vuosiluonteiden (kiialaiset) vihollisuudet

kattokaaparinne!

Vihollisuuksien selitteet:

Rotta vs. Hevonen:
Huomiota herättävä iloa rakastava hevonen on hieman kärsimätön mutta peräänantamaton. Nämä luonteenlaadut sotkevat rotan laatimat ovelat suunnitelmat eikä rotta kestä sitä. Rotan on vaikea hyväksyä sitä ettei ole aina huomion keskipisteenä. Rotta kaipaa varmuutta ja pitää hevosen riippumattomuutta ja vaihtelevia mielialoja häiritsevinä. Molemmat ovat hyvin älykkäitä.

Härkä vs. Vuohi
Vuohen mielestä härkä on liian vakava ja väritön, eikä härkä opi nauttimaan elämästä, vaan näkee asioiden pimeät ja tylsät puolet. Härän mielestä vuohi on liian monimutkainen, herkkä, tunteellinen, oikullinen, laiska ja nautinnonhaluinen. Härkä on pikkutarkka ja vuohi on sisäisillä vaistoilla varustettu.

Tiikeri vs. Apina
Tiikerin mielestä apina on liian kujeellinen, pahansuopa, uteleva ja yllätyksellinen. Apina haastaa tiikerin usein yllätyksellisiin kilpailuihin tai saa muuten tiikerin hankaluuksiin. Tiikerin kärsivällisyys ei riitä apinan temppuja kohtaan. Apinaa ärsyttää tiikerin ylpeys ja kiivaus ja apina on kateellinen tiikerin kyvylle suhtautua asioihin vakavasti. Molemmat haluavat pitää oman päänsä.

Jänis vs. Kukko
Kukkoa ärsyttää jäniksen herkkyys, liiallinen hienotunteisuus, varovaisuus ja älykkyyskin, eikä siedä sitä, että hänen asioihinsa sekaannutaan tai arvostelukykyään kritisoidaan. Jänistä ärsyttää kukon tylyys, turhamaisuus, kohtuuttomuus, kriittisyys, harkitsematon suorapuheisuus, arvostelut ja määräilyt. Kummankin on vaikea kestää toistensa erilaisuudet.

Lohikäärme vs. Koira
Koiraa ärsyttää lohikäärmeen värikäs persoonallisuus, liekehtiväisyys, liian vilkas mielikuvitus ja lennokkaat suunnitelmat ja on valmis arvostelemaan niitä. Koira haastaa lohikäärmeen aina asioiden pikkutarkassa tekemisessä. Lohikäärme ei pidä siitä että koira seuraa sitä sokeasti eikä tee kaikkea mitä lohikäärme käskee. Mukavuuden haluinen lohikäärme ei pidä räksyttävistä koirista.

Käärme vs. Sika
Aika on kiltti ja se pitää käärmettä liian monimutkaisena ja kiihkeänä olentona. Siasta käärme on liian luihu, salaperäinen, kylmä, varautunut, analyyttinen ja epäsympaattinen eikä käärme näe sian näkökantoja. Käärmettä ärsyttää sian sinisilmäinen rehellisyys, maanläheisyys, kyky luoda pysyviä ystävyyssuhteita ja välinpitämätön suhtautuminen kunnianhimoiseen eteenpäin pyrkimiseen. Käärme on tosiasioiden hakija kun taas sika kulkee tunteella.

5

3267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • typoilija

      Voi jukoliste piti tuon aloitus sanankin mennä virheelliseksi. Kiialaiset, kun piti olla kiinalaiset!

    • tarkkanakuporkkana

      Muuten, aina tuo lista ei pidä paikkaansa. Tiedän 2 perhettä, joilla kummallakin on täysin eri luonnemerkki vuosi- ja kuukausiluonne siis, sekä myös elementit vastakkaisia. Silti heillä menee ok. Kuitenkin kehoitan huomioimaan parin luonteen, ja antamaan suosiolla periksi tarpeeksi ajoissa, jos siltä näyttää. Sitten on vielä nuo idiootit narsistinperkuleet erikseen.

    • Anonyymi

      Ensitreffit alttarilla... jotkut uskoo siihen... ei juma... Lapsi parat.

    • Anonyymi

      Vihollisuudet vastaavat länsimaisissa merkeissä oppositioita. Esim. sika on käärmeen vihollisluonne. Käärme vastaa härkää, ja sika skorpionia.

    • Anonyymi

      Olikohan jollain syytä usuttaa Venäjä Ukrainaa vastaan juuri tiikerin vuonna, kun Venäjä on itsenäistetty apinan vuonna? Jos Venäjän hallinto ymmärtäisi astrologian päälle, se olisi pystynyt estämään merkittäviä tappioita aiheuttavan sodan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe