Luonnonmukainen toimiva lääke reumaan ja autoimmuunisairauksiin:

Lääkebisnes tappaa

Luomukannabiksenkukinto on se luonnonmukainen, turvallinen lääke, joka alentaa immuunivastetta ja siten poistaa tulehduksia ja kipuja:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

Nyt voitte vaikuttaa kannabiksen kotikasvatuksen- ja käytön takaisin laillistamisen puolesta. Lääkärit ja lääkebisnes haluvat jarruttaa kannabiksen laillistamista, että saavat myytyä tappavia, lisäsairauksia aiheuttavia myrkkyjään ja sitä kautta myytyä lisää myrkkyjä esim. syöpään. Solusalpaajille, kortisonille ja kipulääkkeille on olemassa turvallinen, luonnonmukainen toimiva vaihtoehto: Kannabis.

Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite. Kohta 12 000 jo allekirjoittanut, 50 000 nimeä tarvitaan elokuuhun mennessä, niin aloite menee eduskunnan käsittelyyn.

33

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läkebisnes.

      No reumaa hoidetaan ja ennaltaehkäistään ravinnolla. Tulehdusta estävällä ravinnolla.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/reuma.htm

      Toki jos on jo pilannut terveytensä ravinnolla ja lääkkeillä, niin marihuana on hyvä valinta kipulääkkeeksi.

    • Vauhtia Vetoomukseen

      On ihan huuhaata väittää, että reuma paranisi "oikealla ravinnolla". Se on geeneissä ja tulee varmasti olemaan loppuelämän, söi kuinka viisaasti ja hienosti tahansa. Sitä paitsi enemmistöllä reumasairaista, ei ole varaa syödä niin monipuolisesti ja hienosti, kuin teillä markkinamiehillä, mutta meillä pitäisi silti olla oikeus luonnonmukaiseen, turvalliseen luonnonlääkkeeseen, ilman pelkoa tappavista lisäsairauksista, joita kortisoni, solusalpaajat ja muut mömmöt aiheuttavat.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      Vasta 13 000 nimeä lähes, nyt pitää saada vauhtia kansalaisaloitteeseen. Käykää ihmiset allekirjoittamassa, nyt on mahdollista vedota järkevämmän lääke- ja päihdepolitiikan puolesta. Pankkitunnuksilla sisään ja nimi alle, helppoa.

    • huspois

      Höpsis, sinä se tätä kannabis-aloitettasi lykkäät joka keskusteluun, taidat olla ... Ei reumaa tuommoislla paranneta!

    • Luonto lailliseksi

      Vähättelijät ja lääke- ja luontaisbisneksen mannekiinit hyökkäävät välittömästi, kun kannabiksesta aletaan puhumaan. Se paras ja tehokkain luonnonlääke autoimmuuni- ja reumasairauksiin, on edelleen tabu aihe Suomessa. Lääkebisneksen valta on niin suurta, enää vain Suomessa.

      Näissä valtioissa autoimmuunisairauksia hoidetaan kannabiksella, ihan yleisesti, eikä lääkereseptin saaminen ole kiven alla, kuten Suomessa: Saksa, Britannia, Hollanti, Sveitsi, Kanada, joitakin mainitakseni.

      Jo yli 13 200 suomalaista on allekirjoittanut, vetoomuksen luonnonmukaisemman lääkkeen ja turvallisemman, miedomman virkistysaineen dekriminalisoimiseksi. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703
      Käykää allekirjoittamassa, jos ette halua kuolla vähättelijöitten ja lääkebisneksen mannekiinien käsissä.

    • Potilaanoikeus

      Tässä faktaa parhaimman ja tehokkaimman, Suomessa lääkebisneksen takia vaietun luonnonlääke kannabiksen käyttömahdollisuuksista:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Lääkekannabis

      Vaatikaa ihmiset parempaa, kannabis parantaa, lääkäreitten velvollisuus olisi kirjoittaa sitä reseptille ja sitä pitäisi saada edullisesti Kela-korvattavana reumasairauksien hoitoon.

    • 100µg

      Eikö tämä ole hiukan väärä paikka mainostaa kannabista, josta ei tule laillista.

      Viime vetoomuksen allekirjoitti 7000 ihmistä, kun 50 000 tarvitaan vähintään, jotta asia menee eteenpäin.

    • Allekirjoitin jo

      Nyt jo yli 13 300 suomalaista allekirjoittanut vetoomuksen, kannabiksen dekriminalisoinnin puolesta. Kyse ei ole mistään "mainostamisesta", vaan potilaan- ja ihmisoikeuksien toteutumisesta.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      Lääkemonopolien yhdessä THL:n kanssa harjoittama, kansalaisten terveyden lisätuhoaminen, sairauksien varjolla, on saatava loppumaan. Oikeus itsehoitoon laillistettava.

    • Lisää Nimiä !

      Lisää ääniä tarvitaan, että saadaan lääkemonopolien ja THL:n mielivalta ja oikeus lääkitä ihmisiä sairaammaksi pois.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      Emme ole vaatimassa muuta, kuin oikeutta hoitaa itseämme luonnonmukaisesti, ilman pelkoa tappavista lisäsairauksista. Sen pitäisi olla potilaan- ja ihmisoikeus.

    • Paha apteekkari

      Kyllä mielestäni lääkekannabis täytyisi saada reseptilistalle. Tuskin siitä mitään haittaa tai hyötyäkään olisi, kun nykyään reumaan määrättäävät lääkkeet ovat kuitenkin noihin ns. koviin aineisiin pohjautuvia: Kodeiini=Heroiini, Norspan=Subutex, ym. ja lähes jokainen kolmiokipulääke on morfiinipohjainen eri johdannaisineen.

    • Potilaanoikeudet

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      13 444 nimeä jo vetoomuksessa, jokainen nimi tarvitaan, että potilaanoikeudet luonnonmukaiseen reumanhoitoon toteutuvat. Kela-korvattava, kohtuuhintainen kannabiksen luomukukinto apteekkeihin ja vakiolääkkeeksi autoimmuuni- ja reumapotilaille.

    • KVG...

      Kannabista saa suomessa mm. MS-tautiin lääkkeenä ja koviin hermokipuihin.

      On ollut lääkkeenä jo vuosia.

      KVG

      • Eteen päin aloite !

        Saa kuka saa ja vain noihin, kun siitä hyötyisivät kaikki reumasairaat ja monet muut potilaat. Eikä se synteettinen suihke toimi samalla tavalla kokonaisvaltaisesti ja hoitavasti, kuin luonnonmukainen kannabiksenkukka.

        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

        Jotkut levittävät virheellistä tietoa, ettei se luomukukka olisi lääkettä, mitä se kyllä on. Lääkekannabiksen nimi on vain lääkebisneksen keksintö ja sillä myydään sitä toimimatonta suihketta ja kannabista, josta puuttuu THC, joka on yksi tärkeä osa luomukannabista, joka on se ainoa oikea ja paras lääke reumaan.


    • Peukut ylös !

      Miksei aloitukselle saa peukutettua ? Huom. ylläpito, voisitteko korjata tilanteen, kiitos.

      • peukalo

        "Miksei aloitukselle saa peukutettua ? Huom. ylläpito, voisitteko korjata tilanteen, kiitos."

        Tää mikään naamakirja ole

        tää on ...


    • Kannatetaan

      Reumakeskustelu, jossa potilaat vaativat oikeutta turvallisempaan, luonnonmukaiseen hoitoon.

      Kannabis alentaa immuunivastetta, poistaa tulehduksia ja kipuja, ilman pelkoa tappavista lisäsairauksista. Siinä riittävä syy, sen kotikasvatuksen- ja käytön laillistamiseen.

    • Laillistamisen aika
      • capitalist pig

        Vain Lääketeollisuuden mömmöt auttavat eikös juu? meiltähän menisi työpaikka jos ihmiset käyttäisivät jotain luonnontuotetta... eli ostakaa siis Lääketeollisuuden Mömmöjä niin saamme pitää työmme ja ylikorkeat palkkamme.


    • Valtio murhaa

      Millä oikeudella Suomen valtio ja lääkebisnes saa tappaa ihmisiä ?

      Kortisonit, solusalpaajat, opidoidit ym lääkebisneksen myrkyt, vievät ennenaikaiseen hautaan, joudumme murhatuiksi tässä valtiossa, joka ei anna ihmisille oikeutta hoitaa itseään luonnonmukaisesti kannabiksenkukan avulla.

    • odotan kevättä

      Höh täytyyhän sitä Suomenkin luonnosta löytyä vastaavia yrttejä reuman hoitoon. Missä yrttien tutkimukset ovat kun puhutaan reuman omatoimisesta hoidosta? Miksei se voisi olla vaikkapa siankärsämö? Ainakin siitä saa herkullista teetä ja ihan ilmaiseksi. Paljon hyödyntämättä omia kasveja terveyden kohentamiseen ja ylläpitoon.

      • Kannabis tehokas

        Kyllä siankärsämökin on tosi hyvä yrtti, mutta nyt puhutaan lääkerohdosta nimeltä kannabis, joka on se paras ja ylivoimainen lääke, mitä ihmiskunnalle on annettu.
        Sen kotikasvatus- ja käyttö olisi saatava takaisin lailliseksi, mitä se oli ennen 70-lukua Suomessa, että ne ihmiset, jotka haluavat hoitaa itseään luonnonmukaisesti, ilman tappavien lisäsairauksien pelkoa, voivat sen tehdä.


    • heh heee

      Joo - ja metsästä löytyy sieniä - niilläkin saa pään sekaisin halvalla ja ovat luonnontuotteita ! - eivät siis voi olla myrkyllisiä tai tappavia...

    • 3+3

      Lääkekannabista ei voida suositella nivelreuman tai muunkaan reumaattisen sairauden hoitoon. Aiheesta ei ole tarpeeksi kattavaa tutkimusta, jotta lääkkeeksi kannattaisi valita kannabis.

      McGillin ja Michiganin yliopistojen yhteenvedossa todetaan, että lääkekannabiksen sivuvaikutuksia, lääkkeen annoskokoa tai sen yhdenmukaisuutta ei ole tutkittu tarpeeksi, jotta sitä voitaisiin käyttää kipulääkkeenä reumaattisen sairauden hoitoon.


      Tutkijatohtori Mary-Ann Fitzcharlesin mukaan lääkekannabiksen onnistuneesta käytöstä reumasairauden hoidossa ei ole ainoatakaan pätevää tutkimusta. Lisäksi lääkehoidossa pyritään ensisijaisesti säilyttämään potilaan toimintakyky, johon kannabiksella on sivuvaikutuksensa.


      - Vanhemmille potilaille, joilla on muutenkin vaikeuksia pysyä jaloillaan sairautensa vuoksi, kannabiksen aiheuttama motoristen kykyjen heikkeneminen voi aiheuttaa esimerkiksi vakavan kaatumisen. Toisaalta myöskään autolla ajamista ja kannabiksen käyttöä ei tulisi tästä syystä yhdistää, Fitzchalrles huomauttaa.

      http://www.tohtori.fi/?page=6935514&id=4618611

      • Valetutkimus

        Ihan pötyä on tuo tutkimus ja juttusi, tiedät sen itsekin, mutta pitää vaan vastustaa, kun on oma lehmä ojassa, eli lääkebisnes maksaa vastustamisesta.


    • Vapaus Voittaa

      Lääkebisnes kyllä jarruttaa, ovathan se verovapaat miljardivoitot, ihmisten myrkyttämisestä ja tappavien lisäsairauksien aiheuttamisesta uhattuina, jos kannabiksen kotikasvatus- ja käyttö, joka ei ole keneltäkään pois, laillistetaan.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      Kannabis on jo keskuudessamme, ollut aina ja tulee olemaan, nyt on vain kyse sen dekriminalisoinnista, eli oikeudesta kasvattaa itse oma lääkkeensä ja virkistyksensä. Ei kukaan halua oikeutta ajella autolla kannabiksen vaikutuksenalaisena, vaan oikeutta luonnonmukaiseen itselääkintään ja miedompaan rentoutumiseen.

      • 5555555

        Haluaako muka joku ajaa autolla alkoholin vaikutuksen alaisena ?


      • Jo yli 19 000 nimeä
        5555555 kirjoitti:

        Haluaako muka joku ajaa autolla alkoholin vaikutuksen alaisena ?

        Ei tässä kukaan ole autonrattiin kannabiksen vaikutuksen alaisena lähtemässä ja mitä vanhojen ihmisten kaatumisiin tulee, niin ne johtuvat kyllä ihan muista lääkkeistä, joista pääsee vähitellen eroon, jos saa säännöllisesti, puhdasta luomukannabiksen kukintoa inhaloituna, eli höyryhengittää.

        Kannabis itsessään ei kyllä aiheuta mitään kaatumisia ym, vaan se kannattaa tietysti aloittaa varovasti, vähitellen ja samaa tahtia luopua lääkebisneksen tappavista myrkyistä, eli kortisonista, solusalpaajista, opioidesta ym ne niitä kaatumisia aiheuttavat.


    • ei maksa

      Nooh.

      Reuman ennaltaehkäsy ei maksa mitään.

      • nivelreuma

        No jopas, mites sitä ennaltaehkäistään, valaise nyt minuakin?


      • Luonto lailliseksi
        nivelreuma kirjoitti:

        No jopas, mites sitä ennaltaehkäistään, valaise nyt minuakin?

        Käykää ihmiset allekirjoittamassa, kun nyt on mahdollisuus vaikuttaa luonnonmukaisen lääkkeen saamiseen. Ei ole keneltäkään pois, vaikkei itse haluaisikaan luopua synteettisistä myrkkylääkkeistä.


      • hölöpöpö

        Mieki haluan tietää miten geenivirhettä ennaltaehkäistään? Lopetetaan lisääntyminen?


    • Vielä mahdollisuus

      Heinäkuu aikaa allekirjoittaa kansalaisaloite, luonnonlääke kannabiksen dekriminalisoimiseksi, eli sen saamiseksi laajempaan lääkekäyttöön.

      Tarvitaan vielä reilut 30 tuhatta nimeä, eli kiire on, jos haluatte luopua myrkkylääkkeistä ja vaatia potilaanoikeuksia, oikeutta itse kasvattaa oma lääkkeensä.

    • Lääkebisnes Tappaa

      Viimeisimmän tiedon mukaan, Heinäkuun 13. on viimeinen kansalaisaloitteen voimassaolopäivä, joten jos ajattelet järkevästi ja ymmärrät, että nyt puolustetaan potilaanoikeuksia laajemminkin, käy allekirjoittamassa.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/703

      On kyse tärkeästä periaatteesta, jossa vastakkain ovat lääkebisnes, THL, korruptiolääkärit- ja poliitikot, sekä kansalaisten tasa-arvo lain edessä.

      Jo nyt kannabis on rikkaitten etuoikeus, sillä vain heillä on rahaa käydä yksityisellä hakemassa / saamassa reseptejä ja ostaa ylihinnoiteltua Bedrogania, tai kasvattaa itse lääkekannabiksensa, mikä ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä, vaikka lääkebisnes niin koettaa väittääkin ja maksella niitä sakkoja ym seuraamuksia, jos jäävät kiinni.

      Tutkimuksen mukaan viidesosa lääkäreistä, on ainakin kokeillut kannabista, todellisuudessa määrä on varmasti suurempi ja lääkäreistäkin löytyy säännöllisesti kannabista käyttäviä. Nyt samat oikeudet halutaan, myös kaikille tavallisille ihmisille. Kannabis pitää olla potilaan- ja ihmisoikeus, se ei saa olla varallisuudesta, tai asemasta kiinni, että pystyy hoitamaan itseään mahdollisimman luonnonmukaisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe