Kun kirjaudun g-mailiin, se on ok, mutta kun kirjaudun ulos jää käyttäjätunus näkyville ellei sitä erikseen poista: poista...klikaa X......valmis.
Minusta tämä on ikävää etenkin kun on useita käyttäjiä.
Olisiko mahdollista muuttaa "vanhaan" tapaan tai jopa niin, että kättäjätunnus lähtisi samalla kun kirjautuu ulos
Minusta tämä on ikävää etenkin kun on useita käyttäjiä.
Olisiko mahdollista muuttaa "vanhaan" tapaan tai jopa niin, että kättäjätunnus lähtisi samalla kun kirjautuu ulos
Vastaukset 1
Vanhimmat
Poistamalla selaustiedot aina surffailun jälkeen tai käyttämällä yksityisyys tilaa selaimessa.