Saunalahden kenttähäiriköt.

Eikö kukaan puutu!

Olen kirjoittanut asiasta mm paikallislehteen, olen ollut yhteydessä kauppiaisiin...
Nimittäin Espoontorilla on ainakin vuoden pyörinyt Saunalahden palkkaamat terroristit, nuoria koltiaisia, jotka pitävät tukikohtaa Saunalahti nimisessä kioskissa keskellä Espoontoria.

Valitettavasti tuo muutama neliö ei riitä, vaan vuokrasummalla Saunalahti on valloittanut koko Espoontorin alakerran. Nimittäin parhaillaan kolmekin koltiaista on siinä "töissä" ja ihmisten kimpussa pitkin Espoontorin alakertaa.

Useamman kuin viisi kertaa olen nähnyt kuinka he roikkuvat ihmisten hihoissa ja perässä yrittäen pakkotuputtaa Sontalahden liittymää. Jo tuon terrorismin vuoksi meidän perheessä lopetettiin 2 saunalahden liittymää. Olemme (olimme) Espoontorin asiakkaita. Mutta noiden terroristien vuoksi siirryimme Entresseen.

Millä mantaadilla nuo Saunalahden nulkit voivat hallita ja terrorisoida koko Espoontorin alakertaa ja häiritä ihmisiä mielinmäärin!!!

Kyllä on Saunalahti tehnyt tosi hyvän diilin. Maksaa vuokraa 4 - 5 m2 tilasta mutta käytännössä sen myyntialue on 2000 - 3000 m2.

Juuri joulun alla yksi noista nulkeista roikkuin nuoressa naisessa K-Kulinaarin sisääntuloportille saakka, ennen kuin se nuori nainen pelastautui sinne Kulinaarin sisäpuolelle.
Nulkki ei uskonut että nuori nainen ei halunnut hänen tuputtamaa liittymää.
Sadat asiakkaat saavat kuulla päivittäin "hei mikä liittymä sulla on" ja nulkki tulee iholle ja kävelee vaikka juna-asemalle saakka.

Valvontakameroita on paikka täynnä joten todisteita löytyy. Itsellekin löytyisi yli kymmenen kyllästynyttä todistajaa jos todistaa pitäisi.

21

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sellasta

      En ole paikalla käynyt mutta melko häiritsevältä kuulostaa. Samaa tekevät myös muilla paikkakunnilla muut yritykset. Kapea ostoskeskuksen käytävä ns. miinoitetaan ettet voi kävellä ohi ständiltä kuin tylysti juosten. :D

      • Pitää paikkansa.

        Olen nähnyt vastaavia tapauksia ja se ei ole mitään asiakaspalvelua, vaan harkittua häirintää ja liittymien pakkomyyntiä. Arvata saattaa että tuolla mentaliteetilla tyrkytettyä liittymää ei meikäkään ottaisi vaikka saisi eurolla.
        Sivistys -ja kohteliaisuusperiaatteet kunniaan. Niitä on liian vähän nykyaikana.


    • ei ei ei ei

      Eikö ihmiset osaa sanoa EI ? Tuskin ne nyt sentään hihaan tarttuu. Kauppakeskuksissa on ihmisiä useesti muutenkin melkein kyljessä kiinni. Jos joku mun perässä jolkottas, ni tuskin kovin pitkälle kuitenkaan. Eipä ole myyjät pahemmin vaivanneet, ei edes soittamalla. Napakka EI toiminu aivan hyvin.

      • Väärä olettamuksesi.

        Sitten et ole käynyt kyseisessä kauppakeskuksessa joten vaikene!
        Ihmiset jotka siellä asioivat päivittäin ja joutuvat tuon häiriköinnin kohteeksi päivittäin ovat totaalisen kypsyneitä nulkkeihin. Luulisi nulkeilla olevan kasvomuistia sen verran ettei tyrkytä sontaansa 10 - 20 kertaa samalle liikkujalle, jota näkee päivittäin.
        Esimerkiksi vaimoni (ei käy paikassa enää) kertoi, että 20 kertaa ei edes riitä, mitä nämä nulkit vaahtoaa IHMISIEN kimpussa.


      • asioiva
        Väärä olettamuksesi. kirjoitti:

        Sitten et ole käynyt kyseisessä kauppakeskuksessa joten vaikene!
        Ihmiset jotka siellä asioivat päivittäin ja joutuvat tuon häiriköinnin kohteeksi päivittäin ovat totaalisen kypsyneitä nulkkeihin. Luulisi nulkeilla olevan kasvomuistia sen verran ettei tyrkytä sontaansa 10 - 20 kertaa samalle liikkujalle, jota näkee päivittäin.
        Esimerkiksi vaimoni (ei käy paikassa enää) kertoi, että 20 kertaa ei edes riitä, mitä nämä nulkit vaahtoaa IHMISIEN kimpussa.

        Väärä olettamuksesi. Olet URPO. Ahdasmielinen insinööri, joka ei Ymmärrä mistään mitään. Sekä tuo on täysin väärää tietoa mitä täällä höpötät. Itse olen ollut asiakkaana siellä, ja en ole kokenut heidän toimintaa häiritseväksi. Osaatko itse olla ystävällinen tai edes normaali?

        - K-kaupassa asioiva


    • Nähty on!

      Sielläkin niitä on. Muuallakin.
      Lisänä kaikenmaailman omega rasvahappo yms kalkkitapletteja tyrkyttävät räkikset.

    • Jep jep

      Jaahas! Taas löytyy näitä ainaisia valittajia kun ei ole muuta tekemistä niin kirjoitampa suomi24. Mikä siinä on väärää että ihmiset tervehtivät kohteliaasti ja kysyvät mikä liittymä?? Olet vissiin taas näitä en puhu kenellekkään ellei ole pakko "ihmisiä" ja kysympä viellä mikä sinun mielestäsi on "työtä"? Voin kertoa että tuolla alalla jokainen on varmasti rautaisempi ammattilainen omalla alallaan kuin sinä,?joka oletettavasti työskentelee muilta piilossa.

    • Useasti kuljen läpi

      Minkä takia liioittelet asioita?

    • Danio

      Voi sitä muutenkin olla esillä. Ei tarvitse seisoa kuin paikoillaan niin kyllä asiakkaat pitäisi sitenkin tavoittaa. Varmasti ottaisi sinuakin päähän, jos joka kauppareissulla kysyttäisiin mikä littymä on. Samanlainen ongelma on Isossa Omenassa, Kampissa ja muissakin kauppakeskuksissa.

      Lähes samanlaista markkinointia kuin noissa Viron putiikeissa. Menet sisälle ja kuljet ohi niin heti huuto alkaa. Sitten vieläkun erehdyt katsomaan samaan suuntaan niin kyllä suu alkaa käymään nopeammin.

      • Huonoa käytöstä on.

        Totta turiset. Ei ole kuulemma tilanne muuttunut, saman firman logolla ja paidoilla varustetut hyeenat häiriköivät ja painostavat ihmisiä edelleen.

        Siis juurikin noissa kaikissa kauppakeskuksissa myös.


    • saunis

      Espoontorilla käyn monta kertaa viikossa eivätkä nuo oranssipaidat ole koskaan häirinneet kun menen vaan päättäväisesti ohitse. Vuoden sisään tasan kerran olen heidän kanssaan jutellut. Strategisesti hyvällä paikalla ovat siinä alakerrassa mutta olisivatkohan sitten enemmänkin naisväen kimpussa? Elisan myymälähän on toisella puolen katua tarvitsijoille mutta viikonloppuna ruuhkainen.

    • Yksi niistä

      On muuten aika ikävän puoleista liioittelua. puhu asioista niitten oikeilla nimillä.
      Espoontorilla käy päivittäin noin 5000 ihmistä. Kerro minulle muistaisitko joka ikisen ihmisen kasvot jotka kävelevät läpi kyseisen pisteen vierestä. ei et varmasti muista edes murto-osaa. lopeta siis itkeminen ja sano suoraan ettet ole kiinnostunut tuotteesta. on varmasti liikaa pyydetty? Hauskaa että tulet tänne kirjoittamaan muttet voi kertoa asiaasi työntekijöille, niille " nulkeille " jotka ovat tekojensa takana.

    • näin se vaan on

      Jahas, otettu Turkista oppia miten tavaraa myydään. Se ei vaan natsaa suomalaiseen meininkiin, 99% ajattelee että tuolta en ainakaan osta.
      Erittäin ikävä tapa, ja varsinkin jos kaikki ottaisi saman tyylin, ei sitten rauhaa enää missään. Kauppakeskukset voisivat laittaa säännön "Kaupustelu sallittu vain liikkeen omissa tiloissa" ennenkuin tuo homma yleistyy.

    • mummo33

      Olin Espoontorilla asiakkaana viime viikolla, ja myyjä vain puhui ja puhui, eikä antanut minun miettiä, ja sitten se otti minut väkisin!!!

    • bfjffjfbdfkjdjfkfnfk

      Täällä paikalliset tele finlandin kauppiaat häipyy aina piiloon kun ostarille tulen. Pari kertaa ne pysäytti ja kerroin sitten isoon ääneen mielipiteitäni soneran verkosta. Sen jälkeen eivät pysäytelleet, mutta menin omatoimisesti kertomaan jos niillä oli poka haavissa. Nykyään ne jo häippäisee maisemista heti kun tulen vain lähellekin.

    • antisavipää

      oot sinä äijä.

    • bibibu

      espoossa eräässä kauppakeskuksessa hyökkäsi vakuutusmyyjä kimppuun ja alkoi tyrkyttämään jotain kotivakuutuksia. sanoin ystävällisesti että asun alivuokralaisena, eli jätän tällä kertaa väliin, kiitos vaan. totesi vain töykeästi että parempaa päivän jatkoa vaan sitten. hyvä kun ei keskaria vielä näyttänyt perään. ihan kuin olisin tehnyt suurenkin synnin kun en tarttunut heidän tarjoukseensa.

    • Eioo_eikätuu

      Jep, ne aloittaa "Moi mikä liittymä sulla on". Niinkuin se
      a) kuuluisi ventovieraille ja sitähän ne tyypit luonnollisesti on
      b) muille ohikulkeville...
      Käytöstavat. "Anteeksi saanko häiritä" ja kun vastataan "Ei" niin ei tarvitse toivotella perään hyviä päivänjatkoja. Aina eivät edes odota vastausta vaan alkavat tuputtamaan liittymää halvalla.
      Sama koskee kaikkia samalla idealla toimivia yrityksiä.
      Miksi ei riitä että seisovat siinä ständillään ja toki voivat kailottaa miten halvalla lähtee ym markkinointipuheitaan, mutta henkilökohtaisen kontaktin ottaminen kuuluu asiakkaalle, ei tyrkyttäjälle.

    • kovvoohommoo

      Melko agressiivista kampanjointia tuntuu olevan taas heillä. Eikä siinä minkään, ´ei-kiitos´- ja kaveri toivottaa päivänjatkot ja kääntyy seuraavaan. Se, mikä minua häiritsee heidän myyntipuheissaan on se että myydään omaa tuotetta mustamaalaamalla muiden liittymiä ja toimintaa.
      Vaan jotainhan sitä on keksittävä kun kilpailijalla on edukkaammat liittymät.

    • Mummu_ikäinen

      "Moi moi mikäs liittymä sulla?"
      - anteeksi vain, olen iäkkäämpi henkilö enkä kerta kaikkiaan siedä tälläistä lähestymistapaa.
      Opettakaa edes käytöstapoja.
      "Hei, anteeksi saisinko hetken häiritä?"
      Kun vastaa kohteliaasti että ei nyt, siihen ei tarvitse tölväistä perään mitään kiitosta tai hyvää päivänjatkoa. Mistä se kiitos edes tulee.

      Voisitte rajata myyntialueenne selkeästi ettei tule vahingossa käveltyä "kauppaan", eikä synny väärinkäsitystä siitä että olisin muka kiinnostunut tuotteistanne. Laittakaa sinen kauppakeskuksen lattiaan esimerkiksi jotkut teipit.

    • kierrän

      Kyllä se on kauppakeskusten asia laittaa myyntipisteille selkeät rajat. Itse vältän kulkemista sieltä missä tiedän näitä ständejä olevan. Päivittäinen työmatkani kulkee helsingin citycenterin läpi metrolle mutta olen alkanut kiertää välttääkseni tyrkyttäjät alepan edessä.
      Mutta se on totta, että ohikulkijoita pidetään töykeinä ja huonotapaisina jos eivät noteeraa näitä tyrkyttäjiä tai kylmästi kääntävät pääsä pois. Kaikkeen kyllästyy, tyrkyttäjiinkin. Jos menee myymälään ja myyjä tulee kyselemään mitä saisi olla, silloin on epäkohteliasta ignoorata myyjä. Mutta ei julkisilla paikoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      130
      3604
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3288
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2418
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe