Ystäväpariskunnasta tarttui vauvakuume

Hyvät ystävät

Oli äärettömän herttaista ja suloista, että saattoi oman vaimon lisäksi yhtyä toisen vaimoon ja antaa muiden kokea saman ihanuuden. Jarkko ja Päivi tulivat taas meille. Päivi riisui heti hameensa ja avasi minulle nätin vittunsa. Rita oli jo tietysti ilman hametta ja avasi kiihottuneen vittunsa Jarkolle. Rita oli niin kiihottunut, että arvasi tuoda patjat eteiseen, kun sängylle olisi ollut liian pitkä matka.

Vaikka olimme yhtyneet usein, olimme kuin yhtyisimme ensimmäistä kertaa. Emme voineet ajatellakaan esileikkejä, vaan laukesimme heti kohta tyttöjen sulovittuun samalla kuin tytötkin.

Heti yhdynnän jälkeen kerroimme Päiville ja Jarkolle, että olimme saaneet heiltä vauvakuumetartunnan. He olivat jo mökkimatkalla kertoneet haluavansa vauvan ja olimme jo miettineetkin, että se tulisi tarkoittamaan toistaiseksi yhdynnän loppua toisen tytön kanssa, mutta ei estäisi muuta seksiherttailua.

Mietimme asiaa uudestaan, kaikki muu olisi kuitenkin sallittua. Tuskin olisimme voineetkaan kieltäytyä kaikesta seksi-ihanehtimisesta, mutta heti kun pojat tuntisivat laukeamisen olevan lähellä, heidän tuli työntää kyrpänsä oman vaimon emättimeen. Ei myöskään kannattanut laueta "hukkaan", sillä se olisi heikentänyt raskauden todennäköisyyttä.

Mökillä tytöt olivat syöneet pillereitä tällä kierroksella kaksi viikkoa, nyt oli siis kolmas ja sitten tulisi pilleritön ja kuukautiset. Voisimme olla tapamme mukaan vielä kuukautisviikolla suloyhdynnässä toisen puolison kanssa, mutta sitten ei enää alkaisi uutta pillerinsyöntiä.

Suunnitelmat kiihottivat meitä niin, että tunsimme taas tarvetta yhdyntään, nyt myös esileikkeihin. Suutelin, nuolin ja imin Päivin herttaisia elimiä ja lopulta panin kyrpäni hänen vittuunsa. Samoin näyttivät toisetkin tekevän. Lopulta pitkän ajan jälkeen he laukesivat ja pian sitten mekin. Tuntui niin ihanalta, että taju pyrki pakenemaan, vaikka tiesimme, että tämä ei vielä ollut viimeinen kerta ennen raskaaksituloa.

Tytöt keittelivät alapää paljaana, tällä kertaa teetä, ja jatkoimme juttelua vauvakuumeen vallassa. Katselimme toistemme herttaisia vaimoja ja heidän suloista vittuaan. Tunsimme ylimaallista lämpöä, että olimme löytäneet niin suloiset tytöt vaimoiksemme.

Teen jälkeen asetuimme vielä istualtaan juttelemaan sängyn päälle. Tytöt sormettivat hiljalleen klitoristaan ja avasivat välillä molemmin käsin nätin vittunsa. Meillä olisi ollut teoreettisempiakin keskustelunaiheita, mutta vauva-asia voitti.

4

4298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät ystävät II

      Tapasimme toisiamme ja yhdyimme vielä muutaman kerran, kunnes tuli viimeinen yhdyntä. Se tapahtui tietysti kuukautisviikolla, mutta emme antaneet ennenkään kuukautisten olla esteenä. Paremminkin se toi vain pientä piristystä, kun kalu ja tyttöjen elimet olivat aivan punaisena verestä. Mutta yhdyntä oli muuten latautunut. Tiesimme, että tulevalla kierroksella ei välttämättä tärppää, mutta nyt joka tapauksessa alkoi yrittäminen.

      Yhdynnän aikana mieli oli jo tulevassa. Meidät oli todellakin vallannut pahanlaatuinen vauvakuume.

      Vauva-asia yhdisti meitä lisää, ja huomasimme, että mehän kävimme joka päivä toistemme luona. Keskinäinen seksiherttailu sujui paremmin kuin olimme arvanneetkaat. Harrastimme toistemme vaimojen kanssa kaikkea, mutta kun tunsimme laukeamisen olevan lähellä, työnsimme kyrpämme oman vaimon sulovittuun.

      Juttelimme usein vauvansaannista, mutta tietysti meitä myös jännitti. Olihan mahdollista, ettei pelkästään joutuisi odottamaan tärppäämistä, vaan että sitä ei tulisi ollenkaan. Edessä olisi silloin ehkä lapsettomuushoidot. Sekin oli mahdollista, että vauvaa ei tulisi ollenkaan. Yritettäisiinkö silloin adoptiota. Näin pitkälle ei toki tehty päätöstä, mutta sekin kävi meilessä.

      Molemmilta tytöiltä jäi seuraavat kuukautiset pois. Toivo heräsi. Teimme testit ja ne näyttivät, että tytöt olivat raskaana. Olimme vielä pari viikkoa ilman yhdyntää toisen tytön kanssa ja teimme uudet testit. Raskaana, molemmat!

      Rohkenimme jo olla toisen tytön kanssa yhdynnässä. Ei tietenkään olisi pitänyt, sillä olihan mahdollista, että olisi tullut keskenmeno ja uuden munasolun olisi hedelmöittänyt väärä mies. Täytyy myöntää, että hullujahan me olimme, mutta oli meillä myös voimakas halu yhtyä toisen puolison kanssa.

      Yhdyntä oli yhtä juhlaa. Oli todellakin mahtavaa työntää kalu Päivin emättimeen, kun tiesi, että hän odotti Jarkon lasta. Pitkitimme laukeamista niin kauan kuin suinkin pystyimme. Olimme aivan sekaisin kiihotuksesta. Laukeaminen oli niin kerrassaan voimakas, että lienemme hetkeksi menettäneet tajumme. Onnittelin Päiviä ja Jarkkoa ja he meitä. Jarkko ja Ritakin saivat aivan ihanan orgasmin.

      Vauvanodotus yhdisti meitä entisestään. Tytöt ryhtyivät heti (!) valmistelemaan vauvan syntymää. Laittoivat vauvanvaatteita ja tekivät hankintoja eivätkä juuri muusta puhuneetkaan kuin vauvoista. Joskus tuntui kuin miehet olisivat olleet vähän ulkopuolisia, mutta missään vaiheessa tytöt eivät tunteneet tarvetta olla antamatta vittuansa. Se oli yhtä yhdynnän juhlaa.

      Yhdyntä sai aivan uusia sävyjä, kun tyttöjen maha rupesi pyöristymään. Rita kertoi, miten suloiselta tuntui olla yhdynnässä Jarkon kanssa, kun samanaikaisesti maha oli pystyssä minun siittämäni lapsen takia. Niin tunsin minäkin. Oli aivan taivaallista työntää kalu Päivin herttaiseen emättimeen samalla kun Päivin maha oli suloisesti pystyssä Jarkon siittämänä. Mutta ei se tietysti pelkkään yhdyntään jäänyt. Kaikki mahdolliset seksileikit leikittiin, ja joka päivä, milloin heidän, milloin meidän kämpillä.

    • Hyvät ystävät III

      Muutenkin tytöt pyöristyivat kuin mahan kohdalta. Rinnat suurenivat ja rupesivat tihkumaan maitoakin. Oli söpöä nähdä, miten he molemmat tulivat niin äidillisen näköisiksi. Tyttöjen ei tietenkään tarvinnut neuvolassa sanoa, että olivat toisenkin miehen kanssa yhdynnässä, mutta sen he kysyivät, mihin asti ylipäänsä voi olla. Koska molempien raskaus oli sujunut täysin ongelmitta, neuvolalääkäri oli sitä mieltä, että yhdyntää voi harrastaa niin pitkälle, kuin se vain on teknisesti mahdollista.

      Vain viikko, pari, oli jo liian työlästä, mutta silloinkin saatoin käsilläni hyväillä Päivin sukupuolielimiä. Päivi asettui eteeni selälleen jalat levällään ja hyväilin hänen klitoristaan ja häpyhuuliaan niin kauan, että hän sai orgasmin. Rita pystyi hiukan kauemmin antamaan vittuaan Jarkolle, mutta sitten hekin turvautuivat samaan menettelyyn. Tytöt hyväilivät poikien kalun laukeamisen partaalle, mutta sitten pojat jatkoivat itse ja laukesivat tyttöjen kasvoille, rinnoille ja elimille. Missään vaiheessa ei tuntunut siltä, että jostakin olisi pitänyt luopua.

      No sitten piti kuitenkin, kun Päivi joutui sairaalaan synnyttämään. Se oli tyttö. Päivi oli sisällä kolme päivää ja Jarkko oli mukana synnytyksessäkin. Jarkko kävi meillä yksinänsä ja Rita hyväili hänelle orgasmin.

      Kun Päivi oli jo tullut sairaalasta, tuli Ritankin aika. Hänelläkään ei tullut mitään komplikaatioita. Olin mukana synnytyksessä. Nyt se oli poika. Koko asiaan meni taas kolmisen päivää. Kävin välillä toisten luona ja Päivi hyväili minulle orgasmin.

      Vauvojen syntymä muutti elämäämme paljon enemmän, kuin osasimme odottaa, vaikka olimme mielestämme varautuneet kaikkeen. Yllätys oli jo se, että vauvat tuntuivat aluksi pojista melko vierailta, mutta sitten ajan kanssa kiintymys kasvoi suunnattomaksi. Tytöillä ei ollut ihan tällaista vuoristorataa. Vauvan itku ja herääminen monta kertaa päivässä, oli yllätys, vaikka olimme muka siihenkin varautuneita. Mutta he varttuivat ja sen mukana tasaantuivat.

      Tytöt olivat jonkin aikaa tietenkin kykenemättömiä yhdyntään. Ei heiltä ollut seksihalut menneet, mutta olivathan he tietysti jonkin aikaa kipeitä. Molemmilta oli täytynyt leikata hiukan välilihaa auki ja sitten ommella, mutta mitään komplikaatioita ei tullut. Parantumista odotellessa tytöt suloisesti hyväilivät poikien kalua, milloin oman, milloin toisen miehen, ja pojat laukesivat tyttöjen kasvoille, rinnoilleja heidän vitullensakin. Ja pojat hyväilivät varovasti tytöt orgasmiin.

      Kun tytöt olivat parantuneet ja taas ruvenneet syömään e-pillereitä, jatkettiin seksiä entiseen tapaan, leikkiä ja yhdyntää milloin oman, milloin toisen puolison kanssa. Aivan suloista! Pakahduttavan ihanaa!

      Edessä olivat ristiäiset.

    • Hyvät ystävät IV

      Ristiäisissä ei ollutkaan paljon miettimistä. Koska kuuluin ortodoksiseen kirkkoon, päätimme jatkaa perinnettä ja kastattaa poikamme ortodoksiksi, vaikka olisimme voineet toimia toisinkin. Niin pian kuin tenavat olivat syntyneet, tilasimme ortodoksisen seurakuntasalin juhlaa varten ja luterilaisen papin Päivin ja Jarkon tenavaa varten elokuun aluksi.

      Ortodoksisen lapsen kummeista ainakin yhden tulee olla ortodoksi. Kehitimme sellaisen minun suvustani. Muutenhan oli tietysti selvää, että olisimme toistemme tenavan kummeina. Päivi ja Jarkko hankkivat kolmannen kummin Päivin suvusta ja niin kummallakin tenavalla oli yhtä paljon kummeja, siis kolme.

      Ortodoksinen kirkko oli juhlava ympäristö kastejuhlalle. Mahtoi luterilainenkin pappi katsoa vähän kateellisesti. Tytöt olivat
      jo aikoja sitten tulleet sille kannalle, että juhlat tuntuivat juhlallisemmilta, jos he ovat hameasussa ilman pöksyjä.

      Talvella he ottivat liiat vaatteet pois vessassa ennen juhlien alkua, mutta nyt oli kesä, joten he eivät olleet alushousuja laittaneetkaan. Eihän sitä muut tienneet kuin me, mutta ehdottomasti täytyy sanoa, että paljasvittuisuus on suorastaan välttämättömyys juhlittaessa.

      Olimme kutsuneet perinteiset lähisukulaiset ja tuttavat. Aloitimme tapaamalla meidän kämpällä. Siellä olin sukupuoliyhdynnässä Päivin ja Jarkko Ritan kanssa. Menimme sitten kirkolle, jossa kutsuväki ja papit odottivat meitä. Poikamme sai ortodoksisen tavan mukaan vain yhden nimen, Johannes. Tytöstä tuli Mira Pamela.

      Pyysimme molemmat papit seurakuntasalille ja lausuimme kutsuväen tervetulleeksi kahville. Ei meillä tietenkään ollut ohjelmaa, mutta lasillinen sampanjaa tai Pommacia tietysti kohotettiin. Sitten seurusteltiin. Jotkut siinä saivat ystäviäkin, sillä vietimme ensimmäisiä juhlia, joissa oli kummankin parin sukulaisia.

      Hyvinhän se meni. Emme tosin olleet muuta odottaneetkaan. Emme jännittäneet etukäteen niinkuin häissä. Siirryimme sitten Päivin ja Jarkon kämpille, jossa koimme suloistakin suloisemman yhtymisen toisen puolison kanssa. Tuntui kuin joku olisi suunnitellut onnemme, niin täydellinen se oli.

    • Hyvät ystävät V

      Kutsuimme Johannesta käytännossä Jussiksi ja Miraa Miraksi. Kun tapasimme jatkossa ystäväpariskuntaa, emme voineet tietenkään tehdä Miraa ja Jussia olemattomiksi, joten heidän ollessaan pieniä, joko minä ja Päivi tai Jarkko ja Rita jäivät heitä toiseen huoneeseen hoitamaan, samalla kun toiset saivat rauhassa yhtyä ja harrastaa muita seksileikkejään toisessa huoneessa.

      Joskus, kun olimme viikonloppua viettämässä ystäväpariskunnan kanssa, Mira ja Jussi saattoivat nukkua yhtäaikaa, jolloin saatoimme yhtyä toisen puolison kanssa ja katsella samalla, kuinka oma puoliso nautti yhdynnästä toisen kanssa.

      Keskustelimme heti kohta vauvojen syntymän jälkeen, ettemme tule kertomaan tenaville seksiasioista vasta sitten, "kun he ymmärtävät, mistä on kysymys". Tällä opilla on lyhyet jäljet, sillä sitten kun vanhemmat toteavat, että nuoret ymmärtävät, on jo liian myöhä ja vanhemmilta jää koko seksiasiat kertomatta.

      Vahinko ei sinällään ole tiedollinen. Nykyisin on netit, kuvalliset seksioppaat, koulut ja artikkelit. Nuorten tietämys tuskin kokee kovia kolauksia, mutta heille jää käsitys, että seksistä puhuminen - varsinkin omien vanhempien kanssa - on jollakin tapaa kielletty ja tabu. Tätä kuvaa emme halunneet antaa.

      Kerroimme siis jo alusta alkaen, kun Mira ja Jussi eivät vielä ymmärtäneet seksistä höykäsen pöläystä, että kotona olin Ritan kanssa yhdynnässä ja visiitillä Päivin sekä Rita Jarkon kanssa. Kun he sitten kasvoivat ja ymmärsivät enemmän, ei ollut minkäänlaista kynnystä. Myöhemmin he sitten sen aikaa, kun olimme toisen puolison kanssa yhdynnässä, viettivät keskenään leikkien, eikä kenenkään enää tarvinnut olla hoitamassa.

      Emme siis harrastaneet seksiä heidän läsnäollessaan, mutta alastomuuden kanssa oli toki toisin. Pidimme ilman muuta selvänä, ettei varsinkaan mökillä tarvinnut ollenkaan vaatteita, jos vain lämpö antoi periksi.

      Mökillä, kun tenavat olivat siinä seitsenvuotiaita, Mira lukiessaan Aku Ankkaa huomaamatta koko ajan leikitteli vittullansa ja työnsi sinne sormensakin. Tuskinpa hän edes ajatteli koko asiaa, mutta Jussi huomasi sen ja sai seisokin.

      Sanoimme nuorille, ettemme tule missään tapauksessa estämään heidän leikkejään. Oli aivan tavallista, että tenavat harrastavat myös lääkärileikkejä, jossa tyttö näyttää vittuaan ja poika esiintyy lääkärinä tai toisinpäin.

      Oli myöskin tavallista, että tenavat harrastavat kotileikkejä, jolloin poika saattaa työntää pippelinsä tytön pimppiin, kun leikitään isää ja äitiä. Leikit ovat luonnollista harjaantumista tulevaisuutta varten, mutta murrosiän lähestyessä pitää jo varmuuden vuoksi käyttää kondomia, koska pillereitä ei voi vielä näin nuorena käyttää.

      Havaitsimme, että linjamme oli ollut oikea, sillä myöhemmässä vaiheessa he voivat myös keskustella seksiaiheista luonnollisesti ja kuulla vanhenpiensa kokemuksia.

      Mira ja Jussi ryhtyivät myös keskenään kokeilemaan yhdyntää. Vähitellen se kävi heille aivan tavaksi. Neuvoimme heitä ehkäisyasioissa ja sanoimme, että yhdyntä ei velvoita heitä. Jos he löytävät toisen kumppanin, on aivan luonnollista, että löytävät. Aika näyttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      515
      12699
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      349
      8394
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      38
      7050
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      352
      2513
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      6
      2144
    6. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1957
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1693
    8. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      192
      1490
    9. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      22
      1400
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1343
    Aihe