albatros travel

Onko hyviä tai huonoja kokemuksia Albatros Travelistä? Hieman esim. pohdituttaa, ettei yritystä ole suomalaista osoitetta.
Ilmoita


51 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Olemme lähdössä Willi länsi reissulle. Yksi tuttavan tuttava käynyt ja kovasti kehui.
Yhtiön toimisto on Köpiksessä.
5 VASTAUSTA:
Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!
Petetyt kirjoitti:
Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!
Ainakin kaikki järjestelyt on toiminut hyvin. Opaskin kuulemma oli tosi hyvä.
Kerron sitten kun palaamme reissusta toukokuussa.
Petetyt kirjoitti:
Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!
HUIJARIN TEKSTIÄ? Jos olisi asiaa, olisi varmasti kirjoittanut perustelut väitteelleen.
Petetyt kirjoitti:
Kiertäkää kyseinen huijarifirma kaukaa!!!
Itse Afrikan kiertomatkalla helmikuu 2016. Kaikki hoidettu hyvin. Huippu opas. Matkalla muita todella monia matkoja tehneitä. Kaikki kehuivat ko firman järjestelyjä
Ollut kahdesti Albatrosin reissulla Afrikassa. Molemmissa kohteissa kaikki toimi erittäin hyvin. Loistava opas. Ei kertakaikkiaan mitään valittamista.
+Lisää kommentti
Olimme Albatrossin matkalla Toscanassa pääsiäisviikolla. Matka oli todella onnistunut. Matkaohjelma oli tiivis ja matkalla joutui paljon tekemisiin muitten matkalaisten kanssa. Tämä mietitytti ennakkoon, mutta turhaan - matkaseura oli todella mukavaa ja samanhenkistä. Matkat ja matkaohjelmat on etukäteen informoitu sen verran hyvin, että varmaankin matkaan "karsiutuu" väkisinkin samanhenkistä porukkaa.
Opas oli erittäin hyvä, mikä varmasti isolta osalta teki matkasta mielenkiintoisen .
En tunnista kyllä noita aikaisempia kommentteja meidän matkastamme. Kaikki osanottajat olivat tyytyväisiä ja sen osoituksena viimeisellä yhteisellä illallisella lahjoitimme oppaalle pullon erinomaista Toscanalaista viiniä.
Ainakin Toscanaa voimme suositella!
Ainoa miinus oli kylmä hotellihuone osalla porukasta. Siihen ei saatu parannusta viikon aikana.
4 VASTAUSTA:
Täällä ollaan San Franciscossa. Oikein hieno matka. Opas tosi hyvä. Varaamaan vaan Albatross matkoja.
Miiru1 kirjoitti:
Täällä ollaan San Franciscossa. Oikein hieno matka. Opas tosi hyvä. Varaamaan vaan Albatross matkoja.
Todella hyvä ja mielenkiintoinen matka, erittäin hyvä opas ja kaikki toimi moitteettomasti. Suoritusmatka on (4200 km) ajoa mutta välimatkat ovat Amerikassa pitkät. Upeat kansallispuistot ja nähtävyydet palkitsivat istumisen.
Miiru1 kirjoitti:
Täällä ollaan San Franciscossa. Oikein hieno matka. Opas tosi hyvä. Varaamaan vaan Albatross matkoja.
Kerro vähän lisää matkasta. Miten kaupunkipysähdykdet on järjestetty? Varusteet, mitä ei ainakaan tarvitse :)
Nyt vasta huomasin, että kyselit. Kaupunkipysähdykset hyvin järjestetty. Hotellit keskustassa. La:saa Hollywoodissa. Paljon nähtävää koko ajan. Kanjoneilla oli aika viileää eli myös lämmintä mukaan. Hieno reissu. Suosittelen.
+Lisää kommentti
Hei !

Nimimerkki "petetyt" kertoisitko tarkemmin mitä tarkoitat että Albatros travel on huijarifima. Itse oli alkuun innolla lähdössä Toscanan matkalle, mutta mieleen on hiipinyt epäilys että onko kaikki hyvin kyseisessä firmassa. Minkälaisia pettymyksiä sinulla on ollut ?

Kysyin nimittäin puhelimitse tarkempia tietoja syyskuun matkojen lentoaikatauluista mutta sain niin epämääräisiä tietoja, että rupesi hieman epäilyttämään, mistä on kysysmys. Onko niitä matkoja ollenkaan tulossa. En uskalla kuitenkaan varata ennenkuin saan tarkat tiedot matkasta kellonaikoja myöten, mutta niitä en ole saanut.
1 VASTAUS:
Kerroin jo aikaisemmin meidän onnistuneesta Toscanan matkasta... Kyseenalaistan nimim. "Petetyt" kaltaiset arvostelut, joissa ei ole mitään perusteluita...
Itselläni oli kyllä aivan päinvastainen käsitys puhelinneuvonnasta keskusteltuani heidän kanssaan, useampaankin otteeseen, matkakohdetta "arpoessa"... Infopuhelin sijaitsee Tanskassa, missä on sitten suomalainen palveluhenkilöstö...
Pääsiäisen matka tapahtui Norwegianin lennolla. Samalla lennolla oli myös Aurinkomatkalaisia. Lento oli Roomaan, josta linja-autolla sitten Chianciano Termeen. Samasta hotellista suoritettiin kaikki retket, mikä oli kätevevää...
Toscanan matkaopas Joonas tietää paljon ja teki matkaohjelmasta tosi mielenkiintoisen.
Ainahan matkalla saattaa sattua jotain, mikä ei miellytä kaikkia. Omasta asenteestakin on paljon viihtyminen kiinni. Meitä oli 40 henkilöä ja lähes kaikkien kanssa tuli keskusteltua - kukaan ei ilmaissut, että olisi katunut matkalle lähtöä. Moni alkoi suunnittelemaan jo seuraavaa matkaa.
Muutaman huoneen kylmyys oli kyllä harmituksen aihe...
Rohkeasti mukaan, avaralla mielellä, niin kaikki menee varmasti hyvin...
Niin...noiden lentojen aikatauluja on varmasti aika mahdoton näin varhaisessa vaiheessa tietää, kun Albatros käyttänee useita lentoyhtiöitä ja aikataulut samoillakin yhtiöillä vaihtelevat noin pitkällä ajalla.
Seuraavaa matkaa suunnittelemme Sorrentoon...
+Lisää kommentti
Olin Amerikan alkulähteillä- matkalla, ennakkoon hieman epäilytti mutta oli tosi hyvä reissu ja hintansa väärti! Hyvin järjestetty ja omaa aikaa myös runsaasti! Lähden toistekin Albatrossin "siivelle"!
Ilmoita
Huijaavat esitteiden kuvilla, saatat joutua rotankoloiseen huoneeseen ja jos et muista paikanpäällä valittaa kirjallisesti niin unohda jopa se 10% reklamaatiomaksu joka on maksimi mitä hyvittävät.
Åitini sai hissikuilujen välissä olevan sokkeloisen yksiön ilman parveketta vaikka lisämaksusta 270€ piti olla parveke ja kaikki mitä esitteessä luvattiin. Ei ollut luxusta eikä edes rauhaa. Eikä myöskään palautusta matkan hinnasta. Emme suosittele jos haluat sitä mitä tilaat.
Ilmoita
Epäilytti lähteä tuntemattoman matkatoimiston kiertomatkalle.
MUTTA kaikki pelasi ! Opas oli tosi ammattitaitoinen -hyvä Juha !
Turha valitella jälkeenpäin, kun opas voi heti käsitellä valituksen eli vaikka heti vaihtaa
uuden huoneen. Kyllä sitä on itsekin joutunut muutamalla matkalla "rotankolon" vaihtamaan. Kiertomatkoilla on tosi mukavaa ja täsmällistä porukkaa ;tosi maailman- matkaajia. Onneksi juntit, örveltäjät ja marisijat tajuavat pysyä pois näiltä matkoilta.
Se meidän matka oli: Inspiroiva itärannikko :USA-Kanada . SUOSITTELEN !!!
Ilmoita
Hei!
Hyviä kokemuksia matkalta. Kannattaa lähteä, hinnat halvemmat, oppaat ammattitaitoisia ja mukavia. Turhat hienostelut puuttuu aitoja kokemuksia kustakin kohdemaasta. Reissuun vaan Albatros-Trvelin mukana!
Ilmoita
Olimme syyskuun lopussa Islannin matkalla! Todella asiantuntija opas Kaisa. Kertoi kaikesta ja hotelli oli hyvä ja retket mahtavia!
Nyt lähdemme Villi Länsi matkalle Kaliforniaan! Odotamme innolla ! Saimme kuulla vain hyvää keväällä samalla matkalla olleille!
Ilmoita
Loistava oopperamatka Veronaan. Joonas opas oli ihan paras ja kaikki toimi. SUOSITTELEN.
Ilmoita
Olimme keväällä 2015 Toscanassa.KAIKKI sujui todella hyvin. On luotettava matkanjärjestäjä. Lentoaikataulut saa noin pari kuukautta ennen matkaa. Nyt toukokuussa olemme luottavaisin mielin lähdössä Sorrentoon.
Ilmoita
Pysyykö astmaatikko ryhmän vauhdissa mukana? Eli onko kävelytahti kovin ripeää?
Ilmoita
nostan ylös
Ilmoita
Viime vuonna svengaava etelä. Tänä vuonna etelä Korean kiertomatkat. Molemmat hyviä. Jälkimmäinen matka hyväkuntoisille, koska paljon kävelyä. Suosittelen Albatrossia. Myös willi länsi ja pitkä matka andalusiaan tehty. Todella hyvät hotellit ja oppaat.
Ilmoita
Keväällä 2015 Toscanassa. Todella hyvä ja mielrnkiintoinen matka. Oppaamme Joonas paras ikinä. Oli aidosti kiinnostunut kultturista, historiasta, taiteesya ja se näkyi ja kuului opastuksessa. Päivät oli pitkiä, mutta kun asuttiin koko aika samassa hotellissa, ennätti kuitenkin hyvin palautua seuraavaan päivään. Olin ensimmäistä kertaa Toscanassa, toivottavasti ei viimeistä. Kaikkiaan hyvin järjestetty, mielenkiintoinen matka.
Ilmoita
Olimme neljän naisen porukalla Kauneinta Portugalia kiertomatkalla 2014 keväällä ja kaikki olimme todella tyytyväisiä matkaan. Majoituimme Cascaisissa ja hotelli oli kuvauksen mukainen, opas aivan loistava Portugalin historian, maantieteen, kulttuurin ja politiikan asiantuntija ja piti ryhmästä huolta lähes 24/7.
Muista Albatross Travelin järjestämistä matkoista minulla ei ole vielä kokemusta, mutta tämän perusteella olen innokas lähtemään uudelleen mukaan.
Ilmoita
EI kovinkaan korkeaa arvosanaa voi antaa. Meidän matkamme peruuntui . Olimme varanneet pakettimatkan ja tämä matkatoimisto vahvisti varauksen. Maksoimme matkan, eikä toimisto ilmoittanut muuta kuin vahvistuksen maksun saapumisesta. Siis uskoimme kaiken olevan kunnossa, mutta kuinka ollakaan, noin viikon kuluttua ilmoitettiin meille, että meidän (2 hlö) pitäisi maksaa noin 1000 euroa lisää, jotta matka toteutuisi. Vastausaikaa aikaa saimme ruhtinaalliset 2 vuorokautta. Periaatteessa jopa tuo vastausajan lyhyyskin on kuluttajansuojan vastainen. Koska tämä vaikutti niin selvästi vedätykseltä päätimme vaatia maksun takaisin. Sen saimme, mutta emme suinkaan saaneet takaisin luottokorttiprovisiota, joka on sangen huomattava. Tämän kokemuksen perusteella en tule käyttämään toimistoa koskaan. Luonnollisesti en myöskään suosittele.
Ilmoita
Nimimerkille "Tyytyväiset" esittäisin kysymyksen, että tosiaanko teille kaikille neljälle järjestettiin tämä kiertomatka, varmaan tuottoisa reissu järjestäjän kannalta? Mutta noin muutoin, kuinka moni näistä Arial Travelsin ilmoittamista matkoista oikeastaan koskaan toteutuu, kuka missä tietää? Ko. järjestäjän sivujen kieli on jo niin omituisen huonoa suomea, ettei se herätä luottamusta. Jos Suomeen matkoja suuntaava järjestäjä vähänkään haluaisi nähdä vaivaa, mikä olisi helpompaa kuin "suomentaa" sivujensa kirjoitukset, näin vain ei tapahdu. Arial Travel siis edelleenkin vie asiakkaitaan vierailulle esim. pyhän Tapion luostariin, vaikka missään muualla, koko maailmalla, sellaista paikkaa ei tunneta, ei suomennoksena eikä ilman!
Vaikuttaa siltä, että tällä matkanjärjestäjällä on tarjolla paljon enemmän matkoja kuin he koskaan elävässä elämässä kykenisivät hoitamaan ja järjestämään, kertokoot nyt alkuun vaikka ensimmäisestä oikeasti järjestämästään Sahalinin saarten matkasta yms., yms.!
1 VASTAUS:
Täällä keskustellaan Albatros Travel-yrityksestä eikä Arial Travel-toimistosta, joka on kai eri yritys?
+Lisää kommentti
Neljällä matkalla olleena voin sanoa että ovat hyvinkin hintansa väärti, oppaat pääosin hyviä esim Intia Sari ja Toscana Joonas.
Ilmoita
Kaikki sujui todella hyvin Tokiossa jouluk.2016. Uutta matkaa suunnitellaan
Ilmoita
Kerran Tansaniassa ja kahdesti Etelä-Afrikassa Albatrossilla. Kaikilla matkoilla järjestelyt ja oppaat ensiluokkaisia. Hinta/laatu -suhde paras mahdollinen. Emme enää muita matkatoimistoja edes katsele.
Ilmoita
Kahdella Albatross Travelin matkalla olleena voin suositella. Eka matka oli 2015 Etelä-Englantiin (lennot norskilla), opas asian tunteva, oli jonkin verran omaa aikaa, mielenkiintoiset kohteet ja kivat matkakumppanit (suht hintavia kiertomatkat ovat, että perus kännituristit ei tule :D), ja hyvät hotellit.

Toinen matka oli Portugaliin 2016, yöpymiset Estorilissa (3km Cascaisista). Samat kehut pätee tähänkin matkaan. Lennot oli TAPilla ja se onkin ainoa miinus, mutta hirveät lentojen kellonajat ei ole matkatoimiston vika (lähtö Helsingistä vähän vaille viisi aamulla, takaisin Helsingissä neljältä aamulla). Oli yksi "oma" päivä, jolloin ei lähdetty yhdessä mihinkään, mutta opas antoi kyllä hyvin vinkkejä mihin mennä. Sama koski lähtöpäivää, kun kone lähti vasta illalla Lissabonista.
Ilmoita
Minkä ikäistä porukkaa kyseisillä matkoilla yleensä käy?
1 VASTAUS:
Ylläolevan kommentin (kiertomatkalainen) kirjoittaja vastaa, että noilla kahdella (Etelä-Englanti ja Portugali) ikähaitari oli parikymppisistä about seitsemänkymppisiin. Montaa yksinmatkaavaa ei ollut (molemmilla pari-kolme), vaan lähinnä vanhempi-lapsi -kaksikoita ja pariskuntia. Taisi olla parit kaveruksetkin (ainakin yksi opettajakaksikko toisella matkalla).
+Lisää kommentti
Olemme tehneet kaksi matkaa Albatrossilla puolenvuoden sisällä . Pitkä Fuengirolaan ja kahdeksan päivää Toscanassa. Molemmissa järjestelyt toimivat erinomaisesti . Hyvin suunnitellut paketit: puolihoito, hyvä opas ja retket. Jostain syystä matkaseurakin valikoidun ystävällistä. Jatkossa varma valinta.
Ilmoita
Olemme tehneet kolme matkaa (Willi Länsi, Inspiroiva Itä-rannikko ja Mahtavat Kalliovuoret) Ei mitään valittamista! Seuraavaksi vuorossa Borneo. Erinomaiset oppaat, suosittelen lämpöisesti :)
Ilmoita
Kävimme Albatrossin Svengaava Etelä musikkimatkalla, jonka ohjelma ja suomalainen opas aivan loistavia. Roots musan diggareille todellinen löytö. Kaikki toimi luvatusti ja itse asiassa ohjelmaa oli ennalta ilmoitettua enemmänkin. Suosittelen varauksetta.
Ilmoita
Tulinpa juuri Mandelan jäljillä- matkalta Afrikasta. Loistomatka ja loisto-opas Joonas.
Uudelleen Albatros-matkalle ilman muuta!
Ilmoita
Kokemuksia Kreikan matkoista? Onko tuo kulttuuri/kokkausmatka uusi tuote? Lähdössä yksin matkaan ja jänskättää, että miten jaksaa kaksi viikkoa vieraassa seurassa.
Ilmoita
Ensi marraskuussa olisi matka Peruun , Machu Picchulle, onko kokemusta millainen matka on?
Ilmoita
Piemonte ja Cinque Terre kiinnostavat syksyllä mutta mistään tämän matkanjärjestäjän sivuilta en löytänyt hotellitietoja, näytösmielessä jopa varasin, mutta ennen maksua ei tietoa hotelleista eikä niiden sijainnista (Piemonte 3 yötä, La Spezian alue 4). Printtimainokset lehdissä ovat ammattimaisia, mutta jossain mättää. Kahdeksan päivän matkan hinta on n € 1600, väkisinkin miettii taas kerran kannattaako satsata valmismatkoihin...
1 VASTAUS:
Hei, olemme olleet kahdella Albatrossin matkalla, molemmat ammattitaitoisesti vedettyjä. Hotellitiedot tulevat postitse vähän ennen matkaa, samoin lentoliput. Paljon olemme tehneet omatoimimatkoja aiemmin, nyt siirryimme valmismatkoihin eikä yhtään kaduta. Ainakin Albatrossin Tokion matka ja Kanadan kiertomatka olivat mainiosti järjestettyjä, erittäin hyvät oppaat, tietoa jaettiin runsaasti ja mitä oppaat eivät tienneet, ottivat selvää ja aina kertoivat. Matkakohteet esim. Kanadassakin oli huolella valittu, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä. Seuraavan matkamme olemme jo varanneet tästä matkatoimistosta, suosittelen lämpimästi!
+Lisää kommentti
Huono kokemus paras pitkä Portugaliin- matkasta maaliskuussa. Ensinnäkin Portugalissa on tuolloin kylämää, sataa ja tuulee kovasti joka päivä. Cascaisissa hotelli on kovin syrjässä kaikesta. Remontti yläkerroksissa aiheutti kokopäiväistä melua. Retkillä kävelyvauhti armottoman kova. Matkan hintaan tulee päivällisjuomista n 200 euroa lisämaksua, vettäkään ei maksutta saa, vaikka sen olettaisi kuuluvan puolihoitoon. Emme suosittele.
Ilmoita
Hyviä on. Otin kerran talteen koalan kuvan.
Ilmoita
Kolme Albatros travel-matkaa tehneenä en yhdy edellä oleviin harmituksiin. Oppaat loistavia, huone vaihdettiin, jos ei kelvannut. Mukavaa, eri-ikäistä matkaseuraa ja kiintoisat ohjelmat. Etelä-Korea-Japani on nopeatahtinen, muttei liian rasittava. Pitkä USA:n bussimatka oli hyvin tauotettu. Yksi matka peruuntui ( liian vähän osanottajia) ja siitä ilmoitettiin ajoissa. Ohjelmien lisämaksut valinnaisista kohteista on ilmoitettu matkaohjelmassa. Vertailun vuoksi teimme Kiinan kierroksen Olympialla: loistava opas, hieno ohjelma, mutta hinta oli tuntuvasti kalliimpi. Nyt valitsimme Albatros travelin Etelä-Amerikan kierroksen, ja syynä oli tuntuva hintaero verrattuna Olympian vastaavaan ohjelmaan.
Ilmoita
En ymmärrä väitettä, ettei ole Albatros travel - yritystä. Heidät tavoittaa hyvin puhelimitse ja sähköpostilla ja he pitävät matkan varanneisiin yhteyttä. Albatros travel on tanskalainen perheyritys ja se selviää, jos lukee Albatrosin nettisivut. Matkat on varattava hyvissä ajoin ja erityispyynnöt otetaan huomioon (esim. lentopaikka koneessa). Kustannukset on ilmoitettu ohjelmassa ja valinnaiset kohteet maksetaan matkan maksun yhteydessä. Ja matkalla oppaat ovat järjestäneet apua ongelmissa, sillä he antavat kännykkänumeronsa matkan ajaksi.
Ilmoita
Olin Vietnamin kierroksella 2016 Albatros Travelin kanssa, matka upea, hyvä opas ja paljon nähtiin. Ainoa mikä kummastutti, oli että opas keräsi paikan päällä n. 100 euroa per henkilö tipeiksi paikallisoppaille ja kuskeille. Tämä keruu ilman mitään kuittia. Tämä kyllä pitäisi sisällyttää matkan hintaan kuten aiemmin Tema-matkoilla ja Lomalinjan matkoilla. Tästä menettelystä oli kyllä mainittu matkatoimiston nettisivuilla, mutta minulla jäi kyllä vähän epäluuloinen olo.
Ilmoita
Olin syksyllä 2017 ensimmäistä kertaa Albatrossin järjestämällä matkalla kohteena Irlanti. Matka oli kaikin puolin hyvin järjestetty ja matkanjohtaja erityisen pätevä. Omaa aikaakin oli varattu ihan mukavasti. Itselleni jäi varsin hyvä kuva yrityksestä.
Ilmoita
Albatrosin mukana kumppanini kanssa: USA- kierto eteläisissä valtioissa mm Atlanta Memphisin Graceland, New Orleans, Meksiko: lähinnä intiaanialueilla kiertomatka, Italia- 3vkoa Sorrentossa, Espanja- Benalmadena 4 vkoa, olemme lähdössä uudestaan Espanjan Aurinkorannikolle nyt syksyllä ja keväällä Italiaan Venetsia ym. Olemme siis varanneet kuusi matkaa ja tähän asti olemme olleet erittäin tyytyväisiä-- opas todella on asiantuntija ja lähes aina paikalla-- ryhmät kun on majoitettu samaan hotelliin eikä siroteltu ympäriinsä. Tästä se iso etu, että retki-ja lentokenttäkuljetukset eivät sisällä tylsää hotellilta hotellille ajelua. Nämä matkat eivät ole rantaloma/juopottelureissuja. Espanjan ja Italian pitkillä matkoilla oli tarjolla omakustannushintaisia lisäretkiä-- mm. Napolin ooppera, Sorrenton kansanmusiikkiesitys, viinitupa, Malagan reissut automuseoon, taidemuseoon. espanjan kielikurssitunteja, vaellusta Mijas- Fuengirola jne. Pidimme hinta-laatusuhdetta erittäin hyvänä. Ihmettelin tuota 200 ekun illallisjuomalaskua-- meidän hotelleissa vesipullo taisi maksaa pari euroa ja viinipullo 10 euron paikkeilla- jämät sai juoda vaikka seuraavana iltana, kymppejä meidän juomalasku oli neljältä viikolta.
Ilmoita
Olemme mieheni kanssa olleet kahdella Albatrossin matkalla, molemmat todella ammattitaitoisesti toteutettuina. Tokion matkalla oppaamme Lotta oli aivan ensiluokkainen opas ja matka muutenkin hienosti toteutettu! Viimeksi matkasimme Kanadan kiertoajelulla ja siinä Jaana oli loistava opas, Kanadan kiertomatkan Albatros oli koonnut erittäin mielenkiintoiseksi ja nähtävyydet ja hotellit aivan mainioita. Suosittelen lämpimästi tätä matkatoimistoa, olemmekin jo varanneet sieltä seuraavaksi kevään matkamme Eurooppaan.
Ilmoita
Minkä ikäistä seuraa noilla matkoilla yleensä liikkuu? Mua kiinnostaisi etenkin joku monipuolinen Willi Länsi- tai eksoottinen Afrikan safari -kiertomatka muutaman vuoden päästä kun olen vähän tienannut rahaa. Oon vasta 23-vuotias ja musta tuntuisi vähän oudolta reissata porukassa jossa on lähinnä vain jotain 50+ keski-ikäisiä ja varttuneita, eikä muita nuoria aikuisia ollenkaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

albatros travel

Onko hyviä tai huonoja kokemuksia Albatros Travelistä? Hieman esim. pohdituttaa, ettei yritystä ole suomalaista osoitetta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta