Fashion unit kokemuksista? Maksaako malli koulu?

Fushion

Otsikko kertoo! Eli maksaako fu;n malli koulu?

9

2594

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • D:(

      En tiiä

    • Fässiön unait

      Maksaa.

    • AnnaLii

      Maksaa! Älä missään nimessä osallistu millekään kyseisen yrityksen kursseille. He ottavat rahat kurssin alussa, mutta eivät lopulta tarjoa vastineeksi mallin töitä tai mitään muutakaan. Pettymys.

      • EevaLiina

        Toden totta. Kurssi maksoi useita satasia, portfoliokuvat aina muutaman satasen ja silti samat ihmiset aina muotinäytöksissä.


    • whytry

      Maksaa. 600 euroa.

    • Autsjavoih

      Maksaa ja paljon, aiemmassa viestissä mainittu hinta antaa hyvin osviittaa. Ottavat kaikki halukkaat kurssille. Lisäksi "listoille" pääsemiseen vaadittavat kuvat, jotka julkaistaan Fashion Unitin nettisivuilla, maksavat useamman satasen. Saadaksesi kuvat itsellesi, joudut maksamaan vielä lisää. Vastineeksi eivät tarjoa mitään - joku saa keikkaa, toinen ei. "Oikeat" mallitoimistot eivät edellytä kalliita kursseja tai portfolioita (tämä sanotaan suoraan kyseisten toimistojen nettisivuilla). Tarkka kannattaa olla siinä mihin lähtee mukaan ja selvittää tosiaan etukäteen kaikki muutkin kustannukset ja käytännöt, kuin tuo kurssin hinta! Sinnehän voi soittaa tai laittaa sähköpostia.

      Olkaa varovaisia muidenkin vastaavien tahojen kanssa, jotka rahastavat nuorten malliunelmilla, näitähän löytyy. Hälytyskellot soimaan, jos sinun pitää maksaa siitä, että pääset tekemään töitä!

    • Anonyymi

      Kyllä, tämä kokemus valitettavasti myös täällä.
      Aika törky hinta kurssin sisältöön nähden ja lisäksi pakottavat ostamaan kuvauksen heidän kuvaajilta, jos listoille haluaa. Ostin kuvauksen, mutta kuvat eivät olleet ollenkaan ”myyviä”. Paljon parempia kuvia olisin voinut itse toimittaa heille.
      Stailaus jäi ainakin osaltani kokonaan tekemättä samaten mallina oloa ei ohjeistettu ollenkaan. Kerrottiin vain ”älä tee noin tai noin”, eikä mitään rakentavaa tai eteenpäin vievää, niin kuin koulutuksessa olisi ehkä suotavaa tehdä. Uutta oppia ei siis ainakaan mallin poseerauksiin ym. tullut ollenkaan. Aika negatiivinen ja pettynyt olo jäi kaikenkaikkiaan.
      Teoriassa koulutuksessa puhuttiin useassa yhteydessä kuinka jokainen voi olla oma itsensä ja loistaa sitä kautta ja että FU- perhe on niin lämmin ja hyväksyvä.. mutta sanahelinäksi jäi. Pian huomasin heidän toiminnasta, että tosiaan sadoista listoilla olevista heillä on kourallinen suosikkeja joita aina käyttävät malleina. Muilta lypsetty vain rahat omaan taskuun.

    • Anonyymi

      Minäkään en kyllä voi suositella. Mallikoulutuksen vetäjillä oli suuret puheet siitä, miten tarvitaan persoonallisia kasvoja ja kuinka keikkaa tulee riittämään vaikka millä mitalla. Tämä ei vastaa todellisuutta, sillä ensinnäkin keikkoja on paljon vähemmän mitä puheet antoivat ymmärtää ja toiseksi, samat mallit tulevat lähestulkoon aina valituiksi. Koulutuksessa itsessään oli hätäinen ja välillä aavistuksen tylykin meininki ja tuntui, että itse olen vain yksi sadoista muista listoilla roikkuvista nimistä. Koulutuksesta sai vain vähän käytännön neuvoja, eikä siitä jälkeenpäin ajatellen paljoa jäänyt käteen. Myös koulutuksen aikana saamani palaute oli aika laihaa, eikä kyllä mitenkään innostanut jatkamaan mallipuuhien parissa.

      Kokonaisuudessaan ainakin FU:n tarjoama mallikoulutus oli pettymys ja harmittaa että rahat meni hukkaan.

      • Anonyymi

        Täysin samat kokemukset! Ainoa mitä jäi käteen koko kurssin käymisestä oli tekopyhät kehut ja todella kallis kurssimaksu. Puhetta töistä oli, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Saatat hyvällä tuurilla saada yhden tai kaksi keikkaa. Sisältö oli osittain mielenkiintoista, mutta tuntui että vetäjällä oli jäänyt jotain hampaankoloon oikeata muotimaailmaa kohtaan.

        Jos varaa laittaa lähemmäs 1000€ muutamaan kehuun sitten suosittelen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe