Outoa aborttiuskontoa

Lapset uhrattavana

Aborttiuskonnon tärkein opinkappale on MUTU - "must´ tuntuu". Tätä he pitävät uskontonsa tietoteoreettisena peruskivenä. Aborttiuskikset eli Mutu-uskovaiset "ovat sitä mieltä" että kaikki mielipiteet oikeuttavat minkä hyvänsä teon. Näin on luotu aukoton tautologinen kehä, jonka varassa aborttiuskoa ja sen kultteja harrastetaan. Aborttiuskovaiset ylistävät kirjoituksissaan suurta MUTU:a. Lopullinen seuraus edellisestä on, että osa aborttiuskiksista on julistanut itsensä jumalaksi. Tämä onkin viimekädessä ainoa mahdollinen tapa perustella mukavuusabortteja.

Tieteen ja terveen järjen vastaisia ja barbaarisia opinkappaleita ovat lapsen olemassaolon ja elämän kieltäminen, ihmisoikeuksien olemassaolon kieltäminen sekä etiikan olemassaolon kieltäminen. Älylliseen epärehellisyyteen kuuluu myös mukavuusaborttien kohteen, lapsen, ihmisyyden kieltäminen. Aborttiuskonto ideologiana ja toimintapolitiikkana kuuluu sosiaalidarvinistiseen eugenismin ja rotuhygienian valtavirtaan, jonka huu haa-opit ovat saaneet surullisia ja tunnettuja ilmenemismuotoja 1800- ja 1900-luvuilla. Hämmästyttävästi tämä epätieteellinen uskonto on voimissaan vielä 2000-luvulla.

Aborttiuskonnon vuosittaisia uhreja Suomessa ovat 11 000 lapsivainajaa, 11 000 kyykytettyä naista ja 11 000 väkivaltaisesti kohdeltua perhettä. Aborttiuskonnon taloudelliset vahingot ovat mittavat, useita kymmeniä tuhansia miljardeja euroja vuosittain.

Aborttiuskonto on tyypillinen pelastususkonto. Muut uskonnot tarjoavat usein pelastusta kuoleman jälkeisessä elämässä esim. hyvien tekojen seurauksena. Aborttiusko tarjoaa pelastusta tämän puoleisessa elämässä kuoleman avulla. Valitettavasti tämän puoleisen "pelastuksen" lunastajaksi asetetaan ulkopuolinen ihminen; viaton lapsi, jonka teilaaminen ratkaisee aborttiuskonnon opinkappaleissa talouden, parisuhteen, mieltymysten jne. tuottamat ongelmat.

Aborttiuskon saarnamiehet iskevät kiinni nuoriin ja epävarmoihin ihmisiin. Erityisesti aborttisaarnamiesten kohteena ovat naiset eli epävarmat odottavat äidit. Heidän "ongelmansa" luvataan ratkaista aborttiuskon autuaaksi tekevällä kultilla: mukavuusabortilla. Aborttiusko liittyy myös lapsien hyväksikäyttöön. Aborttiuskossa olevalle on täysin ongelmatonta siirtää seksuaalisesta nautinnosta koituva mukavuus viattoman lapsen kannettavaksi.

Aborttiuskonto on nurin käännettyä jumaluusoppia. Jumalan paikalle aborttiuskis sijoittaa itsensä. Tämä on äärimmäistä hedonismia, jossa subjektin - jumalaksi julistautuneen uskovaisen - tarpeista ja tavoitteista, jopa kulloisistakin mielipiteistä ja oikuista tulee sekä toimintaa ohjaava että sen tautologisesti oikeuttava tekijä. Hermeettinen - aukoton - egoismi on välttämätöntä, jotta toiminnan uhrien - ihmislapsien -asema saadaan siirrettyä syrjään.

Aborttiusko on paradoksaalisesti monoteistinen - yhden jumalan oppi - sillä muiden ihmisten - lapsien - jumaluus ja olemassaolon oikeus joudutaan kieltämään. Tämä on yksi aborttiuskon järjen vastaisista kulmakivistä ja juuri tämän mielettömyyden vuoksi ainoa keino selviytyä ristiriidasta on äärihedonistinen, epä-älyllinen MUTU. Tämän uskonnon uhreja ovat jopa sivistyneinä itseään pitävät ihmiset, jotka ovat saaneet koulutusta ja voineet nauttia altruistisen - ihmisystävällisen - yhteiskunnan hedelmistä. Itseään sivistyneinä pitävät ihmiset ovat langenneet väkivaltaan ja epä-älyllisyyteen historiassa usein, mutta tämä floppi on historiallinen.

Aborttiuskovaiset eivät havaitse lopultakin olevansa itsestään vieraantuneita uskonsa uhreja. He noudattavat kuuliaisina orjina talouden tai muun ulkoisen auktoriteetin vaatimuksia, jotka he ovat sisäistäneet ja ryhtyvät niiden pohjalta jopa väkivaltaan lasta kohtaan toteuttaakseen ulkoa saamansa "vaatimukset".

21

191

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jddjds

   Jaxuhalit sulle ja oikein paljon Woimia :)

  • ufot tuo sun ruuan?

   "He noudattavat kuuliaisina orjina talouden tai muun ulkoisen auktoriteetin vaatimuksia"

   Siis wot?

   Eikö jokainen ole riippuvainen palkkatuloista tai tukirahoista. Siitähän se ruoka lasten suuhunkin maksetaan.

   Vähän naurettava ajatus..ihan kuin nyt ihminen voisi elää jossain talouden ulkopuolellakaan.

  • Sivistysanat, käyttö

   Sivistyssanojen käyttö ei juurikaan kelpaa sivistyneisyyden osoittamiseen. Mutta niiden virheellinen käyttö on kyllä tehokas tapa osoittaa jonkinasteinen sivistymättömyytensä, ja niiden tarpeeton käyttö on vähintäänkin ikävystyttävää.

   Hyvä yleissääntö on: älä käytä sivistyssanoja. Varsin usein niiden käyttö on pelkkää keikarointia tai suorastaan sumutusta. Ei "memorandumi" sano mitään sellaista, mitä ei voisi sanoa sanalla "muistio", ellei sitten tarkoitus ole vaikeuttaa ymmärtämistä.

   Tieteen, taiteen ja tekniikan alalla tarvitaan lisäksi hyvin suurta määrää oppisanoja, termejä. Ne ovat useimmiten melko pienen asiantuntijajoukon käytössä, ja asiantuntijat enimmäkseen lukevat asioista muunkielisistä lähteistä. Olisi suorastaan teennäistä ruveta ruveta väkisin suomalaistamaan sellaisia sanoja.

   Mutta toisaalta monet sivistyssanat ovat turhia tai lähes turhia, koska kielessä jo on vastaava sana tai kielen aineksista voidaan luontevasti muodostaa nimitys. On liioittelua käyttää sanaa "hyperbola", koska ei se tarkoita sen kummempaa kuin "liioittelu" vaikka kuulostaakin ehkä hienommalta. Joskus sellaista käyttöä perustellaan sillä, että se tekee ilmaisun vaihtelevammaksi ja ehkä välttää samojen sanojen toistoa, tautofoniaa. Mutta joka niin ajattelee, katsokoon, millaisiin tilanteisiin sellainen käyttö sopii; yleistajuiseen esitykseen se yleensä sovi.

  • Dr. Kanisteri

   Ettet nyt tautologioi paradoksaalisen fenomenologis-epähermeettisesti ja disingelligentsiaa kompensoiden neurofibrellit inhibitoiden. Hedonistinen egoisti imitoi irrationaalisesti auktoriteettia vaikka on oikeasti illitteraatti representoimassa pseudo-altruistista ksenoglossofiliaa.

  • .......

   Olet erittäin huvittava. Sanavarastosi käsittää uusia suomenkielen sanoja :)

   Jo tässä ketjussa on useita hellimiäsi:Mukavuusabortti on ehdoton ykkönen, Aborttiväki, Aborttiasiamies, Aborttiusko, Aborttiuskon soturit, Aborttiuskonnon uhrit....
   Jopa lasten hyväksikäyttö on abortin syy, eräissä uskonnoissa on abortti ja ehkäisy tuomittu jyrkästi, lasten hyväksikäyttö on sen sijaan pikkusynti.

   Et varmaan huomaa kuinka pakkomielteinen olet?

  • Ei ilman kumia

   Milloikohan tälle saarnaajalle valkenee se tosiasia, että suurin syy kaikenlaisiin abortteihin on MIEHISSÄ?

   Mahtaa ukko romahtaa, kun tämä asia hänelle joskus kirkastuu....

  • jaa häh?

   "suurin syy kaikenlaisiin abortteihin on MIEHISSÄ?"

   Miehetkö niitä ravaakin lääkäreissä hinkuamassa?

   • henkilö X

    Niin, no eiväthän ainakaan aborttia hakevat naiset aloittajan mielestä suurimpia syypäitä abortteihin ole. Hehän ovat aloituksen mukaan kyykytettyjä uhreja.

    Syypää abortteihin siis lienee tämä vain aloittajan omassa päässä asustava aborttiuskisten joukko, jollaista reaalimaailmassa ei mikään taho (muutaman fanaattisen abortin vastustajan lisäksi) ole huomannut olevan olemassakaan...

    Toki tässä on pienoinen ristiriita sitten siihen nähden, että abortin tehneitä äitejä samainen henkilö vertaa lasten raiskaajiin ja nimittelee heitä pahan ikoneiksi. On se vaan jännä, kuinka kyykytetyt aborttiuskonnon onnettomat uhrit muuttuvat tuosta vaan suorastaan demoniset mittasuhteet saavaksi raakalaisjoukoksi.

    Hieman mua huvittaa sekin, kuinka aloittaja pihuu tautologisesta kehästä samalla, kun on itse tautologisesti toistanut samaa horinaa vuosikausia levyä vaihtamatta...


   • henkilö X kirjoitti:

    Niin, no eiväthän ainakaan aborttia hakevat naiset aloittajan mielestä suurimpia syypäitä abortteihin ole. Hehän ovat aloituksen mukaan kyykytettyjä uhreja.

    Syypää abortteihin siis lienee tämä vain aloittajan omassa päässä asustava aborttiuskisten joukko, jollaista reaalimaailmassa ei mikään taho (muutaman fanaattisen abortin vastustajan lisäksi) ole huomannut olevan olemassakaan...

    Toki tässä on pienoinen ristiriita sitten siihen nähden, että abortin tehneitä äitejä samainen henkilö vertaa lasten raiskaajiin ja nimittelee heitä pahan ikoneiksi. On se vaan jännä, kuinka kyykytetyt aborttiuskonnon onnettomat uhrit muuttuvat tuosta vaan suorastaan demoniset mittasuhteet saavaksi raakalaisjoukoksi.

    Hieman mua huvittaa sekin, kuinka aloittaja pihuu tautologisesta kehästä samalla, kun on itse tautologisesti toistanut samaa horinaa vuosikausia levyä vaihtamatta...

    "Hieman mua huvittaa sekin, kuinka aloittaja pihuu tautologisesta kehästä samalla, kun on itse tautologisesti toistanut samaa horinaa vuosikausia levyä vaihtamatta"

    Arkistohistoriasta löytyy ainakin 17 kertaa tämä saman kirjoittajan samansisältöinen teksti, kappalejako vaihdellen. Eli Kimmo-Antero taitaa olla tautologian erikoisasiantuntijamme täällä. :)

    Hupaisa oli vastaus, missä samainen kirjoittaja antaa toisille ohjeita siitä, mitä "keskustelu" oikein on. :D


   • no kerroppa oi älykk

    "Mieti hiljaa mielessäsi, miksi naiset ravaa lääkärissä aborttia hinkumassa?"

    Miehetkö ne sinne suurimman osan käskee ja nää naiset on täysin ukkojen talutusnuorassa?


  • hirsi silmässä

   "Sairas ihminen. Abortti, abortti, abortti.... Päässä ei pyöri mitään muuta."

   Mitäs sinä sitten teet? :D Taisit vaan kattella sinne peiliis ja analysoit ihan ittees vaan...

   "Kukaan aborttiin neutraalisti suhtautuva ei käyttäydy noin."

   Onko täällä monetkin väittäny suhtautuvansa niin? Kova kiihkoraivo vaan sullakin näkyy olevan... ;) vaikka taidat olla mielestäs "neutraali"...

   • ????

    ^ pakko kysyä että mistä hitosta sait päähäsi että edellisellä kirjoittajalla on kiihkoraivo päällä?:Dddd luin viestin monta kertaa ja ei kyllä kiihkoa eikä raivoa näkyny missään:Dd


  • niinpä niin :D

   "ei kyllä kiihkoa eikä raivoa näkyny missään:Dd "

   mutta vastustajien viesteissä näet tietenkin kaikissa jotain "sairasta, pakkomielteistä, joutunu miehensä hylkäämäks, lapset otettu huostaan" jne.? :D

   • gyssärikoo

    No kun ihminen vuosikausia paasaa jostain aborttiuskonnosta täällä, niin kyllä se aika pakkomielteiseltä touhulta alkaa vaikuttamaan...


   • niiiiiinpäniin.

    ^ sanoinko minä niin?:Ddd en ole tietääkseni sinun kirjoituksestas sanallakaan maininnu vaan ihan tuon toisen kirjoittajan tekstistä, mistä en edelleenkään kiihkoraivoa löydä. :D


  • pakkopaasausta

   "vuosikausia paasaa jostain aborttiuskonnosta täällä"

   Ja entäs nää "solumöykkyjen poistoista", naisten tappamis"oikeudesta" jne. paasaamiset sitten ;D

   • gyssärikoo

    kuka täällä on vuosia paasannut jostain naisten tappamisoikeudesta?


  • PimeydenTekoset

   Aborttiuskonto on synkintä pimeyttä.

  • Hihhoijaa

   Tautologian ylimmäinen saarnamies copy pastella samaa ja samaa vuodesta toiseen. Juuttunut levy kait?

   • PuuduttavaCopyPaste

    Aborttiväen copy paste on juuttunut toistamaan itseään: joka päivä 30 lasta copy paste- mukavuusabortoidaan hengiltä. Vuosittain rikkassa - ja sivistyneeksi väitetyssä - maassa surmataan nykyisin n. 9500 lasta mukavuusabortteissa.

    Lasten mukavuusabortointi on aivan puuduttavan ikävää copy pastea, mutta sellainen on liti liukkaan aborttijärjestelmän itseään toistava luonne jokaisen uhrin, niin äidin kuin lapsen kohdalla.


  • Mikäli aborttiuskonnon tärkein opinkappale on mutu, niin on täysin varmaa että aborttiuskonto kertoo jostain abortinvastustajien uskonlahkosta.

   Jompikumpi palstan abortinvastustajista (tai jokin sen ainoan sivupersoonista) lienee kyseisen uskonnon ylipappi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   207
   1634
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   50
   1374
  3. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1299
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   80
   1218
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1175
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   27
   979
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   253
   910
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   111
   799
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   46
   766
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   67
   692
  Aihe