Tavolata@Silja Serenaden uusi ravintola

Maximebistro

Entinen Maxime on nyt poissa ja tilalla Italialainen Tavolata. Kyseisen ravintolan Menu on tässä http://www.digipaper.fi/siljaline/119189/

Ruokalistan perusteella on takapakkia otettu reilusti. Maximessa oli hyvä alku- ja jälkiruokapöytä sekä listalla yleensä hyviä vaihtoehtoja. Tässä uudessa ei sitten mitään. Sitä perkeleen maissikanaa ja sisäfilepihviä saa edelleen, mutta noin muutoin ruokalista on todella suppea. Eli kaikinpuolin paska uudistus.

Itse en ainakaan aio mennä tuonne syömään ikinä jos ruokalista on noin onneton. Lisäksi captains grill ja happy lobster myyvät vuodesta toiseen samaa ruokalistaa. Pitääkö tässä nyt mennä kilpailijalle?

29

1251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäilevä tumas

      Oliskohan täällä jollakin käytännön kokemusta tuosta?
      Ei kun taitsaakin vasta nyt aloittaa liikenteen, kertokaa kun ootte käyny että millanen oli, please.

    • Voi helskatti!

      Ei helkatti! Toivottavasti Symphonylle ei tehdä moista karvahattupaikkaa! Kuka nyt haluaa mennä laivalle pastaa syömään, kun sitä saa melkein joka paikasta maissakin.

      • 2+2

        Symphonylle tehdään samat uudistukset syksyllä.


      • 1+18

        "Kuka nyt haluaa mennä laivalle pastaa syömään, kun sitä saa melkein joka paikasta maissakin"

        Mistä pastasta oikein meuhkaat. Ei tuossa listassa ole pastaa kuin väliruoan kanssa pyydettäessä.


      • Pelkkää pastaa
        1+18 kirjoitti:

        "Kuka nyt haluaa mennä laivalle pastaa syömään, kun sitä saa melkein joka paikasta maissakin"

        Mistä pastasta oikein meuhkaat. Ei tuossa listassa ole pastaa kuin väliruoan kanssa pyydettäessä.

        Italialaisen kettiön perusta on vehnä. Siitä tehdään pastat eli makaronit eri muodoissaan. Jos makaronia ei olisi, ei olisi italialaista keittiötäkään.

        Eihän tuolla listalla oikeastaan muuta ollutkaan!

        Olisivat tehneet Karibialaisen ravintolan!


      • 16+19
        Pelkkää pastaa kirjoitti:

        Italialaisen kettiön perusta on vehnä. Siitä tehdään pastat eli makaronit eri muodoissaan. Jos makaronia ei olisi, ei olisi italialaista keittiötäkään.

        Eihän tuolla listalla oikeastaan muuta ollutkaan!

        Olisivat tehneet Karibialaisen ravintolan!

        Kannattaisikohan opetella muutama sana italiaa.


      • Olet tietämätön!
        16+19 kirjoitti:

        Kannattaisikohan opetella muutama sana italiaa.

        Sekö saa makaronin toisen makuiseksi? Osaan vain parisataa yleistä turistikieltä eli ne vakiosanonnat, riittääkö se?

        Jos noin oletat, et tosiaan tiedä yhtään mitään yhtään mistään.


      • Jo on!
        1+18 kirjoitti:

        "Kuka nyt haluaa mennä laivalle pastaa syömään, kun sitä saa melkein joka paikasta maissakin"

        Mistä pastasta oikein meuhkaat. Ei tuossa listassa ole pastaa kuin väliruoan kanssa pyydettäessä.

        Italialainen ravintola, missä pastaa saa väliruoan kanssa vain erikseen pyydettäessä.

        Anna mun kaikki kestää!


      • 10+13
        Olet tietämätön! kirjoitti:

        Sekö saa makaronin toisen makuiseksi? Osaan vain parisataa yleistä turistikieltä eli ne vakiosanonnat, riittääkö se?

        Jos noin oletat, et tosiaan tiedä yhtään mitään yhtään mistään.

        Kunnioitettava kielitaito, parisataa yleistä turistikieltä.
        Minulle riittää nuo kolme, joita 45 vuotta sitten aloin opiskella, ruotsi, saksa ja englanti.


      • Useita kieliä
        10+13 kirjoitti:

        Kunnioitettava kielitaito, parisataa yleistä turistikieltä.
        Minulle riittää nuo kolme, joita 45 vuotta sitten aloin opiskella, ruotsi, saksa ja englanti.

        Matkustaisit. Tulisi lisäksi ranska, espanja ja venäjä. Sekä ihan pikkasen puolaa. Tak!


      • 19+8
        Olet tietämätön! kirjoitti:

        Sekö saa makaronin toisen makuiseksi? Osaan vain parisataa yleistä turistikieltä eli ne vakiosanonnat, riittääkö se?

        Jos noin oletat, et tosiaan tiedä yhtään mitään yhtään mistään.

        Vautsi:
        " Osaan vain parisataa yleistä turistikieltä eli ne vakiosanonnat, riittääkö se?"
        Eli meillä on Suomi24:ssä ollut mukana todellinen nero, tai sitten hän osaa sanoa parillasadalla kielellä, ein Bier bitte.


    • Maximebistro

      Symphony menee kyllä syksyllä samaan uudistukseen. En vain ymmärrä miksi Maxime piti tuhota? Mukava tunnelmallinen ja hieman hämyisä ravintola. Ruuat ovat aina olleet hyviä ja hyvin tehtyjä. Tuonne oli mukava ottaa pöytävaraus heti ensimmäiseen kattaukseen, no nyt ei tarvitse. Mikä tarkoittaa sitä, että pitää rynnätä tuulipukujen kanssa jonottamaan kapteenin grilliin tai happy lobsteriin, huoh.

      Sinänsä ei mitään italialaista ruokaa vastaan, mutta onhan tuo ruokalista surkea. Kyllähän italialainen ruoka on muutakin mitä tuossa listalla on esitetty.

      Pettymys on suuri :(

      • 19+8

        Millä vuosikymmenellä/vuosisadalla elät? " tuulipukujen kanssa jonottamaan"


    • jotain rajaa

      Onkohan El Capitan, Bon Vivant ja Habby Lobster entisellään?
      Niin voisi jossain käydä syömässä.

    • Maximebistro

      Valitettavasti on entisellään. Tai no ihan hyviä paikkojahan nuo on, mutta ruokalistat toistaa vähän liikaa itseään. Melkeinpä aina ne samat listalla. Lisäksi tosiaan ärsyttävää mennä tuonne kun ei pöytävarausta saa tehtyä. Jos noissa on ruuhkaa, niin pitää laittaa nimi listaan ja jäädä odottelemaan tarjoilijan kuulutusta. On mun mielestä aika kivikautista meininkiä. Ei oikeen kiinnosta odotella 1-1,5h kun juopposeurueet istuskelee esimerkiksi Kapteenin grillissa kaljaa juoden. Mikseivät voi antaa piippareita joka hälyttää kun on oma vuoro?

      Maximeen pääsi aina kätevästi syömään vaikka ei ollut pöytävarausta kun lobsterissa ja grillissä oli tunnin jonot.

    • Bon apetit Siljalla!

      Tuo Tavolatan ruokalista näyttää aivan saman tyyliseltä kuin Maximen listakin. Se onkin ilmeistä, koska uudistus koskee vain ulkoisia juttuja àla carte ravintolassa ja kokit ja muu on suurin piirtein ennallaan.

      Ilmeisesti aloittaja on vain huolissaan uudistuksista yleensä mikä on monille ihan ymmärrettävää jne.

      Itse olen syönyt kymmeniä kertoja Maximessa ja tuo uusi ruokalista oli kyllä yhtä herkullisen näköinen kuin aina ennenkin. Kutakuinkin kaikki vaihtoehdot löytyvät tästä uudesta kuin mitä on löytynyt aina ennenkin Maximessa. Hyvältä näyttää!

      Kyllä Tavolata on aivan jotain muuta kuin mikään pizzeria. Ja tietenkin on, koska kokithan sen ruoan tekevät ja he ovat pysyneet samoina.

    • MaximeBistro

      Maximen nykyinen lista http://www.digipaper.fi/siljaline/118527/ on huomattavasti kattavempi vaihtoehtojen suhteen. Ja edelleenkin tuo alku- ja jälkiruokapöytä jota ei tässä uudessa ole. Eli kyllä vanhempi on parempi

      • Lisää voittoa!

        Vaan kun tämä taitaa varustamolle olla paljon halvempi. Mikä ei tietenkään näy kuluttajahinnoissa.


    • perheravintola

      Siljan sivuilla lukee, että se italialainen on PERHERAVINTOLA, eikö se jo kerro suunnilleen kaiken. FINEDINEA ei kannata odottaa sellaisesta paikasta.

      • uusi tuskin parempi

        Onhan Bistro Maximekin perheravintola, siellähän on myös lasten pöytä.


      • breakfast
        uusi tuskin parempi kirjoitti:

        Onhan Bistro Maximekin perheravintola, siellähän on myös lasten pöytä.

        Hölmöin uudistus on että tuonne ei voi ostaa ennakkoon erikoisaamiaista, kuten Maximeen voi. uusi ravintola on pienempi ja tarkoitettu deluxe-luokan matkustajien aamiaispaikaksi, ja muut pääsevät sinne aamiaisella ainoastaan jos sinne on tilaa (eli ei ainakaan heinäkuussa, viikonlopun lähdöillä tai ylipäätään silloin kun deluxe-luokka on lähes täynnä tai täynnä). Joten muiden hyttiluokkien matkustajille on enää tarjolla tavallinen aamiainen. Ilmeisesti raha ei laivayhtiölle enää kelpaa kun erikoisaamiais-mahdollisuutta ei enää kannata tarjota kaikille. Itse olen syönyt vuosikaudet erikoisaamiaisella matkan hyttiluokasta riippumatta, sillä omaan makuuni tuo on ollut parempi vaihtoehto kuin tavan aamiainen, vaikka melko kallis onkin. Ja yllättävän monet ovat maksaneet itsensä kalliimmalle aamiaiselle. Taitaa nyt jäädä osalla kokonaan aamiaiset syömättä, sillä tavallinen aamiainen ei ainakaan itselleni oikein kolahda.


      • maksaako tyhjästä
        breakfast kirjoitti:

        Hölmöin uudistus on että tuonne ei voi ostaa ennakkoon erikoisaamiaista, kuten Maximeen voi. uusi ravintola on pienempi ja tarkoitettu deluxe-luokan matkustajien aamiaispaikaksi, ja muut pääsevät sinne aamiaisella ainoastaan jos sinne on tilaa (eli ei ainakaan heinäkuussa, viikonlopun lähdöillä tai ylipäätään silloin kun deluxe-luokka on lähes täynnä tai täynnä). Joten muiden hyttiluokkien matkustajille on enää tarjolla tavallinen aamiainen. Ilmeisesti raha ei laivayhtiölle enää kelpaa kun erikoisaamiais-mahdollisuutta ei enää kannata tarjota kaikille. Itse olen syönyt vuosikaudet erikoisaamiaisella matkan hyttiluokasta riippumatta, sillä omaan makuuni tuo on ollut parempi vaihtoehto kuin tavan aamiainen, vaikka melko kallis onkin. Ja yllättävän monet ovat maksaneet itsensä kalliimmalle aamiaiselle. Taitaa nyt jäädä osalla kokonaan aamiaiset syömättä, sillä tavallinen aamiainen ei ainakaan itselleni oikein kolahda.

        Mitä sieltä erikoisaamiaiselta löytyy sellaista mitä ei ole tavallisella aamiaisella?


      • Kokkisormiperseessä
        maksaako tyhjästä kirjoitti:

        Mitä sieltä erikoisaamiaiselta löytyy sellaista mitä ei ole tavallisella aamiaisella?

        Erikoisaamiaisen puolella saa istuskella rauhassa, tarjoija tuo kahvit pöytiin (joissa valkoiset pöytäliinat), mehuakin saa pöytään kannuissa, niin ei tarvitse koko ajan hakea. Tarjonta paljon runsaampaa, mm. paljon eri kalavaihtoehtoja, croisantteja, hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä (buffan puolella oli purkkihedelmäsalaattia, yök!), täytekakkua, suklaakonvehteja jne. Mutta ennen kaikkea se yleinen fiilis oli aivan toista kuin syöttölä-buffassa!


    • 5465456

      Eikös kukaan ole vielä nähnyt Serenadea...

      Onko piipun logo vaihdettu yhtenäiseksi muiden laivojen kanssa???

      Asiasta käytiin arvuuttelua joku kuukausi sitten

      Itse veikkaan että ei ole, koska TallinkSiljalle on OK käyttää kumpaakin logoa

    • BistorMaxime

      Facebookkiin on tullut nyt kuvat laivan uudistuksista Valkeat laivat sivustolle. Mukavaa, Tavolata näyttää tosiaan joltain Sodexon työmaaruokalalta. Siis huomattavasti kauheammalta, kuin Maxime. Kävelykadulla on Mundo jo ennestään, niin miksi laivalla on nyt käytännössä kaksi Mundoa?

      Minne nyt sitten menee nauttimaan rauhassa pullon viiniä ja hyvää ruokaa kuten tunnelmallisessa Maximessa. Grilli ja Lobsteri on täynnä juoppoja ja Bon Vivant ei taas oikein nappaa.

      10 miljoonan euron remontti ja tälläinen moka :(

      • Karibialainen

        Oisivat tehneet siitä karibialaisen.


      • Ei hyvä!

        Sille perusongelmalle elikkä merinäkyvyydelle ei ole tehty mitään. Buffet näyttää joltain komennusmiesten työmaaruokalalta ja se italoravintola on kaamean näköinen eikä taatusti näytä hiukkaakaan italialaiselta - ellei nyt sitten jostain köyhäillistökorttelista. Commodore lounge on entistäkin ahtaampi.

        Mainoskuviin ei tietenkään ole otettu karvareuhkahyttejä.


    • BistroMaxime

      Tuossahan nuo kuvat ovat http://valkeatlaivat.blogspot.fi/2014/02/matka-uudistuneella-ms-silja.html

      Buffetin uudistus nyt ainakin paremaan suuntaan. Tavolata ei ole sellainen mihin haluaisin mennä. Kylpyläosasto...hmmm no pari poreammetta joten tuskin jaksaa mennä. Olisivat nyt maalanneet ne ulkokannen ruosteet pois mitkä reunustavat kylpylää.

      Kaupat näyttää ihan trendikkäiltä ja valoisammilta eli siitä nyt plussaa.

      Myöskin ovat siivonneet promenade-hyttien ulokkeiden päällä olevat pölypallot ja pinttyneet paskat jotka ilmeisesti on siinä kymmenisen vuotta maanneet.

    • 7+2=9

      Onko joku löytänyt tuolta Tavolatasta mitään muuta kuin pastaa?
      Moni ainakin alussa oli tietävinään, ettei sieltä muuta saakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Martinan uusi poikakaveri

      Sielläpä se sitten on. Instastoorissa pienissä speedoissa retkottaa uusin kulta Martinan kanssa. Oikein sydämiä laitettu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      204
      3085
    2. Suomessa helteet ylittää vasta +30 astetta.

      Etelä-Euroopassa on mitattu yli +40 asteen lämpötiloja. Lähi-Idässä +50 on ylitetty useasti Lämpöennätykset rikkoutuva
      Maailman menoa
      239
      1590
    3. Laita mulle viesti!!

      Laita viesti mesen (Facebook) kautta. Haluan keskustella mutta sinun ehdoilla en halua häiriköidä tms. Yhä välitän sinus
      Ikävä
      92
      1442
    4. Millaisessa tilanteessa olisit toiminut toisin

      Jos saisit yhden mahdollisuuden toimia toisin?
      Ikävä
      88
      1342
    5. Vanhemmalle naiselle

      alkuperäiseltä kirjoittajalta. On olemassa myös se toinen joka tarkoituksella käyttää samaa otsikkoa. Ihan sama kunhan e
      Ikävä
      46
      1304
    6. Fazer perustaa 400 miljoonan suklaatehtaan Lahteen

      No eipä ihme miksi ovat kolminkertaistaneen suklaalevyjensä hinnan. Nehän on alkaneet keräämään rahaa tehdasta varten.
      Maailman menoa
      148
      1206
    7. Ajattelen sinua tänäkin iltana

      Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin
      Ikävä
      12
      1168
    8. Ökyrikkaat Fazerit saivat 20 MILJOONAA veronmaksajien varallisuutta!

      "Yle uutisoi viime viikolla, että Business Finland on myöntänyt Fazerille noin 20 miljoonaa euroa investointitukea. Faze
      Maailman menoa
      120
      992
    9. Miehelle...

      Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät
      Ikävä
      89
      912
    10. Tuntuu liian hankalalta

      Lähettää sulle viesti. Tarvitsen apuasi ottaa koppi tilanteesta. Miehelle meni.
      Ikävä
      44
      793
    Aihe