SL-päiväliput Vikingin terminaalista?

On the buses

Onko Vikinglinen terminaalissa SL:n myyntipistettä tai -automaattia, josta saa päivälippuja? Hra Viking kertoo vain busseista keskustaan, mutta olisi tarve mennä ihan muualle, jonne bussi kulkee terminaalin vierestä.

SL puolestaan ei kerro asiasta mitään – tai siis, että lippuja saa metroasemilta ja vastaavista paikoista.

(Kuulovammaisena en voi soittaa mihinkään ja kysyä.)

10

376

Vastaukset

 • http://sl.se/en/Visitor/Tickets/Buying-tickets/

  Terminaalin viereisellä pysäkillä, joka on hieman vasemmalle ylämäkeen terminaalista ja keskustaan menevän ajokaistan puolella on ollut ainakin aiemmin lippuautomaatti, mutta onko vielä voisi joku kertoa?
  Nythän niistä ei saane lippuja kuin luottokortilla tai ehkä depit Visakin pelaa, kuten se pelaa kaupoissakin hyvin siellä.
  Kuvassa vanha automaatti:
  http://goo.gl/maps/s4sxx

  • Kiitos, toivotaan parasta.


  • On the buses kirjoitti:

   Kiitos, toivotaan parasta.

   Lähin SL oma myyntipiste on Slussenilla "sillan alla", 1,3 km ja n. 15 min kävelymatkan päässä terminaalista.
   http://goo.gl/maps/MpP05


 • Kävelimme viime viikolla Slussenille metroasemalle, josta ostimme "metrovahdilta" siis siitä kopista käteisellä (vain käteinen käy) Access-kortit ja latasimme niille 72 h matkakortit vieressä olevasta automaatista. Maksuvälineenä toimi visa-kortti. Homma taisi mennä niin, että automaatille näytetään korttia, valitaan mitä sille halutaan ladata ja maksetaan ja vielä viimeksi näytetään automaatille korttia ja hyväksytään ostos ladattavaksi kortille.


  • 20 kr ylimääräistä kirjoitti:

   24 ja 72 h kortit pitäisi saada myös kertakäyttömallina, jottei tarvitse maksaa Access-kortistakin, ellei halua.
   http://sl.se/en/fares--tickets/

   24 ja 72 h kortit saa kertakäyttöisinä nykyään, mutta halusimme ostaa Access-kortit, koska emme joka reissulla välttämättä osta juuri näitä kahta "matkustajakorttia", vaan lataamme jonkin summan yksittäisiä reissuja varten. Nyt ne kortit on valmiina tulevia reissuja varten. Yksi kortti meillä olikin jo ennestään.


 • Lähetin kyselyn Vikingille ja vastaus kuului, että lippuja myydään terminaalin matkatoimistossa kello 9.30–11.00, mikä ei auta Turusta tulevia matkustajia.

  "Matkailutoimisto Viking Linen Tukholman-terminaalissa
  Saat turistineuvojilta tietoa mm. eri nähtävyyksistä, ja he jakavat myös esitteitä ja karttoja. Lisäksi voit ostaa heiltä paikallisliikenteen lippuja ja Tukholma-kortteja, joilla julkinen liikenne ja useat nähtävyydet ovat maksuttomia.

  Toimisto sijaitsee terminaalin pääsisäänkäynnin yhteydessä 1. kerroksessa ja on avoinna klo 9.30–11.00. Paikalla on myös suomenkielentaitoinen turistineuvoja. Toimistossa voi maksaa käteisellä (Ruotsin kruunuilla ja euroilla) sekä useimmilla maksukorteilla (ei kuitenkaan American Expressillä tai Diners Clubilla)."

  http://www.vikingline.fi/fi/suomi/varaa-maksa-muuta/hyva-tietaa/satamat/tukholma/

 • Onko lippuautomaatti vielä Viikkarin viereisellä eli Londonviadukten pysäkillä?
  Toimiiko se millä maksuvälineillä?

 • Lippuautomaatit bussipysäkeltä ovat postettu uuden lippusysteemin
  tultua voimaan noin 2-3 vuotta sitten.

 • Kännykällähän ne saa netistä suoraan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  154
  4164
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4124
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3899
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2859
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1184