Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nelivetomarkkinat jotakuta huijaus!

volvomarkkanen1

Tarkastelin vanhempaa hinnastoa ja uutta eipä löydy sellaisia alennuksia mitä luvattu ihmiset vaan uskovat mitä luvataan! Pyysin myös tarjouksen joten aika ihmeellistä maahantuojalta. Luottamus Volvoo horjuu aika pahasti tämä jatkuva seilailu! Siksi valitsin Saksalaisen merkin!Joten Pitäköön Ruotsin vinosilmät autonsa

14

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gs birotor

      Olisit sitten laittanut myös fakta tänne kirjoituksesi tueksi.

    • autolehtiä lukenut?

      autojen hinnat muuttuvat ja vanhalla hinnastolla ei ole mitään tekemistä voimassa olevien hinnastojen kanssa. No ei se sun käytetyn Corollan ostossa vaikuta muutenkaan, nolopoika.

    • wernerska

      Volvon myyjä vaan sano, että ne luvatut alennukset otetaan pois asiakkaalta aina jollain konstilla. Ei niitä alennuksia aina kannata tuijottaa, jos meinaa auton ostaa. Väliraha pysyy suurinpiirtein kuitenkin samana.

      • olet tyhmä poika

        Jokainen voi ihan itse laskea ja tutkia kaupan ehdot ja välirahat.
        Kyllä nuo tarjoukset ovat ihan aitoja, sillä yleensä ne ovat lähtöisin tehtaalta tai maahantuojalta alkae, ei myyjän tai kauppiaan, joten myyjä saa ihan saman tuoton vaikka myy tarjousautoja.


    • uskoPelle!

      olet 100varmana muuta kuin mainitsemasi nimimerkki!

      Kaikki Kunnia aidolle VolvoMarkkaselle!

    • Priimiumkuski (BMW)

      Volvon markkinointi on aina ollut hämäävä ja tarjoukset vähintäänkin kyseenalaisia. Moneen kertaan faseliftillä elvytettyä viime vuosikymmenen paskaa vanhan mondeon alustalla myydään uusina malleina. Nyt tämä uusi ihmediesel, paperilla kovat arvot, mutta käytännössä ei pärjää BMW:n dieseleille.

      Viimeinen tippa oli ylimielinen myyjä, joka aloitti vittuilun ja käski katsoa käytettyjä, kun tarjousta pyysin perusvarusteisestä traktorista. Ei tiennyt, että tienaan vuodessa saman kuin trokari kymmenessä.

      • Voih näitä pässejä

        Voi Bemupojan tyhmyyttä ja tietämättömyyttä. Persaukisen huomaa niin helposti ja turhan renkaiden potkijan myös, ettei siitä pidä loukkaantua ja lähteä ristiretkelle netin maailmaan röllin hahmossa.
        Ei tainnut uittoBemu olla oikein arvossaan vaihdokkina, noloa.


      • WEE CEE 70
        Voih näitä pässejä kirjoitti:

        Voi Bemupojan tyhmyyttä ja tietämättömyyttä. Persaukisen huomaa niin helposti ja turhan renkaiden potkijan myös, ettei siitä pidä loukkaantua ja lähteä ristiretkelle netin maailmaan röllin hahmossa.
        Ei tainnut uittoBemu olla oikein arvossaan vaihdokkina, noloa.

        Eikös jotkut aivottomat mämmikourat ole myös tuoneet Volvoja Suomeen, ihan kuin niitä vessoja ei olisi vielä tarpeeksi...


      • karvaranne uittoko?
        WEE CEE 70 kirjoitti:

        Eikös jotkut aivottomat mämmikourat ole myös tuoneet Volvoja Suomeen, ihan kuin niitä vessoja ei olisi vielä tarpeeksi...

        Laukesiko uittoBemusi vai mikä ahistaa noin?


    • woody1

      Duoda,duoda. Itse säästin kyllä volvon nelivetomarkkinoilla 6000-7000€, faktana. Lahdessa Kamux:lla 2011 70 tk ajettu oli kalliimpi kuin uusi. Tämäkin on faktaa. Bemu kuski on valitettavast väärässä, eikä tämä ole merkki kateutta kun itselläni on kesäautona on bimu.
      BMW on kyllä oikeasti tehnyt jo 2000 luvulla yhtä taloudellisia koneita kuin muut tekee nyt. Ja sillä erolla, että bmw koneet kestää, eikä poksahtele kuten VAG tuotteet.
      Mutta volvo kyllä yllätti nyt 2014 mallilla positiivisesti. Vaihtoehtona oli audi, mutta ei niissä hintalaatu suhde ole lähellä todelisuutta lainkaan. Ei millään.
      Niin ja se xc60 nahkajakkaran rikkoutuminen on ollut jo pari vuotta tiedossa ja suomessa ne menee järjestäin verhoomoon, tosin ei se ongelma enää 2014 olla. Minä en niihin edes sortunutkaan.
      Ja neliveto, kuten volvokin on ruottalainen vaikka kassa on kiinassa. Eikä niitä kasaus osia niin vain ala kiinasta tulemaan, ja vaikka tuliskin, niitä mikä niillä on sitten merkitystä.
      Harha luuloa on myös jos kuvittelee, että BMW olisi puhdas saksalainen tuote. Kiinassa vahva merkki ja jotain tuotantoa siihenkin on siellä. Varmasti.

    • volvomarkkanen1

      ostin siis golf 1.3 tsi hyvä peli

    • Anaalimerja

      Jopa vanha 400nm 163hv volvo S60 lyö kiihtyvyydessä uuden 320da bemun. Bemarin luistonesto on sen luokan pasca että hyvä jos tuolla alle 10 sek sataseen pääsee. Herkkä luistonesto kadottaa muutaman sekunnin kiihtyvyydestä. Ja tuo vanhakin D4 isommalla väännöllään jyrää. Uusi D4 8-vaihteisella automaatilla onkin sitten aivan uskomaton ja bemari ei pärjää sille vaikka pitoa jostain saisikin. Bemari alkaa olla vanhaa tekniikkaa tohon volvoon nähden ja tosiaan luokkansa nro 1 moottori vaihteisto yhdistelmä löytyy volvolta ja bemari alkaa olla kivikautinen jätös..ja tietysti ylihinnoteltu!

      • Sulis..

        Niin ja Volvo ottaa selkeesti paremmat tehot ja käyrät R4 2l bensakoneesta kuin mitä Bemari tällähetkellä saa R6 3l koneesta otettua.. Joten se siitä teknisestä etumatkasta:D


    • wernerska

      Volvon hinnaston mukaan perusmalli nousi 200 euroa mutta lisävarusteiden hintoja on laskettu vähäsen, nyt tuo nousu on kuitattu lisävarusteiden alennuksella. Volvohan myy hyvillä alennuksilla varastoautoja, tehdastilauksiin juuri hyviä alennuksia ei saa. Useimmiten perusmalliin ei saa mitään ekstra lisävarustetta. Tarjouksia tarkemmin tutkimalla niissä on jotain ehtoja, mitä ei mainoksissa ole kerrottu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe