Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Yhden hiussuortuvan vuoksiko

Helpottunut surullin

Voiko luottamus toiseen olla kiinni yhdestä pitkästä kiharasta hiussuortuvasta? Tuntui, että maailmani romahti, kun sellaisen satuin miesystäväni kylppäristä löytämään. Kysyin sitten häneltä rehellisesti tilanteesta ja hän kertoi ettei ole muita, mutta hän ei katsonut minua suoraan silmiin ja uppoutui vaan tietokoneensa pariin, kun yritin jutella hänelle. Kerroin kyllä oman kantani näihin asioihin ja että asioista pitää rehellisesti keskustella eikä toimia toisen selän takana. Seurustelemme etänä ja alussa luotin häneen puhtaasti, mutta matkan varrella on tullut mutkia kuten harva yhteydenpito ja viesteihin vastaamattomuus sekä ohareita tapaamisistamme. Itselläni on siksi luottamus ollut tosi herkillä.Voi olla, että pilasin lopunkin suhteemme tällä jutulla, mutta olen iloinen siitä, että sain vihdoin kakaistua ulos sen, mikä suhdettamme mielestäni on hiertänyt ja ihan rehellisesti sanottuna en voi itse elää sellaisessa suhteessa, jossa tapaillaan ja paneskellaan muita samanaikaisesti.

18

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs etämies

      Painiskelet näemmä samojen asioiden äärellä kuin minäkin..nähdään viikonloppuisin, jos aina silloinkaan. Kun olen hänen luonaan käymässä tulee sellainen tunne kuin hän eläisi kaksoiselämää, mm. hommannut prepaid-liittymän, välttelee läheisyyttä. Mutta puheissa välillämme kaik`on okei, vai tarkoittaako just tuota maantieteellistä etäisyyttä että voi kieputtaa useampaa? menetiedä sitten...mut katotaan kauanko rakkauteni ja uskoni parempaan kantaa...jaksamista sinnekin

    • luottamus no 1

      kannattaisiko asiasta puhua? jos luottamusta ei alussa ole niin mistä sen saatte jälkeenpäin? en tiedä mikä mutta jokin miehen puheissa/ teoissa sai epäilemään että en olisi ainoa. viikolla puhuttiin tai viestiteltiin kun töiltä oli mahdollista ja lähes joka viikonloppu tavatiin (upeaa oli) mutta pian huomasin viikolla istuvani "sohvalla pureskelemassa kynsiä" .. pakko oli itselle tunnustaa että miettiminen ei tuota kun unettomuutta ja pakko kysyä. vastaus oli että kun en suostunut muuttamaan hänen luokseen kolmen kuukauden jälkeen yhteen, hän oli laittanut uuden profiilin nettiin "vain katsomaan" mutta löytänytkin "sopivamman", mutta kun ei ollut varma olisiko se "lähempänä" asuva parempi ajatteli pidellä mua siinä hollilla... argh...

    • petetty1

      Minä pohdiskelen kanssa voiko puolisoon luottaa enää yhtään .Olen kuullut useimmalta taholta että hän frittailee jatkuvasti toiselle naiselle.Tämä kysyinen naine on pilannut toisenkin perhe-elämän.Ajattelen kyseisestä naisesta,mitä iloa tai tyydytystä hän hakee toisen ihmissuhteiden pilaamisesta.

    • Vahva epäily

      Hius yl tipahtaa paikallaolijan päästä eikä ns kulkeudu muualta. Tai ehkä hän halaillut sellaista hlöä vaikkapa baarissa ja hius kulkeutunut teille miehes vaatteissa.. Itse laittaisin miehen tiukille tai lähtisin vähin äänin ..

      • Helpottunut surullin

        Niinpä, ja kaikista ikävintä siinä olikin ettei mies antanut itse mitään selitystä sille hiukselle, vaan kielsi kaiken ja vaikeni muuten. Yritin olla järkevä ja selitellä myös itse hänelle, että voihan se kulkeutua...mutta se oli hienoa, että en alkanut huutamaan, vaan itkun kaivellessa kurkussa kerroin oman mielipiteeni tilanteeseemme ja lähdin pois. Odotan häneltä rehellistä otetta asioihin, sillä luottamuksen pitää olla kunnossa suhteessa ja myös toistensa kanssa pitää osata näistäkin asioista keskustella.


    • LähdeMäkeen

      Ei niitä hiuksia vain löydy asunnostasi. Kuka kävelee ohi ja hiuksi tarttuu samanaikaisesti? Aivan. Ei kukaan.

      Nämä miehet ovat itsekkäitä vailla omantunnontuskia, he ovat renttuja.

      Kyllä itse skitsoisin jos vastaava tapahtuisi minulle jos olisin suhteessa.

      Jos löytyy hiuksia -löytyy hajuja.

      Miehesi ja se naikkonen nyppivät minä hetkenä hyvänsä pois ne hiussuortuvat hänen vaatteistaan, kun miehesi avautuu naiselle. Haju kuitenkin jää,

      Pakko toimia moraalittomasti -lue hänen viestit-

      Äläkä paljasta yhtään mitään niistä hänelle, tee se vain siksi että tiedät puhuuko hän totuuden.

      Ihmeen tyynesti kerrot kuitenkn tuosta pettoepäilystä... Petätkö sinäkin?

      Onko tunteesi yhtä voimakkaat vielä vai onko ne haalenneet, kun mikään ei aja sinua tekemään mitään?

      • Helpottunut surullin

        Oli kyse miehen asunnosta ja en aio lukea hänen viestejään, sillä hänellä on suu, jolla puhua. Itse en ole pettänyt enkä ole menossa pettämään ja kyllä häntä ikävöin, mut mieli on välillä apea, sillä mulle luottamus ja rehellisyys on niin tärkeä osa suhdetta.


      • Tsemiä
        Helpottunut surullin kirjoitti:

        Oli kyse miehen asunnosta ja en aio lukea hänen viestejään, sillä hänellä on suu, jolla puhua. Itse en ole pettänyt enkä ole menossa pettämään ja kyllä häntä ikävöin, mut mieli on välillä apea, sillä mulle luottamus ja rehellisyys on niin tärkeä osa suhdetta.

        Mitä sinulle kuuluu?


      • Helpottunut surullin
        Tsemiä kirjoitti:

        Mitä sinulle kuuluu?

        Kohta kolme viikkoa mykkäkoulua..omista sanomisista alan olla pahoillaan, onhan se toisen luottamuksen kyseenalaistaminen aika kova juttu, mut asiat pitää selvitellä, en halua elää epätietoisuudessa..miks ihminen ei osaa puhua asioista? Ikävä alkaa vaan olla sietämätön olotila


    • 4+6

      En ota tuohon kantaa onko pettänyt vai ei mutta itse ainakin löydän säännöllisesti varsinkin ulkovaatteistani (villaa) pitkiä hiuksia vaikka en ole ollut tekemisissä siihen aikaan kenenkään pitkähiuksisen kanssa. Kyllä ne irtohiukset vaan liikkuu tuulen mukana minne sattuu ja talvisin varsinkin, tiedätte varmaan sen sähköisyyden tunteen. Se jos mikä oikein imee vaatteisiin kaikkea läheltä kulkiessa.

      • Helpottunut surullin

        Niinkin voi olla, kiitos toisenlaisesta näkökannasta, mut edelleenkin odotan hänen ottavan yhteyttä ja puhuvan... vaikeneminenhan on...


    • 2+2=

      Harhaanjotava otsikko.
      Mistä sinä tiedät, että
      joku hiussuortuva on juuri
      haureellisen naisen hiuksia.
      Huhhuu.
      Et voi päätellä siten.
      Olet itse hiukka typerä.
      Jos yrittäisit antaa anteeksi
      oman harhaisuutesi miehellesi. :)

      • 15+12

        Huomasitko muuten että useampi oli heti juuri tuota mieltä, että nyt on petetty ja rankasti. Omastakin mielestä jos luottamus kumppaniin on noin pienestä kiinni, on taustalla oltava jo jotain muutakin.


      • 15+12
        15+12 kirjoitti:

        Huomasitko muuten että useampi oli heti juuri tuota mieltä, että nyt on petetty ja rankasti. Omastakin mielestä jos luottamus kumppaniin on noin pienestä kiinni, on taustalla oltava jo jotain muutakin.

        Piti vielä sanomani että jos ajattelee, että kaikki irtohiukset olisivat jonkun pettäjäkumppanin hiuksia niin sitten luultavasti kaikki suhteet tai vähintään luottamus toiseen tulevat päättymään ensimmäiseen vieraaseen hiuslöytöön.


      • Helpottunut surullin

        Kolme viikkoa mykkäkoulua..omista sanomisista olen pahoillaan, onhan se toisen luottamuksen kyseenalaistaminen aika kova juttu, mut asiat pitää selvitellä, en halua elää epätietoisuudessa..miks ihminen ei osaa puhua asioista? Ikävä alkaa vaan olla sietämätön olotila eli kiitos vaan typerryttävästä kommentistasi.


      • Piste iin päälle
        15+12 kirjoitti:

        Piti vielä sanomani että jos ajattelee, että kaikki irtohiukset olisivat jonkun pettäjäkumppanin hiuksia niin sitten luultavasti kaikki suhteet tai vähintään luottamus toiseen tulevat päättymään ensimmäiseen vieraaseen hiuslöytöön.

        Kyllä siellä taustalla on muutakin, jos viitsit lukea ensimmäisen kirjoituksen.


      • 15+12
        Piste iin päälle kirjoitti:

        Kyllä siellä taustalla on muutakin, jos viitsit lukea ensimmäisen kirjoituksen.

        Luin kyllä ja kohdistin tuon noille vastaajille joista mainitsin. Sanottiinpa tuolla ylempänäkin jo että voi niitä hiuksia muutenkin kulkeutua asuntoon kuin pettämällä.

        Ja onhan myös mies vastannut aloittajan kysymykseen, kaikki ei kuitenkaan reagoi heti sillä tavalla kuin ehkä toivoisi. Kukin saa itse päätellä sen, onko vastaus ollut tyydyttävä vai ei.


    • Salapoliisi

      Minulla oli samankaltainen tilanne. Olemme olleet useamman vuoden etäsuhteessa, ja miehen asunto on oikeastaan enemmän yhteinen kuin hänen, siellä on minunkin omaisuuttani paljon ja asunnosta näkee jo eteisestä, että siellä asuu nainenkin. Löysin ehkä kaksi vuotta sitten pitkiä mustia hiuksia pyyhkeestä, samoin keittiöstä. Niitä ei ollut vain yhtä. Itselläni on aivan vaaleat hiukset... Tietysti kysyin asiasta mieheltä, mutta hän kiisti lujasti, että olisi ketään toista. En tiedä lähipiiristämmekään ketään mustahiuksista naista, joten jos jotain juttua on ollut, se on ollut joku ihan vieras. Kyllähän sitä miettii, että mitä se mahdollinen toinen nainen on ajatellut itsestään yhteisessä kodissamme, vaikka pettäjä on aina syyllinen, ei se kolmas.

      Tiedän, että edellisessä suhteessaan mies oli ollut uskoton suhteen lopussa, ja sen jälkeen lopettanut suhteen. Hän kertoi minulle asiasta itse. En kyllä vieläkään osta mustien hiusten silloista selitystä (pessyt pyyhkeen työpaikan pesukoneessa, mistä on tarttunut hiuksia), koska niitä oli keittiössäkin, mutta olen oppinut elämään asian kanssa. Mies ei ole sillä lailla poissaoleva, viestittele mystisen ystävän kanssa tai tunnu salailevan asioita. Jos on joku toinen ollut, kyseessä on varmaan ollut joku ihan lyhytaikainen syrjähyppy. Pitkäaikaista suhdetta ja rakastumista toiseen ihmiseen pidän paljon pahempana kriisin aiheena parisuhteelle... Tiedän kokemuksesta, että puolisoni ei ole hyvä peittämään tunteitaan, ja jos jotain säätöä olisi ollut sen jälkeen, varmasti olisi muitakin merkkejä kuin ne hiukset. Hän on myös yleensä tosi suora ja rehellinen, joten haluaisin tietysti uskoa siihen pesukonejuttuun, mutta toisaalta jos kyseessä on ollut pettäminen, olen jo antanut asian anteeksi. Jos tulisi tavaksi, niin se olisi eri juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe