vuosiluonteiden (kiialaiset) vihollisuudet

kattokaaparinne!

Vihollisuuksien selitteet:

Rotta vs. Hevonen:
Huomiota herättävä iloa rakastava hevonen on hieman kärsimätön mutta peräänantamaton. Nämä luonteenlaadut sotkevat rotan laatimat ovelat suunnitelmat eikä rotta kestä sitä. Rotan on vaikea hyväksyä sitä ettei ole aina huomion keskipisteenä. Rotta kaipaa varmuutta ja pitää hevosen riippumattomuutta ja vaihtelevia mielialoja häiritsevinä. Molemmat ovat hyvin älykkäitä.

Härkä vs. Vuohi
Vuohen mielestä härkä on liian vakava ja väritön, eikä härkä opi nauttimaan elämästä, vaan näkee asioiden pimeät ja tylsät puolet. Härän mielestä vuohi on liian monimutkainen, herkkä, tunteellinen, oikullinen, laiska ja nautinnonhaluinen. Härkä on pikkutarkka ja vuohi on sisäisillä vaistoilla varustettu.

Tiikeri vs. Apina
Tiikerin mielestä apina on liian kujeellinen, pahansuopa, uteleva ja yllätyksellinen. Apina haastaa tiikerin usein yllätyksellisiin kilpailuihin tai saa muuten tiikerin hankaluuksiin. Tiikerin kärsivällisyys ei riitä apinan temppuja kohtaan. Apinaa ärsyttää tiikerin ylpeys ja kiivaus ja apina on kateellinen tiikerin kyvylle suhtautua asioihin vakavasti. Molemmat haluavat pitää oman päänsä.

Jänis vs. Kukko
Kukkoa ärsyttää jäniksen herkkyys, liiallinen hienotunteisuus, varovaisuus ja älykkyyskin, eikä siedä sitä, että hänen asioihinsa sekaannutaan tai arvostelukykyään kritisoidaan. Jänistä ärsyttää kukon tylyys, turhamaisuus, kohtuuttomuus, kriittisyys, harkitsematon suorapuheisuus, arvostelut ja määräilyt. Kummankin on vaikea kestää toistensa erilaisuudet.

Lohikäärme vs. Koira
Koiraa ärsyttää lohikäärmeen värikäs persoonallisuus, liekehtiväisyys, liian vilkas mielikuvitus ja lennokkaat suunnitelmat ja on valmis arvostelemaan niitä. Koira haastaa lohikäärmeen aina asioiden pikkutarkassa tekemisessä. Lohikäärme ei pidä siitä että koira seuraa sitä sokeasti eikä tee kaikkea mitä lohikäärme käskee. Mukavuuden haluinen lohikäärme ei pidä räksyttävistä koirista.

Käärme vs. Sika
Aika on kiltti ja se pitää käärmettä liian monimutkaisena ja kiihkeänä olentona. Siasta käärme on liian luihu, salaperäinen, kylmä, varautunut, analyyttinen ja epäsympaattinen eikä käärme näe sian näkökantoja. Käärmettä ärsyttää sian sinisilmäinen rehellisyys, maanläheisyys, kyky luoda pysyviä ystävyyssuhteita ja välinpitämätön suhtautuminen kunnianhimoiseen eteenpäin pyrkimiseen. Käärme on tosiasioiden hakija kun taas sika kulkee tunteella.

5

3365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • typoilija

      Voi jukoliste piti tuon aloitus sanankin mennä virheelliseksi. Kiialaiset, kun piti olla kiinalaiset!

    • tarkkanakuporkkana

      Muuten, aina tuo lista ei pidä paikkaansa. Tiedän 2 perhettä, joilla kummallakin on täysin eri luonnemerkki vuosi- ja kuukausiluonne siis, sekä myös elementit vastakkaisia. Silti heillä menee ok. Kuitenkin kehoitan huomioimaan parin luonteen, ja antamaan suosiolla periksi tarpeeksi ajoissa, jos siltä näyttää. Sitten on vielä nuo idiootit narsistinperkuleet erikseen.

    • Anonyymi

      Ensitreffit alttarilla... jotkut uskoo siihen... ei juma... Lapsi parat.

    • Anonyymi

      Vihollisuudet vastaavat länsimaisissa merkeissä oppositioita. Esim. sika on käärmeen vihollisluonne. Käärme vastaa härkää, ja sika skorpionia.

    • Anonyymi

      Olikohan jollain syytä usuttaa Venäjä Ukrainaa vastaan juuri tiikerin vuonna, kun Venäjä on itsenäistetty apinan vuonna? Jos Venäjän hallinto ymmärtäisi astrologian päälle, se olisi pystynyt estämään merkittäviä tappioita aiheuttavan sodan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe