Narttutyttö

Tiia oli juuri sitä mitä halusinkin, parikymppinen, kokeilunhaluinen ja lutkahtava tyttö. Sievä nainen suorastaan vaati tulla käytetyksi kuin halpa lumppu ja meni itsekin jo himosta sekaisin kuvaillessaan miten häntä nussittaisiin isolla kyrvällä joka reikään kyyneleiden valuessa silmiltä.
Pidin yleensäkin kovista otteista naisten kanssa mutta koska tämä lutka oikein aneli käytetyksi tulemista päätin suunnitella hänen varalleen vielä jotain nöyryyttävämpää.

Vihdoin tuli odotettu päivä ja Tiia seisoi viimein ovellani värisevänä ja seksikkäästi pukeutuneena. Tytön kasvot olivat hieman kalpeat. "Tervetuloa", totesin ja jatkoin: "tämä ei tule olemaan mukavaa, nyt voit vielä perääntyä." Tyttö empi, mutta keräsi lopulta rohkeutensa ja astui ovesta sisään. Suljin oven perässäni huolellisesti ja tarkastelin sitten eteiseeni saapunutta naista. Hyvä solakka varsi, jota peittivät erittäin kireät farkut, antava toppi ja korkokengät. Tämä tyttö olisi nyt seuraavat kaksi päivää täysin minun käytössäni. Olin melkoisen kiihottunut itsekin, joten aloin samantien kähmiä tyttöä, pitihän tämän tottua kunnon käsittelyyn. Tissit olivat kireät nuoren naisen tissit. Kiinteät mukavat pallot. "Näille keksitään vielä paljon käyttöä...", mietin hiljaa mielessäni. Nautin yleensäkin käden työntämisestä suoraan naisen pikkupöksyihin. Se antaa naiselle signaalin että tämä on miehen käytössä ja korostaa tiettyä määräysvallan luovutusta. Tiia huohotti, mutta taisteli eikä tehnyt elettäkään vastustaakseen, pientä arkailua ja asiaankuuluvaa nolostelua lukuunottamatta. Märkä, niinkuin pitääkin, totesin kouriessani tuota lutkaa farkkujen päältä ja alta. Pari kevyttä läpsäystä naamaan ja nainen alkoi olla lämmitelty. Kaadoin vielä tytölle shotin tequilaa, jotta saisin hänet rentoutumaan.

Naisen kumottua shotin naamaansa talutin tämän olohuoneeseen. 190-senttisenä lihaksilla varustettuna miehenä naisten käsittely ei ole koskaan ollut ongelma. "Nyt saat stripata mulle." Tiia oli selvästi hieman hämillään kovakouraisesta käsittelystä ja minussa ilmenneestä uudenlaisesta tylyydestä. Ei tainnut tyttö arvata mitä kaikkea minulla olikaan hänenkaltaisilleen varastossa. Tylyys oli tietenkin suunniteltua ja tarkoituksellista. Se sai tytön hämilleen, vähän pelokkaaksi ja ennen kaikkea - erittäin märäksi. Se oli osa leikkiä. Käsky tuli stripata, ja empien tyttö alkoi sitä toteuttaa. Kannustin katselemalla tarkkaan, kertomalla tytölle mikä kiimainen lutka hän olikaan tehdessään tällaista ja näkeväni hänet jo töissä strippaamassa ja panemassa bordellissa. Kommentoin tarkkaan asentoja ja käskin tarjota persettä niinkuin kunnon horon kuuluukin. Kommenttini saivat tytön jatkamaan punastellen. Kun jäljellä oli enää alusvaatteet ja haaraväli oli tarkkaan esitelty monestakin kulmasta sain nauttia sylitanssista. Kähmin ja sormetin posliinia tyttöä pikkuhousujen läpi kun samalla kuiskin hänen korvaansa lisää rivouksia. Tytön pöksyt olivat aivan märät kun vihdoin ojensin tälle dildon käskien tyydyttää itsensä.

Aiempien kokemuksien perusteella tiesin, että vieraan miehen edessä masturbointi oli monille lutkille kova pala. Ilmeisesti se oli Tiiallekin, sillä jälleen tyttö hieman empi. Nyt en kuitenkaan ollut neuvottelutuulella vaan parin läpsäyksen jälkeen neiti alkoi kiltisti työntää dildoa pilluunsa haarat levällään lattialla istuen. Katselin esitystä ja käskin hänen välillä kääntyä, nostaa jalkaa tai peppua tai työntää dildo suuhunsa. Tyttö olikin pian huipulla ja aivan litimärkä. En toki halunnut päästää lutkaani niin helpolla vaan päätin totuttaa häntä pikkuhiljaa ajatukseen, että hän oli nyt minun lutkani. Tyttö ei tulisi päättämään laukeaisiko hän ja milloin. Käskin Tiian runkata pylly ilmassa tissit tiukasti maahan painettuna samalla kun kuvailin yksityiskohtaisesti miten hänen pikkupillunsa valuu ja sykkii vaatien isompaa ja isompaa täytettä. Se oli liikaa, ja tyttö laukesi vaimeasti ynisten. "Tähän tulee vielä muutos", mietin mielessäni.

Tiia oli vasta toipumassa orkustaan kun käskin hänen kerätä vaatteensa ja tuoda ne minulle siistissä pinossa. Nostin vaatteet lukittavaan kaappiin ja napsautin lukon tiukasti kiinni. En sanonut sanaakaan. Sitten otin pöytälaatikosta Tiiaa varten varaamani kaulapannan ja talutushihnan. Kaulapanta oli pinkki, kohtuullisen leveää mallia. Tahdoin lutkani tuntevan nöyryytyksensä jatkuvasti ja tiesin kaulapannan auttavan siihen.. Tiia seisoi urheana, tippa silmäkulmassa kun lukitsin hänelle kaulapannan ja kertasin ohjeita. ...ja tärkein asia: noudatat ohjeitani joka asiassa.. "Ky-kyllä, isäntä." -"Hyvä tyttö."

Aloin pikkuhiljaa itsekin tuntea sietämätöntä panetusta äskeisen esityksen jäljiltä ja nyt oli lutkani vuoro tyydyttää isäntäänsä. Juotin tytölle pari shottia lisää, tahdoin hänen olevan pienessä huppelissa, mutta kuitenkin tuntevan käsittelyni. Johdatin Tiian makuuhuoneeseen, ja nostin tytön sängylle...

4

7552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hkgtjby

      Jatkoa tulemaan!!

    • Olin jo valmisteluja tehdessäni kiinnittänyt sängynjalkoihin remmit jotka saisin nopeasti kiinni tytön käsissä ja jaloissa oleviin kahleisiin. Sanaakaan sanomatta napsautin kahleet kiinni jäseniin, taivuttelin naisen tahtomaani asentoon ja lukitsin hänet tukevilla remmeillä kiinni jaloista ja käsistä. Tiia ei ehtinyt kissaa sanoa, yhtäkkiä hän oli tiukasti sidottuna, tarkoituksella hieman epämukavassa asennossa jalat ja kädet sängynjalkoja kohti mahallaan ja tyyny pepun alla nostamassa sitä hieman paremmin tarjolle. Tiesin ettei Tiiaa oltu naitu vielä perseeseen, se oli nyt kohteeni. Olihan tyttö vaatinut kovaa käsittelyä. Kietaisin kaluni päälle kumin ja dippasin kullia hieman läpimärkään pilluun. Tiukka teinipimppi puristi kaluani, ja valitus alkoi kuulua. En kuitenkaan tyytynyt tähän vaan ohjasin esivalmistelujen jälkeen pian kaluni tytön peppureiälle. Pursotin kädelleni rasvaa ja työnsin ensiksi sormet peppureiälle. Liikuttelin sormia hetken rasvaten reikää ja kun reikä alkoi antaa periksi, aloin työntää itseäni sisään.

      Tytön voihke kävi äänekkääksi kun hän huomasi aikeeni. "Aiih.. Se on liian iso.." Tämänkaltainen valitus oli tietenkin tyypillistä ja sai minut – mikäli mahdollista – entistäkin kovemmaksi. Olin järkähtämätön ja työnsin kaluani syvemmälle ja syvemmälle. Olin päättänyt ottaa lutkani niinkuin hän oli itse vaatinut ja opettaa tälle kuinka halpaa narttua tultaisiin jatkossa nussimaan täysin miehen toiveiden mukaan. Jouduin lisäämään vielä rasvaa kun etenin rauhallisesti syvemmälle ja syvemmälle. Vedin kalua ulospäin ja työnsin taas sisään. Pikkuhiljaa pystyin kiristämään tahtia. Tiia ulvoi ja kun vielä kuiskailin tytölle millainen ykköslaadun narttu hänestä tulee, tunsin nuoren vartalon jännittyvän vastaanottavaiseksi. Tyttö selvästi yritti nauttia hoidosta parhaansa mukaan, vaikka se ottikin koville. Pikkuhiljaa jopa pillu alkoi osoittaa sykkimisen merkkejä. Myhäilin mielessäni. En ollut suunnitellutkaan vaihtavani asentoa tässä panossa, tahdoin tytön kokevan nöyryyttävän nussinnan ja sidottuna olemisen tunteen täysimääräisenä. Survoin siis kaluani niin syvälle kuin pystyin ja nautin menosta. Jossain vaiheessa aloin tuntea lastin olevan tulossa. Nuori tiukka lutkaperse lypsi kaluani lähes kivuliaalla puristuksella. Kiihdytin lantoini liikettä ja painoin niin syvälle kuin pystyin. Otin tytön hiukset nyrkkiini ja ohjasin tämän päätä kädelläni saaden selän koukistumaan. Lopulta kivesten paineen ylitettyä ensikertaa nussitun teiniperseen pursistuksen tuottaman esteen laukesin rajusti pikkulutkani perseeseen. Makasimme hetken liikkumatta kunnes vetäydyin ulos Tiiasta. Siirryin tytön etupuolelle ja työnsin kaluani suoraan hänen suuhunsa. Tyttö rimpuili hieman vastaan mutta kevyt läpsäys naamaan sai suun aukeamaan ja Tiia nöyrtyi. Hän puhdisti juuri perseestään tulleen kaluni ja nieli siinä samalla osan ylpeydestään. Pujotin vielä päällä olleen kondomin pois ja pursotin spermat tytön suuhun. Tämä sulki silmänsä ja nieli. Huomasin kasvoilla kyyneleitä, ja silmämeikit olivat osittain valahtaneet poskille. “Miten sanotaan?”- “Kiitos, isäntä.”. “Hyvä lutka.” Irroitin tytön köysistä ja käskin puhdistautumaan. Tiian kävely näytti vaivalloiselta. Myhäilin mielessäni.

      Loppuilta kului telkkaria katsellessa. Puristin raukean tytön syliini. Tiia tuntui pehmeältä ja lämpimältä. Tapani mukaan kähmin tyttöä siinä sohvalla ollessamme ja sormetin tämän vielä huipulle. Tiian vartalo oli jännittyneempi kuin aiemmin, hän ei tehnyt elettäkään estääkseen minua vaan käteni saivat vaeltaa vapaasti noilla syntisillä kukkuloilla. Lopulta tartuin tiukasti kiinni tytön ponnarin juuresta ja ohjasin kaluni tämän suuhun. Tyttö lutkutti kuuliaisesti ja nieli vielä toisen lastin samana iltana.

      Heräsin uuteen aamuun. Olimme sopineet, että Tiia valmistaa aamiaisen saamassaan sisäkönasussa ja asettuu sitten seinän viereen odottamaan käskyjä. Kävelin keittiöön jossa aamiainen odottikin katettuna pöytään. Katselin tyttöä, tämä pilkautti vienon hymyn ja näytti jopa hieman itsevarmalta. Käskin tytön ottamaan minulta suihin samalla kun nautiskelen aamupalasta. Tiia katsoi hieman epäluuloisesti mutta alkoi sitten hivuttautua pöydän alle. Tyttö alkoi lutkuttaa kulliani samalla kun aloin syödä aamupalaa. Itse suosin tätä metodia, ja voin varauksetta suositella sitä kaikille vallantunteesta nauttiville miehille. Pöydän alla myöskin nainen voi tuntea itsensä alistuneeksi ja palata mielessään luolamies-aikaan. Tiia nautti näin aamupalansa, jonka jälkeen määräsin hänet seisomaan kasvot seinää vasten ja kielsin kääntämästä katsettaan.

      Seisomisen täytyi tuntua tuskaisen odottavalta. Tein taustalla järjestelyjä ja kolistelin puoliksi tarkoituksella. En koskenut tyttöön tuntiin, vaan annoin hänen mielensä vaeltaa mielikuvasta toiseen. Kun Tiian lopulta käskettiin kääntyä, tytöltä pääsi tahaton “oho”-äännähdys. Keskellä huonetta oli kori, jossa pehmusteet, koiran ruokakuppi sekä vesikuppi, sekä kasa remmejä ja muita varusteita.

      • pöö

        Ja lisää kiitos


    • Käskin tytön riisua sisäkköpukunsa ja pudottautua kontilleen. Napsautin Tiialle uudelleen kiinni kaulapannan ja talutushihnan. Leveän kaulapannan ja tukevan remmin ansiosta voisin kontrolloida häntä haluamallani tavalla. Asetin lisäksi käsiin paksut tumput, joissa kaikki sormet olivat ikään kuin samassa sukassa. Tällaiset pussukat tekevät likimain mahdottomaksi tarttua mihinkään. Osa varusteista jäi vielä syrjään odottamaan myöhempää käyttöä. “Tänään sä olet mun lemmikkikoirani. Käyttäydy sen mukaan. Tänään sä liikut vain konttaamalla, syöt ja juot kupista. Onko selvä?” “Kyllä isäntä.”

      “Mitenkäs koiraa koulutetaan?” Tyttö empi. “Antamalla käskyjä ja palkintoja?”, kuului vastaus. “Se on eräs tapa, mutta on olemassa muitakin tapoja kouluttaa.”, jatkoin. Sanoessani tämän otin noin metrin mittaisen, parisenttiä leveän lattamallisen puukepin esille. “Nykyaikana keppikoulutus saa eläinaktivistit muuttumaan vihasta vihreiksi, mutta edelleen sitä harjoitetaan, pääasiassa maaseudulla. Tulet vielä huomaamaan, että keppi on oikein käsiteltynä erittäin tehokas tapa kouluttaa.” Tiia nielaisi nähdessään kepin. Hän vetäytyi vaistomaisesti lattialle. “Siinä näet. Ja mä tulen kouluttamaan susta vielä paljon tottelevaisemman kuin uskoit edes mahdolliseksi.”

      Aloitimme perusasioista. Tiia opetteli konttaamaan. Aluksi selkä oli kumarassa, ja peppu ei ollut mielestäni tarjolla tarpeeksi hyvin, joten sivalsin tyttöä pyllylle kepillä. Notkea vitsa helähti kipeästi, ja selkä kaareutui muutaman kivuliaan iskun johdosta ylväälle kaarelle ja pylly työntyi ylös ilmaan. Nyt lemmikkini seisoi ryhdikkäästi. Tiia konttasi perässäni huoneesta toiseen kuuliaisesti. Korostin, että tytön täytyi liikkua jatkuvasti seksikkäästi ja pyrkiä miellyttämään isäntäänsä. Jos asennossa tai jossain muussa oli huomautettavaa, tyttö tunsi sen pakaroillaan tai kyljissään.

      Kun olin riittävän tyytyväinen, jatkoimme eteenpäin. Nyt opetin lemmikilleni asentoja. Istu. Maahan. Pikkuhiljaa sain perseen sekä tissit ja suun tarjolle juuri siihen kulmaan kuin halusinkin. Tiia kertoi jälkeenpäin tämän olleen kaikista nöyryyttävintä, mutta olleensa niin kiimassa että hän oli masturboinut ja lauennut rajusti useita kertoja vain ajatellen tilannetta ja sitä kuinka käytin häntä kuin esinettä. Kaluni oli alkanut tytön eleitä katsellessa jäykistyä housuissa uudelleen ja mieleni teki purkaa taas paineita. Pidin kuitenkin itseni kurissa vielä toistaiseksi. “Kori on paikka, jossa voit makoilla, jos sulle ei ole muuta käyttöä.” Tiian keho alkoi piiskauksen jäykistämänä hieman jo kiiltää hiestä. Olin huolehtinut lämmityksen poikkeuksellisesti tarpeeksi kovalle, että huoneistossa tarkeni olla vaikka täysin alasti. Havaitsin kiiltelyä myös jalkovälissä.

      Tuli ruoka-aika. Söin itse pöydällä lemmikkini odottaessa kuuliaisesti pöydän ääressä, kuten oli koulutettu. Otin melko reilun annoksen makaronilaatikkoa, joten sitä jäi yli. Lopun annoksen kumosin koiranruokakuppiin. Tiia epäröi aluksi, mutta piiskansivalluksen jälkeen söi ja joi ahnaasti. Syönnin jälkeen naama oli ketsupissa. Vislasin tytön luokseni sohvalle ja käskin tämän ottaa minulta suihin. Piiskaa tarvittiin jälleen, ennen kuin suihinotto oli tarpeeksi taidokasta ja eläimellistä. Napsautin samalla tietokoneelta pyörimään leffan, jossa useat miehet käyttävät talutusnuorassa olevaa naista kovaotteisesti. Tiian katse kiinnittyi leffaan samalla, kun tyttö imi posket lommolla kaluani. Kiinnitin vielä tisseihin pöydällä olleet pyykkipojat. Kun mies elokuvassa nussi kontillaan pylly pystyssä olevaa tyttöä, käskin Tiian yhdellä komennolla “maahan”. Punertavien juovien täplittämät pakarat nousivat tarjolle kuin tarjottimella. Olinkin jo palanut halusta tarkastella tuota nuorta pillua tarkemmin. Upotin sormet sisään ja työskentelin etupuolen herkällä alueella vain todetakseni Tiian olevan aivan järkyttävässä kiimassa. Katse lattialta nauliintuneena ruutuun tyttö koetti voihkien vaistomaisesti työnnellä persettään kättäni kohti samalla kun ruudussa tyttö ratsasti sohvalla kookkaamman miehen kalulla toisen nussiessa tätä hiuksista kiinnipitäen syvälle suuhun. Koska koulutus oli mennyt niin hyvin, päätin antaa tytön laueta palkinnoksi. Vaativa hierontani ja korvaan kuiskimani rivoudet kyltymättömästä huorasta tuottivat tulosta ja yllätyksekseni Tiia jopa suihkautti hieman lemmennesteitään matolle. Myhäilin tyytyväisenä.

      Nyt oli aika minun astua narttuni ja painoin kaluni yhdellä työnnöllä läpimärkään pilluun. Tikattuani hetken vedin tytön selälleen kovalle lattialle ja painauduin niin syvälle pilluun kuin pääsin katsoen samalla lutkaani silmiin. Suu nautinnosta avoinna, tyttö nyyhkytti ja huokaili, eikä hän tehnyt pienintäkään vastarintaa. Vedin lopulta kalun ulos ja poistin kumin ennen kuin laukesin tytön rinnoille. Kalun hän puhdisti nyt kuuliaisesti kyselemättä sen jälkeen kun olin vielä hieronut isoimmat mällit naamalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4047
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1545
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe