Nintendo 3ds vai 3ds xl

vp98

Kertokaa kokemuksia molemmista laitteista. Ajattelin ostaa synttärirahoilla maaliskuussa jomman kumman kertokaa myös hyviä puolia ja huonoja puolia. Myös hyviä pelejä :)

7

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanoisin että xl

      3ds xl on itsellä ja en voi kyllä muuta kun kehua. Tuttavalla on se tavallinen 3ds ja se näyttää kyllä surkean pieneltä tähän omaani verrattuna, jossa näyttö on suorastaan hulvattoman suuri tavalliseen 3deeässään verrattuna. Suosittelen siis aivan ehdottomasti tuota xl versiota.

      Toki jos pieni ja kompakti koko on tärkeä, niin sitten se tavallinen 3ds. Sen käytettävyydestä en osaa sanoa (vain alkuvalikkoa sillä selannut, enkä yhtään pelannut), varmaan aika samaa luokkaa kun tuo xl:kin. Laitehan on sama, koko on vaan eri. Käyttöjärjestelmän selailu xl:ssä vähän helpompaa sen isomman näytön takia. Näkyy enemmän valikkoja kerralla.

      Pelejä sitten... Roolipelaajalle ainakin maistuvat mahdollisesti Kingdom heartsit, Zeldat (joista ocarina of time aivan ehdoton) ja Bravely Default. Muita en olekaan itse vielä kerennyt tuolla pelaamaan, kun sen verran tuores hankinta on kuitenkin.

      • Olen lukenut molemmista laitteista. Aika paljon huonoja puolia esim. Normaali 3ds naarmuttaa näyttöä kun laittaa läpän kiinni. Katsoin ps vitaa vaikka ei ole paljon pelejä silti herätti enemmän kiinnostusta. Samaa hintaluokkaa näyttää olevan. No katotaan mitä näistä kirjotetaan tähän keskusteluun.


      • Sanoisin että xl
        vp98 kirjoitti:

        Olen lukenut molemmista laitteista. Aika paljon huonoja puolia esim. Normaali 3ds naarmuttaa näyttöä kun laittaa läpän kiinni. Katsoin ps vitaa vaikka ei ole paljon pelejä silti herätti enemmän kiinnostusta. Samaa hintaluokkaa näyttää olevan. No katotaan mitä näistä kirjotetaan tähän keskusteluun.

        Mulla on joku vanhempi psp malli. Ei sekään huono ole. Pelivalikoima vähän erilainen kun 3ds. Selaile siis pelilistoja, jos eri valmistajan välillä mietit. Itse ostin molemmat, koska kummallekin pelejä jotka haluan pelata. Mulle 3ds tosin tarjoaa enemmän mielekästä pelattavaa.

        Miten tavallinen 3ds naarmuttaa näyttöä läppää sulkiessa? Tossa xl mallissa ei kannen näyttö edes koske siihen pohjaosaan laitteen ollessa kiinni. Siinä on sellaset pienet nystyt mitkä estää sen. Puuttuuko ne tavallisesta? Ja eikö vitankin näyttö naarmuunnu, kun siinä ei ole mitään suojaa laitteen ollessa pois käytöstä? Vai onko näihin kaikkiin saatavilla jotain näyttösuojuksia?


      • Sanoisin että xl kirjoitti:

        Mulla on joku vanhempi psp malli. Ei sekään huono ole. Pelivalikoima vähän erilainen kun 3ds. Selaile siis pelilistoja, jos eri valmistajan välillä mietit. Itse ostin molemmat, koska kummallekin pelejä jotka haluan pelata. Mulle 3ds tosin tarjoaa enemmän mielekästä pelattavaa.

        Miten tavallinen 3ds naarmuttaa näyttöä läppää sulkiessa? Tossa xl mallissa ei kannen näyttö edes koske siihen pohjaosaan laitteen ollessa kiinni. Siinä on sellaset pienet nystyt mitkä estää sen. Puuttuuko ne tavallisesta? Ja eikö vitankin näyttö naarmuunnu, kun siinä ei ole mitään suojaa laitteen ollessa pois käytöstä? Vai onko näihin kaikkiin saatavilla jotain näyttösuojuksia?

        Olen lukenut että normaalissa 3ds:ssä naarmuutuisi näyttö kun laittaa kiinni en ole kuullut xl versiosta että näin kävisi. Katsoin netistä joltain sivustolta ps vitalle suojakotelon nii ei pääse naarmuuntuu. On miullakin psp e-1000 joku ihme :D ei vaan jaksa ''ps2'' pelejä pelata. Ostaisin ps3 mut on jo sellanenki mut ei jaksais sitä raahata joka paikkaan. Vaikka 3ds pelivalikoima on suurempi kun vitalla mutta en ostanut psp:lle kun 7 peliä vissiin ja kun oli joskus Nintendo Ds Lite nii siihekkää ollu ku 12 pelii ja myin pois. Ostaisin itekkin molemmat mutta ei tuu olemaan rahaa kun toiseen ja jos satun ostamaan vitan nii en kiellä etten ostaisi myöhemmin 3ds tai jos on tullut parempikin. Pitää kattoo on maaliskuuhun vielä aikaa :) .


    • Nyt kun oon katellu että ps vitalle ei löydy helposti pelejä enään esimerkiks verkkokauppa.com nii löyty paljon pelejä mutta melkeen jokasen kohdalla luki ''loppu''. Ja ps vitalle suojakotelo on hankala löytää nykyään, tosin 3ds voi laittaa kiinni eli siihen ei tarviis ostaa suojakoteloa välttämättä. Mietityttää vaan näinköhän 3ds xl pysyy hyvin kädessä ja olis mukava pelata sellasella koska koko. Painaako se paljon jos sitä pelaa vaikka selältee jaksaako sillä pelata pitkään vai käykö käsiin? Pitää kattoo vähäsen minkä niistä sitten hommais pelejä ainaki 3ds:lle löytyy hyvin paljon. Kattoo sitä maaliskuus sitten mutta pakko lukee toisten kokemuksia/arvosteluita ja kattoo myös maaliskuussa pelien määrää. Ps vitalla on kalliit muistikortit ja käsittääkseni 3ds:lle sopii normaali muistikortti?

    • Sanoisin että xl

      Kyllähän se xl vähän painaa, äkkiseltään jos paljon pelaa. Kyllä ne omat kädet on kipeytyny myös ohjaimella pelatessa, kuten psp:lläkin. Pitää vaan taukoa välillä ja kun aikansa pelaa, niin käsi tottuu. En voi sanoa, että ainakaan itsellä olisi laitteen paino pelaamista rajoittanut. Enemmän mulla käsi väsyy jos joutuu kynällä kirjottamaan :D Ja se iso näyttö on vaan niin mieletön!

      Omassa äxällässä oli muistikortti jo valmiina mukana. En ole edes kurkannu minkälainen se on. Nintendon sivulla mainitaan 4GB SDHC-muistikortti, joka sisältyy siis xl-pakettiin. Tavallisen 3ds:n mukana tulee sitten 2GB SD-muistikortti. Xl-versioon pitää muistaakseni järestään ostaa laturi erikseen!!! Tavallisessa taitaa tulla aina mukana. Tuolla on aika hyvin infoa noista kaikista laitteista ja peleistä ja pakettien sisällöistä yms:

      http://www.nintendo.fi/nintendo-3ds/laitteet/

      Sen verran tota tavallista 3ds:sää tossa sain hiplattua, että se kannen näyttö todellakin saattaa (?) vähän osua siihen alaosaan suljettaessa. En kuitenkaan usko, että mahdollinen naarmuuntuminen pelaamiseen vaikuttaisi. Alaosan kosketusnäyttö on kuitenkin suojassa "kuopassa".

      • Kiitos infosta! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe