Maajussille lapsimorsian ?

lakitupa.....

18

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhojjaaakkaka

      Sama ihmishirviö. Opettelisi ensin edes kirjoittamaan. Huomaan kaikinpuolin ihmisestä, että hän ei ole saanut minkäänlaista koulutusta tai muutakaan elämässä. Pelkästään pahuuden sisälleen.

      Huomasimme jo tv:stä aikoinaan tulleessa jaksossa ystäväni kanssa, että hänen silmissään ja katseessaan on jotain poikkeavaa ja luotaantyöntävää. Ei ollut mitään maalaismiehen ujoutta, vaan jotain pahaa ja sairasta. Toivon, että tämä ihminen saa ansionsa mukaan.

      • Kyr-pä syvällä äitis

        hohhojjaaakkaka

        On upeeaa että meillä on keskuudessamme sinunlaisia "ihmisiä. Korkeasti koulutettuja viiltäviin analyyseihin pystyviä joviaaleja tyyppejä, jotka kaiken yläpuolella
        tuijottaa ystävän kanssa Maajussille morsianta.

        Kuin partakoneella leikaten nämä ystävykset valkkaa ja profiloi jokaisen mädän jussin pas-kakuormasta...

        Hähäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää


      • J:n kyrpä suussas
        Kyr-pä syvällä äitis kirjoitti:

        hohhojjaaakkaka

        On upeeaa että meillä on keskuudessamme sinunlaisia "ihmisiä. Korkeasti koulutettuja viiltäviin analyyseihin pystyviä joviaaleja tyyppejä, jotka kaiken yläpuolella
        tuijottaa ystävän kanssa Maajussille morsianta.

        Kuin partakoneella leikaten nämä ystävykset valkkaa ja profiloi jokaisen mädän jussin pas-kakuormasta...

        Hähäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

        Mitenköhän j:n suu pannaan kun kyseessä omat lapset 13 vuotiaana puhumassa samankaltaisen sedän kanssa lasten tekemisestä ja tekee pikku tekoja livenä? Jokainen normaali ihminen ymmärtää asian pahuuden, eikä naura kuten sinä. Se kertoo ihan riittävästi


    • sefscec

      Juu, samat henkilöt tälläkin palstalla mainostavat noita adresseja ( Oikein 6 kappaletta allekirjoittanutkin ) ja parkuvat suojaikärajoista. Huvittavinta tässäkin oli että noita adresseja oli oikein väsätty useampia eri suojaikärajoille, ilmeisesti mitä alempi, niin sitä parempi herra lapsiinsekaantujalle... Ja pahus sentään, pikkaisen olisi vielä pitänyt alentaa että nämä 13 vuotiaatkin joista tuomio tuli olisivat sen piiriin mahtuneet.

    • Helena801

      Kammottavaa tekstiä tuossa kansalaisaloitteessa. Ja todella tökerön huonosti kirjoitettu.

      • Aihettaopiskellut

        Joo ja herra ajatteli sit kerralla muuttaa keskeisiä rikosoikeuden periaatteita?

        "Nyt lakiin lisättävät lainkohdat jotka sallivat teon, on niiden perusteella väärin jatkaa rangaistusta niiden ihmisten kohdalla, jotka ovat ennen näitä lain uudistuksia joutuneet rangaistaviksi, joten heidät on vapautettava rangaistuksistaan 2 kuukauden sisällä"

        Voi vittu mikä pelle :D onkohan tuolla tosiaan edes peruskoulu käytynä? :D lol


    • VAIN Suomessa rikos

      "harrasti seksiä 15-vuotiaan tytön kanssa."

      Kummallista että sellainen teko mikä ei edes ole rikos suurimmassa osassa muita EU-maita, johtaa Suomessa VANKILAAN?!

      EU:ssa suurimmassa osassa maita, suojaikäraja on vain 13-15 ikävuotta.

      "Olen myös jutellut muutaman keski Euroopasta kotoisin olevan tuttuni kanssa tästä aiheesta joskus ohimennen, he tavallisia perheellisiä ihmisiä. Ovat vaan sanoneet, etteivät he ole kuulleetkaan henkisesti kehityshäiriöisistä, ahdistuneista ja elämänsä pilanneista ihmisistä, jotka aikanaan aloittaneet seksielämänsä 13-15 vuotiaina
      He muuten itse kuuluvat kanssa näihin 13-15 kesäisinä aikanaan sekstailun aloittaneisiin ihmisiin ja vastapuoli ollut vanhempi henkilö. Suomen mielenterveys ammattilaisten mielestä heidän pitäisi olla syvästi traumatisoituneita uhreja jne. He ovat kyllä menestyneitä ja hyvin voivia ihmisiä ja ihmettelivät ja huvittuivat, kun kysyin, eikö menneet nuoruuden sekstailut ahdista?"

    • EU jep jep

      Niin, kun nyt ollaan mukana kovin tässä yhdentyvässä Euroopassa, joka vääjäämättä jossain vaiheessa menee liittovaltioksi asti, niin mites sitten on jengi täällä mieltä, kun varmaan laitkin muuttuvat yhdenmukaisemmiksi kenties, eli käytäntöön saattaa tulla meilläkin jo useammassa Euroopan maassa käytäntönä oleva 13v. - 14v. seksin suojaikäraja.

      Ja kun niin kansainvälisiäkin, kaikkien auttajiakin halutaan olla ja ymmärtää heitä, niin lähi-idän suunnalta yhä lisääntyvästi Eurooppaan ja meillekin tulevia maahanmuuttajia pitäisi kait ymmärtää ja silittää myös, kun heillä osalla kotimaassansa seksin suojaikäraja 9v. - 12v. Heillehän tuollainen 14v. - 15v.-kesäinen tytteli on jo vanhapiika ja täysin milf-osastoa.

      • käyedeslukio

        siellä taas oikein joku älynjättiläinen kertoo asioiden kulusta. Kirjoitukseesi on aika vaikea kommentoida, kun siinä ei ole minkäänlaista johdunmukaisuutta, mutta suosittelen tutustumaan juridiikkaan hieman paremmin, jos haluat siitä "keskustella". Esim kuinka jäsenvaltioilla kansallisessa harkinnassa monen monet asiat. Kerrotko minullekin ne useat EU maat, joissa suojaikäraja 13 vuotta?


    • Otetaas uusiksi

      Taisipa kritisoimasi kirjoittaja vaan ns. päivitellä maailman menoa kirjoituksellaan, näkeehän sen jo hänen kirjoituksen sävystäkin ilman lukio pohjaakin. Mitä tulee esittämääsi suojaikäraja 13v. EU -kysymykseesi, niin opetetaanko lukiossa lukemisen ymmärtämistä lie tarpeeksi hyvin sittenkään? Kritisoimasi kirjoittaja käytti termiä: 13. -14v. suojaikärajan suhteen, kun kirjoitti useammasta Euroopan maasta, eli kytke siihen 13v. mukaan myös 14v. ja esitä kysymyksesi sitten uudestaan.

    • Korkein suojaikäraja

      Suomessa on suojaikäraja KORKEAMPI kuin muissa sivistyneissä länsimaissa.

      Muissa EU-maissa suojaikäraja on vain 12-15 vuotta!

      Peräti parissakymmenessä euroopan maassa suojaikäraja on ALEMPI kuin Suomessa!

      Alimmat suojaikärajat löytyvät Hollannista (12 vuotta) ja Espanjasta (13 vuotta).
      Tyypilliset ikärajat ovat 14–15 vuotta kautta Euroopan. (Lähde: Väestöliitto)

      14 vuotta: Saksa, Italia, Itävalta, Bulgaria, Kroatia, Liechtenstein, Montenegro, Serbia, Unkari, Viro, Albania, jne..

      15 vuotta: Ruotsi, Tanska, Ranska, Islanti, Puola, Romania, Slovakia, Slovenia, Färsaaret, jne..

      Espanjassa vasta 2000-luvulla suojaikäraja on ollut 13-vuotta, sitä ennen sielläkin se oli 12v.

      Islanti nosti ikärajan 14:sta vuodesta 15:sta vuoteen vasta vuonna 2007.

      Jopa naapurin hyysärimaassa Ruotsissa suojaikäraja on alempi, 15-vuotta kuten myös Ranskassa, Tanskassa, Islannissa, Puolassa, Romaniassa, Slovakiassa, ym... monissa muissa ns. sivistysmaissa.

      Kaikissa noissa EU-maissa olisi täysin laillista ja normaalia että 14-15 vuotias itse päättää keneen rakastuu ja kenen kanssa rakastelee, ilman vanhempien tai viranomaisten suostumusta.

      Käytännössä Suomessa nuoret aloittavat seksin jo huomattavasti suojaikärajaa aiemmin, tämä on syynä Suomen korkeisiin lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tuomioihin.

    • Vain Suomessa pedo?

      Miten perustelette sen että vain suomalainen 14-15 vuotiaan kanssa seurusteleva olisi pedo, vaikkeivät muunmaalaiset sitä ole?

      Ruotsissa yhdyntä 15-vuotiaan kanssa EI ole rikos eikä siis kenenkään hyväksikäyttöä, toisin kuin Suomessa.

      Ruotsissa suojaikäraja on vain 15 vuotta, vaikka Ruotsi on panostanut lastensuojeluun ja on lastensuojelun kärkimaita maailmassa. Jos tällainen valtio olisi nähnyt tarvetta nostaa tuota suojaikärajaa, niin eiköhän se olisi tapahtunut jo ajat sitten.

      Suomessa alkaa rikosoikeudellinen vastuu 15 vuotiaana, eli lain mukaan olet tarpeeksi kypsä tajuamaan tekojesi seuraukset ja näin ollen sinut voidaan tuomita teoistasi, mutta lain mukaan et kumminkaan ole tarpeeksi kypsä päättämään haluatko harrastaa seksiä jonkun kanssa?

      Itse asiassa lainoppineet olisivat olleet tuon 15 vuoden ikärajan kannalla myös Suomessa, mutta eduskunta ajoi yli ja valitsi 16 vuoden ikärajan.

      Miten joku teko voi olla täysin rikollista ja paheksuttavaa toisessa länsimaassa, mutta toisessa aivan normaalia ja luonnollista?

      Miksi Suomessa alle 16-vuotiaan kanssa seurusteleva on "pervopedofiili, joka pitäisi kastaroida" mutta muissa Eu-maissa ihan normaali ihminen?

      • kieltolaki...

        - Miten perustelette sen että vain suomalainen 14-15 vuotiaan kanssa seurusteleva olisi pedo, vaikkeivät muunmaalaiset sitä ole? -

        Eihän se pedo ole, vaan se on "haukkumanimi", vähän niinkun sanoo heteroa "vitun homoksi"

        Pedofiilit ovat kiinnostuneita alle teini-ikäisistä. Suojaikäraja on hyvä olla juuri se 16 koska ihmiset kehittyvät eri aikaan. Joillekkin tupakki maistuu jo 13v ja joillakin vasta 16v jälkeen. Pitäisikö alkoholin ikärajaa laskea koska jotkut teinit tykkää juoda jo 13 vuotiaana perskännit.


    • faktattiedetään...

      Maissa missä suojaikäraja on vaivaiset 13 vuotta johtuu siitä että kulttuuri ja perhekasvatus on retuperällä. Nuoren aikainen seksuaalinen herääminen ja käyttäytyminen johtuu ympäristössä tapahtuvista väärinkäytöksistä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Valtaosa prostituoiduista ja pedofiileistä on itse joutunut lapsena hyväksikäytön kohteeksi ennen 13 ikävuotta.

    • selväero....

      Lähes kaikki ulkomailla kiinnijääneet pedofiilit ovat tappaneet uhrinsa, ja uhreja on useita. Pedofiileille on juuri ominaista tappaminen.

      Suomen pedo no 1 on Jammu S.

      Suomessa kyse on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, tai raiskaus.

    • "Tuntui hyvältä"

      Asiantuntijat kertovat että seksuaalirikokseen ajaa moni eri tekijä, esimerkiksi kyvyttömyyden ja riittämättömyyden tunne, muutos aikuissuhteessa tai muuten dramaattisesti järkkynyt elämäntilanne.

      Lapsesta tulee tällöin aikuisen kumppanin korvike.

      Seksuaalirikoksen kautta tekijä tyydyttää paitsi seksuaalisia myös muita psykologisia tarpeitaan.

      Näitä voivat olla yksinkertaisesti läheisyyden kokeminen.

      Moni seksuaalirikollinen käyttää seksiä pahan olonsa poistamiseen ja lievittämiseen.

      Oma mielipaha sokaisee: hetkellinen mielihyvä muuttuu tärkeämmäksi kuin siitä lankeavat seuraukset. Kyse on väliaikaisesta kontrollin ja arvostelukyvyn menetyksestä.

      Usein seksuaalinen kiinnostus teinejä kohtaan on hetkellistä, tosin se voi jatkua vuosiakin.

      Teini-ikäisen seksuaalisuus on jo herännyt, hän on jopa saattanut flirttailla, kokeillut omaa seksuaalista viehätysvoimaansa. Tuomittu on tulkinnut, että toinen osapuoli on kiinnostunut, ja vie tilanteen pitemmälle.

      On kokemusta lukuisista tapauksista, joissa varhaisnuori aivan selvästi flirttaili tai jopa osoitti nauttivansa tilanteesta.

      »Murrosikää lähentelevä lapsi kertoo että tilanne ei ollutkaan kamala. Että siinä oli sellaisiakin asioita, jotka tuntuivat hyvältä»

    • Pedofobikko=Pedo

      Tutkimusten mukaan "kaikki PEDOFIILEJÄ vihaavat, inhoavat ennen kaikkea pedoilutaipumuksen mahdollisuutta itsessään"

      Ikään kuin yrittää merkitä itsensä jonkin ominaisuuden vihaajaksi, ettei kukaan osaisi ensimmäisenä häntä epäillä.

      Samalla periaatteella kaikki ne jotka itse kiihottuvat nuorista, vihaavat eniten pedofiilejä, koska ne ovat myöntäneet kiihottuvansa nuorista, kun he itse eivät sitä uskalla myöntää ja koittavat kompensoida taipumustaan ylivihaamalla pedoja?

      Onhan se tutkittu asia, että kaikkein homokielteisimmät miehet kiihottuivat kun heille näytettiin homopornoa.

      Ihan samoin on tutkittu että kun miehille, jotka vihaavat pedoja, näytetään teinipornoa, niin ne kiihottuvat eniten siitä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2283
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1481
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1325
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      212
      949
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    Aihe