. Meillä on hyvät työt, asunto ja kaikin puolin elämä ja pakka kunnossa. Mutta, uskomatonta mutta totta! Mieheni haluaa minua seksuaalisesti harvoin! Siis minun mielestä harvoin, ehkä kerran kaksi kahden viikon aikana. Teen aloitteita silloin tällöin, en halua tyrkyttää koko ajan itseäni, mutta ei ne johda mihinkään, mieheni vastaa aina jollain syyllä.. Meinaan itse välillä pakahtua näiden halujen kanssa ja haluan nimenomaan häntä, joten muualta en lähde mitään etsimään. Oon miettinyt ja joskus kysynytkin, että onko minussa jotain vikaa, kun ei hän halua, mutta kuulemma ei, ei vain aina jaksa.. Kun liikumme yhdessä, huomaan ihmisten meitä katsovan ja vaikka itse näin sanonkin, niin en ihmettele. Hän vaikuttaa olemuksellaan ja käytöksellään viriilille miehelle, joskus jopa ärsyttää kun hän naisia tuijottaa. Eli kyllä pään sisällä tapahtuu, mutta ei käytännössä. Oon ikäni harrastanut urheilua ja harrastan edelleenkin aktiivisesti. Itsestä ja kropasta huolta pitäminen on kunnia asia, samalla nollautuu hienosti pääkoppakin! Saan kyllä usein häneltä kehuja tästä ja paljon hyväilyjäkin, mutta p***kele kun ne ei johda mihinkään!
Alan epäillä pian, että hänellä on oman itsensä/kalunsa kanssa ongelmia tai sitten se seksi haetaan jostain muualta.. Oon niin rakastunut häneen ja haluan elää vaikka lopun elämäni hänen kanssaan, mutta rakastelua haluaisin paljon enemmän.. 3-5 krt/vk ois loistava juttu! :D
Ei tyypillinen tarina ehkä näillä sivuilla. Mitä te tekisitte? Minun on varmaan dildo kaivettava taas tänään kaapista..

15

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Santtuliini

      Ole onnellinen, kun sinulla seksiä noinkin usein..Terveisin sellainen kerran vuoteen saava.Juu leluja on käytettävä ei muuten tule mitään pettäjäksi kun ei haluja.. vaik muuten haluja..

    • yhjdjydhsyhsrh

      1. PYRI YMMÄRTÄMÄÄN ASEKSUAALIA
      - Haluttomuuteen voi liittyä esim. pelon tunteet. Kysy kumppaniltasi, miksi häntä ei haluta. Onko hänelle sattunut joskus jotakin ikävää seksiin liittyen?
      - Aseksuaalisuus on harvinaista, mutta normaalia, kuten esim. vasenkätisyys.

      2. ÄLÄ PAINOSTA ASEKSUAALIA SEKSIIN
      - Painostaminen, pakottaminen ja valitus voivat entisestään lujittaa aseksuaalin haluttomuutta ja pelkoa seksiä kohtaan.
      - Omia halujasi voit purkaa yksiksesikin, esim. seksilelujen avulla.
      - Mikäli aseksuaali haluaa omasta tahdostaan yrittää seksiä kanssasi haluttomuudestaan huolimatta, kuuntele häntä ja etene varoen. Yritä tehdä hänen olonsa mukavaksi kehumalla häntä ja kysymällä, mikä on hänelle ok että tehdään.

      3. OSOITA HELLYYTTÄ ASEKSUAALILLE
      - Vaikka aseksuaali ei seksiä kaipaa, hän saattaa silti haluta hyvinkin paljon muunlaista läheisyyttä kumppanin kanssa.
      - Kun istutte sohvalla tai makoilette sängyllä, mene kunnolla hänen viereensä ja liikuta sormeasi hiljaa hänen ihoaan vasten.
      - Piristä häntä esim. lähettämällä hänen työpaikalleen kukkia, tai lähetä viesti jossa kerrot rakastavasi häntä.

      4. SEKSITÖN SUHDE vs ERO?
      - Mieti, onko seksi sinulle se tärkein asia suhteessanne. Jos on, sinun täytyy keskustella siitä kumppanisi kanssa, ennen kuin päädyt tekemään mitään ratkaisuja eron suhteen. Kumppanisi ei ole valinnut aseksuaalisuuttaan, sille ei voi mitään, kuten et sinäkään voi sille miteen että haluat seksiä.
      - Parisuhdeterapiasta voi saada hyviä vinkkejä parisuhteen elvyttämiseen ja kumppanin ymmärtämiseen.

    • MakingLoveIsPerfect

      Mulla oli tollanen mies. Vain eka vuoden (alkuhuuma) harrastimme seksiä useamman kerran viikossa. Sitten...hän ei enää halunnutkaan. Eikä oikeestaanmuutakaan läheisyyttä. Tulin torjutuksi monesti. Kokeilin vaikka mitä keinoja...Se oli ihan kamalaa. Ulospäin olimme ns.näyttävä pari, kukaan ei varmaan olisi edes uskonut tilannetta.

      Hellyyttä ja läheisyyttä ei muutenkaan ollut, jos en itse lähestynyt häntä. Hän teki aloitteita seksiin ehkä 2-3kertaa vuodessa...ei helkkari että se tuntui minusta loukkaavalta. Ja ei suostunut puhumaan asiasta/hakemaan apua. Erohan siitä tuli. Tämä tunnekylmyys ja haluttomuus alkoi tulla esiin vasta noin 5v.kohdallla suhteessamme. Ja jatkui melkein saman verran eroon asti. Puhumattomuutta oli jo aiemmin. En nyt jälkikäteen enään jaksaisi noin kauan sitä elämää (kaikki ulkoiset seikat olivat perfect, lapset, koti, ulkonäkö jne) mutta mies ei halunnut antaa mitään itsestään minulle. Puolisolle. Oli vaikea hyväksyä sitä. Vieläkin on joskus, olisin halunnut muutosta. Hän ei halunnut. Yksin ei voi olla suhteessa...tsemppiä sulle.

    • ei kiitos

      Osui niin kohdalle. Ihan kun omasta elämästä. Vaikka kuinka yrittää/jättää yrittämättä mitään ei tapahdu. Keskustelukaan ei tuota toivottua tulosta. Menettää naiseuttaan tällä selibaatilla. Pahinta on, kun näkee toisesta et välttelee kokok asiaa.

    • muija83

      Itsekkäitä miehiä.. onko nykyajan miehet vaan nii lusmuja.. en ymmärrä tätä, yllättävän yleistä kun lukee tätä palstaa..mikä hel...tti nykyajan miehiä vaivaa..???

      • voimeitä

        Ihan samat kuviot täällä. Viisi vuotta suhdetta ja seksiä kaksi kertaa viimeisen vuoden aikana. Minä 50 ja mies 42v. Riipivää ja epätoivoista. Mikään ei ole auttanut, toinen ei vaan halua. Ja, kun menen ulos, lähes joka kerta saisin, jos haluaisin. Mitä tehdä? Pikkuhiljaa lienee helpompaa luovuttaa, mutta kun en eroakaan haluaisi. Läheisyyden puute tappaa, itku tulee..


      • mekkk

        Ihmeellisiä miehiä teillä on kun itse jo 54v ja harrastan naiseni kanssa seksiä 2-5 kertaa viikossa ja yhdessä oltu jo yli 25v ja samalla määrällä menty kokoajaan ja nuorempana tehtiin sitä välillä 3 kertaa päivässä.


      • vanhatvarikset
        mekkk kirjoitti:

        Ihmeellisiä miehiä teillä on kun itse jo 54v ja harrastan naiseni kanssa seksiä 2-5 kertaa viikossa ja yhdessä oltu jo yli 25v ja samalla määrällä menty kokoajaan ja nuorempana tehtiin sitä välillä 3 kertaa päivässä.

        Ai, se on oikein harrastus.


      • mekkk
        vanhatvarikset kirjoitti:

        Ai, se on oikein harrastus.

        Aivan oikein että seksi on hyvä harrastus ja keho ja mieli tykkää.


    • hundai

      olen 59v. ja haluaisin joka päivä mut vaimo ei .ei ainaskaan 20 v. onneks on terveet kädet ja vilkas mielikuvitus. no onhan toi salarakas

    • Kyselepä

      Jos naisia tuijottaa, niin ehkä sillä on salarakas? Keskustele miehesi kanssa ja kerro että otat toisen. Saat jonkin reaktion. Voit myös ehdottaa miehelle potenssilääkkeitä. Jotkut miehet haluaa erikoisempia juttuja, ja keskustellen ne tulee esiin. Paitsi, jos miehesi on pinttynyt valehtelija, sellaisen kanssa ei pärjää, koska se ottaa vain kaiken muttei anna sulle mitään.

    • mekkk

      Sanoppa miehellesi että voisi hommata potenssilääkkeitä niin rupeaa hommat toimimaan jos muuten ei kiinnosta tai sitten miehesi tekee jotain muuta seksin sujteen.

    • lapsellistavinkumista

      Järkevämmät miehet pitää päänsä sisällä muutakin kuin toisen alakerran rassammista, tajuatteko te akat mitään el'ämästä!

      hommatkaa akkukone ja siihen parin tuuman banaani niin pääsette vaivoistanne.

    • onkovierasnainenjo

      Oletko koskaan kysynyt, miksi on eronnut edellisestä suhteestaan? Onko käyttäytynyt samoin edellistä puolisoaan kohtaan? Mulle vaan tulee mieleen, että hänellä on joku toinen nainen kiikarissa. Kyllästynyt sinuun?

    • täällä sama juttu,,vaimoa ei kiinnosta seksi kun taas itse hyvinkin viriili tapaus,tiiä mitä pitäs tehdä kun jaksais aina tumputtaakkaan,,, :(

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe