Suoramaksu vai paperilasku?

tiedoitus ei toimi

Laajakaista lasku ollut vuosia suoraveloituksessa ja nyt en tiedä mikä lasku tulee. Onko muuttunut suoramaksuksi kuten muilla esim. sähköyhtiöt ja vastikemaksut. Vai tekeekö Sonera kiusaa ja lopetti ja nyt tulee paperilasku joka täytyy toimittaa pankkiin maksettavaksi? Kiusaa tulee lisää ettei laskua tullut enää samaan aikaan matkapuhelinlaskun kanssa vaan viikon viive eräpäivissä.

6

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moro moro,

      Jos sinulla on verkkopankkitunnukset niin sinulle tulee e-lasku, ja jos sinulla ei niitä ole niin sinulle tulee silloin suoramaksu.

      Olemme tiedottaneet asiasta mm. syksyllä/alkutalvesta laskun mukana menneessä tiedotteessa, sekä myöskin sähköpostin välityksellä.

      Hmmm, vaikuttaa siltä yhteislasku on peruuntunut, meinaan tämä suoraveloituksen päättyminen ei lopettanut yhteislasku-mahdollisuutta. Joten, nyt kun vaikuttaa siltä että se on jostain syystä peruuntunut, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin tsekataan tilanne. Joko Omilta Sivuilta löytyvän "Jätä palvelupyyntö"-linkin kautta (valitse Matkapuhelinasiat -> Laskutusta) tai soittaen 0200 17000.

      Kiitos :)

      Tero@SoneraPartio
      www.sonera.fi/sonerapartio

    • en ala e-laskuorjaks

      Ette SONERA ole tiedottanut suoraveloituksen muuttamisesta suoramaksuksi. Juuri tulleessa pankin tiliotteessa ei näy tietoa siitä. Sähköyhtiö ja isännöitsijä ovat ilmoittaneet ajoissa itse paperi kirjeellä ja nyt vielä pankki on vahvistanut em. suoramaksuksi muuttumisen ilman että on täytynyt itse tehdä,ilmoittaa mitään. Sonera vain mainostaa verkkopankki e-laskua. Jos ei halua eikä tarvitse verkkopankkia riesakseen, ei myöskään hanki tunnuksia kun ei tarvitse vahdata saldo, osamaksu ja luottokortti velan lyhennyksiä! Kun voi maksaa Debit kortilla kaupoissa ja postiennakko-ostot nettikaupasta. Omille sivuillepääsee vain verkkopankkitunnuksilla,EI käy minulle.

      • Hyvä että olet tarkastanut asian. Ei muuta kuin ota viimeisin lasku mukaan ja käy kytkemässä suoramaksu päälle omassa pankissasi --> http://bit.ly/1c08qhS niin saadaan asia kuntoon.

        Omista Sivuista sen verran että sinne pääsee sisään ilman verkkopankkitunnuksiakin, mutta toiminnallisuudet ovat silloin pienemmät. Mm. laskuarkistoon silloin ei pääse. Omaa liittymää pääsee kyllä tarkastelemaan ja muokkaamaankin.

        Tero@SoneraPartio
        www.sonera.fi/sonerapartio


    • tyytymätön asiakas

      Paperilaskun mukana tieto, että teknisen virheen, hah se on Soneran piittaamattomuutta, vuoksi käytössä ollut suoraveloitus ei muuttunut suoramaksuksi. Niin kävi kuin arvelin. Ongelma on:Suoramaksu sopimuksien uudelleen tekeminen vaatii käymistä kymmenien kilometrien päässä omassa pankissa.

      • sonerapartio

        Nyt kun aloin miettimään asiaa laajemmin niin itse harkitsisin jo tuossa kohtaa verkkopankkiasiaa uudelleen. Jos pankki on noin kaukana, verkkopankkitunnuksista on muissakin tilanteissa hyötyä - ennemmin tai myöhemmin. Kaikilla yrityksillä ei ole suoramaksu-palvelua meinaan käytössä. Moniin virastoihin voi tehdä tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla, www.vero.fi esimerkiksi.

        Meistä puhuttaessa, voimme toimittaa laskut sähköpostiin jonka kautta saat maksutiedot ja pääset maksamaan laskun verkkopankin kautta. Ja/tai laskutiedot löytyvät Omilta Sivuilta ja maksu taasen hoituu verkkopankin kautta.

        Mietihän siis vielä asiaa :)

        Tero@SoneraPartio
        www.sonera.fi/sonerapartio


    • Tämä muistetaan

      Paperilasku 2.50€ on pakotettu ottamaan kertaalleen ja sen jälkeen muuttakaa e laskuksi, silloin laskutus toimii, jos yrität muutoin normaalisti itse maksaa niin Sonerassa ei siihen luoteta. Iteltä Sonera nussi ylimääräistä, valituksistani ja todistelusta huolimatta, että maksettu on eräpäivään mennessä.
      Hyvä kun ei huomautusta ennakkoon tullut, kuka soneralaskutuksessa vetää välistä, kavaltaako joku omaan taskuun :D:D:D
      T: ei yhtään maksuhuomauksia ennen soneraa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe