Oulusta Kreetalle

minä vaan

Lentääkö mikään yhtiö enää Oulusta Kreetalle? Ainakaan Finnmatkat ei, eikä pikaisella googlettamisellakaan löytynyt.

9

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kreetan matkaaja

      Apollomatkat lentää. Viime kesänä kävimme heidän järjestämällään reissulla Kreetalla, ei ole valittamista, uusi matka jo varattu tulevalle kesälle :)

    • minä vaan

      Katos hemmetti, niinpä lentää. Saako kysyä, missä hotellissä olitte viimeksi? Olitteko tyytyväisiä?

    • minä vaan

      Eivät lennä heinäkuussa.

      • Haniotikos

        Hei, Lomamatkat lentää heinäkuussa Oulusta yhden suoran lennon Kreetalle Haniaan, 28.7. 7 pv klo 8:00 lähtö. Oli vielä paikkoja. Toinen suora lento on 13.10.; muita ei ole.


    • Kuurankukka1

      Apollomatkat ihan hyvä matkanjärjestäjä samoin Aegean Airlines lentoyhtiönä..Plataniaksessa ainakin Ideal Beach hotelli hyvää keskitasoa. Ihan rannalla,siistit huoneet ja ystävällinen palvelu.Me myös tulevana kesänä Apollolla Kreetalle Agia Marinaan Menia hotelliin.

    • Haniotikos

      Hei, Lomamatkat lentää heinäkuussa Oulusta yhden suoran lennon Kreetalle Haniaan, 28.7. 7 pv klo 8:00 lähtö. Oli vielä paikkoja. Toinen suora lento on 13.10.; muita ei ole.

    • Kesällä Kreetalle

      Hei,

      Kiinnostaisi myös lennot Oulusta Kreetalle Apollomatkoilla. Mikä Kreetalla on sellainen paikka, jossa on hyvät hiekkarannat, ei ole kamalaa tungosta joka paikassa, mutta kuitenkin ruokapaikkoja löytyy? Onko kenelläkään kokemuksia tuosta Plataniasta, millainen se on?

      Entä onko Kreetalla jo ihan kunnolla lämmintä touko-kesäkuun vaihteessa?

      • sydän jäi

        Ei Plataniaksessa olekaan ihan "resuja" hotelleja. Varsinkin rannalla olevat ovat kohtuullisia. Rannat Plataniaksessa ovat hiekkarantoja. Hiekkarantoja riittää melkeinpä Haniaan asti, eli kilometrimitalla. Miinuksena voisi olla se, että aallot ovat joskus isoja (mutta uimataitoiselle se on vain plussaa kun isot aallot vat mukavasti.
        Apollolla lennettiin viime kesänä toukokuussa ja syyskuussa Oulusta Haniaan. Ei mitään valittamista.
        Noista Apollomatkolla nyt olevista hotelleista suosittelisin Meniaa. Se on rauhallinen, vaikka on iso. Lisäksi se on keskeisellä paikalla kun keskusaukio on ihan lähellä.
        Ruokapaikkoja on pääkatu ihan täynnä. Mutta käykää ainakin kerran vanhassa yläkylässä. Siellä on ASTREA-niminen taverna. Menkää vasta yhdeksän jälkeen... silloin on Ouzo-time ;)
        Yläkylään ja astreaan pääsee keskusaukion Hanian puoleisesta päästä. Nousette katua ylös niin pitkälle kuin pääsee. Oikealle jää kirkko. Ohitatte matkalla keskellä katua kasvavan valtavan puun. Yläkylässä ASTREAn pihalla odottaa Dimitri. Hän ilahtuu ikihyviksi kun kuulee suomalaisen tevehdyksen "terve",


    • Suosittelen

      Hyvät kokemukset Apollomatkoista viime vuoden Plataniaksen reissulta. Oltiin elokuun 16.-22 pv hotelli Gerationis Beachilla all inclusive-paketilla. Ei voi kuin suositella! Kerran käytiin Haniassa, muutoin riitti hyvät puitteet hotellilla, ranta ja sopivasti elämää kylässä jos sellaista kaipasi. Tänä vuonna lähdetään touko-kesäkuun vaihteessa samoille seuduille, oletettavasti lämmintä on jo silloinkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe