RAUMAN CITY-MARKET

Entinen raumalainen

Kyllä on hyvää palvelua Rauman City-marketissa ruokapuolella sekä tiskillä, että varsinkin kassatyöntekijät ovat erittäin ystävällisiä. Kauppias on onnistunut
henkilökunnan palkkaamisessa ja asiakaspalveluun kouluttamisessa.

Hyvä raumalaise!

10

440

  Vastaukset

  • Omien kokemusteni perusteella S-ryhmän kaupoissa on lähes poikkeuksetta ollut mielekkäämpää henkilökuntaa. Näin on myös, kun verrataan keskenään Rauman Prismaa ja Citymarkettia. Prismassa on kassalla ollut lähes aina hyväntuulinen myyjä, kun taas Citymarketissa myyjät eivät niin hyväntuulisilta ole vaikuttaneet. Toki toisinkin päin on välillä ollut, mutta yleensä omalla kohdallani on ollut näin. Tuurista voi toki olla kiinni.

   • Oma kokemukseni perustuu vain noin 3-4 kauppaostokertaan viikossa. En siis ole tehnyt asiasta mitään laajempaa tutkimusta. Kokemukseni Rauman Prisman palvelutasosta ovat hyvin satunnaisia. Ei siinäkään palvelussa ole mitään moittimista. Eikä tarvitse muuta kuin ajaa Poriin ja verrata palvelutasoa, siis yleensäkin, niin kyllä huomaa selvän eron Rauman ja Porin välillä.


   • entinen raumalaine kirjoitti:

    Oma kokemukseni perustuu vain noin 3-4 kauppaostokertaan viikossa. En siis ole tehnyt asiasta mitään laajempaa tutkimusta. Kokemukseni Rauman Prisman palvelutasosta ovat hyvin satunnaisia. Ei siinäkään palvelussa ole mitään moittimista. Eikä tarvitse muuta kuin ajaa Poriin ja verrata palvelutasoa, siis yleensäkin, niin kyllä huomaa selvän eron Rauman ja Porin välillä.

    Niin, jäi sanomatta mikä se ero sitten on? ja onko Pori parempi vai miten se meni?
    Rauman cittarissa on mukavampi asioida kuin Prismassa. Cittarissa on aina vähempi asiakkaita ja siitä syystä lyhyemmät jonot. Toisaalta taas, s-marketin bonusjärjestelmä on kaukana edellä k-ryhmän pirkka-plussa systeemiä, vai mikä se sitten onkaan. Se oli siinä!


   • palvelut ja kaupat kirjoitti:

    Niin, jäi sanomatta mikä se ero sitten on? ja onko Pori parempi vai miten se meni?
    Rauman cittarissa on mukavampi asioida kuin Prismassa. Cittarissa on aina vähempi asiakkaita ja siitä syystä lyhyemmät jonot. Toisaalta taas, s-marketin bonusjärjestelmä on kaukana edellä k-ryhmän pirkka-plussa systeemiä, vai mikä se sitten onkaan. Se oli siinä!

    Siis palvelu on poikkeuksetta parempaa Raumalla. Tämä on myös usean muun porilaisen mielipide. En laske mitään näiden korttijärjestelmien varaan.
    Rahankäytön ja ruoanlaiton suunnittelulla pääsee mielestäni parempiin tuloksiin kuin vinguttamalla jos jonkunlaista ns. etukorttia.


  • Rauman cittari on niin hiljentyny, että kauppiaan olisi kyllä syytä katsoapeiliin ja keskon miettiä uutta veturia kaupalle. Asiakkaat ovat karanneet naapurin prismaan, mitä raumalla ei ennen ole tapahtunut. Olisi kauppiaalla herätyksen paikka.
   Palvelu on samanlaista molemmissa kaupoissa, erona vaan, että prismassa ei kulje yrmeää kauppiasta mittaamassa tyhjiä käytäviä.

  • Itsekin tykkään enemmän Citymarketista juuri siksi, että siellä on usein rauhallisempaa ja vähemmän ihmisiä. Kassoillakaan ei joudu yleensä odottamaan. Lisäksi on eettiset syyt. Paikallisuus, lähiruoka, luomu jne. joissa CM on paljon Prismaa edellä. Lisäksi Prismassa saa kävellä kilometrin ulko-ovelta maitohyllylle :D

  • Sen verta vielä puolusteltava Prismoja, että niissä on yleensä ihan koko kokonaisuutena raikkaampi ilma. Citymarketeissa raikas ilma on lähinnä vain ruoka- ja juomaosastoilla, mutta muuten kaupassa onkin sitten pikkusen tunkkasempi ilma kuin Prismoissa. Tosin en nyt lähde täysin huonoja papereita tästä antamaan, koska esim kirpparit ovat sitten oma lukunsa tunkkaisuuden suhteen. Kumpaakaan hypermarkettia ei siis voi verrata esim tunkkaisuudesta kirppareihin, joissa vasta onkin helposti erittäin tunkkaiset oltavat. Ja toki itseni tulee erittäin todennäköisesti hyödynnettyä kumpaakin markettia, mikäli semmoset omaavassa kaupungissa liikun. Säkylästä katsottuna lähimmät on kerta Raumalla. Loimaaltakin tosin löytyy, mutta ne ovat lähinnä samaa kokoluokkaa suurin piirtein kuin vaikkapa Euran S-market ja Euran K-supermarket.

  • uppia

  • Cittari on per.seestä, kallis ruoka ja hitaat jonot. Käyn aina prismassa ja säästän paljon rahaa vuodessa.

   • Cittarissa on kaiketi ainakin se ongelma, että hinnat saattavat olla tuotteen hintalapussa eri kuin mitä kassakone antaa myyjälle. Ainakin eräs nimeltä mainitsematon suklaalevy maksaa tuotteen kohdalla olevan hintalapun mukaan 2,41 euroa, kun taas kassakone antaa myyjälle hinnaksi muistaakseni jotain 2,60 euron paikkeille. Tästä sitten kun sanot, alkaa kauan kestävä soittoruljanssi myyjien välillä. Toki ongelman voi kokea pieneksi, kun kyseessä on vain suklaalevy. Mutta vastaavanlainen ongelma oli Säkylän aikaisemmassa K-marketissa jonkun muun tuotteen suhteen. Tarttis myyjien aina pitää murhe siitä, että tuotteen kohdalla olisi se sama hinta, jota kassakonekin tarjoaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   170
   3236