Kysymys palstan neegereille!

Valkea Suomalainen

Kysymys palstan neegereille!

Miten nyky elämänne poikkeaa jos vertaatte sitä entiseen elämäänne?

Onko teillä ikävä sitä vuohenpaskaa joka peitti hauraan majanne lattian? Ikävöittekö niitä kilometrien pituisia vedenhakumatkoja? Saatteko suorastaan nostalgisen myrskyn rintaanne kun muistelette niitä satoja kärpäsiä lapsenne naamassa kun se silmät turvonneina imi sitä kansallispuvuntaskua muistuttavaa rintaa? Entä ne huumepäissään kuljeskelevat tappajat jotka kulkivat kylästä kylään ja ja ampuivat kaiken mikä eteen sattui? Onko niitä kovakin ikävä? Entä ne paikalliset ”lääkärit” jotka tanssivat rummun tahdissa ja heittelivät kananluita hiekkaan ja lukivat sitten niistä sairautenne ja mahdollisen hoitotarpeen? Edustiko se ”lääketiede” jotenkin parempaa ja toimivampaa järjestelmää kuin nämä meidän terveyskeskuksemme ja sairaalamme? Mielenne valtaa varmaan suunnaton haikeus kun muistelette niitä kusi- ja paskapuroja jotka virtasivat majanne oviaukon ohi?

No nyt tuo ”älykäs” ja jumalan suojelema elämä on taakse jäänyttä ja kaikki tuttu ja turvallinen on vaihtunut sivistymättömään ja turmeltuneeseen elämään, jolta teidän tulee suojella lapsianne kaikin tavoin. Nuorisonne käyttää kusisten, repaleisten rättien sijaan muotifarkkuja. Vuohenpaskamajat ovat vaihtuneet uusiin kerrostaloasuntoihin. Vanhuksianne ei tarvitse kuljettaa härän vetämällä lavetilla vaan uusi tilataksi hakee suoraan oven edestä ja lasku siitä, kuten niin monesta muustakin, menee suoraan kunnan piikkiin. Ja jos rahaa tarvitseekin käyttää, niin sitä saa kätevästi taikaseinästä taikakoodilla ihan ilmaiseksi. Kuin vessapaperia rullasta repien. Toivottavasti ette urbaanissa kaupunkiympäristössä joudu kenenkään työssäkäyvän veronmaksajan tönäisemäksi. Hektisessä kaupunkiympäristössä ihmiset eivät koskaan tönäise toisiaan kuin aivan puhdasta ilkeyttään. Mutta tämänhän te jo tiedättekin.

Kysyn, koska olen ymmärtänyt, että teillä on maassamme jotenkin kurjaa ja me Suomalaiset olemme rasisteja (ainakin siitä päätellen mitä banderolleissanne lukee kun hulmutatte niitä eduskuntatalon edustalla), ja naisemme ovat mielestänne huoria joita voi raiskata ja nuoria miehiämme sekä työtään tekeviä bussinkuljettajia pahoinpidellä ihan vaan mennen tullen, jos siltä sattuu tuntumaan? Hyväksi tarkoitettu sosiaalikoneistomme ruokkii ja vaatettaa teidät, kouluttaa lapsenne, aseistaa kotimaassaan vielä asuvat miehenne, sallii teidän kailottaa kalliisiin älypuhelimiin tunnin mittaisia puheluja. Kuntamme kustantaa teille moskeijat. Ne samat tilat joista normaali olosuhteissa olisi mahdollista saada vuokratuottoa, ovat nyt teidän ilmaiskäytössä jossa voitte palvoa hennaparrat tutisten sitä taruolentoa jonka ikeestä te onnettomat ette koskaan tule pääsemään eroon. Esitän lopuksi kysymyksen johon voitte vastata, sikäli kun kirjoitustaitonne sen mahdollistaa, että mikä olisi sellainen yhteiskunnan rakenne ja maantieteellinen sijainti jossa te tuntisitte olonne hyväksi ja ennen kaikkea, saisitte hallittua sitä elämäänne ihan itsenäisesti ilman, että maailman auttavien käsien täytyisi olla jatkuvasti paapomassa teitä? Missä sijaitsee se Shangri-La joka tarjoaisi teille sen oikean elämän?

4

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Melko pätevää

      Muuten nappiin mutta moskeijat ei ole rakennettu yleisistä verorahoista. Ev lut kirkotkin on rakennettu kirkollisveroilla joka on vapaaehtoinen vero.

    • Good laughs

      how good laughs for the evening I got from that :D

      keep writing more to make me laugh again..hah

      Greetings,

      A foreigner

    • proud to be me

      The sooner I get out of this Godforsaken pit of a country the better off I am. Back to the country of my birth, good ole USA. Back to my big house and swimming pool, back to my cars. Out of this miniature world of shoebox houses and toy cars.
      See ya later, NOT.

    • Even prouder

      Proud to be me...Thank God I`m not you.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe