Hankkikaa ihmiset kunnon autoja!

Ladailijamiekkonen

Liikenteessä kun menen, olen kaikin puolin rauhallinen ja kohtelias kanssa-autoilijoita kohtaan. Nyt on kuitenkin sen sortin pakkaset menossa, että ihan pakko purkautua edes tällä palstalla.

Hankkaa nyt herranjestas ihmiset kunnon autoja eli Ladoja. Ei ne teidän räppänät käynnisty eikä pysy teillä täällä arktisessa ilmastossa. Lada se on sen sijaan tehty kestämään Siperiankin pakkaset.

Itselläni on Ladan takaluukussa vakivarusteina käynnistyskaapelit ja hinausköysi. Niitä käytän tuon tuostakin länsäräppänöille apuvirtaa antaessa, ja tien päälle hyytyneitä räppänöitä hinatessa.

On se nyt kuulkaa sillä lailla, että rajansa kaikella. Olen mukava mies, mutta kun vähän joka kadun kulmassa saa olla auttamassa räppänää, jonka hilavitkuttimet on solmussa, ja milloin mikäkin vitkutin pettänyt, niin alkaahan se jo vähempikin tympiä. Eilenkin annoin marketin pihalla apuvirtaa räppänään, jossa ei herranjestas omistaja edes löytänyt akkua! Heppoisista osista kyhätty"moottori" oli pitänyt räppänässä peittää muovimaskin alle, ettei asiakas näkisi kamalaa totuutta.

Nyt siis räppänistit mars mars vaihtamaan laatuautoon! Ladan kun hommaa, eli parhaaseen vaihtaa, niin ei haittaa pakkaset eikä pikkutöyssyt tiessä! Perskules!

7

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ladafever

   Niin totta taas. Tähän on helppo yhtyä. Minullakin hinausköysi ja apukaapelit ovat olleet kovassa käytössä kun länsitekeleitä on hinattu ojista ja annettu virtaa täysin jäätyneisiin akkuihin. Onneksi Ladassa kaikki ominaisuudet puoltavat turvallista ja mukavaa talviautoilua.

  • Kanto.

   Sama homma täälä päin, eipä ole saanu nukkua rauhassa oikeastaan yhtään yötä kun on pitäny lähtiä auttaan länsilaatuautoilijoita ties minne. Olen varoitellu heitä lähtemästä liikkeelle kun autot ovat mitä ovat niillä. Sanovat että kun automainoksissa silloin kerrottiin että ovat hyviä ja on jos mitä apuvälineitä, peruutustutkakin löytyy ja kysyivät on Ladassa sellaista. Kerroin että mitä minä sillä teen näänhän minä takalasista ja peileistä mitä takana on.
   No kun on auttava mieli niin onkai sitä autettava pulaan joutuneita silloin kun apua pyydetään.

  • BMW vaihtoon

   Oli toverilta selkeä ja rehellinen kirjoitus! Räppänän kanssa paljon ongelmiin joutuneena lienee viisainta noudattaa viisaamman neuvoa. BMW vaihtoon ja Lada tilalle!

  • lada 1600

   Löytyihän se ensimmäinen järkevä bemukuski,elämäsi on tämän jälkeen pelkkää juhlaa.

  • lörssen

   Bmw kuskien märkäuni,päästä ajelee Ladalla.

  • Ladanjet
   • jörgenssen

    "länsiautoja on tiet täynnä, ladoja ei näy missään."
    Totta on,muutaman asteen pakkanen on ne sinne hyydyttänyt.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2683
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2309
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   97
   1136
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   771
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   731
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   678
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   225
   651
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   33
   614
  Aihe