Ei ranskiksia maailman 10 myydyimmän auton joukossa!

rönö

http://www.vaihtari.fi/blogi/maailman-myydyimmat-autot-vuonna-2013/

Ja Suomessa renu ei mahdu lähellekään kymmenen myydyimmän auton kärkeen. Tunnustakaa jo renu-uskovaiset että renu ei vaan kiinnosta laatutietoisia autonostajia. Turha teidän on taistella tuulimyllyjä vastaan.

15

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meksu kolome
      • Meksu 4

        Kuvan klion kirkkovene on n**simiskorkeudella


      • Dffdhgf
        Meksu 4 kirjoitti:

        Kuvan klion kirkkovene on n**simiskorkeudella

        Vai että sillä korkeudella. Olet joko polvillasi tai kääpiö.


    • 04m,endi

      Montako renu taksia olette nähneet Suomessa tai työsuhdeautoina? Renuhan on köyhien auto kun sitä saa halvalla käytettynä. Huonolaatuinen automerkki kaikenkaikkiaan joka kiinnostaa vain köyhiä käytettynä. Kukaan täysjärkinen ei sitä uutena osta hurjan arvonalennuksen takia.

      • Sghhdggff

        Plaa plaa tämä renumollaus ei tuo mitään uutta. Kyllä uuden renun voi ostaa eli alkaen- malli ja clio. Mitä se merkitsee, arvonalenema, muutenkin halvassa autossa?


      • jucci
        Sghhdggff kirjoitti:

        Plaa plaa tämä renumollaus ei tuo mitään uutta. Kyllä uuden renun voi ostaa eli alkaen- malli ja clio. Mitä se merkitsee, arvonalenema, muutenkin halvassa autossa?

        Väität siis että Suomessa autot ovat halpoja siis uudet autot?


      • Todella monta, sekä taksina, että työsuhdeautona.


    • laatu-renu

      Kyllä huomaa että Sukizuki hävisi Rellulle laaturaportissa, joka julkaistiin uusimmassa AutoBildissä. Tässä vähän lainauksia kyseisestä jutusta:

      "Sukizuki on edelleen musta lammas japanilaisten merkkien joukossa. Keskimääräistä useammin omistajat moittivat erilaisia hälyääniä, maalipinnan laatua, ruostumisalttiutta, sisämateriaaleja ja korin laatua."

      "Joulukuussa 2010 aloitetun Kizzasi 2,4 -mallin testitulos ei ollut kovin hyvä. Kytkinvaurio aiheutti tielle jäämisen, ja irronnut vaihteensiirron osa sekä viallinen polttoainemäärän näyttö häiritsivät matkaa."

      "Hyvä TUV-tulos on Sukizukin ainoa valopilkku. Kysely kertoo selvistä laadun puutteista. Se ei ole lainkaan tyypillistä japanilaismerkeille."

      Sukizuki sai 7,5 laatupistettä ja Rellu 7,8. Eli en moisen vikapesän omistajana kehtaisi tulla Rellua moittimaan...

    • shittejä
      • laatu-renu

        Onhan se Rellun menestyminen tietenkin kova paikka eräille. Voi voi, sääliksi käy. Heillä on ilon aiheet elämässään niin kovin vähissä...


      • Meksu kolome

        Montako tuntia piti googlata, että löysit tuon artikkelin vuodelta 2008?

        Oli niin jäätävä analyysi että taidan mennä heti vaihtamaan Hondaan, siihen ei tarvitse uusia edes polttimoita eikä tuulilasinpyyhkijöitä. Ainiin mullahan oli Honda, sehän ruostui käsiin.

        Minä olen erittäin tyytyväinen Renaulttiini, niin myös muutama tuttava. Nuo "laatu"-ongelmat koskettavat kovasti niitä, joilla ei ole mitään kokemusta merkistä. Luuletko tosiaan että Renaultilla ajava ei ole omistanut mitään muuta merkkiä?

        Kokemusta on ja Renault on varsinkin uusilla malleilla erittäin hyvä valinta. Mutta antaa kansan ostaa niitä suosikkimerkkejä, ei se ole minulta pois.



        .


    • epeleitä olette

      Tosi jäätävää luettavaa ovat autobildin laaturaportit joissa ranskikset joka kerta viimeisiä laadussa ja japanilaiset parhaita vuodesta toiseen. Uusimmassakin v. 2013 raportissa Toyota on aivan ylivoimaisen paras laadussa. n.8000 autojen omistajaa samoin kuin autobildin maailman kattavin 100 000 km kestotesti ovat tuomionsa kertoneet loput muut 5 raportin arvostelukohtaa.

      Ja siitä huolimatta tämä foorumin rellun omistajat saavat aina renun kärkeen laadussa ja luotettavuudessa. Olette te renuajat kyllä melkoisia epeleitä :D

      • Meksu kolome

        Silloin kun on omakohtaista kokemusta, niin asioista on helppo kertoa. Jos haluat kertoa Toyotasta, niin sillekin on oma palstansa.

        Tämä ketju käsittelee myyntimääriä ja Renaulttia nyt vaan myydään euroopassa toiseksi eniten. Jos Toyota myy hyvin se kertoo auton hyvyydestä ja jos Renault myy hyvin,se kertoo ostajan typeryydestä.

        Vain Toyotan omistajallako on oikeus olla tyytyväinen autoonsa?


    • Entinen renuaja

      Kokemuksella voin sanoa, että Renault on kuvottava kapistus, nyt vain muistot kaivertaa, tympii, harmittaa. Ei ollut silloin joskus tietoa, ymmärrystä itselläni kun tuli moinen harmi hankittua, nyt tosin jo vuosia erossa tästä, tuli renu-autoero ja erosin, löysin toisen, entisen vanhan rakkauteni, nyt yhdessä eteenpäin, "hän" odottaa aina parkkipaikalla, kun käyn kaupassa, ei valita tai tiputtele laakereitaan ja muutenkin eteenpäin pyrkivä luonne.

      • nykyinen suzuaja?

        Ei taida Sukizuki kuitenkaan olla tuo "hän"? Sehän pärjäsi AutoBildin laaturaportissa Rellua huonommin. Sukizukissa on kuulemma selviä laadun puutteita ja se on musta lammas laadukkaiden(?) japanilaisten joukossa.

        Taitaa sulla kuitenkin vanha suola janottaa, kun täällä jälleen kerran suzuat...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe