Suoramaksu vai paperilasku?

tiedoitus ei toimi

Laajakaista lasku ollut vuosia suoraveloituksessa ja nyt en tiedä mikä lasku tulee. Onko muuttunut suoramaksuksi kuten muilla esim. sähköyhtiöt ja vastikemaksut. Vai tekeekö Sonera kiusaa ja lopetti ja nyt tulee paperilasku joka täytyy toimittaa pankkiin maksettavaksi? Kiusaa tulee lisää ettei laskua tullut enää samaan aikaan matkapuhelinlaskun kanssa vaan viikon viive eräpäivissä.

6

311

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moro moro,

   Jos sinulla on verkkopankkitunnukset niin sinulle tulee e-lasku, ja jos sinulla ei niitä ole niin sinulle tulee silloin suoramaksu.

   Olemme tiedottaneet asiasta mm. syksyllä/alkutalvesta laskun mukana menneessä tiedotteessa, sekä myöskin sähköpostin välityksellä.

   Hmmm, vaikuttaa siltä yhteislasku on peruuntunut, meinaan tämä suoraveloituksen päättyminen ei lopettanut yhteislasku-mahdollisuutta. Joten, nyt kun vaikuttaa siltä että se on jostain syystä peruuntunut, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin tsekataan tilanne. Joko Omilta Sivuilta löytyvän "Jätä palvelupyyntö"-linkin kautta (valitse Matkapuhelinasiat -> Laskutusta) tai soittaen 0200 17000.

   Kiitos :)

   Tero@SoneraPartio
   www.sonera.fi/sonerapartio

  • en ala e-laskuorjaks

   Ette SONERA ole tiedottanut suoraveloituksen muuttamisesta suoramaksuksi. Juuri tulleessa pankin tiliotteessa ei näy tietoa siitä. Sähköyhtiö ja isännöitsijä ovat ilmoittaneet ajoissa itse paperi kirjeellä ja nyt vielä pankki on vahvistanut em. suoramaksuksi muuttumisen ilman että on täytynyt itse tehdä,ilmoittaa mitään. Sonera vain mainostaa verkkopankki e-laskua. Jos ei halua eikä tarvitse verkkopankkia riesakseen, ei myöskään hanki tunnuksia kun ei tarvitse vahdata saldo, osamaksu ja luottokortti velan lyhennyksiä! Kun voi maksaa Debit kortilla kaupoissa ja postiennakko-ostot nettikaupasta. Omille sivuillepääsee vain verkkopankkitunnuksilla,EI käy minulle.

   • Hyvä että olet tarkastanut asian. Ei muuta kuin ota viimeisin lasku mukaan ja käy kytkemässä suoramaksu päälle omassa pankissasi --> http://bit.ly/1c08qhS niin saadaan asia kuntoon.

    Omista Sivuista sen verran että sinne pääsee sisään ilman verkkopankkitunnuksiakin, mutta toiminnallisuudet ovat silloin pienemmät. Mm. laskuarkistoon silloin ei pääse. Omaa liittymää pääsee kyllä tarkastelemaan ja muokkaamaankin.

    Tero@SoneraPartio
    www.sonera.fi/sonerapartio


  • tyytymätön asiakas

   Paperilaskun mukana tieto, että teknisen virheen, hah se on Soneran piittaamattomuutta, vuoksi käytössä ollut suoraveloitus ei muuttunut suoramaksuksi. Niin kävi kuin arvelin. Ongelma on:Suoramaksu sopimuksien uudelleen tekeminen vaatii käymistä kymmenien kilometrien päässä omassa pankissa.

   • Nyt kun aloin miettimään asiaa laajemmin niin itse harkitsisin jo tuossa kohtaa verkkopankkiasiaa uudelleen. Jos pankki on noin kaukana, verkkopankkitunnuksista on muissakin tilanteissa hyötyä - ennemmin tai myöhemmin. Kaikilla yrityksillä ei ole suoramaksu-palvelua meinaan käytössä. Moniin virastoihin voi tehdä tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla, www.vero.fi esimerkiksi.

    Meistä puhuttaessa, voimme toimittaa laskut sähköpostiin jonka kautta saat maksutiedot ja pääset maksamaan laskun verkkopankin kautta. Ja/tai laskutiedot löytyvät Omilta Sivuilta ja maksu taasen hoituu verkkopankin kautta.

    Mietihän siis vielä asiaa :)

    Tero@SoneraPartio
    www.sonera.fi/sonerapartio


  • Tämä muistetaan

   Paperilasku 2.50€ on pakotettu ottamaan kertaalleen ja sen jälkeen muuttakaa e laskuksi, silloin laskutus toimii, jos yrität muutoin normaalisti itse maksaa niin Sonerassa ei siihen luoteta. Iteltä Sonera nussi ylimääräistä, valituksistani ja todistelusta huolimatta, että maksettu on eräpäivään mennessä.
   Hyvä kun ei huomautusta ennakkoon tullut, kuka soneralaskutuksessa vetää välistä, kavaltaako joku omaan taskuun :D:D:D
   T: ei yhtään maksuhuomauksia ennen soneraa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   315
   2487
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   30
   2119
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   217
   833
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   312
   751
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   735
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   690
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   44
   657
  Aihe