Käräytänkö kaverin ???

Soitanko

Meillä työpaikalla on yksi heppu, joka on osasairaseläkkeellä ja olen lukenut, että silloin ylimääräiset ansiot ovat kielletyjä. Eläkeyhtiö antaa ansaitarajan ja se ei saa olla yli 60 prossaa kokoansiosta.

Mutta ja mutta..tämä kaveri tekee hullunlailla pimeitä hommia ja ei maksa veroja.
Minusta ei hänellä ole työkyvyn alenemista, koska tekee pitkiä päiviä pimeitä hommia ja nostaa vielä osatyökyvyttömyys eläkettä.

Soitto vakuutusyhtiöön käräyttäisi kaverin..

19

612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kansalainen

      Käräytä heti oitis.Tuohan on täyttä huijaamista tuollanen.

      • suomi huijjaa.com

        Käräytä samantien kaikki poliitikot!!!


    • Ilmianna jos perää

      Käräytä se olisi oikein. Tuollaiset luuserit pilaa kaikkien sairas eläkeläisten maineen ja helposti sitten epäillään kaikkia.

      Mutta varmista ensin tietosi ja niiden paikkansa pitävyys, myös että onko asia oikeasti niin, vai onko se jonkun epäilevän Tuomaan puhetta ja panettelua.
      Jos antaa perättömän lausunnon, voi joutua itse vaikeuksiin ja asian pitää pystyä tietenkin myös todistamaan.

    • tapani heikkilä

      Ei kannata sotkeutua muiden asioihin. Väärästä ilmiannosta tulet saamaan syytteen. Voi tulla kalliiksi jos et itse tiedä 100 prosenttisesti hänen asioitansa. Nyt kun soitat vakuutusyhtiöön asiasta menee vakuutusyhtiön toimesta kantelu käräjäoikeuteen ja sinä tulet olemaan siellä todistajana. Mieti tarkkaan mitä teet elämällesi! olet kenties kateellinen oletan? Mutta nämä ovat niitä asioita minkä kanssa ei parane leikkiä ennen kun asiat ovat 100 prosenttisesti mustaa valkosella. Käräjäoikeudessa hävinnyt osapuoli joutuu maksamaan kaikki kulut. Ja jos olet häviäjä osapuoli tulet melko varmasti saamaan syytteen vielä lisäksi syyte väärästä ilmiannosta ja perätön lausuma tuomioistuimessa.
      Se ei ole halpaa lystiä nyt puhutaan kymmenistä tuhansista euroista.

      Onnea yrityksellesi

      • tolkkua

        Käräyttäminen on vielä kaukana syytteen nostamisesta.


      • Helpponakkila

        Nimetön kirje vakuutusyhtiölle? Kuvat kännykällä että varmasti joku osaa jäljittää kuvien ottajan. Eihän siellä samassa paikassa ole muita töissä ;)


      • freonin
        Helpponakkila kirjoitti:

        Nimetön kirje vakuutusyhtiölle? Kuvat kännykällä että varmasti joku osaa jäljittää kuvien ottajan. Eihän siellä samassa paikassa ole muita töissä ;)

        Valokuvista syytetty varmasi osaa yhdistää missä ne on otettu, kyllähän työpaikkansa tunnistaa. Ja jos syytetty tapauksen voittaa alkaa välitön tutkimus siitä kuka on hänestä valokuvat ottanut ja ilmiantanut. Kyllä te ootte hölmöö porukkaa.


      • Heh eh heh
        freonin kirjoitti:

        Valokuvista syytetty varmasi osaa yhdistää missä ne on otettu, kyllähän työpaikkansa tunnistaa. Ja jos syytetty tapauksen voittaa alkaa välitön tutkimus siitä kuka on hänestä valokuvat ottanut ja ilmiantanut. Kyllä te ootte hölmöö porukkaa.

        No mutta ;)

        Sinäpäs sen sanoit!


    • Pekka Virtanen

      Jos toisin päin ? En nyt tarkoita kysyjää, vaan noin yleisesti ajatellen.

      Näet jonkun tietämäsi, tuntemasi, ystävän, tuttavan, sukulaisen työkaverin vaikeudet selviytyä jokapäiväisistä askareista, ja tiedät hänen hakeneen sairaseläkettä, saamatta sitä. Ihmettelet päätöstä, eikös?

      Niin ilmoitatko siitä Eläkeyhtiöön, Kelaan ?

      Tuskinpa, vai olekot ehkä niitä jotka vähättelevät toisten vaikeuksia, kipuja ja sairautta. Mielestäsi ehkä silloin vaan ihmisellä olisi oikeus eläkkeeseen jos olet täysyin liikuntakyvytön, vuoteenoma ja toisten ihmisten avun armoilla.

      Noinhan se ei saisi olla. Ihmisten tulisi päästä eläkkeelle ennen kuin ovat edellämainitussa jamassa, joka on myös Valtiolle kallein vaihtoehto.

      Ihmisillä on suuri hätä terveydestään ja toimeentulostaan, jopa niin etteivät tohdi jäädä sairaanakaan potemaan sitä kotiin, vaan raahautuvat työpaikoilleen, peläten muuten työpaikan menetystä, varsinkin jos sairastelevat paljon.

      Suurin osa meistähän tekee edellämainituin tavoin, menemällä sairaana töihin, niin ainakin allekirjoittanut.

    • Epäilyttävää!

      Noinkohan on ?

      Epäuskottavaa !

    • Eläkeläinen

      Sairas tyyppi. Tuskin tiedät kenenkään asioista yhtään mitään, eikä ne sulle kuulukaan.

      • Noita riittää

        Monien mielestä ihmisen tarvitsisi olla siinä kunnossa ettei liikkeelle pääse ominvoimin tai jos pääsee, niin just ja just.
        Jos työkaveri näkee sut vaikka kaupassa tai elokuvissa, jos olet sairaslomalla niin johan olet pahemman luokan lintsari. Eikä osata ottaa huomioon sitä, että sairausloma tai työkyvyttömyys voi johtua käsistä, päästä, tai suolistosta, pahimpaa en halua ees mainita. Niin ei se estä sinua kokonaan elämästä.
        Ainakaan se ei saisi mennä niin.
        Pitäisi ymmärtää ajoissa hakeutua sairaslomalle ja niin vaatiessa aina eläkkeelle asti.
        Mutta kuten money meistä tiedämme se ei vaan aina mene niin helposti tavallisilla tallaajilla tuo eläkkeen saanti, oli sitten kuinka huonossa kunnossa tahansa.


    • tiedätkö oikeesti

      Tämä osa sairauseläke ja miksei sairauseläke on varmasti yksi hyvin yleisesti väärin käsitetty asia.
      Ensinnäkin voit olla eläkkeellä ja silti kykenevä käymään töissä, voit jopa laittaa eläkkeesi lepäämään ja ottaa sen taas käyttöösi.
      Kriteereinä esim valtiolla/kunnalla on että olet tullut osa/työkyvyttömäksi juuri kyseiseen ammattiisi, voit siis olla kykenevä muihin töihin. Yksityisektorilla asia ei ole näin yksinkertainen alkuunsakaan.
      Eli töissä käyminen voi olla täysin mahdollista laillisesti vaikka olisit työkyvyttömyyseläkkeellä.
      Mainittakoon vielä ettei sellaista kuin sairauseläke ole nimellisesti edes olemassa.
      Mutta asia muuttuu laillisesti toiseksi jos teet pimeitä hommia. mutta asia taas erikseen on kuinka hyvin joku toinen tietää jonkun toisen asiat. Minuakin ollaan syytetty joskus pimeistä töistä mutta kun en edes palkkaa saanut vaikka kaikenlaista tein. aeai se silloin ole pimeiden töiden tekemistä.

      • näillä mennään

        Mitähän yritit oikein sanoa? Jokaisellahan on eläkkeen rinnalla omat ansiorajat joiden puitteissa voi työskennellä jos voi/haluaa/pystyy/saa töitä. Ei se mitään salatiedettä ole.


      • tiedätkö oikeasti
        näillä mennään kirjoitti:

        Mitähän yritit oikein sanoa? Jokaisellahan on eläkkeen rinnalla omat ansiorajat joiden puitteissa voi työskennellä jos voi/haluaa/pystyy/saa töitä. Ei se mitään salatiedettä ole.

        Yritin varmaan sanoa että vaikka on työkyvyttömyyseläkkeellä voi silti käydä töissä. Monien mielestä silloin se on laitonta jos käy töissä. Ihmiset eivät aina tiedä näitä asioita vaan ajattelevat että sellainen ihminen on keplotellut itsensä eläkkeelle.


      • Etsivä Totuus
        tiedätkö oikeasti kirjoitti:

        Yritin varmaan sanoa että vaikka on työkyvyttömyyseläkkeellä voi silti käydä töissä. Monien mielestä silloin se on laitonta jos käy töissä. Ihmiset eivät aina tiedä näitä asioita vaan ajattelevat että sellainen ihminen on keplotellut itsensä eläkkeelle.

        Totuudentorvi on sitä mieltä jotta on kumma jos työhönsä kykenemätön ja työn vuoksi terveytensä menettänyt saa osatyökyvyttömyyseläkkeen.

        Kerroppa oikein jos oikeasti tiedät sellaisen ihmeen, et ensi yrittämällä on tärpännyt?
        Tiedätkö varmuudella jos toisten puolesta kirjoitat?


    • hei vaan

      Kukkuu, täällä ollaan töissä ja eläkkeellä par aikaa...

    • Yrittäjä

      Heips
      Käräytä se pimeetä työtä teettävä työnantaja....huhuu huuu
      Siinä se todellinen juttu. Se ei maksa si eläkerahoja eikä vakuutuksia. Kilpailee epäterveesti..Ilmoita virannomaisille työnatajasta nimettömänä vihjeenä. Yritykset ovat vastuussa ja niitä valvotaan, piimetä työtä teettävä yritys sotkee kilpailumarkkinat ja kaikki yrittäjät kärsivät huijariyriitäjien toimista.
      Elämme markkinataloudessa, Emme ilimiantojärjestelmässä jossa yksittäisiä ihmisiä jahdataan. Pidetään järjestelmän toimivuudesta huolta

    • Voi voi !!!!

      A /Tässä taas yksi esimerkki henkilöstä joka kuvittelee olemattomia
      B/ On se niin vaikeaa kun on niin kiinnostunut muiden asioista
      C/ Todellisuudessa hän ei tiedä totuudesta mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe